Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τι είναι αυτό πάλι σήμερα; Τι ζέστη αφόρητη είναι αυτή; Στεκόμουν σε ουρά για 30 ολόκληρα λεπτά για να βγάλω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και κόντεψα να πάθω ηλίαση.. Μιλάμε ο καιρός έχει τρελλαθεί κι εγώ ήρθα στη δουλειά σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο..

Έχω την αδερφή μου εδώ και 5 μέρες στο σπίτι γιατί αύριο θα πάμε και οι δυο στο γιατρό.. Προχθές ξεχωρίζαμε διάφορα μωρουδιακά που της δώσανε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι να χωράει εκεί μέσα.. Δυο βδομάδες ακόμη και η αδερφή μου μπαίνει στο μήνα της.. Μου φαίνεται απίστευτο.. Εντωμεταξύ θα κάτσει σπίτι μου καμιά δεκαριά μέρες αφού γεννήσει και το περιμένω πως και τι.. Θα έχω ένα νεογέννητο σπίτι μου κορίτσια.. Δεν το πιστεύω λέμε!

Το δικό μου το σποράκι πρέπει να είναι καλά.. σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 5 και εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να δίνει το πρόσταγμα για μαμ.. Άντε να δούμε αν θα καταφέρω να πείσω το γιατρό να το ακούσουμε αύριο!

Βρεθήκαμε με την Κούκου μας το πρωί στο φατσοβιβλίο (κατά τις 5.30) και ήπιαμε μαζί εκείνη το γάλα της κι εγώ το τσάι μου.. Σε μερικούς μήνες εκείνες τις ώρες θα τηλεφωνιόμαστε για να παρηγορούμε η μία την άλλη.. Απίστευτο μου φαίνεται..

Κοριτσάκια ας συγκεντρωθούμε λοιπόν και να κανονίσουμε ποιες θα πάμε στη βάφτιση της Καραμελλίτσας μας μπας και πάμε με ένα ή δυο αυτοκίνητα και πάμε μετά για καφέ.. Τι λέτε;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ξενυχτια ε? κι εγω το παθαινα αν θυμαστε και βρυκολακιαζα..και ειχα και τη ρινιτιδα απαπα..εκοβα βολτες μεσα στη νυχτα σα το φαντασμα.

θα πατε για καφε ε? εμεις θα τραπεζωσουμε τους νονους..δυστυχως δε μας παιρνει για κεντρο..με πιανει λιγο το παραπονο...εχω ξεβιδωθει στο χορο σε ολους τους γαμους και τελικα εμεις καναμε πολιτικο.Μετα λεγαμε θα κανουμε θρησκευτικο μαζι με τη βαφτιση αλλα θα ειναι ταλαιπωρια και για τον κοσμο και για τη μικρη το διπλο μυστηριο..και ουτε τραπεζι μπορουμε να κανουμε...ξερω οτι υπαρχει κατανοηση αλλα στεναχωριεμαι ...ηθελα να φαμε να πιουμε να χορεψουμεεε ολοι μαζι....ουφ...τι να κανουμε..την υγεια μας να εχουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Geia sas koritsakia m..

Domninaki thumasai p mas eleges oti itan egkuoula i adelfi s k s legame oti tha sai k su suntoma na megalonoun mazi ta morakia? Na p mono mines tha exoun diafora ta morakia sas. Mpravo p ola pigan kala stin exetasi k makari na nai gero k eutuxismeno. koritsaki eniotha oti tha nai :) tha mathoume sigoura tin alli for a

Karamellitsa m poso tha thela na imoun pk go sti vaftisi.. na perasete teleia!

Momentaki i stigmes tis egkumosunis k to ti kanoume egkues mazi me to suntrofo mas einai monadikes! Ego tis skeftomai panta k thelo polu na tis xanaziso..

Koukaki m apo tin piesi tha nai o ponos y o xoros tora periorizetai..

Nikol m xeirourgeio e? ola na pane kala k na deixei kati.

Meletinaki ti kanei to moraki?

Den thumamai kati allo grafo k apo to kinito.. filakia se oles! Marakia, anthi, ionelita p xathike, ntesaki, georkat, despoina k opoia xexnao..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Ego koritsakia m prospatho na mai kala.. duskolo alla to paleuo. Den erxotan i periodos k m exigise o giatros na ekana akoma mia xoriaki k an den epefte na kaname enesi na voithisoume tin katastasi alla ego den piga k irthe xtes k eniosa xalia.. k to proto p vgike itan ena megalo kommati kokkino to opoio de thelo na skeftomai oti itan auto p pige na dimiourgithei.. ponaei akomi.. den xero pote tha perasei k niotho ena megalo keno.

