Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε ????

Εμεις ολα καλα κλωτσαμε!!01/10 β επιπεδου αντε να παρουμε μια μεγαλη ανασα!!!

Καταρχην dike πολυ καλα νεα ολα θα πανε τελεια!!!

Μαρια -Θανουλα εσεις ειστε μετα ??? Βαλτε βρε κοριτσια την λιστα καντε και ενα απ ντειτ σε λιγο θα εχουμε πολλα γεννητουριααααααααααααααα!!!!Υπομονη λιγο εμεινε ακομα κοριτσαρες!!!;)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε ????

Εμεις ολα καλα κλωτσαμε!!01/10 β επιπεδου αντε να παρουμε μια μεγαλη ανασα!!!

Καταρχην dike πολυ καλα νεα ολα θα πανε τελεια!!!

Μαρια -Θανουλα εσεις ειστε μετα ??? Βαλτε βρε κοριτσια την λιστα καντε και ενα απ ντειτ σε λιγο θα εχουμε πολλα γεννητουριααααααααααααααα!!!!Υπομονη λιγο εμεινε ακομα κοριτσαρες!!!;)

Μαρκελακι τι ωραια! Περασε ο καιρος! Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ να κλεισεις τι λιστα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μαρκελακι τι ωραια! Περασε ο καιρος! Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ να κλεισεις τι λιστα?

εγω εχω ΠΗΤ 05/02 αλλα μεχρι 15 γεναρη αν δεν εχει βγει η μπουμπου θα μου την παρουν γιατι δεν θελουν να ρισκαρουμε και να παμε 38 εβδομαδα που ειναι η επικινδυνη για εμας!!!Κατσε ρε να βρω την Λιστα να μας οργανωσω!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

1. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - Γέννησε 20/08/2013

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΙΑΣΩ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

10. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

12. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

16.nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΙΑΣΩ

17. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. georgiaf-k ΠΗΤ 30/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

*markela35 ΠΗΤ 05/02/2014 Κοριτσακι Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Καραμέλο: ναι, για τον πόνο της nikx λέω. Στην πρώτη εγκυμοσύνη στην 14η βδομάδα που είχα πάθει δύο απανωτούς κολικούς εντέρου μου σύστησαν να πιω κίντερτε με μάραθο (ή γλυκάνισο; Λες;), αλλά δεν το δοκίμασα, γιατί είχα ήδη πάρει μπουσκοπάν. Βέβαια εγώ τα είχα ξαναδοκιμάσει και σίγουρα δεν ήμουν αλεργική.

Μαρκέλα, περνάει ο καιρός και για σένα, ε; Άρχισες να το νιώθεις το μπεμπάκι σου να σε κλωτσάει;

Θεωρητικά είμαστε εγώ, η Μαρία και η ΝΟυνού, χοντρικά κάπου όλες ταυτόχρονα. Άντε να δούμε. Εγώ πάντως σήμερα είχα ραντεβού για κορδέλα και δεν έδειξε τίποτα, δεν γεννάω τώρα ακριβώς... Βέβαια και στην πρώτη εγκυμοσύνη το πρωί η κορδέλα δεν έδειξε κάτι και το βράδυ σπάσαν τα νερά και είχα συσπάσεις ανά τρίλεπτο...Θα δούμε, εγώ θέλω άλλη μια βδομάδα αν γίνεται και μετά ας γεννηθεί να τελειώνουμε.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια

dike χαιρομαι που πανε ολα καλα

βρε κοριτσια βαλτε με και μενα στη λιστα.ΠΗΤ εχω 12/10

αυριο εχω βιοφυσικο προφιλ και εχω πολληηηηηηηηηη αγωνια και φοβο για το βαρος της μικρουλας μας

μαρκελα να σε ρωτησω κατι που το ειχαμε απορια με τη βαγγελιω.τα μωρακια μας ειναι λιγο μικρουλια αλλα τα ντοπλερ μας και ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα.σκεφτομασταν μηπως το μικρο βαρος τους οφειλεται σε θρομβοφιλια?εηω θα το πω στο γιατρο μου παντως

chuTp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Καραμέλο: ναι, για τον πόνο της nikx λέω. Στην πρώτη εγκυμοσύνη στην 14η βδομάδα που είχα πάθει δύο απανωτούς κολικούς εντέρου μου σύστησαν να πιω κίντερτε με μάραθο (ή γλυκάνισο; Λες;), αλλά δεν το δοκίμασα, γιατί είχα ήδη πάρει μπουσκοπάν. Βέβαια εγώ τα είχα ξαναδοκιμάσει και σίγουρα δεν ήμουν αλεργική.

