Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

13 hours ago, dimi.tra said:

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

12 hours ago, Ρούλα87 said:

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Ιουλία: και γιατί να μην πάει έτσι και το δικό σου; Δεν το είπα για να παινευτώ, το είπα για να δείτε ότι γίνεται. αυτό που έκανα εγώ ανάμεσα στους δύο υπερήχους ήταν να σταματήσω να κάνω δουλειές στο σπίτι (εντάξει, ένα φαί και ένα μια λάντζα τα έκανα, όπως και την λεκάνη της τουαλέτας) και να είμαι όσο μπορώ ξαπλωμένη ή μισοκαθιστή. Και βάρυνε το μπεμπάκι μου...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιουλία: και γιατί να μην πάει έτσι και το δικό σου; Δεν το είπα για να παινευτώ, το είπα για να δείτε ότι γίνεται. αυτό που έκανα εγώ ανάμεσα στους δύο υπερήχους ήταν να σταματήσω να κάνω δουλειές στο σπίτι (εντάξει, ένα φαί και ένα μια λάντζα τα έκανα, όπως και την λεκάνη της τουαλέτας) και να είμαι όσο μπορώ ξαπλωμένη ή μισοκαθιστή. Και βάρυνε το μπεμπάκι μου...

Πάντως κι εγώ το ίδιο κάνω εχω κρατήσει μόνο φαι σιδέρωμα κι όλα τ' άλλα ο σύζυγος. Την υπόλοιπη μέρα ξάπλα και καθισιό. Κι εμένα μέσα σε εννιά μέρες πήρε 308 και πήγε 2.115. Ελπίζω αύριο που θα έχουν περάσει 7 μέρες να είναι 2.300 τουλάχιστον. Μακάρι!!!! Αυτό με τα μικρά μωρά ισχύει αλλά όπως λέει κι η Θανούλα νομίζω ότι πάνω από 2.500 είναι εντάξει μαι με καλή προσπάθεια πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Πάντως κι εμένα ο γιατρός γι' αυτό επιμένει με την καισαρική να μην ζοριστεί το μωρό λόγω βάρους:|

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Καλησπερούδια κοριτσάκια μου!

Πήγαμε στο γιατρό μας το πρωί και τα νέα μας είναι ευχάριστα...

Η μικρούλα μας έχει γυρίσει με την πλατούλα προς τα έξω -πριν από μία εβδομάδα ήταν με την κοιλίτσα προς τα έξω, υπάρχει ακόμη η περιτύλιξη αλλά είναι χαλαρή και δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο. Τα κιλά της καλά και οι μετρήσεις του doppler εξαιρετικές. Ο γιατρός μου είπε ότι επειδή είμαι αδύνατη και δεν έχω πάρει κιλά πιθανότατα θα γεννήσω εύκολα, ισχύει αυτό; Μου είπε να κόψω το μαγνήσιο και το yutopar και -εκτός αν τον χρειαστούμε στο ενδιάμεσο- να πάμε ξανά σε 10-12 ημέρες για να κάνω και καρδιοτοκογράφο και να γίνει και κολπική εξέταση από τη μαία, για να δει λέει αν υπαρχει κάποια μεμβράνη, αν είμαι στενή κλπ. Αυτό το τελευταίο δεν το είχα ξανακούσει... Έχω ακούσει για τη δακτυλική εξέταση για τον τράχηλο αλλά όχι αυτό... Γίνεται όντως;

jbssp3.png

Καλησπερούδια κοριτσάκια μου!

Πήγαμε στο γιατρό μας το πρωί και τα νέα μας είναι ευχάριστα...

Η μικρούλα μας έχει γυρίσει με την πλατούλα προς τα έξω -πριν από μία εβδομάδα ήταν με την κοιλίτσα προς τα έξω, υπάρχει ακόμη η περιτύλιξη αλλά είναι χαλαρή και δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο. Τα κιλά της καλά και οι μετρήσεις του doppler εξαιρετικές. Ο γιατρός μου είπε ότι επειδή είμαι αδύνατη και δεν έχω πάρει κιλά πιθανότατα θα γεννήσω εύκολα, ισχύει αυτό; Μου είπε να κόψω το μαγνήσιο και το yutopar και -εκτός αν τον χρειαστούμε στο ενδιάμεσο- να πάμε ξανά σε 10-12 ημέρες για να κάνω και καρδιοτοκογράφο και να γίνει και κολπική εξέταση από τη μαία, για να δει λέει αν υπαρχει κάποια μεμβράνη, αν είμαι στενή κλπ. Αυτό το τελευταίο δεν το είχα ξανακούσει... Έχω ακούσει για τη δακτυλική εξέταση για τον τράχηλο αλλά όχι αυτό... Γίνεται όντως;

Μπράβο άντε με το καλό! Έλεος πιά με αυτή τη στενότητα, εμένα είναι εξακριβωμένη και δυσκολεύει τα πράγματα.

