Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!! Καλησπέρα!!!!

Δομνινάκι περιμένουμε νεάκια από τον ανιψούλη:D

Καραμελλάκι μου, πρώην ομοιοπαθούσα:tongue: σήμερα είναι καπως καλυτερα τα πραγματα....δεν πολυ βλεπω χρωματακια σε σχεση με χθες, θα το χω υπόψη μου πάντως αυτό που λες, καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις:D

Στελλίτσα τι κάνεις? τα μικρούλικά σου πως είναι? να μου τα φιλήσεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

εγω θα σου πω οτι ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!! και αν σου αρεσει ο ρουβας παρε λιγο ματι.....κ ακου!! αντε να ανεβουμε λιγο!!!!!!!!!!!:-Phttp://www.youtube.com/watch?v=CcNDCjmmV0U&feature=related

Γεια σου Δεσποινάκι;) η αλήθεια είναι ότι μ αρέσει ο Ρουβάς , θα το ακούσω το τραγουδάκι;)

Εσύ τι κάνεις? όλα καλά με την προλακτίνη? τη ρυθμίσαμε?

Γεια σου Δεσποινάκι;) η αλήθεια είναι ότι μ αρέσει ο Ρουβάς , θα το ακούσω το τραγουδάκι;)

Εσύ τι κάνεις? όλα καλά με την προλακτίνη? τη ρυθμίσαμε?

σημερα εδωσα αιματακι αυριο κατα τις 7 θα ξερω αν εχει πεσει...:confused: αυριο θα σ πω!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

σημερα εδωσα αιματακι αυριο κατα τις 7 θα ξερω αν εχει πεσει...:confused: αυριο θα σ πω!!!!

Ωραια, καλά απότελέσματα!!! Να μας πεις αυριο πως ηταν οι τιμουλες, αν και πιστευω πως μια χαρα θα ναι.

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Δομνινάκι να σας ζήσει!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Μήπως όμως μπαίνεις στην 17η εβδομάδα??;)

Αν κλείνεις τη 16η μπαινεις στην 17η :D

Μελετινάκι μου ευχαριστώ πολύ!

Αφού σήμερα είμαι 15 + 6 ημερών, αύριο είμαι ακριβώς 16! έτσι λέει το τικεράκι μου, έτσι λέει κι ο γιατρός μου.. Λες να κάνω κάποιο λάθος;

L2qIp2.png

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΟΣ!!!!!!!:P:p

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Αφού σήμερα είμαι 15 + 6 ημερών, αύριο είμαι ακριβώς 16! έτσι λέει το τικεράκι μου, έτσι λέει κι ο γιατρός μου.. Λες να κάνω κάποιο λάθος;

16 πας δομνινακι! δε βλεπω να κανεις καποιο λαθος...:tongue: αυριο θα εισαι 16 εβδομαδων ουαου!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Ακομα δεν εχουμε μετακομισει...το παλευουμε.Βλεπετε οι ρυθμοι πια δε μπορουν να ειναι ιδιοι με το μωρο.Παλια στις μετακομισεις ξεκινουσαμε πρωι και σταματουσαμε βραδυ,Τωρα ειναι πολυ διαφορετικα μιας και η μικρη μονη της σε κουνια παρκο καθεται πολυ μετρημενο χρονο μετα βαριεται θελει προσοχη πειναει μπλα μπλααα....ειχαμε 2 αποθηκες πραγματα αφου σμε την προηγουμενη μετακομιση δε πηραμε τπτ κυπρο οποτε ηταν ολα μας τα πραγματα απο κιλκις που ουτε θυμομασταν τι ειχαμε και θελανε ξεκαθαρισμα...εχουμε ακομα δουλιτσα αλλα πιστευω μεχρι τη δευτερα να ειμαστε σε κατασταση να μπορουμε τουλαχιστον να μεινουμε και τα υπολοιπα να γνουν εκει...

