Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε όλες! Πρώτη φορά γράφω και εγώ και στέλνω θετική ενέργεια σε όσες παιδεύτηκαν και σε όσες παιδεύονται ακόμα! 
      Μετράω και εγώ 3 εμβρυομεταφορες χωρίς αποτέλεσμα και τώρα είμαι σε φάση με κάθε μήνα ωοληψια για να μαζέψω ωάρια και να τα στείλω pgta. 
      Εχω απογοητευτεί λίγο γιατί έχω πολύ χαμηλή amh κάπου 0,7 και  είμαι και 42! Η FSH κυμαίνεται από 4- 11 max. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες αντίστοιχα έτσι και πόσο διάστημα χρειάστηκε να προσπαθήσετε για να μαζέψετε 5-6 βλαστοκύστες; Και πόσα ωάρια χρειάστηκαν συλλογή; 
      Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. 🙏

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Χαχα! Το καφε μας εχει φιλοξενουμενες σημερα! Κι εγω εψαχνα τι λαθος κανω και με βγαζει σε αλλο καφε! :tongue: Αντε καλη σας νυχτα!Καλη συνεχεια!;)


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν

43359-goui.gif

Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου???

Απο τι βλέπω χθες είχαμε επισκέψεις στο καφέ μας !!!!

Εγώ είμαι μια χαρά σήμερα για την ώρα !!! Το σπιτάκι μου έχει πιάσει αράχνες ποπο τι θα κάνω?????? Περιμένω πως και πως να έρθει το τέλος του μήνα που θα έρθει η μανούλα μου να μου κάνει δουλίτσες !!!

Εσεις που χαθήκατε ???/ Πολύ ησυχία έχει το καφέ μας αυτές τις μέρες !!!!


Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Δημοσιεύτηκαν

ΜΜΜΜΜΜΜΜ απο τι βλέπω είμαι μοναχούλα μου περίμενα μπας και εμφανιστεί καμία αλλά μπαααααααααα!!!! Πάω να αγοράσω ένα κοτοπουλάκι να κάνω σουπίτσα να πάρω και λίγο τον αέρα μου και επιστρέφω !!!!


Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Kαλημέρα!!!!

Συγχίστηκα γιατί δεν έβρισκα γνώριμα πρόσωπα μέσα...Τι γίνεται; Αλλαξε το καφέ μας;:rolleyes:


Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δημοσιεύτηκαν
Kαλημέρα!!!!

Συγχίστηκα γιατί δεν έβρισκα γνώριμα πρόσωπα μέσα...Τι γίνεται; Αλλαξε το καφέ μας;:rolleyes:

Nουνά μου δεν έγινε κάτι απλά τα κορίτσια είχαν πρόβλημα με το δικό τους το καφέ και μπήκανε να τα πούνε λίγο εδώ..........περαστικές ήταν !!!!!

Γενικά απο τι είδα πολλά θέματα έχουν πρόβλημα ελπίζω το δικό μας να κρατηθεί στο ύψος του !!!!


Ix2Mp3.png

BjBjp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...