Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 15 hours ago, Fay_ said:

      Το ανέβασα κορίτσια. Clear blue έκανα τελικά! Νομίζω θετικό άχνη γραμμή βέβαια! Τι λέτε; Είχα κατουρήσει πριν μισή ώρα να το πω κ αυτό.. θα κάνω κ άλλο το πρωί 

      Συγχαρητήρια!!! Είναι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής ;

Προθυμοποιείστε να στείλετε τα στοιχεία σας για την εύρυθμη λειτουργεία του φόρουμ?  

72

  1. 1. Προθυμοποιείστε να στείλετε τα στοιχεία σας για την εύρυθμη λειτουργεία του φόρουμ?

    • Όχι με τίποτα δεν το θέλω
      32
    • Όχι τώρα, ακόμα δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το site
      3
    • Έτσι και έτσι, το σκέφτομαι
      12
    • Ναι, καθώς έτσι θα είναι πιο δύσκολο να μας ξεγελάσει κάποιος/εκμεταλλευτεί την ανωνυμια για να ικανοποιησει καποιο κακόβουλο σχέδιο
      14
    • Ναι και πέραν απο αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικό για την εγγραφή σε αυτό φόρουμ, για την προστασία όλων.
      11


Recommended Posts

Ψηφοφορία!

Αγαπητά μέλη,

σε αυτό το φόρουμ,

έχουν "μεταφερθεί"

αρκετές απο τις προσωπικές σας συζητήσεις, κάποιες ελαφρού τύπου και ψυχαγωγικές όπως και κάποιες άλλες πιο σοβαρές, κάποιες φορές λυπηρές,

ενώ προτείνονται, και θα προτείνονται και προιόντα στο μέλλον, απο τα μέλη, καθώς και προτάσεις για ωραία ταξίδια

(όπως πάντα δεν πρέπει να έχει σχέση καποιος με την επιχείριση και αν αποδειχτεί ότι έχει, η επιχείριση θα απομακρύνεται διαπαντος απο όλο το site)

Ειδικά χάρη στην κατανομή των ενοτήτων πιστεύω ότι έτσι όταν θελουμε να ταξιδέψουμε κάπου

θα βρίσκουμε πολύ ωραίες προτάσεις με φωτογραφίες κτλ με βάση τις προσωπικές μαρτυρίες όσων ταξίδεψαν εκεί.

Ακόμα, θελουμε να προωθήσουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα με νέες ενότητες που θα προστεθούν σύντομα.

Πιστεύω ότι σε αυτό το φόρουμ οι μαρτυρίες θα έχουν μεγαλύτερη βάση και νόημα και αξία, εάν προέρχονται απο μέλη τα οποία συμμετέχουν στις συζητήσεις μας καιρό, και εμείς με κάποιο τρόπο έχουμε επιβεβαιώσει ότι είναι πραγματικά άτομα δηλ διαμένουν στον τόπο στον οποίο δηλώνουν οτι διαμένουν.

Εσείς χάριν της προστασίας των παραπάνω, με δεδομένο ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται απο τον νόμο τον οποίο ακολουθούμε κατά γράμμα, (δεν δίνουμε σε κανέναν τα στοιχεία σας σε καμία περίπτωση ούτε πρόκειεται να τα πουλήσουμε σε εταιρείες που θα σας προωθήσουν προιόντα)

θα στέλνατε τα στοιχεία σας μέσω sms (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας) ή εμαιλ,

έτσι ώστε να τοποθετηθεί ανάλογο σήμα κ περιγραφή κάτω απο το όνομα μέλους σας

το οποίο να αναδεικνύει ότι είσαστε πιστοποιημένο μέλος της κοινότητας?

Στο μέλλον έτσι ώστε οι δημοσιεύσεις να είναι πιο έγκυρες, μάλλον θα επιτρέπουμε την δημοσιευση κειμενων σε συγκεκριμένες ενότητες (πχ γυναικεία επιχειρηματικότητα)

μόνο σε μέλη τα οποία είναι εκ των προτέρων "πιστοποιημένα".

Στις άλλες ενότητες, δεν θα υπάρχει περιορισμός συμμετοχής.

Τα μέλη τα οποία όμως θα έχουν επιβεβαιώσει κατά κάποιο τρόπο την ταυτότητά τους, θα έχουν κάποια προνόμια έναντι των άλλων μελών,

ανάμεσα στα οποία θα είναι και αυξημένος αριθμός μυνημάτων mailbox,

και άλλα προνόμια που μπορεί να περιλαμβάνουν και συμμετοχή σε συγκεκριμένες κληρώσεις μεγαλύτερης αξίας.

Το ερώτημα αυτο το δημοσιεύω γιατι πέραν των αποφάσεων που ίσως πρέπει να παρθούν,

θέλω να ακούσω την άποψη των εγγεγραμμένων μελών για αυτο το γεγονός.

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ποιος προλαβε και ψήφισε? χεχε δεν ψηφισα εγώ πάντως, :-))