Kata t'alla eimaste kala. o mpempis m kanei diafora k otan eijaste se allo domatio mas fonazei k m aresei p leei mama.. to pio oraio pragma ston kosmo.. a molis e4axa douleia vrika amesos k pao 1i mera aurio. Apo ekei de tha mporo na sas grafo y ta exei ola mplokarismena. Einai sovaro grafeio me apaitiseis k katenthousiastikan mazi m k me ekleise amesos molis teleiose to interview. To kalo vrika ton idio mistho me prin k m eipe stous 6 mines tha exo auxisi. Ggha na doume. Elpizo i arxi auti na kanei ligo kaluteri tin 4uxologia m. Auta.. sas filo k sas skeftomai!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.

Νικολινακι μου καλη επιτυχια κουλίτσα μου στην επεμβαση.Όλα θα πανε καλά και μακαρι να βρεθει μια εξηγηση,τι να πώ.

Καραμελακι θα προσπαθησω να ερθω αλλα δεν υποσχομαι και πολλα γιατι εχθες που ξεπορισα και πηγα σε ενα παιδικο παρτι,σημερα ήμουν χαλια.Το προσκλητηριο φοβερό.

Δομνινακι μου και εγω πολυ ξενυχτι ριχνω.Θα μου βγει και αυτο το μπεμπακι σαν τον Αλεξη,που απο το πολυ ξενυχτι που εκανε η μαμα του οταν ηταν εγκύοόυλα καλομαθε ο κύριος και οταν βγηκε στον εξω κόσμο κοιμοταν ελαχιστα.Κια οντως βρε παιδί μου πολυ ζεστη αυτες τις μέρες.

Κουκακι μου ,οπως σου ειπαν τα κοριτσα οι πόνοι ειναο απο το μωρακι,τους ειχα και εγω.Ομως εγω ειχα και πονους απο κατω σε σημειο που νομιζα οτι θα μου φυγει το μωρο χαχαχα

Μαριαμνακι μου,συγχαρητηρια για την νεα σου δουλίτσα,ειδες που στα λεγαμε οτι δεν θα εχεις προβλημα να βρεις κατι καλυτερο?Αυτο θα σε ανεβασει και ψυχολογικα.

Τ αυπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?

ΜΕλετινακι,τι κανει το μπεμπε?

Τα δικα μας τα νέα δεν ειναι και πολύ καλα.

Καταρχιν η μέρα αρχισε στραβα γιατι ειχα ξεχασει τα κλειδια του σπιτιου μου στην τσαντα του Αλέξη απο εχθες και σημερα που τον πηρε ο αντρας μου να τον παει στους γονεις του,πηρε και τα κλειδια μαζι,και σαν να μην εφτανε αυτο με κλειδωσε και μέσα.Ευτυχως για καλη μου τυχη ο αδερφος μου που εχει εφεδρικα κλειδια ήταν στο γραφειο του που ειναι κοντα στο σπιτι μου και πηγε σπιτι του πήρε τα κλειδια και ηρθε και μου ανοιξε.

Εγω που λετε μαλλον παρακουραστηκα εχθές που ειχα παει στο παρτυ, με το να κυνηγαω τον Αλέξη και το καταλαβα οταν γυρισα σπίτι που χαλαρωσα.Ποναγε η μέση μου και σημερα το πρωι ειχα και καποια πονακια στην κοιλια μου.Ετσι αποφασισα μετα τη δουλεια να παω στο ρεα για ενα υπέρυχο.Ευτυχως το μπεμπακι μου ηταν μια χαρα και η καρδουλα του χτυπαγε σαν τρελή,οπότε ηρεμησα λίγο.Μου ειπε η γιατρος ομως οτι εχω καποιες συσπασουλες και καλο ειναι για λιγες μέρες να ξεκουραστω και να μην σηκωνω καθολου βαρος.Ουφ...

