Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

ματια μου ευχαριστω !!!

ποτε πας για υπερηχο???

εχω ντοπλερ την αλλη πεμπτη! αργει που να παρει αλλα τι να κανω! εσκασα τις πρωτες μερες αλλα τωρα εχω ηρεμησει λιγο. προσπαθω να σκεφτομαι θετικα. πιστευω να πανε ολα καλα και να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα. αντε να δουμε!:roll:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερωτηση: Πονακια σαν περιοδου εχετε ή μονο εγω νιωθω ετσι?

Σημερα μου ηρθαν τα πλενομενα επιθεματα στηθους και η κρεμα.Αχ ελπιζω αυτη τη φορα να θηλασω περισσοτερο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ερωτηση: Πονακια σαν περιοδου εχετε ή μονο εγω νιωθω ετσι?

Σημερα μου ηρθαν τα πλενομενα επιθεματα στηθους και η κρεμα.Αχ ελπιζω αυτη τη φορα να θηλασω περισσοτερο!

Τι πήρες αν επιτρέπεται; θέλω κι εγώ να πάρω επιθέματα και κρέμα για τις θηλές αλλά δεν ξέρω τι.

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Τι πήρες αν επιτρέπεται; θέλω κι εγώ να πάρω επιθέματα και κρέμα για τις θηλές αλλά δεν ξέρω τι.

Κρέμα της medela την puleran.για επιθεματα ειχα χαλάσει πολλά λεφτα την προηγουμενη φορα οποτε πηρα από το www.mariaevita.gr τα πλενομενα.ελπιζω να αξιζουν...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κρέμα της medela την puleran.για επιθεματα ειχα χαλάσει πολλά λεφτα την προηγουμενη φορα οποτε πηρα από το www.mariaevita.gr τα πλενομενα.ελπιζω να αξιζουν...

Κι εγώ μονο γι' αυτήν έχω ακούσει αλλά από μαία δεν ξέρω κοπέλα που να την χρησιμοποίησε.

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι κοριτσια! μολις γυρισα μεχρι 20/9 λογικα γενναω ...το μωρο ηταν 3094!!!!!!!

και τα αλλα δυο ηταν πανω απο 3,500 οποτε ειναι θεμα dna μαλλον και κανω μεγαλοσωμα μωρα.

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπερα κοριτσαρες.

.

Νουνου καλε τι παιδαρος ειναι αυτος!! :D:D:D

Με το καλο κοριτσι μου!!

Μαρια ΛΙΓΗ ταχυπαλμια σου φερνουν τα γιουτοπαρ; παλι καλα γιατι εγω τα ειχα δει ολα...

Θανουλα καλυτερη η διαθεση; συνηλθες;

Για τα επιθεματα η προσωπικη μου εμπειρια δεν ειναι καλη.Δλδ επειδη ειχα πληγωθει δεν αφηναν τη θηλη να αναπνευσει και να επουλωθει.Θελει να αεριζεται για να επουλωθει και να σκλυρυνει.Τα επιθεματα τις παπαριαζουν.Μολις τα εκοψα σωθηκα και ας λερωνομουν.Αυτο ομως δε νομιζω οτι ειναι κανονας θα το δει η καθεμια στην περιπτωση της..Σας ευχομαι να καταφερετε να θηλασετε οοοολες!:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κι εγώ μονο γι' αυτήν έχω ακούσει αλλά από μαία δεν ξέρω κοπέλα που να την χρησιμοποίησε.

Εγω έμεινα ευχαριστημενη.σκέψου ότι βγήκα από το μαιευτηριο με τρελές πληγές.την χρησιμοποιησα ελάχιστα γιατι ειχε γρήγορα αποτελέσματα.

Caramello γενικα λεει πρέπει να τα "αεριζουμε".εγω εμενα ελαχιστες ωρες ετσι γιατι ολο και κάποιος ήταν στο σπίτι που δεν ήθελα να του τα δειξω.... :tongue: :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα μανούλες και μελλουσομανούλες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που παίρνεται χάπια για τις συσπάσεις ή ενισχυμένη δόση μαγνησίου πότε σας είπε ο γιατρός να τα κόψετε;