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

To πρώτο ΟΧΙ βλέπω το έριξα εγώ... Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμη να δώσω πολλές συμβουλές και στα ταξίδια (όπου άνοιξα και σχετική ενότητα πρώτη) και στην γυναικεία επιχειρηματικότητα (ως χρόνια εργαζόμενη αλλά και ελεύθερη επαγγελματίας) για παράδειγμα. Θα το αφήσω όμως να συμβουλεύσουν στο μέλλον οι "πιστοποιημένοι" του site καθώς στην τελική οι γνώσεις πληρώνονται (ουπς, μου ξέφυγε μια δωρεάν συμβουλή που εγώ έμαθα με κόπο!). Άλλος παίρνει λεφτά κι άλλος βολεύεται με μια ταμπέλα και χώρο στο inbox. Θα προτιμήσω το πρώτο κι όταν θέλω να μοιραστώ δωρεάν τις γνώσεις μου θα το κάνω ΜΟΝΟ με τις φίλες μου (αληθινές είναι, στο parents τις γνώρισα, ξέρω που μένουν αλλά δεν τις πίεσα να μου πουν, με τον καιρό έγινε..) κι όχι με τα υπόλοιπα μέλη, όπως κάναμε ως τώρα. Το γνωρίζω ότι είμαι λίγο ειρωνική και θα ζητήσω συγγνώμη γι'αυτό αλλά δεν μπορώ να απαντήσω διαφορετικά σε τέτοια ψηφοφορία. Έχω συμμετάσχει σε άπειρα φόρουμ τόσα χρόνια και ποτέ δεν μου ζήτησαν τα πραγματικά μου στοιχεία για να έχω συμμετοχή, ακόμα και σε αυτά που έγραφα τακτικά και μου δόθηκαν τελικώς κάποια "προνόμια" ή έκριναν ότι ήμουν ικανή να συμβουλεύω πιο εξειδικευμένα, ή σε άλλα με όρισαν admin. Internet = δικαίωμα ανωνυμίας πάνω απ' όλα. Βεβαίως σκέφτομαι κι άλλα πράγματα τα οποία μπορεί να προκάλεσαν αυτή την ψηφοφορία, και σίγουρα δεν θα είμαι η μόνη. Αλλά δεν θα μπω εκεί γιατί θέλω να είμαι καλοπροαίρετη.

Κα Στυλιανάκη το να επιβεβαιώσετε τον τόπο διαμονής κάποιου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως οι συμβουλές του θα γίνουν έγκυρες. Συνήθως πρέπει να είναι άτομο με γνώσεις και εμπειρία. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσλάβετε εξειδικευμένο προσωπικό για να δίνει συμβουλές, κάτι που αλλάζει και πάλι το νόημα του site (μητέρες προς μητέρες). Κι αν πχ εγώ "πιστοποιηθώ" μπορώ να δίνω αβέρτα συμβουλές σε συγκεκριμένες ενότητες, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι γνωστή η ιδιότητά μου και να στερείσετε τη δυνατότητα α) του αντίλογου, β) σε άτομα που γνωρίζουν πράγματι περισσότερα από μένα την "πιστοποιημένη" να απαντήσουν και να στερήσουν την γνώση τους από μητέρες που θα τις έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας, να πω ότι εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δώσω τα στοιχεία μου και δημόσια. Αυτοβούλως όμως! Μια κοπέλα σε κλειστή κοινωνία δεν θέλει βρε αδερφέ να γίνει γνωστή γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Γιατί να της στερήσετε όμως την συμμετοχή της στο site; Από την άλλη θα μου πείτε δικό σας είναι, ότι θέλετε κάνετε. Πάσο. Απλώς εξέφρασα τη γνώμη μου επειδή το ζητήσατε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.


WN6Op3.png

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι κ οι ίδιοι έχετε αρχίσει να χάνετε την 'ταυτοτητα' της σελίδας!Θα ακολουθήσει κ συνδρομή για να μπορούμε να βλέπουμε τις 'πιστοποιημένες συμβουλές'?


sjCrp3.pngUhiNp2.png

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ενω ειναι γνωστο το ποια ειμαι σε πολλα μα παρα πολλα μελη του φορουμ, αφου και τα στοιχεια μου εχει συμβει σε ανυποπτο χρονο να δωσω (οταν "κατηγορηθηκα" οτι κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια μου και αρα δεν ξερουμε ποια ειμαι και γιατι λεω ο,τι τυχον λεω), ενω παρα πολλα μελη με γνωριζουν και προσωπικα, ενω πραγματι δεν εχω τιποτα να κρυψω.

Παρ' ολα αυτα, θα αναφερθω στο ποστ του μελους ChristinaGRZ, το οποιο καλυπτει απολυτως και τη δικη μου αποψη και θα ψηφισω κι εγω ΟΧΙ.

Καταρχην πιστευω οτι πρεπει να διατηρηθει η εννοια του "συμβουλη απο μητερα προς μητερα" και οχι συμβουλες ον λαιν απο δηθεν ή μη ειδικους.

Εαν αυτο το "επισημοποιησετε" κατα καποιον τροπο, ως ειδικος σας το λεω, θα βαδισετε σε επικινδυνα μονοπατια με αυξημενες ηθικες αλλα και νομικες ευθυνες.

Κατα δευτερο, πρεπει να σεβαστουμε την επιθυμια της συντριπτικης πλειοψηφιας των μελων για ανωνυμια.

Κι εμεις ενοχλουμαστε απο καποια λεγομενα "μουφα" μελη που κατα καιρους διεισδυσαν στις παρεες μας, αλλα η ιδια η παρεα του φορουμ τα ξεβραζει και τα αποβαλει, χωρις να χρειαζεται κατι παραπανω.

Δεν ειναι κριμα να χαθουν τοσα μελη που επιθυμουν για τον οποιον λογο να διατηρησουν την ανωνυμια τους, μια και πολυ συχνα (αν οχι συνεχεια) αυτα που συζητιουνται ειναι πολυ προσωπικα?

Εκτιμω πολυ αυτο το φορουμ και εσας κα Στυλιανακη προσωπικα και ελπιζω να μπορεσω να παραμεινω μελος του και να βοηθιεμαι, αλλα και να βοηθω αλλες χωρις καποια πιστοποιηση:)


yey2p2.png BN4cp2.png
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι κ οι ίδιοι έχετε αρχίσει να χάνετε την 'ταυτοτητα' της σελίδας!Θα ακολουθήσει κ συνδρομή για να μπορούμε να βλέπουμε τις 'πιστοποιημένες συμβουλές'?

είναι εξαιρετικά κρίμα μέσα σε μια συζητηση, όταν το αρχικο ποστ περιλαμβάνει ερώτημα για το ζήτημα και το θέμα ειναι η έναρξη μιας συζητησης για αυτο το θεμα,

(εξού εξάλλου και η τοποθέτηση του ερωτήματος)

να δημοσιεύονται ειρωνικού/προσβλητικού τύπου κείμενα.

