Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

13 hours ago, dimi.tra said:

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

12 hours ago, Ρούλα87 said:

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα Θανούλα!!!! Εσείς οι 3 όντως είστε πρώτες. Άντε με το καλό.

Έχεις καθόλου άγχος??????? Εγώ με αυτά που έχω περάσει και περνάω έχω πολύ. Στον γιο μου δεν είχα καθόλου. Πήγα να γεννήσω σαν να πήγαινα για καφέ. Όλοι κόντευαν να φρικάρουν και εγώ ήμουν 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Τώρα όμως φοβάμαι πολύ. Έχω κάνει και καισαρική και είμαι και μακριά από το νοσοκομείο οπότε φοβάμαι μην μου σπάσουν τα νερά και δεν προλάβω να πάω!!!!! Είναι και μικρούλα η μπέμπα και θέλω να πάρει όσο το δυνατόν βάρος μπορεί αλλά ώρες ώρες νομίζω οτι θα γεννήσω επιτόπου. Ειδικά όταν κάνω μπάνιο και είμαι όρθια. Αχ Παναγιά μου να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!!!

Άγχος δεν έχω καθόλου για τη διαδικασία της καισαρικής. Το κρατάω για τότε φαίντεται. Σαν και εσένα όμως έχω άγχος για το αν θα είναι έτοιμο το μωρό να το πάρω μαζί μου, δεν θέλω να μείνει θερμοκοιτίδα. Επίσης για το αν θα προλάβει κάποιος να έρθει σπίτι αν σπάσουν τα νερά και πρέπει να φύγουμε άμεσα, γιατί άν συμβεί μέρα εντάξει, αλλά αν γίνει βράδυ... άντε να ξυπνήσουν τα πεθερικά και να έρθουν. Και επίσης πώς θα είναι το κοριτσάκι μου χωρίς εμένα όσες μέρες λείψω... Τέτοια πράγματα.

Φτιάχνετε τα δωμάτια των παιδιών ε; Εμείς τίποτα, μόνο κάτι Μίκυδες έχουμε στο παιδικό και αυτοί από τα τζάμπο. Αλλά μένουμε στο ενοίκιο και του χρόνου θα πάμε σε δικό μας σπίτι όπου θα κάνουμε ότι θέλουμε, τώρα αυτό που μένουμε το πήραμε βαμμένο και φοβηθήκαμε την αντίδραση του ιδιοκτήτη αν το βάφαμε σε χρώματα όμορφα για παιδί, οπότε το αφήσαμε. Τέλος πάντων, δεν κάθεται και πολύ εκεί μέσα η μικρή λόγω τρελλής υγρασίας (μαζεύει λίμνη στο πάτωμα το χειμώνα) και της μεγάλης τετράφυλλης ντουλάπας με τα γυάλινα φύλλα που έχουμε, οπότε δεν πολυπειράζει.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θανουλα μοιαζουν τοσο πολυ οι φασεις μας! Καθε φορα με κουφαινεις! ειναι σχεδον σα να τα γραφω εγω τα μνμτ σου!! :tongue: Για την καισαρικη για τα νερα για τη μικρη που θα μεινει 3 μερες χωρις εμενα που δε τολμαω να στρψω τη γωνια και κλαιει..για το σπιτι που δε βαφουμε γιατι δεν ειναι δικο μας...

Αυτο με τη λιμνη στο πατωμα το ειχαμε στο προηγουμενο σπιτι! Σγουγγαριζα καθε πρωι το χειμωνα! τραγικο...Και καποια σημεια γεμιζανε και μουχλα! Καινουριο σπιτι ρε συ..μοντερνο ομορφο ..ποιος ξερει τι πατατα ειχαν κανει με τη μονωση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Θανουλα μοιαζουν τοσο πολυ οι φασεις μας! Καθε φορα με κουφαινεις! ειναι σχεδον σα να τα γραφω εγω τα μνμτ σου!! :tongue: Για την καισαρικη για τα νερα για τη μικρη που θα μεινει 3 μερες χωρις εμενα που δε τολμαω να στρψω τη γωνια και κλαιει..για το σπιτι που δε βαφουμε γιατι δεν ειναι δικο μας...

