Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Losr είπε:

@Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!!!!!!!!

Τι κάνετε????

Εγώ πήγα για υπέρηχο την Δευτέρα και είδαμε την μπέμπα μας. Είναι και μας πολύ μικρή, περίπου 1800 αλλά αφού τα doppler της βγαίνουν καλά δεν ανησυχούμε. Απλώς θα βγει μικρό μωρό μου είπε. Παρόλο που έχω διαβήτη κύησης αιματώνεται μια χαρά μου είπε. Το θέμα είναι οτι πάλι πήρε θέση τοκετού και είναι πολύυυυυυυυυυυυυυ χαμηλάαααααααα οπότε μέχρι το τέλος θα μείνω στο κρεβάτι!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δεν πειράζει χαλάλι της. Είμαι ήδη 2 μήνες και θα είμαι άλλον 1 σίγουρα!!!!!

Και να με σήκωνε όμως δεν μπορώ να κάνω βήμα. Πονάω τρομερά στο ηβικό οστό και χαμηλά στην κοιλιά αν κάτσω για 10 λεπτά σε καρέκλα σε σημείο που με κρατάνε για να περπατήσω μετά...!!!!

Βρε κορίτσια τι γίνεται???????? Στον γιο μου δεν είχα ούτε μισό πόνο και ήταν και 2500 κιλά στην ίδια βδομάδα!!!!!!

Πολύ ζόρικη είναι αυτή η μπέμπα!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

Σ' αγαπώ!!! Κάποια με καταλαβαίνει!!!!! Φταίει που είναι χαμηλά, εμένα έτσι μου είπανε. Χαμηλά στην κοιλιά εννοείς στα ράμματα;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' αγαπώ!!! Κάποια με καταλαβαίνει!!!!! Φταίει που είναι χαμηλά, εμένα έτσι μου είπανε. Χαμηλά στην κοιλιά εννοείς στα ράμματα;

ΆΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Υποφέρωωωωωωωωωωωω!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ειδικά όταν πάω στον γιατρό και κάτσω στην καρέκλα για μισή ώρα με κρατάνε για να περπατήσω!!!! Και μένα ο γιατρός αυτό μου είπε. Οτι πονάω γιατί είναι πολύ χαμηλά! Τώρα που πάω για καισαρική βρήκε να πάρει θέση???????? Αντί να πάρει ο γιος μου και να τελειώνουμε πήρε αυτή...!!!! Ανάποδα παιδιά έχω!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άσε που ο γιος μου γεννήθηκε 3800 και αυτή δεν θα βγει ούτε 2500. Τα 2 άκρα!!!!!

Θανούλα ναι στα ράμματα πονάωωωωωωωωωω!!!!!! Και όχι μόνοοοοοοο!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

με το καλο κοριτσια!!!!

1. Sudocream (2108547802, [email protected]) (μικρό δείγμα κρέμας)

2. Nuk ([email protected]), (δίνουν στο μαιευτήριο)

3. Frezyderm ([email protected]) (μικρές συσκευασίες μεγέθους δειγμάτων φαρμακείου)

4. Chicco ([email protected]) (δίνουν στο μαιευτήριο ή ένα μήνα αφούγεννήσουμε στο σπίτι, στέλνουν ένα μπιμπερό και ένα επίθεμα για το στήθος)

5. http://www.babyspace.gr (με εγγραφή στέλνουν κουπούνια ή δείγματα εφοσον ενημερωσουν οτι εχουν διαθεσιμα, οχι παντα)

6. Babylino ([email protected]) (στέλνουν δείγματα υπολογίστε να τους πάρετε 1 μήνα πριν την γεννα)

7. Προδερμ (δινουν στο μαιευτηριο αν οχι επικοινωνειτε να σας στειλουν στο σπιτι)

8. Planet baby (2103493999) (εκπτωτικα κουπονια για περιορισμένο χρονικό διάστημα)

9. Πανες Chicco (8001156000) (λίγα δείγματα πανών)

