Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Δεσποινάκι μου θα είναι η 4 η τυχερή που θα σου χαρίσει ένα μωράκι στην αγκαλιά..

θα περιμένουμε μελετινάκι να μας πεις νούμερο!!!

τα φιλία μας στη καραμελίτσα!!

αυτο νομιζω κ γω ..αλλα ξερει καλυτερα ΕΚΕΙΝΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ....τι θα γινει...:P οχι μονο για μενα ..αλλα για ολες μας!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

καλημερα!! τι κανετε???????? εφτασε η μερα μου ....αυριο παω στο γιατροοοοο.!!!! χεεχεχεχχε!!! τι κανουνε οι εγκυουλες????????? και η μη εκτος κοιλιτσας?????

Δεσποινακι μου εφτασε η μεγαλη μερα,ε? Ζητω...Αντε κοριτσακι μου να μας πεις καλα νεα απο τη συναντηση.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλημέραααα!!!!

Τι κάνετε?

Δεσποινάκι αύριο όλα καλά να πάνε στο ραντεβού και να μας ενημερώσεις για τα νέα σου!

Κορίτσιά έχω μιλήσει και με την Καραμέλλο μας και χθες μου είπε να σας δώσω πολλά φιλιά!!!! Ματς μουτς!!!:D

Πάντως εγώ που είδα τη μικρή καραμελλίτσα τον Ιούνιο αποδείχτηκε πολύ γουρλίδικη!!!:D

Κατά τα άλλα γυρω στις 5 το πρωι ξύπνησα και μετα δεν μπορουσα εύκολα να ξανακοιμηθω.....εκανα κανενα 2ωρο.....ακους Δομνινάκι?? και με πονουσε και η μεση μου.

Δομνίνα πως τα πας εσύ ? Έχεις συμπτωματάκια πέρα από τις αυπνίες??

Ο Ροδακινούλης τι κάνει??? ήσυχο μωράκι ε? ούτε που ακούγεται;)

Εγώ αύριο έχω να παω να κανω ξανα επαναληπτικη .....3 μερες μετα την προηγουμενη......και δεν περνανε με τπτ οι ώρες. Η αγωνία έχει πιάσει κόκκινο.

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!!!

Μελετινακι μου,θα περιμενω αυριο το σουπε ντουπερ νουμερακι σου.

Αχποσο χαρηκα που μιλησες με το Καραμελακι μας.Τι κανει,που ειναι?Η μικρη ειναι καλά?

Και οσο οτι εφερε γουρι το μικρο καραμελακι,αυτο ειναι σιγουρο.Και σε σένα και στη Δομνινα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κορίτσια καλημέρα

Είμαστε πάλι νοσοκομείο

ο άντρας μου χθες υποτροπίασε...

θα σας πω λεπτομέρειες μόλις ξέρουμε

όπως καταλαβαίνετε εμένα με ξεχνάτε από τη λίστα προσπάθειες 2012:confused:

Σας φιλώ και εύχομαι στο Μελετινάκι τέλειο νούμερο. Αγάπη δε θα χω ιντερνετ στειλε μου ενα μηνυματακι γτ μεσα στην τούρλα θα το ξεχάσω

φιλάκια και να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μαρκελλάκι μου περαστικά κοπέλα μου.. θα περιμένουμε νέα.. όσο για την προσπάθεια προέχει η υγεία μας! Να γίνει καλά ο αντρούλης σου και θα κάνετε το μωράκι σας!

Δεσποινάκι μου θα περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό! Άντε θα ναι η τυχερή σου!!!

Μελετινάκι μου εύχομαι μια σούπερ χοριακή!! και μετά υπέρηχο!!!

Νασυ μου εσυ θα πας για υπέρηχο απευθείας ε??

Φιλάκια επίσης στις καραμελλίτσες μας..

Τινκ έφυγε η κυστη ε.. αντε να ξεκινάς και συ..

Νικολ μου παρτάκι ακούω.. αν καταφέρω θα μπω.. μια φορα που μπήκα ήταν υπέροχα..

Αχ αυτά θυμάμαι.. Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

έγραφα μια ώρα και σβήστηκαν.. τελοσπάντων στην ουσία..