όχι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόγραμμα να ακολουθήσει συνδρομή για τα μέλη....:confused:

Αλλά ακόμα και αν υπήρχε τέτοιο θέμα! , φαντάζομαι ότι δεν ειναι δύσκολο να καταθέσει καποιος την αποψη του χωρίς να ειρωνευτεί.

(το να "μας" λες οτι εχουμε χασει την ταυτοτητα του ιστοτοπου, ειναι προσβλητικό, αν δεν σου αρέσει κάτι στην "χαμένη" αυτή "ταυτότητα" και δεν την εγκρίνεις, τουλάχιστον οφείλεις να μου στείλεις ενα μυνημα με το τι ππιστευεις οτι ειναι "στραβό" σε αυτή την "ταυτότητα" - αν δεν το κάνεις αυτό, επετρεψε μου να σου πω οτι το σχολιό σου είναι εντελώς αντιπαραγωγικό... )

πάνω απο όλα είναι ένα γενικό ερώτημα προς συζήτηση, το οποίο ήθελα να θέσω και όχι κάποιου είδους ανακοίνωση.

Καταρχην πιστευω οτι πρεπει να διατηρηθει η εννοια του "συμβουλη απο μητερα προς μητερα" και οχι συμβουλες ον λαιν απο δηθεν ή μη ειδικους.

Εαν αυτο το "επισημοποιησετε" κατα καποιον τροπο, ως ειδικος σας το λεω, θα βαδισετε σε επικινδυνα μονοπατια με αυξημενες ηθικες αλλα και νομικες ευθυνες.

μήπως δεν είδες την διευκρίνηση οτι μιλάμε για συγκεκριμενες ενοτητες και όχι αποκλεισμο, αλλά επισήμανση μελών, και φυσικά όχι ότι θα δημοσιευονται τα στοιχεία τους.

μάλλον δεν το έγραψα αρκετά ξεκάθαρα...

...δεν μιλάμε καν για επωνυμια και ανωνυμία στις δημοσιεύσεις.

Εμείς σαν διαχειριστές, ήδη έχουμε τα "στοιχεία" που ταυτοποιούν βαση νόμου ποιος είναι ποιός (email ιπ)

Το θέμα είναι για ΕΣΑΣ τα μελη ότι ειδικά εάν γνωρίζεστε και εχετε την ευκαιρία να συνομιλάτε γνωριζετε ποιος είναι ποιος.

Ενα νεο μελος εάν εδινε τα στοιχεία του σε εμας (παραμενοντας ανωνυμο δημοσίως) και αποκτούσε ένα σηματάκι που τοποθετείται απο εμάς,

δεν θα σας έδινε μια διαφορετική σιγουριά, στο να μπορείτε να συνομιλείτε πιο άνετα με αυτο το μέλος?:?:

αυτό είναι το ερώτημα..

Διευκρινίζω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν αλλάζει κάτι στην ανωνυμία του μέλους..... Πάλι με τον ίδιο ανώνυμο λογαριασμό δημοσιεύει ο οποιος λογαριασμος είναι ενα nickname και κανένας άλλος δεν γνωρίζει την ταυτότητα του λογαριασμού,

αλλα η κοινότητα εκείνη τη στιγμή διασφαλίζεται στο να μπορέσει να λειτουργήσει με μεγαλύτερη άνεση επειδη βλέπει το σηματάκι.

όσον αυτο που ειπώθηκε ότι τα κακόβουλα μέλη ξεβράζονται, ..

είναι 100% σίγουρο....ότι υπαρχουν στην κοινότητα αυτή τη στιγμή τέτοιες περιπτώσεις και δεν ειμαστε ικανοί με κανένα τρόπο να το επιβεβαιώσουμε.

Δεν ξεβράζονται δηλαδή τα μέλη παρα μόνο εάν το θέλουν ή κατά τύχη.

Επίσης, για κάποιους γονείς ακόμα και το 1 ή 2 λεπτά που θα χάσουν απο τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύτιμα.

Επίσης δεν φαίνεται οι αναγνώστες πόση φαιά ουσία χάνει η ομάδα συντονιστών για όλα αυτά τα περιστατικά κάθε φορά

την στιγμή που υπάρχουν τόσα θέματα με τα οποία θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε για να βελτιώσουμε τα φόρουμ.

Για να μπορεί δηλαδή η ιστοσελίδα να παράγει αυτά που εμείς θέλουμε, και εσεις θελετε, δεν μπορεί να αναλώνεται ή να ασχολείται με το πότε θα ξεβράσουν τα κακόβουλα μέλη, ή τα μέλη που δεν τα ενδιαφέρει η κοινότητα,...

Για αυτό έθεσα το ερώτημα γιατι καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν την αποψη που εκφράζετε εσείς

αλλά απο την άλλη υπάρχουν και κάποιοι που να θέλουν με κάποιο τρόπο να προστατευτούν, να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την υπαρξη αυτής της κοινότητας χωρίς να ζουν με το φόβο με ποιόν μιλούν, και να μη χανουν το χρόνο τους με τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι κάτι που πρέπει γενικά να συζητηθεί γιατί εγώ τουλ. το ακουω πολυ συχνά σαν ζήτημα.