Τα πιο ασχημα νέα ειναι απο τις εξετασεις του Αλέξη.Εδειξε οτι εχει ενα μικροβιο στα ούρα.Λεγεται Proteus mirabilis και απο το λιγο που διαβασα με ανησυχισε πολύ γιατι κατι λενε οτι ειναι δυσκολο να το καταπολεμισεις και οτι μπορει να προκαλέσει και πρόβλημα στα νεφρα και αλλα τέτοια.Περιμενω να ερθει ο άντρας μου να μιλησουμε με τον παιδιατρο,για να δουμε τι θα κάνουμε.Στεναχωρηθηκα ρε γαμώτο.Επισης ο αιματοκριτης του ειναι στο 37 αντι 39-49 και κατι αλλες ειναι λιγο εκτος οριων.Και η tsh ειναι 3,23 και αυτη λιγο υψηλη μου φαινεται.Αχ τι ανχος και αυτο,μακαρι να μην ειναι τιποτα ρε γαμωτο.

Αυτα κοριτσακια μου,σας φιλώ γλυκα όλες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλιτσες!

Απο εχτες που μου ειρθε η περιοδος(ειταναι το δωρο των γενεθλιων μου:( αφου ηλπειζα μεχρη τελευταια στιγμη να μας χαμογελασει τυχη :cool: ) μπεικαμε ξανα στον ''αγωνα'' για να κανουμε αδελφακι στην Ανδριανα.Σημερα εκανα τον πρωτο υπερηχο και απο αυριο ξεκιναω τα αλτερμον των 75 καθε μερα απο μια μεχρη στης 11 οκτ.που θα εχουμε ξανα υπεριχο.Το εντομητριο σημερα ειταναι 5.Αυριο θα παω να κανω και ενα κατεβατο αιματολογικες εξετασεις που μου εδωσαν.Προσπαθω και ταυτοχρονα να βαλω οοοοολες της δουλιτσες μου σε μια σειρα για να μην τρεχω μετα την σπερματεγχυση η ακομι καλυτερα και μετα το θετικο αποτελεσμα που ελπειζω να παρω.Σε μια μερα ειμαι αισιοδοξη μεχρη αιδιας και στην επομενη ακριβος το ανδιθετο.Ξεκειναμε ομως με τα καλυτερα δεδομενα προς το παρον.Εγκυουλες τρεχω να σας προλαβω,χιχιχιχι:D.Τωρα σας εγραψα απο τον υπολογιστη της ανιψιας μου μεχρη να φτιαξουμε το δοικο μου.

Δομνινα γραψε με και'μενα για την βαπτυση της μικρης καραμειλτσας!Θα σου στειλω το κινητο μου με πμ.!:DΕιναι η τελευταια μου ευκαιρια να σας γνωρισω πριν την σπερματεγχυση.

Κουκακι απο τετοια πονακια ειχα και 'γω και αυτα που κανεις ειναι τα λιγα που βοιθουν.Υπομονη λοιπον μεχρη να παρεις το γιοκας σου αγκαλιτσα!

Νασουλα προσεχε κουκλιτσα μου οσο μπορεις!

Μαριαμνεε χαιρομαι πολυ που βρεικες δουλιτσα και στεναχωρεθικα αλλο τοσο με αυτο που περασες!Εχεις πολυ δυναμη και θελιση μεσα σου και πιστεβω οτι συντομα θα ξαναπροσπαθισεις για να κανεις αδελφακη στον μικρο σου!

Μελετινακι τι κανει το μικρακι στην κοιλιτσα σου?

Καραμελλο τα ιδια ελεγα και'γω στο εαυτο μου αλλα τελεικα επικρατεισε η ψυχραιμια μου.Και το κλαματακι ειναι μες στο προγραμα.:)

Μομεντουλα μπαρμπουνακι ο μπεμπακις σου,ιχιχιχι:D

Δεσκολοριρα ηρωας εισαι που καταφερνεις και δουλεια και τα διδιμακια σου!!!!!!!!

Νικολ μου τελετυταια δοκιμασια να ειναι και το μονο που θα σου συμβει μετα απο αυτη την επεμβαση να σου γεμισουν την καρδια απο χαρα !Γριγορη αναρωση και συντομα ξανα στον ''αγωνα''!:)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είδα τον ανηψιό μου πρώτη μούρη σήμερα.. Όπως σας είχα πει και χθες πήγαμε με την αδερφή μου στο γιατρό και κορίτσια είδαμε τη μουρίτσα του.. είναι ήδη 2 κιλά σχεδόν και η αδερφή μου θέλει 3 βδομάδες ακόμη για να μπει στο μήνα της. Έχει μαλλάκια και ένα πολύ γλυκό προσωπάκι.. Πολύ συγκινητικό..