Αυτο με τη λιμνη στο πατωμα το ειχαμε στο προηγουμενο σπιτι! Σγουγγαριζα καθε πρωι το χειμωνα! τραγικο...Και καποια σημεια γεμιζανε και μουχλα! Καινουριο σπιτι ρε συ..μοντερνο ομορφο ..ποιος ξερει τι πατατα ειχαν κανει με τη μονωση..

ΛΕς να είμαι η φωνή της συνείδησής σου; ;):D:D

Άσε, με την υγρασία την πατήσαμε. Τράβηξε και η προαναφερθείσα ντουλάπα μέσα υγρασία, σάπισε από πίσω και αλλάξαμε ξύλα το καλοκαίρι, μούχλιασαν οι μισές μου καλοκαιρινές πιτζάμες και κάποιες του άντρα μου... Καλά που πήρα χαμπα΄ρι εγκαίρως τι γινότανε και έβγαλα τα ρούχα του παιδιού κα ιτα προικιά μου (μη γελάτε, τα περισσότερα είναι βελονάκι από τις γιαγιάδες, δεν τα στρώνω αλλά έχουν τρελλή συναισθηματική αξία). Στην κρεβατοκάμαρα, στο σημείο που τσιγκουνεύτηκε ο μ.... και δεν τελείωσε τη μόνωση στην ταράτσα (φυσικά είναι το σημείο που δεν φαίνεται μόλις βγαίνεις στην ταράτσα) από το τρίβε- τρίβε έφυγε όλο το χρώμα και φαίνεται ο σοβάς. Τι να κάνουμε, μόλις αρχίσαμε να ψάχνουμε για σπίτι μάθαμε ότι είμαι έγκυος, και επειδή η πρώτη κύηση ήταν ζόρικη το αφήσαμε για φέτος... Πήραμε όμως αφυγραντήρα, να δούμε θα κάνει τίποτα;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Α ωραιο πακετο φαγατε κι εσεις...εμας μαζευε και κατω απο την κουνια της μικρης! Στα ξυλα και στα συρταρια...Μιλαμε γκαζον!! Και σε λιγες μονο μερες! Αεριζα σκουπιζα σφουγγαριζα τπτ...Και πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος κουβαλουσα τα συρταρια της κουνιας στο μπαλκονι και τα επλενα...και ξανακουβαλα τριβε σκυβε ...τελεια...

Ευτυχως μειναμε μονο 3 μηνες σ αυτο το σπιτι...Ηταν πολυ ομορφο αλλα αυτο το πραγμαααα απαπαααα...

Ναι μερικες φορες οπως γραφεις σκεφτομαι οτι θα ηταν αωραια να μεναμε κοντα! Θα καναμε ωραια παρεα! Κι απο εδω ωραια ειναι βεβαια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα κοριτσακια

dike χαιρομαι που πανε ολα καλα

βρε κοριτσια βαλτε με και μενα στη λιστα.ΠΗΤ εχω 12/10

αυριο εχω βιοφυσικο προφιλ και εχω πολληηηηηηηηηη αγωνια και φοβο για το βαρος της μικρουλας μας

μαρκελα να σε ρωτησω κατι που το ειχαμε απορια με τη βαγγελιω.τα μωρακια μας ειναι λιγο μικρουλια αλλα τα ντοπλερ μας και ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα.σκεφτομασταν μηπως το μικρο βαρος τους οφειλεται σε θρομβοφιλια?εηω θα το πω στο γιατρο μου παντως

Το θεμα ειναι οι αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες να ειναι φυσιολογικες στα ντομπλερ.Αν εκει εχετε προβλημα τοτε υπαρχει προβλημα πηξης και συνηθως δινουν σαλοσπιρ οταν εισαι κατω απο 32 εβδομαδες και οταν εισαι πανω απο 32 δινουν ηπαρινες.Αυτο ειναι το καραμπαμ.Γιαυτο εγω φωναζα στη Βαγγελιο για εξετασεις και δευτερη γνωμη....