10. Libero (80011542376) (δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε)

11. Pampers (8001123000) (δίνουν στο μαιευτήριο)

12. http://www.weleda.gr

13. septona (2262031544)

14. caredirect 2109287600 (στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι 1-1/2 μήνα αφού τους καλέσετε)

15. http://www.mybabysworld.gr (Με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπούνια για JOHNSON)+βαλιτσακι με προιοντα Libero+Johnson

16. Mustela ([email protected]) (15 δείγματα για βρεφική φροντίδα και φροντίδα εγκύων)

19. http://www.mambaby.com (δείγματα μπιμπερο+πιπιλα anticolic)

20. http://www.stickit.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν δείγματα αυτοκολλήτων)

21. http://www.pharmshop.gr

22. Phyto (http://www.phyto-paris.gr) (σε καθοδηγούν σε φαρμακείο με δείγματα)

23. Eau Thermale Avene (στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας)

24. medela (http://klinikum.gr/) (σε καθοδηγούν σε κοντινότερο κατάστημά για παραλαβή δειγμάτων)

25. tena (8008003000) (στέλνουν σε ένα μήνα δείγματα, κουπόνια και dvd για γυμναστική εγκύων)

26. http://www.ikeapharm.com/ Στέλνουν 7 δείγματα για βρεφική φροντίδα frezyderm και για τη μαμά 2 δείγματα frezyderm και 7 δείγματα του κορρέ για πρόσωπο και μαλλιά.

27. http://www.nutricia.gr (γίνοντας μέλος στο club στέλνουν τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού και αργότερα ζητάτε δείγματα για κρέμες)

28. http://www.milupa.gr (στέλνουν δείγματα και κουπούνια μετά τον 5ο μήνα ζωής του μωρού)

29. Nestle (800116806 (δειγματα οταν το μωρο γινει 5-6 μηνων)

30. Δελτα (8001199800) (εκπτωτικα κουπονια για προιοντα advance+εντυπο για να συγκεντρωνετε κουκουβαγιες και να στελνουν δωρακι)

31. Νουνού (8001166866 (στέλνουν δείγματα για κρέμες)

32. Humana (2106466171) (στέλνουν δείγματα για κρέμες)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

magdou!!!!! Ε ρε να μην τα παρουμε χαμπάρι πιο πριν!!! Προφταίνουμε τώρα άραγε;

Μαρία, το δικό σου δεν ήταν που είχε εμπεδωθεί; Αν έχει χώσει την κεφάλα του εκεί μέσα, πώς να περπατήσεις; Το είχα πάθει στην κόρη μου τρεις μέρες πριν γεννήσω και μόνο με πολύ ανοιχτά πόδια μπορούσα να περπατήσω. Πώς νιώθεις που θα σηκωθείς;

Ngn, το κακό με αυτόν τον πόνο είναι ότι δεν περνάει ούτε ξαπλωμένη ούτε με μπάνιο ούτε με τίποτα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι ο εξής: να αρνηθώ στην κόρη μου να κάνει αυτό που θέλει, να αρχίσει αυτή να τσιρίζει (2,5 ετών κορίτσι με πολύ ψιλή φωνή από φυσικού της), οπότε τον "μάγκα" τον πάει τρεις και μία και σταματάει να κουνιέται, σταματάω και εγώ να πονάω.

Στον γιατρό που πήγα τη Δευτέρα την μισή από την ώρα που περίμενα περπατούσα πάνω- κάτω. Δεν γινοτανε να κάθομαι σε αυτά τα χαζά νοσοκομειακά καρεκλάκια που έχουν στην αίθουσα αναμονής, θα έσπαγε η μέση μου ή θα άνοιγε η λεκάνη μου...

Διαφημίσεις

Από όλα τα παραπάνω που έγραψε η magdou, να πω ότι προφανώς και έστειλα στην care direct πριν από περίπου ενάμιση μήνα (ακόμα περιμένω). γράφτηκα στα κλαμπ των babylino, libero, pampers από τα οποία μόνο η babylino μου έστειλε χτες μια κουτάρα με πάνες Νο 2 (26 τεμάχια), σερβιέτες, μωρομάντηλα, βαμβάκι και εκπτωτικά κουπόνια.