είμαι και επίσημα άνεργη γιατι ήμουν αυτή με τα λιγότερα χρόνια και για να ναι καλυμμένος απο το νόμο εδιωξε εμένα.. δεν μου φεύγει απο το μυαλό όμως ότι έβαλαν λόγια και οι άλλες γιατι μου έλεγε η μια το πρωι επειδή ανάμεσα σε μας τις 2 θα επιλέξει σίγουρα θα δει ότι εσύ είσαι νέα και θα κάνεις ακόμα ένα παιδάκι και θα θελεις άδειες και εγώ σπούδασα τα παιδιά μου.. οπότε απο κει κατάλαβα ότι ήταν αλλοι οι λόγοι.. δεν του πα τίποτα φυσικά απλά του απάντησα η ζωή συνεχίζεται και περισσότερο έβγαζε καπνούς απο τα αυτια.. δεν με πείραξε καθόλου ηρέμησα αντιθέτως. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσω το μωρό μου και να μπορούμε να πληρώνουμε τη δόση.. θα δούμε πως.. απλά είναι γμτ ότι και ο άντρας μου αργεί να πληρωθεί καθε μήνα.. αν ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση απο κει δεν θα χρειαζόταν καν να δουλεύω τόσες ώρες.. αυτά τα νεα μου.. α και αυτό που απολύουν τις μέλλουσες μανούλες άρχισε να μου την δίνει στα νεύρα.. η που ζητάς δουλειά και σου λέει να μην κανεις συντομα μωρό.. έλεος..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

είμαι και επίσημα άνεργη γιατι ήμουν αυτή με τα λιγότερα χρόνια και για να ναι καλυμμένος απο το νόμο εδιωξε εμένα.. δεν μου φεύγει απο το μυαλό όμως ότι έβαλαν λόγια και οι άλλες γιατι μου έλεγε η μια το πρωι επειδή ανάμεσα σε μας τις 2 θα επιλέξει σίγουρα θα δει ότι εσύ είσαι νέα και θα κάνεις ακόμα ένα παιδάκι και θα θελεις άδειες και εγώ σπούδασα τα παιδιά μου.. οπότε απο κει κατάλαβα ότι ήταν αλλοι οι λόγοι.. δεν του πα τίποτα φυσικά απλά του απάντησα η ζωή συνεχίζεται και περισσότερο έβγαζε καπνούς απο τα αυτια.. δεν με πείραξε καθόλου ηρέμησα αντιθέτως. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσω το μωρό μου και να μπορούμε να πληρώνουμε τη δόση.. θα δούμε πως.. απλά είναι γμτ ότι και ο άντρας μου αργεί να πληρωθεί καθε μήνα.. αν ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση απο κει δεν θα χρειαζόταν καν να δουλεύω τόσες ώρες.. αυτά τα νεα μου.. α και αυτό που απολύουν τις μέλλουσες μανούλες άρχισε να μου την δίνει στα νεύρα.. η που ζητάς δουλειά και σου λέει να μην κανεις συντομα μωρό.. έλεος..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ...ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ...ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. είμαι ίσως στην πιο περίεργη φάση της ζωής μου.. δεν ξέρω τι μου γίνεται αυτή τη στιγμη.. θα σας τα πω μια άλλη φορά για να καταλάβαιτε..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Κοριτσάκια μου πολύ καλημέρα σας..

Σας γράφω από τον πανέμορφο Βόλο όπου και θα παραμείνω έως και την Κυριακή. Την Κυριακή γυρίζουμε στην Αθήνα και από Δευτέρα δουλειά και άγιος ο Θεός..

Να δώσω και πάλι τα συγχαρητήριά μου στη Μελετίνα μας και στη Νασούλα μας.. Κοριτσάκια μου γλυκά να δώσει ο Θεός και θα έχουμε καταιγισμό μωρών από τον Δεκέμβριο και μετά.. Θα είμαστε όλες κοντά κοντά και τα μωράκια μας θα έχουν τους πρώτους τους φίλους!

Μελετινάκι μου γλυκό για να απαντήσω στην απορία σου μέχρι και σήμερα το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι η αυπνία.. Σήμερα ξύπνησα στις 3.30 το πρωί.. ευτυχώς κοιμήθηκα λιγάκι αργότερα και έτσι είμαι καλά τώρα.. Και φυσικά η πείνα.. Στις 3.30 το πρωί πείναγα και αναγκαστικά περίμενα μέχρι το πρωί για να πάει ο άνδρας μου να φέρει φρέσκο ψωμάκι.. Μακάρι να είσαι κι εσύ τυχερή και να έχεις μόνο τις αϋπνίες..

Το μωράκι μου τη Δευτέρα που μας πέρασε ήταν μια χαρούλα. 9 εβδομάδων ακριβώς και 2,26 ολόκληρα εκατοστά. Επόμενο ραντεβού μας την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη και εύχομαι να έχουμε μεγαλώσει και άλλο..