θα βαδισετε σε επικινδυνα μονοπατια με αυξημενες ηθικες αλλα και νομικες ευθυνες.
Το τι είναι επικίνδυνο, οι νομικές ευθύνες είναι ίδιες απολύτως για ανώνυμα ή επώνυμα μέλη, όπως και απέναντι σε μένα. Ο νόμος δεν διαχωρίζει το ανώνυμο ή το επώνυμο πόστ... Ο νόμος/το κράτος εχει αμεση προσβαση μεσω εισαγγελέα στα πάντα... Αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς πιο συγκεκριμένα :?:
Κα Στυλιανάκη το να επιβεβαιώσετε τον τόπο διαμονής κάποιου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως οι συμβουλές του θα γίνουν έγκυρες. Συνήθως πρέπει να είναι άτομο με γνώσεις και εμπειρία. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσλάβετε εξειδικευμένο προσωπικό για να δίνει συμβουλές, κάτι που αλλάζει και πάλι το νόημα του site (μητέρες προς μητέρες). Κι αν πχ εγώ "πιστοποιηθώ" μπορώ να δίνω αβέρτα συμβουλές σε συγκεκριμένες ενότητες, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι γνωστή η ιδιότητά μου και να στερείσετε τη δυνατότητα α) του αντίλογου, β) σε άτομα που γνωρίζουν πράγματι περισσότερα από μένα την "πιστοποιημένη" να απαντήσουν και να στερήσουν την γνώση τους από μητέρες που θα τις έχουν ανάγκη.
ίσως η λέξη που τοποθέτησα "έγκυρες" να μην είναι σωστή, αυτο που εννοώ, είναι ότι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη θα μπορέσεις να έχεις και να βοηθηθείς εσυ, απο κάποιον του οποιου βλέπεις οτι έχει ερθει σε επαφη με την εταιρεία και δεν είναι απλώς κάποιος ανώνυμος.

Δεν αλλάζει κάτι στην ειδικότητα κάποιου (δεν έγραψα ότι το θέμα είναι να φαίνεται η ειδικότητα κάποιου)-

αλλάζει στην εμπιστοσύνη που θα μπορείς να έχεις εσύ απέναντι στο μελος αυτό.

Όπως ακριβώς έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτά που γράφει κάποιος που έχεις ήδη συναντήσει ή γνωρίζεις που μένει, και έχεις μεγαλύτερη διάθεση να βοηθήσεις κάποιον που ανήκει σε αυτή τη κατηγορία..

πάντως - το διευκρινιζω - δεν εννοούσα ποτέ ότι θα εμποδιστεί κάποιος απο το να καταθέσει τις απόψεις του και να μοιραστεί την γνώση του, και ευχαρίστως να διορθώσω αυτο στο κείμενό μου.

Επίσης δεν μιλάμε εδώ καν για συζητησεις που αφορούν θέματα παιδαγωγικά ή τέτοιου τύπου, - το γράφω μηπως και δεν το είδατε - μιλαμε για μια ενότητα η οποία θα περιεχει θεματα επιχειρησεων όχι θεματα, σε σχεση με το ρολο της γυναικας σαν μαμα.

Γενικότερα όμως, θα είναι ενδιαφέρον πόσα μέλη θα προτιμούσαν να είναι πιο διασφαλισμένα στις μεταξύ τους σχέσεις,

και ποιά δεν το έχουν αυτό σαν κριτήριο.

Είναι προφανώς μια πολυεπίπεδη συζητηση, με ενδιαφέρον, πιστευω γενικότερο.

Θα μπορούσε να τεθεί και ως εξής -

στο facebook υπαρχει μεγαλη ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων και φωτογραφιών - επειδή ειναι αμφίδρομη.

Δηλαδη κάποιος ο οποίος έχει λογαριασμό στο facebook που δεν εχει φωτο στο λογαριασμό του, ουτε δικη του , ουτε γραφει ονομα, ουτε γραφει τιποτε αλλο,

απέναντι σε εναν λογαριασμο στο facebook που έχει πληροφορίες

σε ποιόν θα απαντήσετε και με ποιόν θα συζητήσετε περισσότερο?

έχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο συζητάς.

Επίσης, ακόμα και στο facebook υπαρχουν λογαριασμοί κακόβουλων, που αυτή τη στιγμή κάποιοι, βλέποντας μια φωτογραφία (η οποια μπορεί να είναι ψεύτικη) νομίζουν ότι προκειται απλώς για μια "μαμά"...

Αυτή τη στιγμή οι περισσοτεροι χρήστες είναι νέοι και δεν γνωρίζουν τους κινδύνους του διαδικτύου.

Οπότε κατεμέ, θα ήταν ΜΟΝΟ καλό για όλους εάν υπήρχε αυτο το πραγμα

γιατί τότε οι νέοι και άπειροι χρήστες θα γνώριζαν, ότι "ξέρετε κάτι, όταν βλέπεις αυτό το σηματάκι μπορείς να είσαι λίγο πιο άνετος σε αυτά που λές για τον εαυτό σου, ενώ στις άλλες περιπτώσεις πχ νεος χρήστης μη το συζητάς καν "

Ειδικά αυτη τη χρονιά πιστεύω ότι το ποσοστό χρηστών που είναι εντελώς νέοι χρήστες του διαδικτύου θα είναι σίγουρα ένα 30% όλων των χρηστών μην πω μεγαλύτερο.

Αυτή τη στιγμή παίρνουν τηλέφωνο μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν βασικά εργαλεία του ίντερνετ, οπότε,

το να λέμε ότι αυτά τα μέλη, θα βασιστούν στο πότε

οι κακόβουλοι θα ξεβράζονται αυτόματα, ή στο πότε όσοι εκμεταλλευονται το φόρουμ για χ λόγους θα φανερώνονται με τη βοήθεια της τύχης ή πονηριάς, είναι πραγματικά κρίμα.

Τελικά τι γίνεται? τα μελη μαθαίνουν να είναι πονηρά και να φοβούνται?

Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει.

Εμείς δηλαδή απο την πλευρά μας κάπου θα πρέπει να δίνουμε εναύσματα έτσι ώστε να υπάρχει κάποια βάση ασφάλειας κάπου κάπως για αυτό το μεγάλο ποσοστό μελών - και κάπου θα μπορούσε να γίνει σιγά σιγά μια αρχή.