Τα πάμπερς δεν νομίζω να δίνουν τίποτα στα επαρχιακά νοσοκομεία, άρα τα χάνουμε... Και είναι και αυτά που χρησιμοποιούσα αν και βρωμοκοπάνε (το χειμώνα έβαζα και των λιντλ, μια χαρά ήτανε, το καλοκαίρι όμως που ίδρωνε το παιδί αφήνανε βαμβάκι πάνω στο δέρμα του). Και μονο για ανταπόδωση στο διαφημιστικό σύστημα της babylino και στη χαρά που πήρα με την κουτάρα, θα τα δοκιμάσω με την προοπτική να τα χρησιμοποιώ και όχι μόνο επειδή είναι δώρο.

Α, και η φρέζυντερμ μου έστειλε αμέσως δείγματα, αλλά μου έδωσαν ένα σωρό και από φαρμακεία όταν με βλέπανε με την κοιλάρα (τώρα έχω καιρό να βγω).

magdou!!!!! Ε ρε να μην τα παρουμε χαμπάρι πιο πριν!!! Προφταίνουμε τώρα άραγε;

Μαρία, το δικό σου δεν ήταν που είχε εμπεδωθεί; Αν έχει χώσει την κεφάλα του εκεί μέσα, πώς να περπατήσεις; Το είχα πάθει στην κόρη μου τρεις μέρες πριν γεννήσω και μόνο με πολύ ανοιχτά πόδια μπορούσα να περπατήσω. Πώς νιώθεις που θα σηκωθείς;

Ngn, το κακό με αυτόν τον πόνο είναι ότι δεν περνάει ούτε ξαπλωμένη ούτε με μπάνιο ούτε με τίποτα. Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι ο εξής: να αρνηθώ στην κόρη μου να κάνει αυτό που θέλει, να αρχίσει αυτή να τσιρίζει (2,5 ετών κορίτσι με πολύ ψιλή φωνή από φυσικού της), οπότε τον "μάγκα" τον πάει τρεις και μία και σταματάει να κουνιέται, σταματάω και εγώ να πονάω.

Στον γιατρό που πήγα τη Δευτέρα την μισή από την ώρα που περίμενα περπατούσα πάνω- κάτω. Δεν γινοτανε να κάθομαι σε αυτά τα χαζά νοσοκομειακά καρεκλάκια που έχουν στην αίθουσα αναμονής, θα έσπαγε η μέση μου ή θα άνοιγε η λεκάνη μου...

καλε ναι εκει την εχει την κεφαλα της απλα να ξερετε ετσι ποναω απο την 18η εβδ οταν πρωτο εβαλε το κεφαλη της και δνε το ξαναεβγαλε απο εκει!εν τω μεταξυ και αυτη μαλλον με το πιγουνι ερχεται ρε γμτ τα ιδια με τον γιο μου τελευται φορα που ειχαμε δει εκει κατω το πρωσοπο το ειχε ακουμπησμενο στον τραχηλο και εκανε υπερεκταση στον αυχενα!τωρα πια ειναι τοσο χαμηλα η μικρη που δν βλεπουμε πολλα πραγματα!

για αυτο μου ειπε η γυναικα οτι οσο κρατησει ο τραχηλος και δεν ειναι μαγος αλλα μαλλον σε 10 μερες θα εχω γεννησει εγω της παζαρεψα τις 15 χαχα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Από όλα τα παραπάνω που έγραψε η magdou, να πω ότι προφανώς και έστειλα στην care direct πριν από περίπου ενάμιση μήνα (ακόμα περιμένω). γράφτηκα στα κλαμπ των babylino, libero, pampers από τα οποία μόνο η babylino μου έστειλε χτες μια κουτάρα με πάνες Νο 2 (26 τεμάχια), σερβιέτες, μωρομάντηλα, βαμβάκι και εκπτωτικά κουπόνια.