Μαρκέλα, περνάει ο καιρός και για σένα, ε; Άρχισες να το νιώθεις το μπεμπάκι σου να σε κλωτσάει;

Θεωρητικά είμαστε εγώ, η Μαρία και η ΝΟυνού, χοντρικά κάπου όλες ταυτόχρονα. Άντε να δούμε. Εγώ πάντως σήμερα είχα ραντεβού για κορδέλα και δεν έδειξε τίποτα, δεν γεννάω τώρα ακριβώς... Βέβαια και στην πρώτη εγκυμοσύνη το πρωί η κορδέλα δεν έδειξε κάτι και το βράδυ σπάσαν τα νερά και είχα συσπάσεις ανά τρίλεπτο...Θα δούμε, εγώ θέλω άλλη μια βδομάδα αν γίνεται και μετά ας γεννηθεί να τελειώνουμε.

Καλημέρα Θανούλα!!!! Εσείς οι 3 όντως είστε πρώτες. Άντε με το καλό.

Έχεις καθόλου άγχος??????? Εγώ με αυτά που έχω περάσει και περνάω έχω πολύ. Στον γιο μου δεν είχα καθόλου. Πήγα να γεννήσω σαν να πήγαινα για καφέ. Όλοι κόντευαν να φρικάρουν και εγώ ήμουν 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Τώρα όμως φοβάμαι πολύ. Έχω κάνει και καισαρική και είμαι και μακριά από το νοσοκομείο οπότε φοβάμαι μην μου σπάσουν τα νερά και δεν προλάβω να πάω!!!!! Είναι και μικρούλα η μπέμπα και θέλω να πάρει όσο το δυνατόν βάρος μπορεί αλλά ώρες ώρες νομίζω οτι θα γεννήσω επιτόπου. Ειδικά όταν κάνω μπάνιο και είμαι όρθια. Αχ Παναγιά μου να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

1. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - Γέννησε 20/08/2013

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΙΑΣΩ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8.Ιουλία29 ΠΗΤ 12/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

9. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

11. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

13. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

17.nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΙΑΣΩ

18. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

19. georgiaf-k ΠΗΤ 30/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

MASTER MUMMY : markela35 ΠΗΤ 05/02/2014 Κοριτσακι Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ngn λογικο να αγχωνεσαι!

Νομιζα οτι χθες περασε λιγο ο πονος αλλα το πρωι ξυπνησα παλι χαλια.Με επιπλεον πονο στο στομαχι.Αν με παει ετσι ενα μηνα δεν θα την παλεψω.

Γλυκανισο επινα και στο θηλασμο θυμαμαι!Θα το δοκιμασω και ελπιζω να ηρεμησω...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ngn λογικο να αγχωνεσαι!

Νομιζα οτι χθες περασε λιγο ο πονος αλλα το πρωι ξυπνησα παλι χαλια.Με επιπλεον πονο στο στομαχι.Αν με παει ετσι ενα μηνα δεν θα την παλεψω.

Γλυκανισο επινα και στο θηλασμο θυμαμαι!Θα το δοκιμασω και ελπιζω να ηρεμησω...

Καλημέρα NIKX. Εμείς μένουμε κοντά οπότε καταλαβαίνεις την ανησυχία μου. Περαστικά και σε σένα. Ευτυχώς που είναι το έντερο και όχι τίποτα άλλο. Ξέρω οτι δεν παλεύεται το στομάχι αλλά τι να κάνουμε που το έχουμε και αυτό το ρημάδι??????? Κουράγιο σε όλες μας!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα NIKX. Εμείς μένουμε κοντά οπότε καταλαβαίνεις την ανησυχία μου. Περαστικά και σε σένα. Ευτυχώς που είναι το έντερο και όχι τίποτα άλλο. Ξέρω οτι δεν παλεύεται το στομάχι αλλά τι να κάνουμε που το έχουμε και αυτό το ρημάδι??????? Κουράγιο σε όλες μας!!!

