Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Να τελειωσω λεω την προσπαθεια και με τα κρυοσυντηρημενα και μετα ναι , θα το ξαναεξετασω το θεμα . Παντως Ντεσυ μου εδωσες πολυ κουραγιο με την ιστορια σου!!!!!!! Σας επρηξα σημερα ??? Κανω κατσ απ τις μερες που ελειπα ! ( Ρε πως το μιλαω το εγγλεζικο ! )

Δημοσιεύτηκαν
Φοινικάκι πολύ χρήσιμο το σάιτ αλλά που να βρω την νεροκολοκύθα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχαχαχα Αστην αυτην !! Συμπληρωμα διατροφης θα σας βοηθησει επισης να ξερεις .


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Φοινικάκι πολύ χρήσιμο το σάιτ αλλά που να βρω την νεροκολοκύθα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

γκουγκλαρε '' Τροφες πλουσιες σε ψευδαργυρο '' . Θα σου βγαλει αρκετες

Δημοσιεύτηκαν
οκ θα το έχω στα υπόψιν τώρα θα σας αφήσω πάω να την πέσω λίγο γιατί μου ήρθε ένα νυσταλάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλάκιαααααααααααααα

Παω και εγω να τελειωσω καμια δουλεια ! Κωλοβαρεσα ! :)

Δημοσιεύτηκαν
Να τελειωσω λεω την προσπαθεια και με τα κρυοσυντηρημενα και μετα ναι , θα το ξαναεξετασω το θεμα . Παντως Ντεσυ μου εδωσες πολυ κουραγιο με την ιστορια σου!!!!!!! Σας επρηξα σημερα ??? Κανω κατσ απ τις μερες που ελειπα ! ( Ρε πως το μιλαω το εγγλεζικο ! )

ναι να τα ξεπαγωσετε ολα ομως και να τα αφησετε να εξελιχθουν σε βλαστοκυστες !!!!!

και η ιστορια μου ειναι περιληπτικη....μεχρι να δουμε 3 σακους περασαμε πολλα εμποδια και πολλες κατραπακιες..βεβαια για να μην ακουγομαι και πολλη γκρινιαρα...σιγουρα υπαρχουν κοπελες που εχουν περασει χειροτερα!!!! Πολυ χειροτερα!!!!

Και δεν μας επρηξες καθολου!!! Καθε αλλο!!!


Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Δημοσιεύτηκαν

καραμελλάκι μου ψάξτο και θα βρεις ωραία πραγματάκια. Εμας μας είπε παρκοκρέβατο η παιδίατρος το οποιο έχει προς το παρόν πάνω το στρωματάκι και μετά κατεβαίνει. Φυσικά εγώ έβαλα εξτρα στρωματάκι να είναι μαλακό και αγοράσαμε 40 ευρώ το ειδικό μαξιλαράκι που συστήνει η παιδιατρική υπηρεσία. Στους 6 μήνες θα κοιμάται στο δωματιάκι του ο μπέμπης και το πάρκο θα το κατεβάσουμε για παιχνίδι μόνο. Οι σταθμοί απο αυτά έχουν για τα βρέφη. Το βρήκα πολύ βολικό 2 μέρες που το έχω.

Κουκάκι μου για τα αντιπατρικά συμφωνώ με τα κορίτσια. Νομίζω όμως ότι έχει περιπτώσεις που κάνουν κάτι ενέσεις και όλα οκ. Τώρα για τα άλλα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό. Εμένα ο άντρας μου ούτε πίνει ούτε καπνίζει έχει καλή διατροφή και τι κατάλαβε; και απο τους πιο αγαθούς ανθρώπους είναι που κάποτε λες έκανα κάτι να μου αξίζει αυτό; και βρεθήκαμε με καρυότυπο 47 xxy με αποτέλεσμα 0 σπερματοζωάρια. Όπως τύχει.. Όλα είναι σχετικά.. Θα τα καταφέρετε! Θα γίνετε γονείς και απο τους πιο καλους! Υπομονή χρειάζεται! Αν καταφέρουμε να έχουμε υπομονή όλα τα άλλα γίνονται! Εγω απο τη δική μας περίπτωση αυτό κατάλαβα! Χτυπιόμασταν στα πατώματα να βρούμε το γιατι και με μεγάλη υπομονή κάναμε το μωράκι μας! Δες για παράδειγμα και την Ιονελίτα μας! Ποσα πέρασε και με υπομονή τα κατάφερε! Δεν πρέπει να τα παρατάμε! Ακούς κατερινάκι; εσύ θα σαι μια χαρά εγκυούλα τώρα. Μην παρεξηγείς τον άντρα σου. Άντρες.. Και τα βαφτίσια ΝΑΙ ήταν χάλια. Εμεις με πολύ λίγο κόστος θα τα κάνουμε όπως τα ονειρευόμασταν πάντα. Οπως τα λες είναι. Απλά αυτοί τα έκαναν.. Δεν βρίσκω πως να το περιγράψω. Πήγα σε τόσα βαφτίσια αυτά μου θύμησαν κακόγουστο παιδικο πάρτυ με χάλια φαγητό. 50 άτομα και μας στρίμωξαν σε ένα χώρο όπως το σαλόνι μου.

Φοινικάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Δεν μπορείς να πας σε άλλο γιατρό με τα παγωτίνια σου;

Soοn μου και γω μετά τη 3η σπερματέγχυση έκανα σαλπιγγογραφία. Και μετά απο αυτήν έμεινα έγκυος. Λένε ότι βοηθάει. 10 λεπτά είναι και δεν πονάει καθόλου αν είναι διαβατές. Πάρε όμως σερβιετάκι μαζί σου γιατι εγω έτρεχα να αγοράσω γιατι θα πήγαινα δουλεια γιατι είχα αίμα για 2-3 μέρες.


oR8mp2.png

P7wlp2.png

Δημοσιεύτηκαν
Δηλαδή φοινικάκι μου θεωρείς ότι το 4% γρήγορη κινητικότητα είναι καλό ? η την προηγούμενη που είχαμε 11% στο σύνολο ?

Φοινικακι μου ειμαστε πολυ φαν κι εμεις των αγορων μεσω ιντερνετ και ηταν το πρωτο πραγμα που καναμε σαν ερευνα αγορας. Αλλα ουτε κουνιες ουτε κοροτσια στελνουν σε οσα σαιτ κοιταξαμε η ενα που εστελνε το σετ με τα καροτσια ειχε χρεωση αποστολης 500ευρω! Ισως σε μικροπραγματακια να το κανουμε αλλα αυτα τα μεγαλα ειτε δε τα στελνουν καθολου ειτε ειναι πανακριβη η αποστολη.


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

μελετινακι μου καλες διακοπουλες!!!Δεν πειραζει που δεν θα μπορεις ναα κανεις μπανακια τις πρωτες μερες...θα αλλαξεις παραστασεις..θα χαλαρωσεις..θα ξεκουραστεις...εγω θα μεινω στο εξοχικο μας μεχρι την Κυριακη και θα επιστρεψω με τον αντρα μου που θα ερθει να με παρει..την επομενη εβδομαδα και παλι αθηνα...ευτυχως κλεισαμε για διακοπουλες τελη αυγουστου και ανυπομονω να ερθουν εκεινες οι μερες για να δουμε καινουρια μερη..

καραμελλιτσα μου ποσο δικιο εχεις!!!

stellitsa μου πρεπει να πεις στον αντρουλη σου πως θα ηταν καλο ο Βασιλακης να κανει μπανακια!!!το μικρο δεν ζηταει θαλασσιτσα?πολλα φιλακια στα ζουζουνια σου!

κατερινακι μου ποτε ειναι η ημερομηνια της χοριακης??????????

εγω συνεχιζω να ξεκουραζομαι....πολλα πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκαν

κοριτσια τωρα διαβασα τα οσα λεγατε...

καταρχας..φοινικακι μου καλα να περασετε!!

συμφωνω με την ντεσκο μας..ολα σχετικα ειναι για το καπνισμα και ολα τα υπολοιπα...κουκου μου ασε τους γιατρους να κανουν αυτα για τα οποια τους πληρωνουμε!!!!!ηταν καλο που εκανες ολες αυτες τις εξετασεις...για να ειναι ολοκληρωμενος ο φακελος σας!και να μην υπαρχουν ''σκεψεις'' μεσα σου πως μπορει να οφειλεται το ενα η το αλλο...

κατερινα μου το χειμωνα κλεινω τα 35 και σε καταλαβαινω απολυτα!εγω που παντα ελεγα οτι θελω να ειμαι μικρη οταν κανω τα παιδακια μου για να μην εχω μεγαλη διαφορα μαζι τους και να εχω το κουραγιο να παιζω μαζι τους κρυφτο..κυνηγητο..αλλα δεν αφηνομαστε κοριτσακι μου!συνφωνω με τα υπολοιπα κοριτσια!Μην αφηνεις το χρονο να περναει!Φιλακια πολλα!!!

