Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μομεντίνι μου να σε ρωτήσω κάτι που εσύ φαντάζομαι θα το ξέρεις πολύ καλά.....ίσως και το καραμελλάκι.

Στην εγκυμοσύνη επιτρέπουν την παρακεταμόλη πχ αν έχεις πονοκέφαλο....εδώ έχουμε το ντεπον .....αλλά υπάρχει στην Κύπρο και το Remedol όπου και αυτο ειναι παρακεταμολη οπως το ντεπον. Φανταζομαι ειναι ακριβως το ιδιο αφου εχουν την ιδια ουσια και ευελπιστώ πως μονο το όνομα του φαρμάκου αλλάζει.

Και ευελπίστώ γιατι πάλι με έχει πιάσει πονοκέφαλος (ακους Νασουκο :evil::evil:)

και ήπια ενα.....και έχω ξαναπιει και αλλη μια φορά.(τα κυπριακά έχω και γω)

Εσένα σου χουν πει αν χρειαστει οτι μπορεις να το πάρεις το συγκεκριμενο στην εγκυμοσυνη?

Θέλω να πω αυτο πρεπει να ναι το αντιστοιχο σε μας ντεπον.

Πιστευω ετσι να ναι και να μη μου πεις πως ναι μελετινακι εχει παρακεταμόλη το φάρμακο αλλά έχει και λίγο έκστασυ:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

μελετινα μου στην κυπρο ειχαν τα κλασσικα ντεπον αυτο που λες δεν ετυχε να το παρω.κοιταξε το ζαρτακι μεσα αν μπορεις να καταλαβεις τη δραστικη ουσια.υπαρχει και ενα σαιτ αν το βρω θα στο γραψω που γραφεις το φαρμακο και σου γραφει αν επιτρεπεται σε εγκυμοσυνη και θηλασμο.δε πειραζει για τα ποδια.οπως βολευεσαιαλλωστε το πιο πιθανο ειναι να ηταν τυχαιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μελετινάκι μου ευχαριστώ πολύ!

Αφού σήμερα είμαι 15 + 6 ημερών, αύριο είμαι ακριβώς 16! έτσι λέει το τικεράκι μου, έτσι λέει κι ο γιατρός μου.. Λες να κάνω κάποιο λάθος;

Δομνινακι μια χαρά τα λες και σωστά τα υπολογισες,απλά το Μελινάκι θέλει μα σου πει ότι είσαι 16 εβδομάδων ή αλλιώς μπήκες στην 17η εβδομαδα.

Να σας ζήσει και από εδώ ο παιδαρος.Ποτε τον αποδέχεστε σπιτάκι σας με το καλο?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!! ΕΠΕΣΕ Η ΑΤΙΜΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!!!!!!! 8,42!!!!!!!!!!!!! παμε γερααααα!!!!!οολεεεεεε!!!!!!!!! και συνεχιζουμεεεεε!!!!!!! (απο 140 παρακαλω)!!!!!!!

Δεσποινακι μου,ουαουυυυ,8.42!!!!Τέλεια τα νέα σου.Άντε τώρα και στο επόμενο βήμα,γερά με τσαμπουκά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!! ΕΠΕΣΕ Η ΑΤΙΜΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!!!!!!! 8,42!!!!!!!!!!!!! παμε γερααααα!!!!!οολεεεεεε!!!!!!!!! και συνεχιζουμεεεεε!!!!!!! (απο 140 παρακαλω)!!!!!!!

Δεσποινακι μου,ουαουυυυ,!!!!Τέλεια τα νέα σου.Άντε τώρα και στο επόμενο βήμα,γερά με τσαμπουκά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Σωστά τα λες;) αύριο είσαι 16 εβδομάδων αλλά δε μπανεις στη 16η εβδομάδα αλλά στην 17η ......λες να τα κανω εγώ λάθος γιατι βιάζομαι να μεγαλωσω?:rolleyes:

Απλά εγω το βλέπω για παραδειγμα οταν μια έγκυος κλεινει τον 8ο μηνα λέμε μπαινει στον 9ο δηλ το μηνα της....αρα και γω μολις κλεινω μια βδομαδα μετά λεω πως μπηκα στην επόμενη.....με συμφερει κιολας;);)

Απλά εσύ είπες ότι μπαινεις στην 16η εβδομαδα ενω εγω θεωρω πως αφου κλεινεις την 16η μπαινεις στη 17η.....ελπίζω να μη σε μπέρδεψα και να καταλαβες τι εννοω.