Μαριαμνάκι λυπάμαι πολύ για την απόλυσή σου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αφεντικό σου θα χάσει και θα μετανιώσει πολύ σύντομα.. αλλά το πουλί θα έχει πετάξει μέχρι τότε... το καλό είναι ότι θα μεγαλώσει ο Βαλάντης με τη μανούλα του δίπλα.. Κουράγιο κορίτσι μου, κανένας δεν χάνεται..

Μαρκελάκι λυπάμαι πολύ για τον άνδρα σου.. εύχομαι να ξεπεράσει πολύ σύντομα και αυτή την ταλαιπωρία και σύντομα να είναι γερός στα πόδια του..

Νικόλ μου εμείς τα είπαμε.. Είσαι παληκάρι και θαυμάζω το θάρρος και το κουράγιο που δείχνεις.. Δεν μασάμε λέμε..

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι..

L2qIp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε?

Μαρκέλλα μου τι έπαθε ο άντρας σου? εύχομαι να μην είναι τπτ σοβαρό και να διορθωθεί γρήγορα η κατάσταση.

Μαριαμνάκι μου αχ! Σε απέλυσε τελικά ο Δρακουμέλ ε? Τα κριτήρια τους τι να πω.....πολύ δίκαια....εγω εξοργίζομαι που η μητρότητα έχει γίνει για όλους αυτους μεινονεκτημα. Να μη στεναχωριέσαι όμως, να απολάυσεις το γιόκα σου αυτό το διάστημα και κάτι θα βρεθεί και για σένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Δεσποινάκι έχεις γιατρό σήμερα :D Έφτασε η μέρα! !!!!

Δομνινάκι μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και που είσαι στο Βόλο και ξεκουράζεσαι! Αχ αυτές οι αυπνίες αχ!!! Εγώ δεν ειχα τετοιο θεμα και απέκτησα.....παλι χθες δε μπορουοσα να κοιμηθω βεβαια ειμουνα και μεσα στο άγχος για τα σημερινα αποτελεσματα.....νομιζα οτι θα παθω κάτι απο την υπερενταση.

Αφου κοιμηθηκα σηκωθηκα τρεις φορες για τουαλετα....και ξυπνουσα και συνεχεια στα ενδιαμεσα και στριφογυριζα. Αλλά δεν παραπονιεμαι καθολου.

Έχω και εντονη συχνοουρια ....καθε τρεις και λιγο τουαλετα ειμαι.

Στήθος πρησμένο, ποναει ...και καποιες φορες ενοχλησεις περιοδου.

Από φαγητάκι έχω όρεξη αλλά εφαρμόζω ένα πρόγραμμα στο οποίο δε μένω πάνω από 3-4 ώρες χωρίς να φάω κάτι. ενα φρουτάκι, ένα χυμο, ένα γαλα.....και το φαγητο μου ειναι ελαφρυ ώστε να μη βαραινω.....μακαρι να πανε ολα καλα και να συνεχισω έτσι. Γλυκακια ακομη δεν έχω φάει.......δε ξερω ως ποτε χαχαχαχα

Αυτά τα ολίγα.

Νασούλα μου μια χαρά είναι τα καραμελλάκια!!!!!! Εδώ Αθήνα είναι!!!!!

Δομνινάκι είχες δει και συ το καραμελλάκι??

Νικολινάκι μου !!!! Θα κανουμε παρτακι σημερα??

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε?

Μαρκέλλα μου τι έπαθε ο άντρας σου? εύχομαι να μην είναι τπτ σοβαρό και να διορθωθεί γρήγορα η κατάσταση.

Μαριαμνάκι μου αχ! Σε απέλυσε τελικά ο Δρακουμέλ ε? Τα κριτήρια τους τι να πω.....πολύ δίκαια....εγω εξοργίζομαι που η μητρότητα έχει γίνει για όλους αυτους μεινονεκτημα. Να μη στεναχωριέσαι όμως, να απολάυσεις το γιόκα σου αυτό το διάστημα και κάτι θα βρεθεί και για σένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Δεσποινάκι έχεις γιατρό σήμερα :D Έφτασε η μέρα! !!!!

Δομνινάκι μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και που είσαι στο Βόλο και ξεκουράζεσαι! Αχ αυτές οι αυπνίες αχ!!! Εγώ δεν ειχα τετοιο θεμα και απέκτησα.....παλι χθες δε μπορουοσα να κοιμηθω βεβαια ειμουνα και μεσα στο άγχος για τα σημερινα αποτελεσματα.....νομιζα οτι θα παθω απο την υπερενταση.