Ίσως χωρίς να έχει καμία διαφορά στα προνόμια

απλώς ένα διακριτικό σήμα, για τα μέλη τα οποία επιλέγουν αυτό. Τι θα λέγατε για αυτό ?:?: (αντιλαμβάνομαι οτι ο τρόπος που το τοποθέτησα στο πρώτο πόστ δημιουργησε ίσως λανθασμένες εντυπώσεις)

για το θέμα του admin αυτό ειναι παρα πολυ σημαντικό....:

Έχω συμμετάσχει σε άπειρα φόρουμ τόσα χρόνια και ποτέ δεν μου ζήτησαν τα πραγματικά μου στοιχεία για να έχω συμμετοχή, ακόμα και σε αυτά που έγραφα τακτικά και μου δόθηκαν τελικώς κάποια "προνόμια" ή έκριναν ότι ήμουν ικανή να συμβουλεύω πιο εξειδικευμένα, ή σε άλλα με όρισαν admin.
Ο νόμος περι προσωπικών δεδομένων εμένα με καθιστά υπευθυνη αν δωσω προσβαση σε καποιον και τον κανω admin

σε περιπτωση που τα καταχραστεί, τότε εγω θα θεωρηθώ υπευθυνη -

και ακόμα περισσότερο εάν δεν φρόντισα να έχω τουλ τα στοιχεία αυτού του οποιου εδωσα υπ'ευθυνη του προσωπικά δεδομένα άλλων.:!:

Κακώς λοιπον δεν σου ζητησαν στοιχεία, εκεί που σε έκαναν admin. ...!!! δηλαδή εδωσαν σε καποιον προσβασεις σε στοιχεία άλλων, χωρίς να ξερουν ποιος εισαι? ...:!: μεγειά τους τι να πω!

Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμη να δώσω πολλές συμβουλές και στα ταξίδια (όπου άνοιξα και σχετική ενότητα πρώτη) και στην γυναικεία επιχειρηματικότητα (ως χρόνια εργαζόμενη αλλά και ελεύθερη επαγγελματίας) για παράδειγμα.
ελπίζω μετά το διάβασμα των όσων γράφω να πάρεις πισω την αποφασή σου..:wink:
Θα το αφήσω όμως να συμβουλεύσουν στο μέλλον οι "πιστοποιημένοι" του site καθώς στην τελική οι γνώσεις πληρώνονται (ουπς, μου ξέφυγε μια δωρεάν συμβουλή που εγώ έμαθα με κόπο!). Άλλος παίρνει λεφτά κι άλλος βολεύεται με μια ταμπέλα και χώρο στο inbox.
δεν κατάλαβα γιατί γραφεις οτι οι γνώσεις πληρώνονται... δηλδή τόσο καιρό (όσο καιρό είσαι στο σιτε) αυτή την αποψη εχεις αποκομίσει? ότι πιστευουμε οτι οι γνώσεις πρέπει να πληρώνονται για να δίνονται?

μπορεί να καταλαβα λαθος οποτε ζητώ συγνώμη - αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς ...:?:

με τις φίλες μου (αληθινές είναι, στο parents τις γνώρισα, ξέρω που μένουν αλλά δεν τις πίεσα να μου πουν, με τον καιρό έγινε..) κι όχι με τα υπόλοιπα μέλη, όπως κάναμε ως τώρα. Το γνωρίζω ότι είμαι λίγο ειρωνική και θα ζητήσω συγγνώμη γι'αυτό αλλά δεν μπορώ να απαντήσω διαφορετικά σε τέτοια ψηφοφορία.
νομίζω ότι αυτά που γράφεις προκύπτουν απο παρεξήγηση των όσων γράφω.... εσύ γράφεις "δεν τις πίεσα να μου πουν"

δεν έχει τεθεί θέμα να ΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ (τα μελη μεταξύ τους) που μενει ή το ποιος είναι....

την πιστοποιηση...δεν την κάνει απέναντι στην ομάδα, απέναντι στην διαχείριση την κανει.

Τα στοιχεία του δημόσια, μενουν ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ...!:!::!::wink:

Κλείνοντας, να πω ότι εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δώσω τα στοιχεία μου και δημόσια. Αυτοβούλως όμως! Μια κοπέλα σε κλειστή κοινωνία δεν θέλει βρε αδερφέ να γίνει γνωστή γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Γιατί να της στερήσετε όμως την συμμετοχή της στο site; Από την άλλη θα μου πείτε δικό σας είναι, ότι θέλετε κάνετε. Πάσο. Απλώς εξέφρασα τη γνώμη μου επειδή το ζητήσατε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μια κοπέλα σε κλειστή κοινωνία δεν θέλει βρε αδερφέ να γίνει γνωστή

Διευκρίνιση. Δεν τέθηκε ουδέποτε θέμα ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ στοιχείων μελών! (το γραφω με μεγαλα για οσους διαβαζουν πεταχτά κ δεν προλαβουν να διαβασουν ολο το ποστ)

Μιλάς για άλλο πράγμα, και ελπίζω να δείς διαβάζοντας ξανά, ότι δεν τέθηκε πουθενά κάτι τέτοιο.

Θα προτιμήσω το πρώτο κι όταν θέλω να μοιραστώ δωρεάν τις γνώσεις μου θα το κάνω ΜΟΝΟ με τις φίλες μου
αυτό είναι ΕΞΑΡΧΗΣ δικαίωμά σου,...

Ο οποιοσδήποτε γράφει δημόσια κάτι, κάνει μια επιλογή να βοηθήσει εκείνη

τη στιγμή όποιονδήποτε διαβάζει. Εάν εσύ θεωρείς ότι δεν το θέλεις, δεν μπορεί κάποιος να σε πιέσει να το κανεις.

Εάν κάποιος θέλει να το κάνει,

πιστεύω (εγώ προσωπικά) ότι αυτό δεν έχει σχέση με το αν έχει ή δεν έχει έρθει προηγουμενως σε επαφη με την εταιρεία για να ενταχθεί σε ομάδα "πιστοποιημένων" μελών, όπως και με οποιαδήποτε άλλη δράση του πέραν αυτης της δημοσίευσης..

