Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Καλημέρα εφόσον έχεις μπει σε αυτό το πλάνο με πειθαρχία της ωοληψιας και δεν σου προκαλεί ασφάλεια να κάνεις δοκιμές επί του παρόντος με ετ γιατί και ψυχολογικά δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις μετά ,λέω να ηρεμήσεις λίγο ,να το δεις ακόμη πιο ψύχραιμα να συνεχίσεις εκεί που είσαι θες μέχρι Ιούνιο θες ως τον Ιούλιο για να πεις ότι εξαντλησες όλα σου τα περιθώρια ανοχής στον γιατρό που εμπιστεύτηκες στην παρούσα φάση της πορείας σου γιατί αν φύγεις τώρα πιστεύω θα μείνεις με πολλά αναπάντητα ερωτήματα,προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση σου και όσο πιο ώριμα και ορθολογιστικά να δω πως θα πορευομουν εγώ....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μη σε νοιάζει πια η δουλειά μαρήηηηηη! Γραψτην και λίγο!

Η Αναστασία μας 09:30 έκανε την επέμβαση.

Η Λιν παει Παρασκευή για χοριακή.

καλά μου δωσες τα μυαλά στα χέρια..! Σε σένα η εγκυμοσύνη λειτουργεί ανάποδα. (λένε οτι γίνεσαι ξεχασιάρα. Σε μένα πάντως ισχύει και επίσης πιστεύω οτι έχω χάσει και κάτι μονάδες IQ..ο άντρας μου μερικές φορές με κοιτάει σαστισμένος)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μη σε νοιάζει πια η δουλειά μαρήηηηηη! Γραψτην και λίγο!

Η Αναστασία μας 09:30 έκανε την επέμβαση.

Η Λιν παει Παρασκευή για χοριακή.

ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ...........

ΤΙ ΦΛΑΣΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ??

να καταχωρηθεί στα πρακτικά παρακαλώ ....

url]

καλά μου δωσες τα μυαλά στα χέρια..! Σε σένα η εγκυμοσύνη λειτουργεί ανάποδα. (λένε οτι γίνεσαι ξεχασιάρα. Σε μένα πάντως ισχύει και επίσης πιστεύω οτι έχω χάσει και κάτι μονάδες IQ..ο άντρας μου μερικές φορές με κοιτάει σαστισμένος)

καλημέρα Νελάκι ....

μου αγχώνεσαι και θα σε μαλώσω .... τι έχουμε πει ????

Δουλειά σου πλέον είναι τα μωρά σου στην κοιλίτσα και το καμάρι σου στο σπίτι .... άντε στο τσακιρ κέφι ασχολήσου λίγο και με την κολόνα σου ...

Φιλάκια ;)

url]

Ηello girls!

Εγώ???? Δεν έχω ορμόνες εγώ??? :|

Εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη για γούτσου-γούτσου, μα καθόλου !!!
?

Τι είναι το γουτσου γούτσου???? Τρώγεται? Βλέπεται? Φοριέται???? :shock:

Καλωσόρισες mioumiou, ολα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου! Πόσο βδομάδων είσαι?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου που είσαι???? όλα πήγαν καλά??? Έχω αγωνία πές μας μόλις μπορείς.

Επίσης έχουν αρχίσει να με χτυπανε και άλλα συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως βουλωμένη μύτη,... εχτές δεν μπορούσα να κοιμηθώ...! ουφ...ουφ. ουφ.. δεν έχω λόγια..

Αχ και που είσαι ακόμη pink μου.... Υπομονη έχει και χειρότερα... Και γώ είχα και έχω βουλωμένη μύτη αυτί, μουδιασμένα χέρια κτλ. Να κάτσεις στο aircondition και να πίνεις πολλά υγρά, για τη δουλεια σε καταλαβαίνω αλλά με μέτρο! Μη ξεχνας τις προτεραιότητες σου. χχ

αννελα
, καλοσώρισες και συ κοριτσάκι και good luck. x

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ...........

ΤΙ ΦΛΑΣΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ??

να καταχωρηθεί στα πρακτικά παρακαλώ ....

Χεχεχεχε! Είδατε?

Μάλλον το dna του άντρα φταίει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kαλημέρα κούκλες...