Δεν εχει σχεση το ποσο τρως και το τι τρως καπου ειδα για αυγα κλπ .

Τωρα εχει πολλα ειδη η θρομβοφυλια αλλα υπαρχουν και αυτοανοσα νοσηματα.

Απο εκει και περα , αν το ντομπλερ ειναι καλο , τρανσαμινασες καλες , αιμοπεταλια καλα λευκα λιγο αυξημενα αλλα οχι τρελα και ο ογκος αιματος οχι υπερβολικα αυξημενος τοτε απλα προκειται για μωρακι μικροσωμο!Ρωτα παντως τον γιατρο σου δεν χανεις τπτ χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Καλημέρα κορίτσια

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας εύχομαι όλες να πάμε καλά!

Εμείς μάλλον θα κάνουμε καισαρική τελικά!

Σήμερα το αγορακι πήγε σχολείο κ είμαι λιγάκι συγκινημένη:-P

Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ για να διαβάσω τα νέα σας εύχομαι όλες να γεννησουμε εύκολα κ χωρίς προβληματα εγώ γενναω Γενική

Φιλιά σε όλες:-D

qOUNp2.png.

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε από το doppler ο μπεμπάρας μας πήρε 310 γρ σε 9 μέρες!!!!!!! Έφτασε τα 2.115 μόνο 1 μέρα απόκλιση και ανέβηκε στην 8η εκατοστιαία θέση!!!! Το αμνιακό μειώθηκε αλλά φυσιολογικά λόγω βδομάδων,οξυγόνοση τέλεια. Οι παλμοί λίγο μας τα χάλασαν που ήταν οριακοί. Βέβαια το τελευταίο δεκάλεπτο ανέβηκαν και ήμουν πάλι πολλές ώρες νυστική λόγω αιματολογικών, λίγο πριν το NST έφαγα. Μου είπε να ξαναπάω η Δευτέρα για NST και υπέρηχο θα δούμε πότε θα κάνουμε. Όσον αφορά τα γεννητούρια μάλλον παμε για 38η- 39η το πολύ γιατί λέει όταν το μωρό είναι μικρό δεν το αφήνουν μέχρι το τέλος. Εντωμεταξύ έχει εμπεδωθεί τελείως εγώ ήμουν σίγουρη γιατί καταλάβαινα το κεφάλι του στο τέτοιο μου.... Του λέω δεν μπορούμε να πάμε φυσιολογικά και μου είπε ότι δεν θα είναι έτοιμος ο τράχηλος και θα πρέπει να μου σπάσει τα νερά και είμαι στενή και θα αργήσει ο τοκετός και θα πέσουν οι παλμοί και θα ζοριστεί το μωρό και μπορεί να καταλήξει και σε καισαρική στο τέλος... και δεν θέλει πρώτον να βγ΄λα ένα μωρό μπλέ... ή δεύτερον να φάω τους πόνους στη μάπα και να καταλήξουμε σε καισαρική. Τέλοσπάντων μου λέει αν σπάσουν τα νερά μέχρι τότε και μετά την 37 πάμε για φυσιολογικό και βλέπουμε την εξέλιξη...Όταν είδε και τους παλμούς στο NST μου λέει καισαρική... Βασικά μου το ψιλοξέκοψε. Μου λέει μη σε απασχολεί θα βλέπουμε την εξέλιξη βδομάδα με τη βδομάδα και θ' αποφασίσουμε. Λέει 1 Οκτωβρίου θα είμαι 38 οπότε μάλλον για τότε το βλέπει. Α μου έδωσε και ενέσεις κορτιζόνης να τις έχω στο ψυγείο και θα μου πεί όταν χρειαστεί να τις κάνω.

