Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,

εισαστε καλα?

Καταρχην να ευχηθω στην dike μας να της ζησει η κορακλα και να την χαιρεται. να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της και να την δειτε οπως επιθυμειτε.

Μαρκελα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου. ολα θα πανε κατ'ευχην αυτη τη φορα και σε λιγους μηνες θα εχεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα.

εγω και ο μπεμπης μου ειμαστε πολυ καλα. εχτες καναμε υπερηχο. εχει φτασει τα 2200. παιδαρος θα μου βγει αυτο το παιδι. βασικα ολες μας οι μετρησεις ειναι πολυ καλες αλλα στεναχωρεθηκα λιγο για 2 λογους. πρωτον ο γιατρος που με εξετασε εδω μου αδησε υποψιες οτι μπορει και να εχει τυλιχθει ο ομφαλιος λορος στο λαιμο του μπεμπη, δεν μπορουσε να το δει ξεκαθαρα, και δεν μου εδωσε και πολλες πιθανοτητες να ειναι μπλεγμενος αλλα δεν μου το απεκλισε κιολας. μου ειπε ξεκουραση να μη σηκωνω βαρη, καθολου ορθοστασια και να το τσεκαρω παλι σε λιγες μερες. αυριο θα μιλησω και με το γιατρο μου να του τα πω ολα και να δω τι θα μου πει.

ο δευτερος λογος ειναι οτι απο κεφαλικη προβολη που ειχε στο ντοπλερ τωρα γυρισε παλι σε ισχυακη. πιστευω μεχρι να ερθει η ωρα του τοκετου να εχει ερθει παλι τουμπα και να μην χρειαστει καισαρικη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια,

εισαστε καλα?

Καταρχην να ευχηθω στην dike μας να της ζησει η κορακλα και να την χαιρεται. να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της και να την δειτε οπως επιθυμειτε.

Μαρκελα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου. ολα θα πανε κατ'ευχην αυτη τη φορα και σε λιγους μηνες θα εχεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα.

εγω και ο μπεμπης μου ειμαστε πολυ καλα. εχτες καναμε υπερηχο. εχει φτασει τα 2200. παιδαρος θα μου βγει αυτο το παιδι. βασικα ολες μας οι μετρησεις ειναι πολυ καλες αλλα στεναχωρεθηκα λιγο για 2 λογους. πρωτον ο γιατρος που με εξετασε εδω μου αδησε υποψιες οτι μπορει και να εχει τυλιχθει ο ομφαλιος λορος στο λαιμο του μπεμπη, δεν μπορουσε να το δει ξεκαθαρα, και δεν μου εδωσε και πολλες πιθανοτητες να ειναι μπλεγμενος αλλα δεν μου το απεκλισε κιολας. μου ειπε ξεκουραση να μη σηκωνω βαρη, καθολου ορθοστασια και να το τσεκαρω παλι σε λιγες μερες. αυριο θα μιλησω και με το γιατρο μου να του τα πω ολα και να δω τι θα μου πει.

ο δευτερος λογος ειναι οτι απο κεφαλικη προβολη που ειχε στο ντοπλερ τωρα γυρισε παλι σε ισχυακη. πιστευω μεχρι να ερθει η ωρα του τοκετου να εχει ερθει παλι τουμπα και να μην χρειαστει καισαρικη.