UQTep2.png

Xgjmp2.png

και εγω τις περισσοτερες ωρες της ημερας και 20 μη σου πω ξαπλα ειμαι.μακαρι να εχει παχυνει και μενα τοσο.τπτ αλλο δε θελω.η κορη σου που γεννηθηκε 2550 πηρε γρηγορα κιλα?

τι νουμερο φορμακια φορουσε στην αρχη?

chuTp2.png

Διαφημίσεις

και εγω τις περισσοτερες ωρες της ημερας και 20 μη σου πω ξαπλα ειμαι.μακαρι να εχει παχυνει και μενα τοσο.τπτ αλλο δε θελω.η κορη σου που γεννηθηκε 2550 πηρε γρηγορα κιλα?

τι νουμερο φορμακια φορουσε στην αρχη?

Σου το εύχομαι ολόψυχα!!

Πήρε πολύ γρήγορα κιλά, μόνο με θυλασμό, να το επισημάνω αυτο, δεν θα βαρεθώ να το λέω.

Στις εννιά μέρες από τη γέννηση που ήρθε ο παιδίατρος σπίτι να τη δει, είχε ανακτήσει το βάρος γέννησης. Στις είκοσι περίπου είχε κάνει μαγούλάκια και μπουτάκια. Στους δύο μήνες που έστειλα φωτό στους δικούς μου που είχαν να τη δουν από τη γέννηση, πήραν όλοι ανεξαιρέτως τηλ. να μου πουν ότι φωτογράφησα άλλο παιδί. Τη χαρακτήρισαν μάλιστα "φούσκα".

Για τα νούμερα: μόλις γεννήθηκε προφανώς και το 0 ήταν το ιδανικό, αλλά δεν είχα πολλά και της φορούσα 1-3 ή 0-3, αναλόγως τη μάρκα. Περίπου στο τρίμηνο, λίγο πριν, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε νούμερο, σχεδόν όλα της ήταν μικρά.

Βέβαια μέχρι τώρα είναι ένα παιδί που δεν τρελαίνεται για το φαγητό, τρώει με πίεση και σπάσιμο νεύρων (δικό μας) ή κυνηγητό (από τις γιαγιάδες- που τα απεχθάνομαι αλλά με γράφουν κανονικά). Πάντως είναι μόνο λίγο κάτω από το μέσο όρο στα κιλά, ούτε καν μία καμπύλη, και πάνω από το μέσο όρο στο ύψος της. Με αυτό εννοώ ότι το παδί απλώς ήδη από την κοιλιά μου δεν συμπαθούσε το φαγητό, ήταν λιγόφαγη, με μόνη εξαίρεση το δικό μου γάλα.

Και βέβαια και εγώ και ο σύζυγος είμαστε πολύ αδύνατοι...

Καλησπερα κοριτσια!

Ησυχια και καλα νεα εχουμε!

Κανενα νεο απο το Μαρακι ε; ισως εχει κανει καμια εισαγωγη για να το κρατησουν λιγο ακομα να μη γεννησει αλλιως τη βλεπω αυριο να μπαινει να λεει οτι ειναι ηδη σπιτι με το μωρο!:tongue:

Εγω παλι ολη μερα στο ποδι ειμαι μονο λιγο το μεσημερι ξεκουραζομαι που κοιμαται και η μικρη.Ευτυχως ομως εχουμε καλο βαρος και αυριο θα παω να με δει να δουμε που βρισκομαστε και να κανουμε και κορδελα.

ΑΥτο που λετε για τον παιδιατρο ειναι πολυ σημαντικο να υποστηριζει το θηλασμο.Αν δεν εχετε ηδη επιλεξει παιδιατρο, οσες θελετε να θηλασετε ψαξτε το πριν επιλεξετε.Οχι ντε και καλα να ειναι συμβουλος επισημος, θα ηταν ιδανικο, αλλα τουλαχιστον να υποστηριζει και να εχει γνωσεις για να δωσει σωστες συμβουλες σε τυχον αποριες και προβληματα

Πχ μια φιλη που ειναι τωρα 15 ημερων περιπου η μικρη,οχι να το παινευτω αλλα, αν δεν ημουν εγω παιζει να το ειχε χασει το παιχνιδι του θηλασμου.Ο γυναικολογος της ειπε επειδη πληγωθηκε να διακοψει μεχρι να επουλωθει που ειναι ρισκο σ αυτη την ευαισθητη φαση, αν δε κοπει μετα θελει διπλο κοπο για να επαλελθει και ο παιδιατρος της ειπε ε , δε πειραζει και με ξενο γαλα μια χαρα θα μεγαλωσει.Ακου τωρα απαντηση σε πρωτομανουλα που παλευει για την παραγωγη της και ζηταει βοηθεια..:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ησυχια και καλα νεα εχουμε!