Επίσης, λέω να πλύνω την προίκα της κούνιας (πάντα, πάπλωμα, σεντόνια). Την πάντα την πλένω κι αυτή στο πλυντήριο ε; Δε θα πάθει τίποτε... Μόνο την κουνουπιέρα στο χέρι;

jbssp3.png

Παραμυθένια, εγώ τα έπλυνα όλα στο πλυντήριο. Τι να πάθει η πάντα; Σαν κουβερλί είναι (περίπου). Εκτός και αν είναι μεγάλη και σκληρή και δεν διπλώνει και σου χαλάσει το πλυντήριο. Την κουνουπιέρα την έπλυνα τώρα (να ξαναχρησιμοποιηθεί για το δεύτερο παιδί) μαζί με ένα άλλο "πράγμα" από δίχτυ που είχε το παρκοκρέβατο για να ανεβαίνει επίπεδο το στρώμα. Τα έβαλα στο πλυντήριο, στο πιο ελαφρύ πρόγραμμα και πάτησα το κουμπί που κόβει το στύψιμο. Δεν ήθελα να σκύβω, και τα έκανα έτσι. Τίποτα δεν πάθανε.

Καραμέλο, τα κέφια μου είναι λίγο καλύτερα, αλλά και η συμπεριφορά της μικρής είναι καλύτερη σήμερα. Άντε να δούμε...

Nikx, είσαι παράλογη νομίζω που δεν ήθελες "να τα δείχνεις" σε όποιον ήθελε να περάσει από το σπίτι σου. κακιασμένη...:)

Και εγώ επιθέματα χρησιμοποιήησα πολύ λίγο, μόνο τις πρώτες μέρες μέχρι να βρω έναν ρυθμό. Μετά τα έβαζα μόνο στο θηλασμό, προφανώς στο στήθος που δεν θήλαζα εκείνη την ώρα, και απλώς υπήρχαν παντού μεσα στο σπίτι για περίπτωση που χρειαστούν άμεσα, Και όταν λέω παντόυ το εννοώ, σχεδόν σε κάθε επίπεδη επιφάνεια.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Αχχ, Νουνού για φυσιολογική γέννα πας; Το λέω γιατί εγώ που πάω για καισαρική (περίπου 10- 15 Σεπτεμβρίου υπολογίζω) έχω απαγορεύσει σε όλες εδώ μέσα να γεννήσουν πριν από εμένα. Μη σε πάρει και 'σένα η μπάλα...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κορίτσια πήγα σήμερα σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και συνάντησα μία κοπέλα που έχει επίσης μικρό μωρό αυτή βέβαια κάπως χειρότερα από μένα είναι στην 38 και το μωρό είναι 2300 και κάνει κάθε 3 μέρες dopller. Στην 32 κόντεψαν να της το πάρουν γιατί δεν έπαιρνε βάρος και τελικά την γλίτωσε. Και σ' αυτήν ο γιατρός της τα ίδια είπε ότι κάτω από την 5η εκατοστιαία καισαρική για να μην ζοριστεί το μωρό λόγω μικρού βάρους. Εγώ της είπα ότι το δικό μου φάνηκε να ανεβαίνει και μου είπε ότι το έπαθε και η αδερφή της. Ενώ το μωρό ήταν στην 5η εκατοστιαία άρχισε να ανεβαίνει. Τι να πώ γερό να ναι κι ας βγεί όπως θέλει αρκεί να είναι υγιές! Η μανούλα πάντως έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού για να ναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Καλημέρα μανούλες και μελλουσομανούλες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που παίρνεται χάπια για τις συσπάσεις ή ενισχυμένη δόση μαγνησίου πότε σας είπε ο γιατρός να τα κόψετε;

Επίσης, λέω να πλύνω την προίκα της κούνιας (πάντα, πάπλωμα, σεντόνια). Την πάντα την πλένω κι αυτή στο πλυντήριο ε; Δε θα πάθει τίποτε... Μόνο την κουνουπιέρα στο χέρι;

Εγω παντως και την κουνουπιερα πλυντήριο την εβαλα μεσα σε μαξιλαροθηκη.την παντα την εχω πλύνει απειρες φορες πλυντήριο απλα σε ελαφρύ πρόγραμμα.μάλιστα έχει μπει και σε στεγνωτηριο.τωρα πηρα εν στρωματακι για το πορτ-μπεμπε λεει μονο στο χερι αλλα σκέφτομαι να το βαλω και αυτο πλυντήριο.σημερα ψωνισα και τις πυζαμουλες μου για το μαιευτήριο,να αρχίσω σιγα σιγα να φτιάχνω βαλιτσα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...