βλέπω νέο αίμα στην παρέα... Καλωσήρθατε λοιπόν οι καινούριες και σας εύχομαι με το καλό το ή τα παιδάκια σας.

Κοριτσάκια μου τι την ηθελα την επαπειλούμενη; εχω αγχωθεί τόσο πολυ με τις εκκρεμότητες που αφήνω πίσω μου που ξύπνησα στις 6 και δουλευα... και έχω ακόμα τόσα πολλά να κάνω. Ασε που σήμερα κανονικά έπρεπε να είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να υποστηρίξω την επιθεώρηση όσο μπορώ εκ του μακρόθεν!!! Εχω πηξει..

Επίσης έχουν αρχίσει να με χτυπανε και άλλα συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως βουλωμένη μύτη,... εχτές δεν μπορούσα να κοιμηθώ...! ουφ...ουφ. ουφ.. δεν έχω λόγια..

Ξέρετε τι ώρα θα κάνει η Αναστασία την επέμβαση; λογικά μέχρι να συνέλθει και να γυρισει και στο σπίτι της δεν την βλέπω να μπαίνει πριν το βράδυ.

Λινάκι πότε πας για χοριακή; αύριο ή μεθαύριο;

Γεια σου κοριτσάκι μου !!!

Αχ αυτή η δουλειά σου !!!

Αστούς βρε παιδί μου ας κόψουν το λαιμό τους.

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκια πήρα το γιατρό και μου είπε η βοηθός του να αυξήσω τα Ρεζοφερον σε δυο αντι για ένα.

Φυσικά συνεχίζω και δυο φελισιν.

Θα πάρω όμως και την αιματολογο για πιο σίγουρα.

Που είσαι βρε Δημητρούλα μου !!!!

Πάρε τηλ και την αιματολόγο να είσαι σίγουρη 100%.

Εγώ θα πάω την Δευτερα να μου γράψει και άλλες ενέσεις.

Yv7Sp2.png

Ηello girls!

Εγώ???? Δεν έχω ορμόνες εγώ??? :|

?

Τι είναι το γουτσου γούτσου???? Τρώγεται? Βλέπεται? Φοριέται???? :shock:

Καλωσόρισες mioumiou, ολα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου! Πόσο βδομάδων είσαι?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου που είσαι???? όλα πήγαν καλά??? Έχω αγωνία πές μας μόλις μπορείς.

Αχ και που είσαι ακόμη pink μου.... Υπομονη έχει και χειρότερα... Και γώ είχα και έχω βουλωμένη μύτη αυτί, μουδιασμένα χέρια κτλ. Να κάτσεις στο aircondition και να πίνεις πολλά υγρά, για τη δουλεια σε καταλαβαίνω αλλά με μέτρο! Μη ξεχνας τις προτεραιότητες σου. χχ

, καλοσώρισες και συ κοριτσάκι και good luck. x

Hello mammy !!!

Σε σκεφτόμουνα και εσένα να σε βάλω αλλα λέω αυτή σε λίγο τελειώνει οποτε ας την. Χαχαχαχαχαχ ... :tongue::tongue::tongue:

Το γούτσου γούτσου είναι ωραίο, θα το θυμηθείς σε λίγο !!! :tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

Που είσαι βρε Δημητρούλα μου !!!!

Πάρε τηλ και την αιματολόγο να είσαι σίγουρη 100%.

Εγώ θα πάω την Δευτερα να μου γράψει και άλλες ενέσεις.

Ναι αγάπη θα την παρω γιατί είναι πιο ειδική αυτή.

Καλά είσαι εσύ αγάπη?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλώς το ... έφτιαξες τα καδράκια σου σήμερα ???

Άντε μια μερούλα ακόμα, αύριο δεν είπαμε ξαναβλέπουμε τα μπεμπε ???

Ε, θα είναι project λίγων ημερών... έκανα κιαλλα πράγματα σήμερα οπόταν, θα μου πάρει λίγο χρόνο! thanks for asking! Ναι αύριο θα τα δούμε πάλι αντε μακάρι να μεγάλωσαν! Εσυ πως εισαι??

Το γούτσου γούτσου είναι ωραίο, θα το θυμηθείς σε λίγο !!!

Dadaki νομίζω σε λιγο είναι που θα το ξεχασω τελείως με 2 γιούδες χαχαχαχα

ΧΧ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...