(απο την στιγμή που το κείμενο είναι σωστό και δεν έχει συμφέρον να το δημοσιευσει)

τέλος πάντων, πιστεύω ότι και εγώ δεν το διατύπωσα αρκετά ξεκάθαρα έτσι ώστε να μην σχηματιστούν λάθος εντυπώσεις

- όπως και να έχει,

το ποσοστό αναγνωστών και μελών, το οποίο δεν έχει γνωριμίες και φιλίες στο φόρουμ και δεν είναι έμπειροι χρήστες του διαδικτύου,

και δεν εχει το χρόνο να συναψει φιλίες για να δείξει εμπιστοσύνη σε χρήστες λογαριασμών αλλά και δεν έχει εργαλεία για να κατατάξει δημοσιευσεις σε κακόβουλες ή μή, θα επωφελούνταν πάρα πολύ απο κάτι τέτοιο....

(ασχέτως του τι κανουμε με την ενότητα επιχειρηματικότητας)


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

βρε κοριτσια μαλλον εχει γινει παρεξηγηση...

εγω καταλαβα οτι αυτο γινεται για την προστασια των μελων του φορουμ

τι εννοω,ενα παραδειγμα δηλαδη

αν εγω ηθελα συμβουλες,καθοδηγησεις,αποψεις κλπ για τα ταξιδια ας πουμε,

θα διαβαζα πρωτα αυτα που εχει γραψει η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η οποια με καποιο τροπο θα βλεπω οτι εχει εμπειρια πανω στο θεμα ειτε γιατι εχει ταξιδεψει ειτε γιατι η δουλεια της ειναι σχετικη πανω σε αυτο το αντικειμενο

ή

αν ηθελα να διαβασω για την διαπαιδαγωγηση ενος τετραχρονου θα διαβαζα πρωτα τα ποστς της Μαριας Στυλιανακης που ξερω οτι ειναι ειδικη και γνωστης πανω στο θεμα

και φυσικα εννοειται οτι δεν θα απερριπτα και τα ποστς των απλων μαμαδων μελων του φορουμ

εγω αν ειμουν ειδικη η αν ειχα γνωσεις σε καποιο τομεα πολυ ευχαριστως θα εδινα τα στοιχεια μου (οχι δημοσια εννοειται) για να βοηθησω τα μελη,

δεν μου φαινεται κατι κακο σε ολο αυτο,και ξερετε γιατι?

γιατι εγω προσωπικα εχω βοηθηθει απο αυτο το φορουμ και συγκεκριμενα απο την κα Στυλιανακη η οποια απλοχερα μου εδωσε τις συμβουλες της πανω σε καποιο δικο μου θεμα!


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites

Καταρχην καλως κανεις και διευκρινιζεις οτι και αν ακομη συμβει αυτο, θα συνεχισει να υπαρχει ανωνυμια δημοσιως.

Επισης καλως διευκρινιζεται οτι και αν καποιος θελει να δωσει τα στοιχεια του, αυτα δε θα χρησιμοποιηθουν απο το φορουμ με οποιονδηποτε τροπο (πχ δημιουργια μιας database που μπορει να δινεται σε διαφημιστες κλπ).

Νομιζω οτι αυτα ειναι ζητηματα που κατα κυριο λογο απασχολουν οσους ψηφιζουν οχι.

Να διευκρινησω και τι εννοω, οταν λεω οτι ειναι "επικινδυνο" ως προς τις ευθυνες του φορουμ καποιος να δινει ον λαιν συμβουλες ως ειδικος.

Το παραπανω αυτοματως δημιουργει ευθύνες τοσο στον ιδιον (αυτο βεβαια ειναι δικο του προβλημα, δεν ειναι κανενας ανηλικος) αλλα και σε εσενα ως ιδιοκτητρια, καθως σε περιπτωση που καποιος βλαφθει απο λανθασμενες πχ ιατρικες συμβουλες, ο παθων θα μπορει να στραφει τοσο κατα του συμβουλατορα γιατρου οσο και κατα της ιδιοκτησιας του σαιτ.

Ο εισαγγελεας (με το υπαρχον τουλαχιστον νομικο πλαισιο) δεν μπορει να παρεμβει και ειτε να αποκαλυφθει η ταυτοτητα καποιου ειτε να ασκηθει δίωξη γιατι αυτο επιτρεπεται μονο σε περιπτωσεις διαπραξης κακουργηματων.

Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις (πταισματα-πλημμεληματα) υπαρχει προστασια προσωπικων δεδομενων και τιποτα δεν μπορει να γινει τελικα.

Τα παραπανω βεβαια τα αναφερω απο καθαρο ενδιαφερον προς το φορουμ και εσενα προσωπικα, αφου ειναι προφανες οτι και λογος δε μου πεφτει πως θελει καποιος να κανει τη δουλεια του, αλλα και δε θιγομαι σε κατι εγω, ωστε να εχω αλλους λογους να τα επισημαινω.

Αλλωστε εγω ειμαι που επανειλημμενως εχω τσακωθει εδω μεσα τονιζοντας ποσο πολυ πρεπει να προσεχει καποιος που δινει συμβουλες εξειδικευμενες δημιουργωντας την εντυπωση οτι εχει τις γνωσεις και το δικαιωμα να το κανει.

Η αληθεια ειναι οτι και εμενα θα μου αρεσε να ξερω οτι δε μιλαω με καποιον παιδεραστη, ανωμαλο, απατεωνα, εκπροσωπο εταιρειας που προσπαθει να μου διαφημισει κατι κλπ.

Απλα στην πραξη δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο γενικα στο διαδικτυο.

Και σιγουρα δε θα ηθελα να αποκλειεται απο συζητησεις καποιος που δεν εχει στειλει τα στοιχεια του και δεν ανηκει σε καποια απο τις παραπανω κατηγοριες.

Ισως να μπορει να υπαρξει καποια μεση οδος στο θεμα.

Πχ οσοι επιθυμουν να δωσουν τα στοιχεια τους, να το κανουν και να μπαινει σηματακι πιστοποιημενου μελους, αλλα να μην αποκλειονται και αλλοι να συζητανε και να ζητανε συμβουλες.