Και μετά παρακάλεσα τον γιατρό να ακούσουμε και το δικό μας το σποράκι.. Η καρδούλα του χτύπαγε μια χαρά και είχε μεγαλώσει από την Πέμπτη που το είδαμε. Πόσο δεν ξέρω μιας και δεν ήθελα να καθυστερήσω περισσότερο το γιατρό. Το θέμα είναι ότι είναι καλά και η μαμά του πολύ χαρούμενη.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη που μας έρχεται..

Επίσης κατάφερα και έγραψα και τα φάρμακα που χρωστούσα στον φαρμακοποιό και έτσι μου έφυγε και η στενοχώρια που είχα για τον άνθρωπο..

Νασούλα μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό το μικρόβιο που βρέθηκε στα ούρα του Αλεξάκου.. Όσον αφορά τις συσπάσεις και την κούραση δυστυχώς όταν το πρώτο σου παιδάκι είναι τόσο μικρούλι είναι πολύ δύσκολο να μην κουράζεσαι καθημερινά μιας και πρέπει να τρέχεις ξοπίσω του συνέχεια.. Μη σηκώνεις βάρος λοιπόν και να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται περισσότερο!

Μαριαμνάκι είδες που κανένας δεν χάνεται; Και βρήκες αμέσως δουλειά και με καλύτερο μισθό.. Ποιος στη χάρη σου.. Ο Θεός μάλλον φαίνεται ότι θέλει να κάνεις αδερφάκι στον Βαλάντη και προνόησε γι' αυτό..

Ιονελίτα εύχομαι αυτή σας η προσπάθεια να είναι και η τυχερή και πολύ σύντομα να έρθει και το δικό σας σποράκι να φωλιάσει στην κοιλίτσα σου!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε??

εγω αδιαθέτισα χθες και μετράμε ανάποδα για την εξωσωματική...27 μερούλες έμειναν και ξεκινάμε!!!

θέλω συμβουλές και τι πρέπει να ρωτήσω το γιατρό μου..

θετική ενέργεια και μπόλικη μπόλικη μπεμπεδόσκονη να φτάσει και εδω κάτω!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!!ΧΧΧΧΧ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας και από μένα

τί μου κάνετε?

Τίνκερμπελ καλή σου επιτυχία!!!!!!!!!!Τα κορίτσια θα σε κατατοπίσουν και θα κατατοπίσουν παράλληλα και μένα;)

Μαριαμνάκι καλή επιτυχία στη νέα σου δουλειά εύχομαι

Κούκου μου πώς πάει το θέμα "πόνος" ?Ο Κουκάκος είναι ατακτούλης μκου φαίνεται!

Νάσυ μου να προσέχεις τώρα!!!Ελπίζω να λυθεί σύντομα το θέμα του Αλεξάκου. Άλλωστε είμαστε expert πια στα ιατρικά!

Ιονελίτα μου καλή επιτυχία και σε σένα!Όπως λένε με ένα πόνο εμείς λέμε με μία σπερματέγχυση να ξεμπερδεύεις:tongue:

Δομνινάκι διπλές χαρές ακούω!Μπράβο!

Μομεντάκι μου τί κάνεις??????:P

Ντες και Νικολινάκι μου Love you κουτσούνες;)

Καλή επιτυχία την Παρασκευή όσο γίνεται πιό ανώδυνη ψυχολογικά και σωματικά Νικόλ μου!!!

Μελετινάκι κράτα γερά και enjoy!

Εγώ αύριο πάω για τις πρώτες εξετάσεις!!!

Για να δούμε...θα σας ενημερώνω βήμα βήμα γτ είναι και το θέμα του άντρα μου οπότε δεν μπορώ ως ώρας να προγραμματίσω κάτι

Προς το παρόν εξετασούλες σιγά σιγά να γίνουν όλες:shock:

φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες, και ειδικότερα στη φρεσκομανούλα Ροδακινούλα και στον υπέροχο Ροδακινούλι που μας έχει τρελάνει με τις φωτό!!!

Διαφημίσεις

Να μαστε και εμείς τα μικρά κουκάκια-φαντασματάκια!!!:rolleyes:

Όπως καταλαβάτε ξενυχτάμε πάλι!!

Ιονελίτα μου πολύ χάρηκα που είδα μηνυμά σου!!! Είχες τόσο πολύ καιρό να μας γράψεις που μου είχες λέιψει!! Κρίμα που δεν σου έκανε την χάρη η θεά Τύχη και αδιαθέτησες αλλά ευτυχώς ξεκινάς την προσπαθειά σου με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σωματικά και ψυχολογικά!!:P Χάρηκα πολύ γιατί από το μηνυμά σου φαίνεται η αισιοδοξία σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!