Τον ρώτησα και για την θρομβοφιλία και μου είπε ότι δεν μπορεί να το αποκλίσει με βεβαιότητα αλλά ο έλεγχος πρέπει να γίνεται πριν την εγκυμοσύνη για να δείξει σίγουρα αποτελέσματα.Βέβαια οι ενδείξεις μου είναι καλές καλό αμνιακό πολύ καλή αιμάτωση καλές αιματολογικές τρανσαμινάσες κτλ οπότε είναι θέμα γονιδιακό μάλλον την περίπτωσή μου το μικρό βάρος. Βέβαια λέει σε μελλοντική εγκυμοσύνη μπορώ να το ψάξω.

Αυτά τα νέα!!!! Εγώ παρακαλάω να βάζουμε πολύ βάρος κάθε βδομάδα και να είναι και καλό το ΝΣΤ τη Δευτέρα μπας και μεταπείσουμε το γιατρούλη και πάμε μέχρι τέλος!!! Βέβαια γερό να ναι το μωρό και όπως θέλει να βγεί!!!!Αλλά λέω το μικρούλι μου γύρισε στην ώρα του, εμπεδώθηκε στην ώρα του κρίμα δεν έιναι να μπώ στη μαχαίρα:-P Μακάρι Παναγία μου να πάνε καλά όλα σε όλες μας!!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

γεια σας κοριτσακια!!!!

βαγγελιω μπραβο στο μπεμπακι.ολα καλα.

και εγω μολις γυρισα.λοιπον στο βιοφυσικο προφιλ πηραμε 12/12 βαθμολογια.

το καρδιοτοκογραφημα πολυ καλο,οπως πλακουντας,αμνιακο και ντοπλερ.

βαρος ομως 2123.ελπιζω να φθασουμε ως το τελος για να βαλουμε οσοπιο πολυ μπορουμε.σε 3 εβδομαδες βαλαμε 423γρμ.

μαρκελα ευχαριστω.με κατατοπισες πληρως

chuTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!

βαγγελιω μπραβο στο μπεμπακι.ολα καλα.

και εγω μολις γυρισα.λοιπον στο βιοφυσικο προφιλ πηραμε 12/12 βαθμολογια.

το καρδιοτοκογραφημα πολυ καλο,οπως πλακουντας,αμνιακο και ντοπλερ.

βαρος ομως 2123.ελπιζω να φθασουμε ως το τελος για να βαλουμε οσοπιο πολυ μπορουμε.σε 3 εβδομαδες βαλαμε 423γρμ.

μαρκελα ευχαριστω.με κατατοπισες πληρως

Περίπου στα ίδια είμαστε. Εμείς 2115 στις 32+2 . Εγώ να σου πώ την αλήθεια δεν δίνω βάση στο σημερινό NST γιατί δεν είχα φάει πάλι καλά. Θα δώσω βάση στης Δευτέρας και πιστεύω ότι θα είναι καλό. Εσένα σου είπε τίποτα ο γιατρός περί καισαρικής ή φυσιολογικού ή μόνο ο δικός μου έχει φαγωθεί με την καλή έννοια... Πιστεύω ή οτι το κάνει για να με προετοιμάσει ή ότι παρακαλάει όντως να μην μου σπάσουν τα νερά γιατι φοβάται το φ.τ. λόγω παλμών και στενότητος κόλπου:-P Μου λέει σήμερα τον τράχηλο πήγα να σου εξετάσω και δεν έμπαινε το δάχτυλό μου:rolleyes:Λέω κι εγώ στον άντρα μου τυχερούλη έχεις στενή γυναίκα:cool: Εγώ πάντως πήρα τα πάνω μου σήμερα σκέφτομαι ότι μπορεί ν' αρχίσει να βάζει βάρος το μωρό τώρα με ρυθμό 250 γρ. τη βδομάδα και ο γιατρός δεν μου το απέκλεισε. Εκεί θέλω να δω θα μου επικαλστεί πάλι καισαρική εεεεεεεε;;;;;; Τέλοσπάντων πλάκα κάνω να γεννηθεί όπως είναι καλύτερα γι' αυτό κυρίως το ζουζουνάκι μου!!!!!!!!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!! Αντε ολες σιγα σιγα ετοιμαζομαστε. Θα γεμισει ο τοπος μπεμπακια σε λιγες μερες!!! Εγω χθες ειχα υπερηχο με το γιατρο μου. Μου ειπε οτι ειναι ολα τελεια! Ησυχασα και εγω και περιμενω μετα τα μεσα του Σεπτεμβρη να μπω στο μηνα και με το καλο να ερθει η θεϊκή αυτή μέρα! Την περιμενω λες και θα φυγω για διακοπες!!!!! Ισως επειδη ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω τι με περιμενει!!!