Το να υπαρχουν ακομα περισσοτεροι ειδικοι που να δινουν επωνυμως συμβουλες σε θεματα που απασχολουν εμας τους γονεις, φυσικα και το θελω και μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω και να βοηθησω (αφιλοκερδως φυσικα) καποιες.

Το δικο μου επαγγελμα ομως το απαγορευει κατι τετοιο, αλλα και να επιτρεποταν, μονο με ανωνυμια θα μπορουσε να λειτουργησει.

Κανενας που ειναι γνωστα τα στοιχεια του δε θα ηθελε να κοινοποιησει το τυχον διαζυγιο του ή την κακοποιηση που υφισταται κλπ.

Το οτι οι διαχειριστες καταναλωνουν πολυ χρονο για να ελεγχουν το καθετι, το καταλαβαινω, αλλα το μονο που θα διορθωνε τα πραγματα θα ηταν ενα κλειστο κλαμπ με μελη γνωστα στη διαχειριση. Αυτο ομως δε θα χαλουσε το χαρακτηρα του φορουμ, απο το οποιο οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε βοηθηθει πολυ?

Καλη ειναι η συζητηση, θα βγουν συμπερασματα ελπιζω και ωραια θα ηταν να την κρατησουμε σε χαμηλους τονους ωστε να μη θιγεται ή να μην αισθανεται κανεις θιγμενος.


yey2p2.png BN4cp2.png
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι κ οι ίδιοι έχετε αρχίσει να χάνετε την 'ταυτοτητα' της σελίδας!Θα ακολουθήσει κ συνδρομή για να μπορούμε να βλέπουμε τις 'πιστοποιημένες συμβουλές'?

Γιατί ένα ξεκάθαρο ερώτημα διατυπωμένο με απλά ελληνικά μπορεί να θεωρηθεί ειρωνικό??? Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που το έγραψα ή ο τρόπος που διαβάστηκε:rolleyes::confused:

Κ όταν λέω ότι χάνετε την ταυτότητα σας αναφέρομαι στο ότι το φόρουμ όπως το γνωρισα εγώ όταν γράφτηκα ήταν συμβουλές από μανούλες σε μανούλες....ο καθένας μας μπορεί να κρίνει καλύτερα για τον εαυτό του αν το άτομο που συνομιλεί το πάει αλλού το πράγμα κ το αν κρίνει σωστά ή λάθος πάντα κάπου φαίνεται....είναι γνωστό νομίζω ότι το διαδίκτυο κρύβει κινδύνους κ πρέπει να προσέχουμε....κ φυσικά εμένα δεν θα με κάνει να νοιώσω πιο ασφαλής ένα σηματάκι σε ένα μέλος γιατί εγώ θα μπορούσα καλιστα να στείλω από το κινητό α προσώπου τα στοιχεία β προσώπου τη διευθυνση γ προσώπου κ τα τηλέφωνα δ προσώπου....θα παίρνεται τηλέφωνο να τα διευκρινίσεται?Θα κάνετε κάποια έρευνα? Δεν μπορω να καταλάβω πως στέλνοντας τα στοιχεια μας μέσω μυνήματος θα πιστοποιείται η ταυτότητά μας??????


sjCrp3.pngUhiNp2.png

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Eπειδή το καμάρι δεν με άφησε ούτε δευτερόλεπτο να κοιμηθώ κι είμαι στα όρια κατάρρευσης, δεν μπορώ να γράψω δομημένο κείμενο, θα πω μόνο κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και θα επανέλθω για τα υπόλοιπα αφού έχω πιει 5 καφέδες (ή έχω κατασκηνώσει στο δρομοκαϊτειο για 5 μέρες και στανιάρω).

Γιατί να εμφανίζονται οι σελίδες σε μη εγγεγραμμένα μέλη; Νομίζω θα ήταν καλύτερα να έπρεπε να γίνει μέλος κάποιος για να διαβάσει ή έστω για να μπορεί να ποστάρει.

Πάω για τους καφέδες που λέγαμε :(


WN6Op3.png

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ένα ξεκάθαρο ερώτημα διατυπωμένο με απλά ελληνικά μπορεί να θεωρηθεί ειρωνικό??? Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος που το έγραψα ή ο τρόπος που διαβάστηκε:rolleyes::confused:

Κ όταν λέω ότι χάνετε την ταυτότητα σας αναφέρομαι στο ότι το φόρουμ όπως το γνωρισα εγώ όταν γράφτηκα ήταν συμβουλές από μανούλες σε μανούλες....ο καθένας μας μπορεί να κρίνει καλύτερα για τον εαυτό του αν το άτομο που συνομιλεί το πάει αλλού το πράγμα κ το αν κρίνει σωστά ή λάθος πάντα κάπου φαίνεται....είναι γνωστό νομίζω ότι το διαδίκτυο κρύβει κινδύνους κ πρέπει να προσέχουμε....κ φυσικά εμένα δεν θα με κάνει να νοιώσω πιο ασφαλής ένα σηματάκι σε ένα μέλος γιατί εγώ θα μπορούσα καλιστα να στείλω από το κινητό α προσώπου τα στοιχεία β προσώπου τη διευθυνση γ προσώπου κ τα τηλέφωνα δ προσώπου....θα παίρνεται τηλέφωνο να τα διευκρινίσεται?Θα κάνετε κάποια έρευνα? Δεν μπορω να καταλάβω πως στέλνοντας τα στοιχεια μας μέσω μυνήματος θα πιστοποιείται η ταυτότητά μας??????

Θα συμφωνησω στο να μην "οξυνουμε" αδικως μια κατα τ' αλλα εποικοδομητικη συζητηση.

Ας εκλαμβανονται τα ερωτηματα απλως ως ερωτηματα που χρηζουν απαντησης και διευκρινησης.

Αλλωστε με το γραπτο λογο τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα.

Το παραπανω ειναι και δικος μου προβληματισμος.