Οποτε για καφε ουτε αυτο το σκ θα μπορω...:oops:

Δομνινα να σας ζησει!! Ειναι φοβερες οι πρωτες μερες ζωης του μωρου για ολους...ολα αλλαζουν....ΟΛΑ!! Ακομα θυμαμαι τα δικα μας και βουρκωνω! Δε θα το ξεπερασω ποτε μαλλον!!

Δεσποινακι την ξεφορτωθηκαμε την προλακτινη μπραβο!!

Μελετινααα! ολα καλαααααααααα!!!:D:D και..τα ποδια ψηλαα!!:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Σωστά τα λες;) αύριο είσαι 16 εβδομάδων αλλά δε μπανεις στη 16η εβδομάδα αλλά στην 17η ......λες να τα κανω εγώ λάθος γιατι βιάζομαι να μεγαλωσω?:rolleyes:

Απλά εγω το βλέπω για παραδειγμα οταν μια έγκυος κλεινει τον 8ο μηνα λέμε μπαινει στον 9ο δηλ το μηνα της....αρα και γω μολις κλεινω μια βδομαδα μετά λεω πως μπηκα στην επόμενη.....με συμφερει κιολας;);)

Απλά εσύ είπες ότι μπαινεις στην 16η εβδομαδα ενω εγω θεωρω πως αφου κλεινεις την 16η μπαινεις στη 17η.....ελπίζω να μη σε μπέρδεψα και να καταλαβες τι εννοω.

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!! ΕΠΕΣΕ Η ΑΤΙΜΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!!!!!!! 8,42!!!!!!!!!!!!! παμε γερααααα!!!!!οολεεεεεε!!!!!!!!! και συνεχιζουμεεεεε!!!!!!! (απο 140 παρακαλω)!!!!!!!

Μπράβο Δεσποινάκι :D:D:D προχωράμε ακάθεκτες;)

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Ακομα δεν εχουμε μετακομισει...το παλευουμε.Βλεπετε οι ρυθμοι πια δε μπορουν να ειναι ιδιοι με το μωρο.Παλια στις μετακομισεις ξεκινουσαμε πρωι και σταματουσαμε βραδυ,Τωρα ειναι πολυ διαφορετικα μιας και η μικρη μονη της σε κουνια παρκο καθεται πολυ μετρημενο χρονο μετα βαριεται θελει προσοχη πειναει μπλα μπλααα....ειχαμε 2 αποθηκες πραγματα αφου σμε την προηγουμενη μετακομιση δε πηραμε τπτ κυπρο οποτε ηταν ολα μας τα πραγματα απο κιλκις που ουτε θυμομασταν τι ειχαμε και θελανε ξεκαθαρισμα...εχουμε ακομα δουλιτσα αλλα πιστευω μεχρι τη δευτερα να ειμαστε σε κατασταση να μπορουμε τουλαχιστον να μεινουμε και τα υπολοιπα να γνουν εκει...

Οποτε για καφε ουτε αυτο το σκ θα μπορω...:oops:

Δομνινα να σας ζησει!! Ειναι φοβερες οι πρωτες μερες ζωης του μωρου για ολους...ολα αλλαζουν....ΟΛΑ!! Ακομα θυμαμαι τα δικα μας και βουρκωνω! Δε θα το ξεπερασω ποτε μαλλον!!

Δεσποινακι την ξεφορτωθηκαμε την προλακτινη μπραβο!!

Μελετινααα! ολα καλαααααααααα!!!:D:D και..τα ποδια ψηλαα!!:D:D:D

Καραμελλάκι θα γίνει και η μετακόμιση:D λογικό τώρα με τη μικρούλα να πηγαίνουν πιο αργά οι ρυθμοί αλλά χαλάλι της;)

Εγώ (μη με μαλώσεις:-P) ακόμα δεν επιχείρησα το σχέδιο με τα πόδια ψηλα με το μαξιλαρι........εγω συνηθως τα λυγίζω....ή ίσια......δεν ετυχε να το δοκιμασω....δεν πειράζει ε?

Εχω λιγο αιμα , λιγοτερο απο χθες αλλά σκουρο καφε ...ελπίζω να ναι παλιο και να φυγει σιγα σιγα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...