Δημοσιεύτηκαν

Μπλαμπλαδισατε πολυ σημερα ε? Πολυ μ αρεσει να υπαρχει κινηση!

Γεια σου Νικολ!! Ο Αυγουστος αναμενεται πολυ χαλαρωτικος ε?? Καλε θα γυρισεις μαυροτσουκαλο! Δε θα σε αναγνωριζει το εμβρυακι σου!:tongue:

Μαριαμνακι μου σ ευχαριστω για ολα! Θα τη βρω την ακρη που θα παει! Κι εγω ηθελα να σχολιασω τη βαφτιση αλλα ολο το ξεχναω. Αν δεν εχεις λεφτα μη καλεσεις κοσμο ρε φιλε! Καντο σε κλειστο κυκλο! Απο το να τους καλεσεις απο υποχρεωση και να τους ταλαιπωρησεις και να γινεις και ρεζιλι καλυτερα μονο ο παπας και ο νονος! Αλλα ειναι και ακριβως αυτο που ειπατε. Και με λιγα λεφτα μια χαρα γινεται. Αρκει να εχεις λιγη ορεξη να ασχοληθεις. Τι να πεις...:rolleyes:

Εμεις γυρισαμε απο το γιατρο. Ολα ειναι καλα και ο πονος που ενιωσα χτες το βραδυ στη λεκανη μου, δε προλαβα να σας το πω, δε μπορουσα να κουνηθω για καμποση ωρα, ειναι μαλλον γιατι εχωσε την κεφαλα της! Εχει ηδη παρει θεση! Μπορει βεβαια να ξαναλλαξει μεχρι να γεννησω.

Ο πλακουντας ειναι λιγο χαμηλα, οπως και εξ αρχης, αλλα δεν εμποδιζει το φυσιολογικο τοκετο.Κατα τ αλλα ενταξει οι μετρησεις μας φυσιολογικες.

Το ντοπλερ που λεγαμε ρωτησα και το κανει με το ιδιο μηχανημα και μου εκανε και την προηγουμενη φορα και το κανει κατα καιρους οποτε το κρινει απαραιτητο.

Το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο οποτε δε τον ανησυχει που εχω υγρα και δεν ηθελε να κανω αλλη εξεταση.

Ρωτησα και για τιμες τοκετου και ντρεπομαι αλλα δε καταλαβα. Ηλπιζα οτι καταλαβε ο αντρας μου!:rolleyes: Ουτε αυτος καταλαβε. Ειπε 3000 η καισαρικη και 2000 ο φυσιολογικος. Εννοει μονο τη δικη του αμοιβη!!??! Μπουχουχουυυ..πρεπει να ξαναρωτησω. Η αλλη κοπελα που γεννησε σε αυτον μου ειπε οτι εδωσε 3 παρα κατι συνολο σε μονοκλινο. Τελοσπαντων εχουμε καιρο θα ξαναρωτησω.....:rolleyes:


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν

καραμελλάκι μου μια χαρά όλα! :) και μένα ο μπέμπης απο την 25 ήταν κάτω και ένιωθα και γω πονους και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Έμεινε κάτω μέχρι το τέλος δεν είχε χώρο να ξαναέρθει πάνω. Η τιμή είναι η αμοιβή του γιατρου, το χειρουργείο, τα φάρμακα και η διαμονή. Ρώτα αν στην τιμή είναι και η αμοιβή παιδίατρου τον οποίο εσείς θα διαλέξετε. Εμείς δώσαμε 2300 συν 200 για την παιδίατρο.

Νικόλ και φοινικάκι μου άντε να πλησιάσουν οι διακοπές σας!

Λοιπόν κοριτσάκια σας αφήνω.. Μετά απο 4 πλυντήρια που έβαλα και ένα 30λεπτο σιδέρωμα πάω να ξεσκονίσω και να σφουγγαρίσω. Θα τα πούμε αύριο. Φιλάκια!


oR8mp2.png

P7wlp2.png

Δημοσιεύτηκαν

μια χαρα μεγαλωνει η καραμελλιτσα μας!!!!!:P:p

απο το μαρακι μας ειχαμε κανενο νεο κοριτσια????θαθελα να την παρω τηλ αλλα δεν θελω να το ενοχλησω το κοριτσι...

λοιπον το χιουμορ που εχει το φοινικακι μας μου θυμιζει λιγο την τουρτιτσα και χαμογελαω!!

μαριαμνεε μου πολλα φιλακια σε σενα και τον μπεμπη!!!


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...