Πολλά φιλιά στην ζουζουνίτσα την Ανδριανούλα!!!:P

Μαριαμνάκι και για σένα χάρηκα πολύ γιατί μπορεί να πέρασες την αναποδιά που πέρασες αλλά ευτυχώς τώρα με την νέα σου δουλειά θα φτιάξει η ψυχολογία σου και σύντομα θα είστε και σε θέση για νέα (και επιτυχημένη αυτή την φορά ;)) προσπάθεια!!!!

Νασούλα μου νομίζω πως αφού βρήκατε αυτό το μικρόβιο θα το αντμετωπίσετε εγκαίρως και δεν θα έχετε επιπλοκές σαν αυτές που διάβασες!!;)

Για τα υπόλοιπα μην αγχώνεσαι θα σας δώσει ο παιδίατρος την κατάλληλη λύση και όλα θα πάνε μια χαρά για το μικρούλι μπαμπουσκάκι μας!!:P

Φιλάκια σε όλους σας και στο μικρό σποράκι σας!!:P

Δομνίνα μου άν δεις την ώρα που γράφω θα καταλάβεις πως σε αναζητώ!!:tongue: Ελπίζω εσύ να είσαι στην αγκαλιά του Μορφέα και να κοιμάσαι ήσυχα!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας!! διάβασα πως μπαίνει και στο μήνα της η αδερφή σου και είναι πολύ εντυπωσιακό για πότε πέρασε ο καιρός!! Αντε θα κάνεις και την πρακτική σου με τον ανηψούλι!!:P

Τινκερμπελ με το καλό!! Θα περάσουν σύντομα οι μέρες και θα ξεκινήσεις!!! Μην ανησυχείς για τίποτα!! Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού και όλα θα πάνε καλά!! Για ότι απορία έχεις εννοείται πως μπορείς να μας ρωτάς!! Μην βασανιζεις το μυαλό σου με πράγματα που μπορεί να σε αγχώνουν να τα συζητάς μαζί μας για να σε βοηθήσει να έχεις καλή ψυχολογία!!Είναι πολύ σημαντικό!!

Μαρκελλάκι μου καλή αρχή και σε σένα!!!Αντε να ξεμπερδεύεις με τις εξετάσεις και να ξεκινήσεις και εσύ σιγά-σιγά!!Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι απρόοπτο με την υγεία του αντρά σου και να σταθεί εμπόδιο!

Νικολινάκι μου,Μομεντούλα-μομεντάκο,Μελετινάκι και σποράκι,Ντεσούλα, Ανθή και ζουζουνάκια πολλά φιλιά!!!

Α!!!Τινάκι η "εξαφανισή" σου είναι αισθητή αλλά ελπίζω να είναι επειδή έχει έρθει το αγοράκι σου οπότε καλές βόλτες και καλά να περάσετε!!!!

Κάποια πρέπει να ξεχνάω αλλά συγνώμη.... είναι όμως μία ώρα δύσκολη....:rolleyes:

Αχ βρε κορίτσια πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν και εγώ στην βάφτιση της Καραμελίτσας!!!! και μετά στον καφεδάκο που θα πιείτε όλες μαζί........ Τι κρίμα που είμαι μακρυά..........κλαψ............ουφφφφφφ, κρίμα............!

Καλά να περάσετε όμως και μαμά Καραμελίτσα μην αγχώνεσαι αν σε πάρουν τα ζουμιά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!Έχουν έρθει πολλές μαμάδες στην θέση σου!! Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Πω,πωωωωω!!Τεράστιο μήνυμα έγραψα και έχω και συνέχεια............!!

f13Fp2.png

Λοιπόν η συνέχεια είναι πως ταλαιπωρήθηκε λιγάκι αυτές τις δύο μέρες η οικογένεια κουκάκια γιατί έκενε ο μπαμπάς μας (ο άντρας μου δηλαδή) μία επεμβασούλα που εκκρεμούσε και τώρα πονάει ο καημενούλης......:(

Η επέμβαση ήταν απλή αλλά επειδή είναι στο επίμαχο σημείο είναι κάπως επώδυνη :rolleyes: έπρεπε να διορθωθεί κάτι το οποίο είχε γίνει από λάθος των γιατρών όταν του είχαν κάνει επέμβαση 3 μηνών βρέφος και είχε σαν αποτέλεσμα να παθαίνει συχνά λοιμώξεις και να ανιχνεύονται πυοσφαίρια στο σπέρμοδιάγραμμα σχεδόν πάντα...:|

Η πιο κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό ήταν τώρα που είμαι και εγώ έγκυος και δεν έχουμε επαφές.Δεν ήθελε όμως να αναφέρουμε τίποτα σε κανένα οπότε πήγαμε οι δυό μας (-τρεις μας) και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι το κουκάκι-σποράκι για δύο μέρες επειδή η επέμβαση έγινε σε άλλη πολη αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Τώρα στεναχωριέμαι που τον βλέπω να πονάει αλλά ελπίζω να περάσει σύντομα!!