Αφου κοιμηθηκα σηκωθηκα τρεις φορες για τουαλετα....και ξυπνουσα και συνεχεια στα ενδιαμεσα και στριφογυριζα. Αλλά δεν παραπονιεμαι καθολου.

Έχω και εντονη συχνοουρια εγω....καθε τρεις και λιγο τουαλετα ειμαι.

Στήθος πρησμένο, ποναει ...και καποιες φορες ενοχλησεις περιοδου.

Αυτά τα ολίγα.

Νασούλα μου μια χαρά είναι τα καραμελλάκια!!!!!! Εδώ Αθήνα είναι!!!!!

Δομνινάκι είχες δει και συ το καραμελλάκι??

Πολυαγαπημένα μου κοριτσάκια

Πήρα και τη χοριακή μου......μετά από τόοοση αγανια που πέρασα.

Το νουμεράκι?? 2162 από 416 που ήταν πριν 3 μέρες.

Παραπάνω καλο από όσο είχα υπολογίσει :D:D:D

Μακάρι βρε κορίτσια να συνεχίσουν όλα καλά.....το άγχος δεν τελειώνει ποτέ! Ουφ!

Μελιτανακι μου,μπραβοοοοοοο!!!!!Μια χαρα θα παει,ηρεμησε!!!!Σε λιγες μερες θα το ακουσεις και θα ησυχασεις!!!!!Εγω ημουν σιγουρη οτι ολα θα πανε περιφημα!!!!!

Δομνινακι,πολυ χαιρομαι που περνας καλα!!!!

μαριαμνι,λυπαμαι κοριτσακι μου!!!!!ειναι πολυ ασχημη η κατασταση,δυστυχως!!!!!

Μαρκελλακι,επαθε τιποτα το αγορακι σου;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελετινακι,τι είπες τώρα!!!!!!Τέλειο το νουμερακι.Οπότε την άλλη βδομάδα θα πας για υπέρυχο με άλλον αέρα.Σούπερ.

Δομνινακι μου,πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου.Μια χαρά το σπορακι σου.Ξεκουρασου όσο μπορείς και τα λέμε από Αθήνα πια.

Μαρκελακι μου πάλι νοσοκομείο ο αντρουλης σου?περαστικά ρε γαμωτο και μην στεναχωριέσαι.

Μαριαμνακι μου τελικά σε απέλυσε ο γλυκούλης αφεντικουλης,Ε?.Βρε κάτσε να χαρείς το παιδάκι σου και να ηρεμήσεις λίγο και σύντομα θα έρθει κάτι άλλο,είμαι σίγουρη.φιλακια στο κουκλι.

Εγω κοριτσια είμαι έτσι και έτσι.Έχω συνεχεια πονακια χαμηλά αριστερά εκεί Πιτ ειναι η σάλπιγγα ή η ωοθηκη.Θα σκάσω μέχρι την Τετάρτη που έχω υπέρυχο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κορίτσια καλημέρα

Είμαστε πάλι νοσοκομείο

ο άντρας μου χθες υποτροπίασε...

θα σας πω λεπτομέρειες μόλις ξέρουμε

όπως καταλαβαίνετε εμένα με ξεχνάτε από τη λίστα προσπάθειες 2012:confused:

Σας φιλώ και εύχομαι στο Μελετινάκι τέλειο νούμερο. Αγάπη δε θα χω ιντερνετ στειλε μου ενα μηνυματακι γτ μεσα στην τούρλα θα το ξεχάσω

φιλάκια και να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Περαστικά Μαρκέλα μου!!

αχ κοπέλα μου πολύ λυπάμαι..ελπίζω σύντομα να μπορέσεις να κάνεις αυτό που έλεγες!!

Πολυαγαπημένα μου κοριτσάκια

Πήρα και τη χοριακή μου......μετά από τόοοση αγανια που πέρασα.

Το νουμεράκι?? 2162 από 416 που ήταν πριν 3 μέρες.

Παραπάνω καλο από όσο είχα υπολογίσει :D:D:D

Μακάρι βρε κορίτσια να συνεχίσουν όλα καλά.....το άγχος δεν τελειώνει ποτέ! Ουφ!

τέλεια!!!πότε πάμε στο γιατρό??

Δεσποινάκι μου περιμένουμε νέα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...