Δεν υπαρχει τροπος πιστοποιησης οτι το προσωπο που εγγραφεται ειναι αυτο που λεει. Θα επρεπε να βλεπει η διαχειριση το καθε μελος προσωπικα και να επιδεικνυεται ταυτοτητα.

Αυτο οδηγει κατευθειαν βεβαια στην εννοια του κλειστου (θεοκλειστου) κλαμπ.

Να πιστοποιηθει μεσω ιπ? αρα θα πρεπει να μπαινουμε μονο απο συγκεκριμενο παροχο? γιατι εγω καμια φορα μπαινω και απο νετ καφε και ειμαι σιγουρη οτι καποιες σιγουρα μπαινουν απο διαφορα πσ, χωρις να τρεχει κατι υποπτο.

Αλλα ακομα κι αν πιστοποιηθει η ταυτοτητα καποιου, αυτο και παλι δεν μας "προστατευει" απο πχ κγριζα διαφημιση.

Γιατί να εμφανίζονται οι σελίδες σε μη εγγεγραμμένα μέλη; Νομίζω θα ήταν καλύτερα να έπρεπε να γίνει μέλος κάποιος για να διαβάσει ή έστω για να μπορεί να ποστάρει.

Πάω για τους καφέδες που λέγαμε :(

Για να ποσταρει καποιος σιγουρα πρεπει να γραφτει.

Προφανως εννοεις να μην ειναι καν ορατες οι σελιδες σε μη μελη?

Εμενα παντως αυτο δε μου αρεσει.

Ξερω πολλες που εχουν βοηθηθει ποικιλοτροπως απο το σαιτ και δεν επιθυμουν να εγγραφουν, απλα να διαβαζουν.

Τα "καφε" βεβαια πιστευω κι εγω οτι πρεπει να ειναι ορατα μονο στα μελη, μη σου πω μονο στα μελη που συμμετεχουν στο καθε καφε.


yey2p2.png BN4cp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

διαβασα και ξαναδιαβασα το... ερωτημα, και η δικη μου απαντηση τεινει προς το ... οχι!!!

εχουμε να κανουμε με διαδυκτιο!

οσο και προστατευμενα να ειναι τα... προσωπικα δεδομενα... αλλο τοσο απροστατευτα μπορει να υπαρξουν απο διαφορους... επιτηδειους!!!

καλο ειναι να διαβαζουμε εμπειριες, αποψεις και συμβουλες, αλλα ως εκει!!!

θεωρω οτι μερικες φορες μπορει να αποβει ως και επικινδυνο διαβαζοντας γνωμες που δημοσιευονται (εστω και απο πιστοποιημενα ατομα) χωρις να εχουμε τη γνωμη καποιου ειδικου επιτοπου και οχι πισω απο μια οθονη υπολογιστη!!!

υπαρχουν λ.χ. παιδιατροι (υπαρκτα προσωπα με ολα τα δεδομενα στο σαιτ τους) με δικα τους σαιτ που συμβουλευουν μανουλες απ΄οτι διαβασα για το ενα ή το αλλο συμπτωμα κλπ κλπ...

αλλα ειναι δυνατον, να βασιστουμε εκει??????

ανεφερα ισως το πιο... ακραιο, αλλα το ιδιο ισχυει φανταζομαι παντου...

ειτε αφορα ταξιδια, ειτε αφορα επιχειρησεις, ειτε, ειτε, ειτε...

η ανταλλαγη αποψεων, εμπειριων... ισως να καθυσηχασει αλλα ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν πρεπει να κρινουμε ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ, οτι αυτο ισχυει και σε μας!!!


6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ψηφοφορία!

θα στέλνατε τα στοιχεία σας μέσω sms (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας) ή εμαιλ,

έτσι ώστε να τοποθετηθεί ανάλογο σήμα κ περιγραφή κάτω απο το όνομα μέλους σας

το οποίο να αναδεικνύει ότι είσαστε πιστοποιημένο μέλος της κοινότητας?

Έχω ψηφήσει όχι για λόγους που δεν αναλύω, καθώς έχουν ήδη παρατεθεί από άλλα μέλη και δεν βρίσκω λόγο να επαναλάβω τα ίδια πράγματα. Έχω όμως μία απορία: εάν γινόταν κάτι τέτοιο, δηλ. οι συντονιστές είχαν πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία, εγώ θα είχα αντίστοιχα στα δικά τους;

Η ερώτηση είναι πραγματική, όχι ειρωνική. Δηλ. με την λογική ότι το μέλος εμπιστεύεται τους admin και δίνει τα προσωπικά του στοιχεία, θα υπήρχε η αντίστοιχη εμπιστοσύνη και από τους admin προς τα μέλη, ώστε να γνωρίζουν ποιος ακριβώς έχει τα στοιχεία του;

Εάν συμβαίνει ήδη κάτι τέτοιο (δηλ. κάπου στο φόρουμ εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία των admin), δεν το γνωρίζω και δεν το έχω ψάξει, οπότε ζητώ συγνώμη για την ερώτηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Δεν θα κανω σχολιο για οσα εχοθν γραφτει... δεν βρισκω λογο αλλωστε..

Πλεον ειμαι ενα χρονο εδω και θα εδινα τα στοιχεια μου ευχαριστως γιατι δεν μ αρεσει να με αμφισβιτουν γενικα οποτε και θα ενιωθα καλυτερα ετσι.

Οσο για τις "μουφες" εμενα δεν με νοιαζει .... εγω θα στεναχωριθω θα κλαψω θα σπαταλισω χρονο αν θελετε αλλα θα εχω κανει μεσα μου το σωστο κι αυτο που αισθανομαι... αν τωρα δεν ειναι αληθεια απλα κριμα γιαυτον που το κανει κι οχι για μενα ετσι ειμαι εγω


an1cCAfVM2J0010Mzc3bGR8NDc2MTYwM2RhfEggRWxlbmEgVGhla2xhIGVpbmFp.gif

6Lbvp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...