Τα πάμπερς δεν νομίζω να δίνουν τίποτα στα επαρχιακά νοσοκομεία, άρα τα χάνουμε... Και είναι και αυτά που χρησιμοποιούσα αν και βρωμοκοπάνε (το χειμώνα έβαζα και των λιντλ, μια χαρά ήτανε, το καλοκαίρι όμως που ίδρωνε το παιδί αφήνανε βαμβάκι πάνω στο δέρμα του). Και μονο για ανταπόδωση στο διαφημιστικό σύστημα της babylino και στη χαρά που πήρα με την κουτάρα, θα τα δοκιμάσω με την προοπτική να τα χρησιμοποιώ και όχι μόνο επειδή είναι δώρο.

Α, και η φρέζυντερμ μου έστειλε αμέσως δείγματα, αλλά μου έδωσαν ένα σωρό και από φαρμακεία όταν με βλέπανε με την κοιλάρα (τώρα έχω καιρό να βγω).

και εγω μια απο τα ιδια απλα δεν εχει ερθει ακομα της babylino!

αλλα ηρθε και το μπιμπερο της mam το οποιο ειναι οτι πρεπει για ταξιδια αποστειρωνεται σε μικροκυματων!!

των λιντλ εβαζα στον γιο μου μετα τον 9 μηνα μεχρι να κοψει την πανα και χειμωνα καλοκαιρι δνε ειχαμε κανενα προβλημα ουτε διαρροες ουτε συγκαματα ουτε βαμβακια τπτ εμενα μου φαινονται ιδια με τα παμπερς!τα μπειμπι λινο τα ειχα δοκιμασει αλλα μολις τα κατουραγε ο μικρος γινονταν 3πλασια σε μεγεθος,τα λιμπερο γεμιζε σπυρια,τα νανυς το ιδιο οποτε για αρχη παμπερς και μετα λιντλ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και εγω μια απο τα ιδια απλα δεν εχει ερθει ακομα της babylino!

αλλα ηρθε και το μπιμπερο της mam το οποιο ειναι οτι πρεπει για ταξιδια αποστειρωνεται σε μικροκυματων!!

των λιντλ εβαζα στον γιο μου μετα τον 9 μηνα μεχρι να κοψει την πανα και χειμωνα καλοκαιρι δνε ειχαμε κανενα προβλημα ουτε διαρροες ουτε συγκαματα ουτε βαμβακια τπτ εμενα μου φαινονται ιδια με τα παμπερς!τα μπειμπι λινο τα ειχα δοκιμασει αλλα μολις τα κατουραγε ο μικρος γινονταν 3πλασια σε μεγεθος,τα λιμπερο γεμιζε σπυρια,τα νανυς το ιδιο οποτε για αρχη παμπερς και μετα λιντλ!

Τα μπιμπερό δεν με ενδιαφέρουν. Αφού θήλασα το πρώτο παιδί φαντάζομαι θα καταφέρω μια χαρά να θηλάσω και το δεύτερο. Και στην απόλυτη ανάγκη έχω και της κόρης μου περίσσεια μπουκάλια, παίρνω θηλές και είμαι εντάξει.

Από πάνες εγώ δεν είχα δοκιμάσει τίποτα άλλο. Αφού μου κάτσανε καλά τα πάμπερς και συνήθως έβρισκα και προσφορές, έπαιρνα από αυτά. Και εγώ μετά το τρίμηνο πήρα των λίντλ, εξάλλου νομίζω ότι δεν έχουν πολύ μικρά νούμερα, αντίστοιχα με τα newborn των πάμπερς. Και η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσεις ότι διαλύεται λίγο το βαμβάκι τους όταν βαρύνει η πάνα(τώρα που έγινε δύο χρονών και τρέχει όλη την ώρα), μη σου πω είναι και καλύτερες από τα πάμπερς... αυτή η μποχα τους με κυνηγάει...

