Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

το εχω ακουσει απο πολλους αυτο με το στεγνωτηριο και το σιδερωμα. ισχυει ε? περσι σκεφτομουν να παρω αλλα το αφησα...

με το στεγνωμα παντως δεν εχω προβλημα. τα βαζω μπροστα στο τζακι και στεγνωνουν αμεσως!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ έχω στεγνωτήριο ρε Αρετή, αλλά δε βασίζομαι σε αυτό για σιδερωμένα ρούχα..... Είμαι κολλημένη με το σίδερό μου...η τελευταία δουλειά για να ταχτοποιηθούν τα ρούχα στις ντουλάπες. Λατρεύω το σίδερο λέμε!!:lol::lol::lol::lol:

Πάντως ναι, είναι λύση αφού δεν εξαρτάσαι από τον καιρό για το στέγνωμα;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μαρια, και γω νομιζω οτι και στεγνωτηριο να ειχα, παλι θα σιδερωνα...βαλε και μενα στη λιστα με το κολλημα!!!!

και μενα ειναι απο τις δουλειες που κανω με ευχαριστηση, ειδικα τα παιδικα , αλλα ειναι χρονοβορα μωρε. και τελικα μαζευονται, οποτε καταληγει βραχνας!!

Αυτό είναι Μαρία (τσουρέκι)! Αγχολυτική δουλειά, όπως και το μαγείρεμα, αλλά αν δεν το κάνεις βιαστικά και με φασαρία γύρω σου. Ε τότε γίνεται αγγαρεία...

Μαρουσκάκι, σιδερώνω όλα του συζύγου και τα παντελονια και μπλουζες με γιακά και πουκάμισα των παιδιών.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αυτό είναι Μαρία (τσουρέκι)! Αγχολυτική δουλειά, όπως και το μαγείρεμα, αλλά αν δεν το κάνεις βιαστικά και με φασαρία γύρω σου. Ε τότε γίνεται αγγαρεία...

Μαρουσκάκι, σιδερώνω όλα του συζύγου και τα παντελονια και μπλουζες με γιακά και πουκάμισα των παιδιών.

πλακα πλακα δικιο εχεις. οταν σιδερωνω το μυαλο τρεχει. ολα τοτε τα σκεφτομαι. επισης αν εχω νευρα, ηρεμω! και το κανω αργα με την ησυχια μου. αφου ο αντρας μου μου λεει, τι καθεσαι και το παιδευεις τοση ωρα.

οσο για το μαγειρεμα...σκετη αγγαρεια...!!! ευτυχως μας μαγειρευει η μαμα μου...

Διαφημίσεις

QUOTE=tsourekimou;2195811]κοριτσια τι εγινε, που ειστε? επιβιωσατε το σκ?!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: χααχαχα, να σαι καλά βρε Μαράκι! Μου'φτιαξες τη διάθεση πρωί-πρωί. Εγώ μετά βίας επιβίωσα...:( Εσύ πώς είσαι; Πήγατε πουθενά; Εγώ από Παρασκευή μεσημέρι που γύρισα από δουλειά, ξαναβγήκα Κυριακή μεσημερι για να πάμε στο χωριό στα πεθερικά για φαγητό. Πριν πάμε περάσαμε να κλείσουμε τα γλυκά της βάφτισης. Αυτό ήταν και το highlight του σκ μου....:rolleyes:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα, εμείς πήγαμε Κατερίνη στα πεθερικά μου, μπορώ να πω ξεκουράστηκα,αλλά Κυριακή με το που γυρίσαμε ως και χθες που δεν πήγα δουλειά έδωσα ρέστα...Και σήμερα πάλι σπίτι με το μικρό με γαστρεντερίτιδα.Περιμένω το επόμενο θύμα μιας και δε γλιτώνει κανείς μας σχεδόν:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωχ όχι γαστρεντερίτιδα! Από τα χειρότερα! Σε νιώθω Μαράκι! Περαστικά σας και γρήγορα, μακάρι να μην κολλήσει κανένας άλλος.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ευχαριστώ Αρετή μου, αλλά αποκλείεται να μην κολλήσουμε.10 στις 10 φορές την περνάμε οι 4 από τους 5 τουλάχιστον.....Κι εγώ είμαι πάντα μέσα στους 4 και ποιος μας κρατάει μετά....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κι έχω τόσες εκκρεμότητες στο γραφείο.Σε ένα μήνα φεύγει ο προιστάμενος στη σύνταξη και πρέπει να τελειώσουμε τις άπειρες δουλειές πριν φύγει αφού είναι πρόεδρος στην Επιτροπή που πληρώνει τα Σχέδια βελτίωσης και μέλος στην επιτροπή που πληρώνει τους νέους αγρότες (με δεύτερο μέλος την άλλη συνάδελφο που επίσης βγαίνει στη σύνταξη το Δεκέμβριο....να μην αγχωθώ ε???)..........