Γεια σου Γιαννα μου! Α αυτο το περασα και εγω! Η μικρη ειχε διπλη περιτυλιξη γυρω απο τον αυχενα την τελευταια φορα που μου εκανε υπερηχο ο γυναικολογος μου, δλδ. στις 13 αυγουστου. Οταν μου το ειπε κοντεψα να σκασω απο τη στενοχωρια μου. Διαβασα τα παντα και ολα ηταν καθησυχαστικα. Προχθες στις 29 του μηνα ειχα το ντοπλερ και ειχα παθει εγκεφαλικα επεισοδια μεχρι να δω τι συμβαινει. Λοιπον η μικρη εχει ξετυλιχτει! Βεβαια δεν αποκλειεται μεχρι το τελος να ξανατυλιχτει. Το σημαντικο ειναι οτι τα μωρα μας αναπτυσσονται κανονικοτατα. Θρεφταρακια! Γιατι ομως δεν το ειδε ξεκαθαρα; Ενας γνωστος μας συνταξιουχος γυναικολογος μας ειπε οτι αυτο το παθαινουν τα μωρα με μακρυ ομφαλιο λωρο και δεν ειναι τιποτα το κακο. Επισης η γιατρος μου που μου εκανε το ντοπλερ μου ειπε οτι κακως οι γυναικολογοι μας δινουν τετοιες πληροφοριες αφου συμβαινει σχεδον στο 50% των περιπτωσεων και τσαμπα αγχωνουν τις μανουλες! Μια χαρα ειναι το μωρο σου. Απλως θα το ελεγχεις με υπερηχους πιο συχνα που ουτως ή αλλως απο δω και περα θα ειναι πιο συχνοι. Ε ρε τι τραβαμε!!!!!!!!!!!!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Γεια σου Γιαννα μου! Α αυτο το περασα και εγω! Η μικρη ειχε διπλη περιτυλιξη γυρω απο τον αυχενα την τελευταια φορα που μου εκανε υπερηχο ο γυναικολογος μου, δλδ. στις 13 αυγουστου. Οταν μου το ειπε κοντεψα να σκασω απο τη στενοχωρια μου. Διαβασα τα παντα και ολα ηταν καθησυχαστικα. Προχθες στις 29 του μηνα ειχα το ντοπλερ και ειχα παθει εγκεφαλικα επεισοδια μεχρι να δω τι συμβαινει. Λοιπον η μικρη εχει ξετυλιχτει! Βεβαια δεν αποκλειεται μεχρι το τελος να ξανατυλιχτει. Το σημαντικο ειναι οτι τα μωρα μας αναπτυσσονται κανονικοτατα. Θρεφταρακια! Γιατι ομως δεν το ειδε ξεκαθαρα; Ενας γνωστος μας συνταξιουχος γυναικολογος μας ειπε οτι αυτο το παθαινουν τα μωρα με μακρυ ομφαλιο λωρο και δεν ειναι τιποτα το κακο. Επισης η γιατρος μου που μου εκανε το ντοπλερ μου ειπε οτι κακως οι γυναικολογοι μας δινουν τετοιες πληροφοριες αφου συμβαινει σχεδον στο 50% των περιπτωσεων και τσαμπα αγχωνουν τις μανουλες! Μια χαρα ειναι το μωρο σου. Απλως θα το ελεγχεις με υπερηχους πιο συχνα που ουτως ή αλλως απο δω και περα θα ειναι πιο συχνοι. Ε ρε τι τραβαμε!!!!!!!!!!!!

νασια μου διαβασα και τη δικη σου ιστορια.

δεν ξερω γιατι δεν μου το ειπε ξεκαθαρα. το αφησε να αιωρειται . δεν με ειδε ο γιατρος μου αλλα ενας αλλος που εχουμε εδω στο νησι, πρωτη φορα που με ειδε αυτος. αυριο θα μιλησω και με το γιατρο μου. αγχωθηκα η αληθεια ειναι αρκετα.

τι τραβαμε? ασε......ασε.....

αυτο το αγχος δεν τελειωνει ποτεεεεεεεεε

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιαννα μια χαρα ο μικρος παιδαρος οπως ειπες μην σε αχωνει η περιτυλιξη κανε οτι σου λενε λιγη ξεκουραση δεν κανει κακο επισης η ισχυακη μπορει να γινει κεφαλικη την τελευταια στιγμη να ξερεις ειναι νωρις κια τα κανουν αυτα καμια φορα !!!