Τώρα είδα την απάντηση σου στη Δομνινα.Έτσι ακριβώς το ξέρω και εγω.

Εσύ πως είσαι κοπέλα μου,ποτέ έχεις αυχενική?Εγω την Τετάρτη που μας έρχεται και έχω τρελή αγωνία.

Όσο για το ντεπον εμένα μου είχε πει αν φτάνω σε σημείο που δεν αντέχω να πάρω και ότι δεν πειράζει.Για το άλλο φάρμακο που λες δεν γνωρίζΩ κάτι.Γιατί όμως παίρνεις από αυτό?Πήγαινε πάρε κανένα ντεπονακι να είσαι πιο ήσυχη αλλά οχι κατάχρηση.

Εγω να σου πω την αλήθεια φοβάμαι ακόμα και αυτό να πάρω γιατί φοβάμαι τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη και εκτός από ααυτό όταν με πιάνουν οι ημικρανίες τς κοινά παυσίπονα τύπου ντεπον δεν μου κάνουν τίποτα,οπότε δεν επιβαρυνω άδικα τον οργανισμό μου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καραμελακι πακέτο η μετακόμιση και μάλιστα με ένα μικρό παιδί.Τι κάνει το κοριτσακι μας?

Στελιτσα μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου και από εδώ.Η Αργυρουλα τι κάνει,μιλάει τώρα?

Οι υπόλοιπες κορασίδες τι κάνουν?

Εμείς σήμερα δεν ειμασταν και πολύ καλα.Ο μικρός ανέβασε πυρετό που έφτασε 38,4,αλλά ευτυχώς με το ντεπον έπεσε.Έκλαιγε πολύ η ψυχούλα μου,και όταν τον ρώταγα,"πονάς?"μου έδειχνε το κεφαλάκι του.Τώρα κοιμάται μαζί μας για να τον προσέχουμε.Ειναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει και ομολογώ ότι δεν είμαι και πολύ ψύχραιμη όταν βλέπω το παιδάκι μου να σπαραζει στο κλάμα και να καίει ολόκληρος.

Αυτά Ικοριτσάκια μου σας αφήνω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλημέρα σε όλες.

Δεσποιναα καλή συνέχεια τώρα!

Νασυ μου ευχαριστώ πολύ. Η μικρουλα μου λεει λεξουλες, ειδικα τα φαγωσιμα..... Φωναζει και τον αδερφό της να της πιασει την πιπιλα η κάποιο παιχνιδακι, του λεει Βααααααα.........

Εσενα τι κάνει ο μικρουλης σου?

Κοριτσάκια γεια σας και από μένα!

Δομνίνα να σου ζήσει το ανιψάκι σου!!!

Δεσποινάκι άντε όλα καλά!!!

πολύ χάρηκα!!!

Νάσυ περαστικά στον μικρό

Μελετινάκι άντε να ξεμπερδεύεις και συ!!!!

Στελλίτσα σε έχασα....μίλα μας!!!

εμείς περιμένουμε ημερομηνία για το 2ο χειρουργείο του συζύγου

από τις εξετάσεις είμαι οκ σε όλα εκτός από παπ και καλλιέργεια δεν τα χω κάνει δεν έχω προλάβει βασικά!

μόλις αναρρώσει ο σύζυγος νομίζω είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα

ελπίζω σε Δεκέμβριο!!!!!!!!!!!!!ανυπομονώ!

Καλό μας ΣΚ!

Kαλημέρα και από μένα:D

Τι κάνουν τα κορίτσια?

Καραμελλάκι το χαρτάκι δε το χω αλλά γραφει πάνω η συσκευασία παρακεταμόλη. Η παρακεταμολη επιτρέπεται παντως, εννοειται οταν υπαρχει λογος και οχι να τις πινω σαν καραμέλλες:tongue:

Τα καφε μου συνεχιζονται εδω και βδομαδα σχεδον....μα πότε θα σταματήσουν επιτέλους? να σε ρωτησω εσενα σου σταματουσε και μετα ξαναρχιζε? δε σου κρατουσαν αρκετες μερες ε?

Πως παει η μετακόμιση? προχωράει?

Νάσυ μου περαστικά στο μικρούλη σου.