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Αρετή μου, αλλά αποκλείεται να μην κολλήσουμε.10 στις 10 φορές την περνάμε οι 4 από τους 5 τουλάχιστον.....Κι εγώ είμαι πάντα μέσα στους 4 και ποιος μας κρατάει μετά....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κι έχω τόσες εκκρεμότητες στο γραφείο.Σε ένα μήνα φεύγει ο προιστάμενος στη σύνταξη και πρέπει να τελειώσουμε τις άπειρες δουλειές πριν φύγει αφού είναι πρόεδρος στην Επιτροπή που πληρώνει τα Σχέδια βελτίωσης και μέλος στην επιτροπή που πληρώνει τους νέους αγρότες (με δεύτερο μέλος την άλλη συνάδελφο που επίσης βγαίνει στη σύνταξη το Δεκέμβριο....να μην αγχωθώ ε???)..........

Να αγχωθείς όταν έρθει η ώρα, μην το σκέφτεσαι προς το παρόν. Εμένα δεν με πιάνει ποτέ γαστρεντερίτιδα, μη χάσω κανά κιλό:lol:. Μόνο τα παιδιά και τον Βασ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τώρα είναι η ώρα.Ως τις 15 νοεμβρίου πρέπει να έχουμε στείλει πληρωμές κι είναι πολλά και τα κάνω μόνη μου....Τεσπα, η καθεμιά έχει τα της δουλειάς της να αγχώνεται ας μην σας φορτώνω και τα δικά μου!!:tongue::tongue::tongue: Τυχερή, εμένα η γαστρεντερίτιδα είναι το μόνο που με πιάνει πάντα πάντα όμως....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!! εμεις καλα ειμαστε γενικα. το βηχαλακι μας το εχουμε, αλλα το θεωρω πταισμα!!! το σκ ηρεμα περασαμε. το σαββατο ειχαμε γαμο-βαφτιση και μετα πηγαμε για φαγητο. την κυριακη στο σπιτι ολη μερα. διαφορες δουλειες και ξεκουραση (οσο γινεται...)

μαρια περαστικα! ελπιζω να ανατραπουν οι στατιστικες αυτη τη φορα και να μην κολλησετε και οι υπολοιποι!! αγχος στη δουλεια....και γω συμφωνω με την αρετη, να αγχωθεις οταν ερθει η ωρα. νωρις ειναι ακομη!!!!

αρετη ολα ετοιμα για τη βαφτιση? τωρα το χεις παρει το κολάι πιστευω ε?!!! εγω στην πρωτη τα ειχα σχεδον χαμενα παντως... πως θα την πειτε τη μπεμπουλα? ή θες να μας το πεις μετα τη βαφτιση?

υγ. τα τικερακια δεν μπορω να τα αλλαξω τελικα. ολο invalid file μου βγαζει. ιανουαριο και μαρτιο ειμαστε παντως. θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα για τα χρονια πολλα!!!!

καλημερα!!! εμεις καλα ειμαστε γενικα. το βηχαλακι μας το εχουμε, αλλα το θεωρω πταισμα!!! το σκ ηρεμα περασαμε. το σαββατο ειχαμε γαμο-βαφτιση και μετα πηγαμε για φαγητο. την κυριακη στο σπιτι ολη μερα. διαφορες δουλειες και ξεκουραση (οσο γινεται...)

μαρια περαστικα! ελπιζω να ανατραπουν οι στατιστικες αυτη τη φορα και να μην κολλησετε και οι υπολοιποι!! αγχος στη δουλεια....και γω συμφωνω με την αρετη, να αγχωθεις οταν ερθει η ωρα. νωρις ειναι ακομη!!!!

αρετη ολα ετοιμα για τη βαφτιση? τωρα το χεις παρει το κολάι πιστευω ε?!!! εγω στην πρωτη τα ειχα σχεδον χαμενα παντως... πως θα την πειτε τη μπεμπουλα? ή θες να μας το πεις μετα τη βαφτιση?

υγ. τα τικερακια δεν μπορω να τα αλλαξω τελικα. ολο invalid file μου βγαζει.

Πήγες για την αντιγραφή εκεί που λέει pseudo...κάτι?από εκεί πάνε για αντιγραφή επικόλληση.

ιανουαριο και μαρτιο ειμαστε παντως. θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα για τα χρονια πολλα!!!!

Πόσο Ιανουαρίου καλέ?Εγώ έχω τον μεσαίο στις 15 και το μικρό στις 25!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεωργία θα την πούμε, της πεθεράς!Α τπτ δε μου φαίνεται, έχεις δίκιο, ευχάριστη ενασχόληση μπορώ να σου πω...

Καλά με τα τικεράκια ούτε εγω βγάζω άκρη... άχρηστη είμαι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...