να ξαπλωνεις ανσκελα για λιγα λεπτα και να χαιδευεις κυκλικα την κοιλια σου μπορει να τον πεισεις να γυρισει αν δεις στο ιντερνετ εχει πολλα τετοια βιντεο αλλα μην σε στεναχωρει και τελευταια στιγμη αλλαζει θεση!

επισης καλος ειναι ο φυσιολογικος και εγω τον πρωτο με φυσιολογικο τον γεννησα αλλα κοριτσακια μου πανω απο ολα η υγεια του μωρου καιη δικης σας αν χρειαστει δεχτειτε το!!!!

φιλακιαααααααα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

γιαννα μια χαρα ο μικρος παιδαρος οπως ειπες μην σε αχωνει η περιτυλιξη κανε οτι σου λενε λιγη ξεκουραση δεν κανει κακο επισης η ισχυακη μπορει να γινει κεφαλικη την τελευταια στιγμη να ξερεις ειναι νωρις κια τα κανουν αυτα καμια φορα !!!

να ξαπλωνεις ανσκελα για λιγα λεπτα και να χαιδευεις κυκλικα την κοιλια σου μπορει να τον πεισεις να γυρισει αν δεις στο ιντερνετ εχει πολλα τετοια βιντεο αλλα μην σε στεναχωρει και τελευταια στιγμη αλλαζει θεση!

επισης καλος ειναι ο φυσιολογικος και εγω τον πρωτο με φυσιολογικο τον γεννησα αλλα κοριτσακια μου πανω απο ολα η υγεια του μωρου καιη δικης σας αν χρειαστει δεχτειτε το!!!!

φιλακιαααααααα

καλημεριζω ολη την ομαδα μας.

Μαρακι μου τι κανεις?

πανω απο ολα η υγεια του παιδιου μου δεν το συζητω......απλα οπως οι περισσοτερες γυναικες θα ηθελα να ζησω την εμπειρια του φυσιολογικου τοκετου, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα τα βαψω και μαυρα αν μου κατσει η καισαρικη.

πιο πολυ με καιει το θεμα της περιτηληξης. αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα. ανησυχω μην μου παθει τιποτα το μωρο. απο το σαββατο περναω πολλες ωρες ξαπλα, προσπαθω να μην κανω τιποτα κουραστικο, δεν σηκωνω καθολου βαρυα αντικειμενα και......κανω τον σταυρο μου.

θα μιλησω σημερα και με τον ντοκ μου να δω τι θα μου πει κι αυτος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Dike να σου ζησει η μπουμπου! Να την παρετε γρηγορα σπιτι και να την τρελανετε στα φιλακια! Γερη και καλοτυχη!

Καναμε και εμεις ντοπλερ!Ο μπεμπακος ειναι 2 κιλα και συμφωνα με τον γιατρο τροφαντουλης! Απο χθες αισθανομαι απιστευτη πιεση και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι συσπασεις.Θα δειξει...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

1. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - Γέννησε 20/08/2013

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΙΑΣΩ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

10. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

12. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

16.nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΙΑΣΩ

17. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. georgiaf-k ΠΗΤ 30/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια τι κάνετε; Εγώ πήγα σήμερα για doppler. Μια κρύο μία ζέστη. Το μωρό πήρε μόνο 185 γρ. σε 12 μέρες... Είναι στην 2,5 εκατοστιαία θέση. 1807 γρ. στην 34. Βέβαια το αμνιακό τέλειο το ίδιο και η οξυγόνοση. Ο γιατρός μου και ο υπερηχογραφίστας ήτνα καθησυχαστικοί. Ο γιατρός μου είπε όσο παίρνει καλά είναι και θα το αφήσουμε όσο πάει μάλλον μέχρι τέλος αλλά μάλλον καισαρική για να μην ζοριστεί. Στεναχωρήθηκα γιατί φοβάμαι μη βγεί πολύ μικρό και μπεί θερμοκοιτίδα και δεν μπορεί να θηλάσει. Πάντως ο γιατρός είπε να μην ανησυχούμε γιατί μεγαλώνει και κουνιέται όλη την ώρα. Έκανα και NST καλό βγήκε και αυτό. Τώρα ξανά doppler σε δέκα μέρες με άλλον γιατρό για να έχουμε λέει και δεύτερη γνώμη. Μου λέει είναι μικρός ο πλακούντα ςκαι λίγο αποτιτανωμένος γι' αυτό δεν παίρνει πολύ βάρος. Μακάρι Παναγία μου να πάνε όλα καλά!!!:roll:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Αχ Βαγγελιώ... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ξαπλωμένη, ανάσκελα και στο αριστερό πλευρό. Και ο δικός μου γιατρός μου το είπε αλλά το διάβασα και πολλές φορές που το είπανε άλλοι γιατροί σε άλλες εγκυούλες. Μακάρι να πάρει όλο τον 9ο και να βγει γερό και δυνατό, να το παρεις και να φύγεις... Σε καταλαβαίνω εν μέρη, και εμένα με "ξαπλώσανε" για να πάρει όσο βάρος γίνεται το μωρό και να μπορεί να θηλάσει και να μη μπει θερμοκοιτίδα, και είναι και μεγαλύτερο από το δικό σου.

Πάντως για να σε "παρηγορήσω" η κόρη μου γεννήθηκε 2,550 και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, την πήρα και έφυγα. Βάλε στόχο περιπου τα 2,5 κιλά και να περάσει όσο γίνεται παραπάνω καιρός, και όλα να πάνε καλά σου εύχομαι.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Γειά σας μανούλια και καλώς σας βρήκα!

Λίιιιιγο καθυστερημένη αλλά ελπίζω να γνωριστούμε σιγά σιγά και να κάνουμε παρεα :)

Είμαι η Φλώρα, μαμά της Βικτώριας και περιμένω το αγοράκι μας μέχρι τέλος Οκτώβρη!

Μένουμε Πειραιά και όοοοολο μου τον χρόνο τον αφιερώνω στη μικρή μιας και από τότε που γέννησα σταμάτησα και από τη δουλειά.

Περάσαμε ένα όμορφο αλλά ΠΟΛΥ ζεστό καλοκαίρι και τώρα επιστρέψαμε ώστε να ετοιμαστούμε για τον ερχομό του μικρούλη μας :)

Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Έλενα και μάλλον με καισαρική αν δεν έρθει νωρίτερα ο νεαρός, μιας και το μαιευτήριο δεν έχει πρωτόκολλο vbac και η Βικτώρια γεννήθηκε με καισαρικη στις 40w2d και 4250kg!!

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα το doppler και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μωράκι μας είναι 220kg, έχει κεφαλική προβολή και όλα βαίνουν καλώς!

Δεν σας κρύβω την υπέρμετρη αγωνία μου μιας και αυτή είναι η τρίτη κύησή μου. Η πρώτη κατέληξε στις 36 εβδομάδες με ενδομήτριο θάνατο του πρώτου μου αγοριού, το οποίο και γέννησα φυσιολογικά....ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να τον πάρω στην αγκαλιά μου, όπως έγινε και με την αδερφή του!

Αυτα εν ολίγοις για αρχη :)

Θα τα λέμε...

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλια και καλώς σας βρήκα!

Λίιιιιγο καθυστερημένη αλλά ελπίζω να γνωριστούμε σιγά σιγά και να κάνουμε παρεα :)

Είμαι η Φλώρα, μαμά της Βικτώριας και περιμένω το αγοράκι μας μέχρι τέλος Οκτώβρη!

Μένουμε Πειραιά και όοοοολο μου τον χρόνο τον αφιερώνω στη μικρή μιας και από τότε που γέννησα σταμάτησα και από τη δουλειά.

Περάσαμε ένα όμορφο αλλά ΠΟΛΥ ζεστό καλοκαίρι και τώρα επιστρέψαμε ώστε να ετοιμαστούμε για τον ερχομό του μικρούλη μας :)

Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Έλενα και μάλλον με καισαρική αν δεν έρθει νωρίτερα ο νεαρός, μιας και το μαιευτήριο δεν έχει πρωτόκολλο vbac και η Βικτώρια γεννήθηκε με καισαρικη στις 40w2d και 4250kg!!