Κοριτσια το μονο που δεν εχω ακομη αγορασει ειναι μπανιερα του μωρου. Δωστε μου καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι να παρω!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!! Αντε ολες σιγα σιγα ετοιμαζομαστε. Θα γεμισει ο τοπος μπεμπακια σε λιγες μερες!!! Εγω χθες ειχα υπερηχο με το γιατρο μου. Μου ειπε οτι ειναι ολα τελεια! Ησυχασα και εγω και περιμενω μετα τα μεσα του Σεπτεμβρη να μπω στο μηνα και με το καλο να ερθει η θεϊκή αυτή μέρα! Την περιμενω λες και θα φυγω για διακοπες!!!!! Ισως επειδη ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω τι με περιμενει!!!

Κοριτσια το μονο που δεν εχω ακομη αγορασει ειναι μπανιερα του μωρου. Δωστε μου καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι να παρω!

Μπράβο με το καλό!!! Εμείς πήρεαμε μπανιέρα αλλαξιέρα της pali και μου φαίνεται ότι θ αμας βολέψει. Έχει δύο ράφια με θήκες κι από πάνω την μπανιέρα η οποία κλείνει και γίνεται αλλαξιέρα με μαλακό κάλυμα.Έχει ροδάκια για να την μεταφέρουμε στο μπάνιο.

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Καλησπερα!

Καταρχας ζηταω συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεουλα σας....Καποιες με θυμαστε...Για οσες με θυμουνται..ακομα δεν τα εχω καταφερει...Εχω κουραστει απιστευτα πολυ..τοσες αποτυχιες..η μια μετα την αλλη...απλα τωρα πια για να παρουμε φαρμακα πρεπει να περασουμε απο επιτροπη...Χρειαζομαι αμεσα δυο κουτια μενοπουρ και δυο αρβεκαπ....Επειδη δεν εχω το δικαιωμα να περασω απο επιτροπη μεχρι το καλοκαιρι αν καποια κοπελα εχει στο ψυγειο τις παραπανω ενεσεις και δεν τις χρειαζεται πια ας μου στειλει ενα μηνυμα...Αν παλι εχετε ακουσει για καποιο κοριτσι να χαριζει ας με ενημερωσετε!

Σας ευχαριστω πολυ!

Περίπου στα ίδια είμαστε. Εμείς 2115 στις 32+2 . Εγώ να σου πώ την αλήθεια δεν δίνω βάση στο σημερινό NST γιατί δεν είχα φάει πάλι καλά.

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχεις φαει καλα?

Εμενα 31+5 ηταν 1983 και ο γιατρος τον ειπε τροφαντο.Και πεταγεται ο αντρας μου και λεει στους γιατρους " εμ,και αυτο το παιδι με πιτογυρο στο χερι θα βγει'' Παιζει τοσο ρολο το φαγητο που τρωμε στο ποσο βαρος παιρνει το μωρο?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...