Τώρα που το λες και τα κοιτάω, όντως τα babylino είναι πιο ογκώδη.

Θα σου έρθει το κουτί με τα babylino και θα χαρείς, είναι γεμάτο χρήσιμα πράγματα!!! ήδη άλλαξα σερβιέτες στη βαλίτσα και έβαλα αυτές που μου στείλανε, αφού είναι για πολύ μεγάλη ροή.

θανουλα ποτε τους πηρες τηλεφωνο?γιατι εγω ακομη περιμενω...οσο για την παμπερς παρε τηλ να τους πεις οτι εκει που γεννας δεν δινουν και θα σου στειλουν ....αλλα αυτη η βρωμα τους.... babylino και παλι babylino και δεν εχουν και διαροες.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια!

Υπομονή σε αυτές που ταλαιπωρούνται, έρχονται τα μπεμπίνιαααααααααααα!!!

Κορίτσια έχει στείλει καμία στην tena; Έστειλα εδώ και καιρό και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

jbssp3.png

θανουλα ποτε τους πηρες τηλεφωνο?γιατι εγω ακομη περιμενω...οσο για την παμπερς παρε τηλ να τους πεις οτι εκει που γεννας δεν δινουν και θα σου στειλουν ....αλλα αυτη η βρωμα τους.... babylino και παλι babylino και δεν εχουν και διαροες.

Πότε το συζητούσαμε; Σίγουρα μέσα στον Ιούλιο τους πήρα. Και κανένα σημάδι ζωής από αυτούς. Θα περιμένω λίγο ακόμα και θα ξαναπάρω, πήραν τα στοιχεία μου για να μου δώσουν κάτι υποτίθεται, δεν μου αρέσει να με δουλεύουν...

Όσο για την πάμπερς θα πάρω αφού γεννήσω, να βεβαιωθώ κιόλας, αλλά δεν ξέρω και καμιά που να πήρε κάτι από αυτούς στο Νοσοκομείο τουλάχιστον... Η βρώμα- βρώμα, αλλά και το τζάμπα πολύ καλό είναι, ειδικά στην αρχή που ψάχνεις να βρεις τους ρυθμούς σου σαν οικογένεια και το βρέφος λερώνει ένα πακέτο πάνες σε λιγότερο από βδομάδα. Και μόνο που δεν θα τρέχουμε σούπερ- μάρκετ για πάνες καλά θα είναι...Έχει καμιά το τηλέφωνό τους;

Καλημερούδια κοριτσάκια!

Υπομονή σε αυτές που ταλαιπωρούνται, έρχονται τα μπεμπίνιαααααααααααα!!!

Κορίτσια έχει στείλει καμία στην tena; Έστειλα εδώ και καιρό και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούμαστε για να μην έρθουν ακόμα τα μπεμπάκια, και αυτό είναι παρήγορο. Ειδικά για εμένα σε τόσο προχωρημένη βδομάδα, είναι εξαιρετικά ηρεμηστικό να σκέφτομαι ότι και τώρα να γεννηθεί, υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να μην χρειαστει ούτε θερμοκοιτίδα...Αλλά προτιμώ να μην έρθει ακόμα, ας κερδίσει βάρος εκεί μέσα όσο μπορεί.

τενα εγώ δεν έστειλα. Τι να τα κάνω; Είδα τη διαφήμιση αλλά δεν ήθελα, και επειδή όταν περιμένω κάποιον να μου στείλει κάτι χολοσκάω, είπα να αποφύγω μερικά "άχρηστα". Αν στείλουν σε κάποια από εσάς και έχει κάτι που αξίζει μέσα, βλέπουμε...

Πριν μια βδομάδα στον κανονικό μου γιατρό ήτνα 2,360 κιλά και τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο με τον δικό τους υπέρηχο 2,200 περίπου. Αλλά εμένα η κοιλιά μου είχε μεγαλώσει και αισθανόμουν παραπάνω βάρος. Πες εσύ τώρα πόσο είναι το μωρό.. Θα φανέι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...