Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αχ! Μεράκλωσα τώρα με το τραγούδι!!!!! Εγώ τι να πω? Α να σου πω αυτό που ετοιμάζω τώρα για να μάθω στα μωρά στο σχολείο?

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμέναααααααααααα!!!!!!!

Να τανε το 21 να ρθει μια βραδιάαααααααααα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τι να κάνω, ο ένας τα βρίσκει όλα μια χαρά

ο άλλος βρίσκει προβληματικό το α.

ο τρίτος βρίσκει προβληματικό το β.

ο τέταρτος τα λεει κάπως σαν τον πρώτο

αλλά βάζει και τη δική του πινελιά

αν πάω σε μερικούς ακόμη θα μου πουν πως φταίει

ο ανάδρομος Ερμής ή ο Κρόνος που δεν έχει μπει ακόμη στη Σελήνη μου

και ο Ήλιος μου έχει πάει διακοπές!!!!!!!!

Αχ! Μεράκλωσα τώρα με το τραγούδι!!!!! Εγώ τι να πω? Α να σου πω αυτό που ετοιμάζω τώρα για να μάθω στα μωρά στο σχολείο?

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμέναααααααααααα!!!!!!!

Να τανε το 21 να ρθει μια βραδιάαααααααααα!!!!!

νηπιαγωγείο ή δημοτικό?

Και πολύ καλά τα λες!!!!! Βρε συ λες να αποφασίζουμε μόνες μας και να κάνουμε η μια στην άλλη εξωσωματικές και σπερματεγχύσεις!!! Είναι καιρός νομίζω! Τα μάθαμε όόόόόοόόλα!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

νηπιαγωγείο ή δημοτικό?

Δημοτικό!!!! Αν ήμουν νηπιαγωγείο θα τους μάθαινα τα κλεφτόπουλα που είναι πιο απλό!!!!!:P Τρώνε και τραγουδάνε άίντε πίνουν και γλεντάνε!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

με πέταξε έξω, τώρα κατάφερα να ξαναμπω..!!

λοιπόν το έχω φιλοσοφήσει λιγουλάκι (όχι πως δε με πιάνουν τα blues ώρες ώρες)

αλλά ως επί το πλείστον μετά με πιάνει και το νευρικό χαζοχαρούμενο, με αυτή τη σειρά πάντα:P!!

κάνω ό,τι μπορώ, από εξετάσεις από προσπάθεια, δίνω το 100% και περιμένω και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά (ένα-ένα ή δυο-δυο ΤΟ ΠΟΛΥ) χαχααχα.

Με τους γιατρούς δε βγάζω άκρη (ούτε και το περιμένω) απλά συλλέγω γνώμες, μαθαίνω έτσι ποια είναι η σειρά, (εξετάσεων κλπ) θέτω τα δικά μου όρια μέσα σε αυτό (λένε πχ. μέχρι 4 σπερματεγχύσεις εγώ λέω εντάξει θα δοκιμάσω 2), χαμογελάω ή χασκογελάω (άλλες φορές από χαρά από καμιά νοστιμιά που θα πούμε εδώ μεταξύ μας ή με τον αντρούλη μου ή με κανένα φιλαράκι), άλλες φορές κλαίω ή γελάω από νεύρα (συνήθως κλαίω και γελάω ταυτόχρονα) που και να ξεκινήσω τις ενέσεις..

Κατά τα άλλα είναι θέμα χρόνου και έτσι δε μπορώ να σκάσω γι' αυτό μόνο να προσπαθώ και να έρθει σε λίγους μήνες..

mporeis se parakalo na stelneis afto to minima kaaaaaaaaaaaathe mera gia anipomones san kai emena pou den antexoun tin anamoni?????

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

καλό απόγευμα!!!!!!

Έστω και με καθυστέρηση ( δεν άντεξε το μεράκλωμα η σύνδεση φαίνεται) ...καλό σου απόγευμα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πού να μας αντέξει??? Ξαναμπήκα για να δω και τα νέα της Roxana στην εξωσωματική...έκανε τη χοριακή της σήμερα...

Πώς είσαι? Τι καλούδι μαγείρεψες?:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...