Κανενα νεο απο το Μαρακι ε; ισως εχει κανει καμια εισαγωγη για να το κρατησουν λιγο ακομα να μη γεννησει αλλιως τη βλεπω αυριο να μπαινει να λεει οτι ειναι ηδη σπιτι με το μωρο!:tongue:

Εγω παλι ολη μερα στο ποδι ειμαι μονο λιγο το μεσημερι ξεκουραζομαι που κοιμαται και η μικρη.Ευτυχως ομως εχουμε καλο βαρος και αυριο θα παω να με δει να δουμε που βρισκομαστε και να κανουμε και κορδελα.

ΑΥτο που λετε για τον παιδιατρο ειναι πολυ σημαντικο να υποστηριζει το θηλασμο.Αν δεν εχετε ηδη επιλεξει παιδιατρο, οσες θελετε να θηλασετε ψαξτε το πριν επιλεξετε.Οχι ντε και καλα να ειναι συμβουλος επισημος, θα ηταν ιδανικο, αλλα τουλαχιστον να υποστηριζει και να εχει γνωσεις για να δωσει σωστες συμβουλες σε τυχον αποριες και προβληματα

Πχ μια φιλη που ειναι τωρα 15 ημερων περιπου η μικρη,οχι να το παινευτω αλλα, αν δεν ημουν εγω παιζει να το ειχε χασει το παιχνιδι του θηλασμου.Ο γυναικολογος της ειπε επειδη πληγωθηκε να διακοψει μεχρι να επουλωθει που ειναι ρισκο σ αυτη την ευαισθητη φαση, αν δε κοπει μετα θελει διπλο κοπο για να επαλελθει και ο παιδιατρος της ειπε ε , δε πειραζει και με ξενο γαλα μια χαρα θα μεγαλωσει.Ακου τωρα απαντηση σε πρωτομανουλα που παλευει για την παραγωγη της και ζηταει βοηθεια..:evil:

Ναι, το ξέρουμε ότι μια χαρά θα μεγαλώσει και με ξένο, δεν είναι δηλητήριο, γάλα ελεγμένο χιλιάδες φορές πριν βγει στην αγορά είναι. Και η δικιά μας η γενιά κατά μεγάλο ποσοστό με ξένο γάλα μεγάλωσε και μια χαρά είμαστε. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν μια μαμά δεν θέλει να θυλάσει, υπάρχει εναλλακτική πλέον, δεν θα πεθάνει το μωρό από ασιτία. Αλλά να μην σε βοηθάει ο παιδίατρος και να σε παροτρύνει να δώσεις ξένο όταν εσύ θέλεις να θυλάσεις και το προσπαθείς, και να σε κατευθύνει ως "ειδικός" σε αποθυλασμό...εκέι θυμώνω. Αλλά εγώ ήμουν από τις τυχερές, και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου πρακτικά (αν εξαιρέσουμε την αυπνία: γνωστό βασανιστήριο από την αρχαιότητα), οπότε ίσως δεν δικαιούμαι να πολυμιλάω...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Μόλις ήρθαμε απ' τον υπάερηχο και το μωράκι μου μπούλωσε κι άλλο. πήραμε 272 γραμμάρια σε μία βδομάδα και έφτασε 2.387 και 12,5 εκατοστιαία θέση. Εντωμεταξύ αυξήθηκε και το αμνιακό πήγε 15! Οι παλμοί βέβαια 128 στιγμιαία στον υπέρηχο γιατί δεν κάναμε NST σήμερα. Μπορείλένε να έχει κόμπο ή περιρύλιξη που δεν φαίνεται. Οι γιατροί και οι 2 είπαν πολύ καλά!!! Η κοιλιά μεγάλωσε πολύ που είναι το σημαντικότερο 25 mm σε μία βδομάδα!!! Ο γιατρός μου υπερευχαριστημένος λέει πάμε για μετά την 38 αλλά μάλλον επιμένει για κασιαρική λόγω παλμών και στενότητος. Μου λέει ότι αν είναι 128 οι παλμοί σίγουρα θα πέφτουν μέχρι 80 και θα πάμε για επείγουσα καισαρική με αναισθησία ολική και το φοβάται, οπότε καλύτερα λέει από την αρχική καισραική με επισκληρήδιο. Τι να πώ κι εγώ...μπορεί μέχρι τέλους να φτιάξουν κι οι παλμοί. Αλλιώς προτιμώ καισαρική με επισκληρήδιο και ξεκούραστο μωρό παρά καισαρική με αναισθησία με μωρό ζορισμένο :D! Τώρα ξανά την άλλη Τετάρτη πρώτα ο Θεός με υπέρηχο και NST πάλι! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!!! Εντωμεταξύ μου είπε ο γιατρός ότι στην καισραική με επισκληρήδιο σου βάζουν αμέσως το μωρό να θηλάσει στο στήθος. Πήγαμε και στην τράπεζα βλαστοκυττάρων του ΙΑΣΩ και θα κρατήσουμε και βλαστοκύτταρα και ομφάλιο λώρο. Αυτά τα νέα μας!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Μόλις ήρθαμε απ' τον υπάερηχο και το μωράκι μου μπούλωσε κι άλλο. πήραμε 272 γραμμάρια σε μία βδομάδα και έφτασε 2.387 και 12,5 εκατοστιαία θέση. Εντωμεταξύ αυξήθηκε και το αμνιακό πήγε 15! Οι παλμοί βέβαια 128 στιγμιαία στον υπέρηχο γιατί δεν κάναμε NST σήμερα. Μπορείλένε να έχει κόμπο ή περιρύλιξη που δεν φαίνεται. Οι γιατροί και οι 2 είπαν πολύ καλά!!! Η κοιλιά μεγάλωσε πολύ που είναι το σημαντικότερο 25 mm σε μία βδομάδα!!! Ο γιατρός μου υπερευχαριστημένος λέει πάμε για μετά την 38 αλλά μάλλον επιμένει για κασιαρική λόγω παλμών και στενότητος. Μου λέει ότι αν είναι 128 οι παλμοί σίγουρα θα πέφτουν μέχρι 80 και θα πάμε για επείγουσα καισαρική με αναισθησία ολική και το φοβάται, οπότε καλύτερα λέει από την αρχική καισραική με επισκληρήδιο. Τι να πώ κι εγώ...μπορεί μέχρι τέλους να φτιάξουν κι οι παλμοί. Αλλιώς προτιμώ καισαρική με επισκληρήδιο και ξεκούραστο μωρό παρά καισαρική με αναισθησία με μωρό ζορισμένο :D! Τώρα ξανά την άλλη Τετάρτη πρώτα ο Θεός με υπέρηχο και NST πάλι! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!!! Εντωμεταξύ μου είπε ο γιατρός ότι στην καισραική με επισκληρήδιο σου βάζουν αμέσως το μωρό να θηλάσει στο στήθος. Πήγαμε και στην τράπεζα βλαστοκυττάρων του ΙΑΣΩ και θα κρατήσουμε και βλαστοκύτταρα και ομφάλιο λώρο. Αυτά τα νέα μας!!!

συγχαρητηριαααααααααααα:D:D:D!σε σκεφτομουν σημερα και ολο εμπαινα να δω αν εγραψες.πηρε τα πανω του το μπεμπακι.αντε να δουμε εμεις την αλλη εβδομαδα:rolleyes::rolleyes:

chuTp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηριαααααααααααα:D:D:D!σε σκεφτομουν σημερα και ολο εμπαινα να δω αν εγραψες.πηρε τα πανω του το μπεμπακι.αντε να δουμε εμεις την αλλη εβδομαδα:rolleyes::rolleyes:

Την άλλη βδομάδα θα 'χουμε κι οι δύο νέα και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλά!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

βαγγελιω μην σε απασχολει η καισαρικη.μη σου πω οτι ειναι καλυτερα γιατι τελειωνεις αμεσως και δεν ζοριζεται ουτε το μωρο ουτε η μανουλα του;)

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι λέω ας βγεί γερό το μωράκι μου, υγιές να μην ζοριστεί και μου μπεί καμιά θερμοκοιτίδα. Ιουλία και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα απλά είμαι πεπεισμένη ότι τον τελευταίο μήνα τα παιδιά βάζουν τα περισσότερα κιλά!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Γεια σας κοριτσια! Σημερα εκανα και εγω την πρωτη μου κορδελα! Λοιπον και σε μενα οπως βλεπω μεσα στο μισαωρο επεσε τρεις φορες κατω απο τους 120 παλμους αλλα ο γιατρος δεν εδωσε καθολου σημασια. Ειχα και τρεις συσπασεις ανα δεκαλεπτο. Λετε να ερθει συντομα η μπεμπα μου; Μακαρι! Δεν θελω να φαω ολο το μηνα!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...