Α!! η γιατρός είχε πολύ πλάκα γιατί στο χειρουργείο πριν κοιμηθεί ο άντρας μου του έκανε τρελλές χαρές και έλεγε σε όλους ποσο χαρούμενη είναι που στην αίθουσα αναμονής τον περιμένει μία φουσκωμένη κοιλίτσα και ότι θα γίνει μπαμπάς και άλλα τέτοια!!:tongue:

Να' ναι καλά η γυναίκα για την χαρά που μας έφερε και μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!

Της έλεγε ο άντρας μου ότι θα της τον πάει να τον γνωρίσει όταν με το καλό γεννηθεί και του λέει φυσικά και θα μου τον φέρεις τον περιμένω πως και πως!!:tongue:

f13Fp2.png

Λοιπόν η συνέχεια είναι πως ταλαιπωρήθηκε λιγάκι αυτές τις δύο μέρες η οικογένεια κουκάκια γιατί έκενε ο μπαμπάς μας (ο άντρας μου δηλαδή) μία επεμβασούλα που εκκρεμούσε και τώρα πονάει ο καημενούλης......:(

Η επέμβαση ήταν απλή αλλά επειδή είναι στο επίμαχο σημείο είναι κάπως επώδυνη :rolleyes: έπρεπε να διορθωθεί κάτι το οποίο είχε γίνει από λάθος των γιατρών όταν του είχαν κάνει επέμβαση 3 μηνών βρέφος και είχε σαν αποτέλεσμα να παθαίνει συχνά λοιμώξεις και να ανιχνεύονται πυοσφαίρια στο σπέρμοδιάγραμμα σχεδόν πάντα...:|

Η πιο κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό ήταν τώρα που είμαι και εγώ έγκυος και δεν έχουμε επαφές.Δεν ήθελε όμως να αναφέρουμε τίποτα σε κανένα οπότε πήγαμε οι δυό μας (-τρεις μας) και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι το κουκάκι-σποράκι για δύο μέρες επειδή η επέμβαση έγινε σε άλλη πολη αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Τώρα στεναχωριέμαι που τον βλέπω να πονάει αλλά ελπίζω να περάσει σύντομα!!

Α!! η γιατρός είχε πολύ πλάκα γιατί στο χειρουργείο πριν κοιμηθεί ο άντρας μου του έκανε τρελλές χαρές και έλεγε σε όλους ποσο χαρούμενη είναι που στην αίθουσα αναμονής τον περιμένει μία φουσκωμένη κοιλίτσα και ότι θα γίνει μπαμπάς και άλλα τέτοια!!:tongue:

Να' ναι καλά η γυναίκα για την χαρά που μας έφερε και μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!

Της έλεγε ο άντρας μου ότι θα της τον πάει να τον γνωρίσει όταν με το καλό γεννηθεί και του λέει φυσικά και θα μου τον φέρεις τον περιμένω πως και πως!!:tongue:

καλη αναρρωση στον αντρουλη σου κουκακι....

εσυ δεν πρεπει να ταλαιπωρησαι ομως, ε?

οπως βλεπεις σου συμπαραστεκομαι αυτες τις δυσκολες ωρες....εγω ελπιζω οταν θα ειμαι εγκυος να εχω υπνηλια μπας και κοιμαμαι.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλη αναρρωση στον αντρουλη σου κουκακι....

εσυ δεν πρεπει να ταλαιπωρησαι ομως, ε?

οπως βλεπεις σου συμπαραστεκομαι αυτες τις δυσκολες ωρες....εγω ελπιζω οταν θα ειμαι εγκυος να εχω υπνηλια μπας και κοιμαμαι.....

Σε είδα και στο φατσοβιβλίο αλλά δεν σε πρόλαβα!!!

Τι κάνεις εσύ καλέ ξύπνια τέτοια ώρα???

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...