Αν σε καταλαβαινω λεει.Το Σαββατο που ετρεχα ιασω ετοιμασα βαλιτσα γιατι δεν ηξερα τι ηταν ο πονος.Με χτυπαγε μεχρι τον αφαλο.Και λεω παει γενναω.Και τωρα με τον αντρα μου περναμε το αγχος της αποστασης.Ο μεγαλος πηρε ολο το μηνα και ελπιζω και τωρα να γινει ετσι.Ευτυχως συσπασεις δεν εχω αλλα ποτε δεν ξερεις.

Το δωματιο το φτιαξατε? Εμενα μου ερχονται σημερα τα αυτοκολλητα του βυθου. ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Αν σε καταλαβαινω λεει.Το Σαββατο που ετρεχα ιασω ετοιμασα βαλιτσα γιατι δεν ηξερα τι ηταν ο πονος.Με χτυπαγε μεχρι τον αφαλο.Και λεω παει γενναω.Και τωρα με τον αντρα μου περναμε το αγχος της αποστασης.Ο μεγαλος πηρε ολο το μηνα και ελπιζω και τωρα να γινει ετσι.Ευτυχως συσπασεις δεν εχω αλλα ποτε δεν ξερεις.

Το δωματιο το φτιαξατε? Εμενα μου ερχονται σημερα τα αυτοκολλητα του βυθου. ;)

Ναι το δωμάτιο το έχω έτοιμο. Το φτιάξαμε εδώ και κάνα μήνα περίπου γιατί φοβόμαστε για προωρότητα και ήθελα να είναι όλα έτοιμα. Και την τσάντα έτοιμη την έχω γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και εγώ εύχομαι να βγει στις 38εβδ. που είναι προγραμματισμένη η καισαρική και να μην έχουμε παρατράγουδα.

Τέλεια τα αυτοκόλλητα του βυθού. Εγώ ακόμα και τώρα μπαίνω και χαζεύω το δωμάτιο του γιου μου. Στην μικρή έβαλα τα αυτοκόλλητα με τις πριγγίπισσες που έχει η ίδια η εταιρία!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι το δωμάτιο το έχω έτοιμο. Το φτιάξαμε εδώ και κάνα μήνα περίπου γιατί φοβόμαστε για προωρότητα και ήθελα να είναι όλα έτοιμα. Και την τσάντα έτοιμη την έχω γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και εγώ εύχομαι να βγει στις 38εβδ. που είναι προγραμματισμένη η καισαρική και να μην έχουμε παρατράγουδα.

Τέλεια τα αυτοκόλλητα του βυθού. Εγώ ακόμα και τώρα μπαίνω και χαζεύω το δωμάτιο του γιου μου. Στην μικρή έβαλα τα αυτοκόλλητα με τις πριγγίπισσες που έχει η ίδια η εταιρία!!!!

Και εγω στο αλλο που εχουμε τη φαρμα ακομα το ευχαριστιεμαι!Και τωρα που πλεον γινεται αντροκρατουμενο το σπιτι,πηρα και για το διαδρομο κατι αυτοκολλητα με θεμα το διαστημα φωτιζομενα.Βαψαμε και ολο το παιδικο "στρατοπεδο" σε μπλε χρωματα οποτε μονο στη κρεβατοκαμαρα μας υπαρχει κατι που δειχνει και γυναικα στο σπιτι. χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Και εγω στο αλλο που εχουμε τη φαρμα ακομα το ευχαριστιεμαι!Και τωρα που πλεον γινεται αντροκρατουμενο το σπιτι,πηρα και για το διαδρομο κατι αυτοκολλητα με θεμα το διαστημα φωτιζομενα.Βαψαμε και ολο το παιδικο "στρατοπεδο" σε μπλε χρωματα οποτε μονο στη κρεβατοκαμαρα μας υπαρχει κατι που δειχνει και γυναικα στο σπιτι. χιχιχι!

Δεν πειράζει βρε!!!!! Θα σε έχουν στα όπα όπα οι άντρες σου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...