Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

13 hours ago, dimi.tra said:

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

12 hours ago, Ρούλα87 said:

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

ρε παιδια συγνωμη εγω που κανω το τριτο παιδακι μου πως γινεται να μην εχω κανει dopler και nst και κορδελες???τι ειναι αυτα?και για ποιο λογο γινονται?τωρα με περιμενει ο γιατρος στις 27 και γενναμε .δεν ξαναπαω εκτος απροοπτου

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε παιδια συγνωμη εγω που κανω το τριτο παιδακι μου πως γινεται να μην εχω κανει dopler και nst και κορδελες???τι ειναι αυτα?και για ποιο λογο γινονται?τωρα με περιμενει ο γιατρος στις 27 και γενναμε .δεν ξαναπαω εκτος απροοπτου

Νουνου μουτι να πω; Μηπως ο γιατρος σου ειναι πιο μεγαλος σε ηλικια και ισως παλιας σχολής. Εγω παντως σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω και ολα αυτα μου τα εχει κανει.

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε;; κοντεύει ο καιρός να γεννήσουμε!!

Θέλω να ρωτήσω μήπως έχει συμβεί και σε καμία άλλη κοπέλα

σήμερα το πρωί όταν πήγα τουαλέτα έβγαλα παχύρευστη βλέννη καφέ χρώματος ανησύχησα πολύ και πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό παρ΄όλα αυτά σήμερα έχω το εβδομαδιαίο ραντεβού οπότε θα δούμε και τι άλλο θα μας πει!

Πετρώματα έχω εδώ και 2 τελευταίες μέρες κάθε 15 με 20 λε[τα διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα και πονάω...

εσείς τι νιώθετε τώρα;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια!

Μpanti νομίζω ότι η τραχηλική βλέννη είναι σημάδι ότι πλησιάζει η ώρα...

Εγώ έκοψα μαγνήσιο, έχει 4-5 μέρες, και yutopar, πριν από 2 ημέρες. Έχω συσπασούλες, ακανόνιστες αλλά αρκετές μέσα στην ημέρα... Η μαία μου μου είπε ότι τις θέλουμε γιατι προετοιμάζουν τον τοκετό

jbssp3.png

Παραμυθένια εγώ παίρνω μόνο σίδηρο εδώ και μια εβδομάδα μαγνήσιο και ασβέστιο μου είπε ο γιατρός να τα σταματήσω.

Εχω πολύ άγχος το πρωί τρομοκρατήθηκα μόλις είδα καφέ βλέννα αλλά εφόσον είναι φυσιολογικό αυτό περιμένω...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιουλία ναι σήμερα το πρωί είδα πολύ παχύρευστη καφέ βλέννη και τρόμαξα αλλά ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό, σήμερα βέβαια θα πάω και απο το ιατρίο του,

συσπάσεις έχεις;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημέρα Ιουλία ναι σήμερα το πρωί είδα πολύ παχύρευστη καφέ βλέννη και τρόμαξα αλλά ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό, σήμερα βέβαια θα πάω και απο το ιατρίο του,

συσπάσεις έχεις;;

τπτ ρε γαμωτο ακομα.συσπασεις καθολου.και στο καρδιοτοκογραφημα επισης δεν φανηκαν συσπασεις.απο τη μια καλυτερα βεβαια που αργω για να παρει περισσοτερο βαρος αλλα απο την αλλη δεν κρατιεμαι να την γνωρισω:D:D:D

chuTp2.png

Γεια σας κοριτσια! Σημερα εκανα και εγω την πρωτη μου κορδελα! Λοιπον και σε μενα οπως βλεπω μεσα στο μισαωρο επεσε τρεις φορες κατω απο τους 120 παλμους αλλα ο γιατρος δεν εδωσε καθολου σημασια. Ειχα και τρεις συσπασεις ανα δεκαλεπτο. Λετε να ερθει συντομα η μπεμπα μου; Μακαρι! Δεν θελω να φαω ολο το μηνα!

Εμένα τότε γιατί μου τα πρήζει; Οι παλμοί σου που κυμαίνονταν καθ' όλη τη διάρκεια και έκανε επιταχύνσεις;

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...