Την Παρασκευή που μας πέρασε έκανα το doppler και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μωράκι μας είναι 220kg, έχει κεφαλική προβολή και όλα βαίνουν καλώς!

Δεν σας κρύβω την υπέρμετρη αγωνία μου μιας και αυτή είναι η τρίτη κύησή μου. Η πρώτη κατέληξε στις 36 εβδομάδες με ενδομήτριο θάνατο του πρώτου μου αγοριού, το οποίο και γέννησα φυσιολογικά....ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να τον πάρω στην αγκαλιά μου, όπως έγινε και με την αδερφή του!

Αυτα εν ολίγοις για αρχη :)

Θα τα λέμε...

σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη την φορα!!

μονο που σεκφτομαι την περπιπτωση σου ανατριχιαζω και κλαιω!αλλα ξερω οτι ειναι σπανιες περιπτωσεις κανε το σταυρο σου και ολα θα πανε καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλησπερα κοριτσακια!

τι κανετε?

βαγγελιω το θετικο ειναι οτι παιρνρι βαρος και αν φθασεις ψς το τελος σιγουρα δεν θα χρειαστει θερμοκοιτιδα

αobatsan καλως ηρθες.αγχωθηκα παρα πολυ με αυτο που εγραψες.θα μπορουσες να μας πεις γιατι σου συνεβη?

εγω εχω βιοφυσικο προφιλ στις 11/09 και εχω πολληηηηηηηηη αγωνια

chuTp2.png

Ιουλία κι ο γιατρός αυτό μου είπε, όσο παίρνει βάρος έχει καλό μανιακό και το ακούω όλα καλά και συνεχίζουμε. Απλά εύχομαι κι ελπίζω ν' αρχίσει να βάζει λίγο παραπάνω βάρος μπάς και φτάσουμε τα 2800...λέω τώρα εγώ...:rolleyes:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά και εύχομαι στη Dike να χαίρεται το μωράκι της. Εγώ χθες έκανα το Doppler, η μικρόυλα μου έφτασε τα 1923 γραμμάρια και οι αρτηρίες ήταν μια χαρά. Ομως το μήκος του τραχήλου σε ένα μήνα μειώθηκε από 3.33 σε 2.55. Η αλήθεια είναι, ότι κουράστηκα πολύ τον τελευταίο καιρό, όμως τώρα θα βάλω μυαλό! Να ανησυχήσω;:?

tt190847.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Είχαμε χθες ραντεβού στο γιατρό. Η μικρούλα μας ήταν καλά, ζωηρή, με βάρος 2.650. Ο γιατρός ανέφερε διπλή περιτύλιξη -ήταν μονή πριν από 4 εβδομάδες- και ενώ στο προηγούμενο ραντεβού με είχε ρωτήσει αν έχω βρει μαία κι αν θα κάνω μαθήματα ανώδυνου χτες μου ανέφερε το ενδεχόμενο της καισαρικής...

Νιώθω φόβο, ανάμεικτο με ανασφάλεια... Γνωρίζω ότι η περιτύλιξη από μόνη της αν δε διαπιστωθεί ότι σφίγγει το έμβρυο και του προκαλεί δυσφορία δε συνιστά λόγο καισαρικής. Από την άλλη ανησυχώ πολύ για τη μικρούλα... Κι αν σφιχτεί; Κι αν γυρίσει πάλι και γίνει και 3η περιτύλιξη;

Μέχρι τώρα οι ενδείξεις ήταν ότι πάμε για φ.τ. και ποτέ δε συζητήσαμε για καισαρική και να που τώρα τίθεται επί τάπητος... Και το θέμα είναι ότι θέλω να είμαι σίγουρη ότι αν γίνει θα γίνει για τους σωστούς λόγους...

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...