Τα ντεπονακια και μενα δε με πιανουν στον πονοκεφαλο, και το συγκεκριμενο επειδη το χα δοκιμασει στην Κυπρο με επιασε καλύτερα απο το ντεπον για αυτο και το προτιμησα. Κατι άλλο που ισχυει στον πονοκεφαλο ειναι οτι πρεπει να παιρνεις το παυσιπονο πριν φτασεις στο σημειο να μην αντεχεις γιατι μετα δε σου κανει τπτ και επειδη την προηγουμενη φορα τα δα ολα ειπα να το προλαβω καπως γιατι ειμουνα αρκετες ωρες με πονοκεφαλο. Δυο φορες εχω πιει...μακαρι να μη ξαναχρειαστει αν και καθημερινα πλεον εχω μια ταση για πονοκεφαλο:rolleyes:

Φτανει η ημέρα της αυχενικής την Τετάρτη?:D και ήθελα να σε ρωτησω. Με το καλό, καλά αποτελέσματα να χεις:D Εμενα την άλλη Δευτέρα στις 5 Νοεμβριου.....αλλά εγω εχω την αγωνια και με το αιματακι αν ειναι ακομα καλά γιατι εχει περασει πανω απο βδομαδα που το ειδαμε.

Τι ωρα έχεις το ραντεβου?

Μαρκελλάκι με το καλό να ξεκινήσετε!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Στελλίτσα!! Ωστε αρχιζει και μιλάει η Αργυρούλα μας!! Με τον αδερφούλη της από οτι κατάλαβα τα πανε και μια χαρά ε?

Την καλημερα μου σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ο ανηψούλης μου είναι ξανθούλης, ζόρικος μάγκας από τώρα και με μαλλί καρφάκια.. Ίδιος ο πατέρας του! Ας με αξιώσει ο Θεός σε λίγους μήνες να κρατάω κι εγώ το αγγελούδι μου αγκαλιά!

Κι εμένα με συμφέρει Μελετινάκι μου αν σήμερα μπαίνω στην 17η βδομάδα!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν σήμερα!

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1913314gcn4uw5a3m.gif

Πολύ ησυχία έχουμε απο χθες:tongue:

Ελπίζω να περνάτε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τα ίδια, αγκαζε με τον Κυριο Ξαπλόπουλο:P...........και έχει και ωραία μέρα έξω!

Καλησπερα σε ολες!Τι μου κανετε?Διαβασα λιγο βιαστικα τα νεα σας γιατι ειμαι κατακρυωμενη και κουκουλωμενη στον καναπε μου...:rolleyes:

Δομνινα μου!!!!!!!!!!!!!Απο που να ξεκινησω?

Να σου ζησει το ανηψακι!!!Ξερω αριβως πως νιωθεις γιατι το εχω περασει πολλες φορες με την αδερφη μου αλλα πραγματικα σαν το πρωτο ανηψακι και τη χαρα που παιρνεις απο την αδερφη σου την πρωτη πρωτη φορα δε συγκρινεται με τιποτα!!!Τι ομορφες στιγμες!Και ποσο ωραια που θα ειστε σχεδον μαζι σε ολο αυτο...και................ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!:P:p:pΧαρηκα πολυ γιατι ξερω ποσο το ηθελες!!Με το καλο να ερθει στη ζωη σας!

Δεσποινα παει και το θεμα της προλακτινης!!με το καλο να αρχισετε την προσπαθεια σας!!

Μαρκελλακι μου!Προσευχομαστε αυτα να ειναι τα πρωτα πιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σας!

Μομεντακι μου!Πως περναει ο καιρος ε?Θελω κι εγω φωτογραφια με την κοιλιτσα σου παρακαλω!;)Να ξεκουραζεσαι ματακια μου!Αφου τελειωσε και η παρασταση τωρα πιστευω να χαλαρωσεις περισσοτερο!

Ιονελιτακανεις προσπαθεια ε?Πολυ καλη επιτυχια!!!!Περιμενουμε νεα σου!

Στελλιτσα μου αρεσε τοσο η προικα που εβαλες στη φωτογραφια..ειδικα για αγορακι!Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω εγω!

Μελετινακι εμεις τα λεμε..Χαλαρωση και ξεκουραση!και ολα θα πανε καλα!Καλεεε!!σου χω πει την προβλεψη μου?Για να αρχισουν τα στοιχηματα!!Κοριτσακι πιστευω θα εχεις συντομα κοντα σου!:P:p:p

Κουκου μου! χωρις να εχω εμπειρια σε αυτο το κομματι μου φανηκαν σωστα αυτα που σας ειπε ο γιατρος...ολα πρεπει να γινουν οπως πρεπει για το καλυτερο!αυτο που μετραει ειναι να γεννηθει το μικροκουκακι μας γερο και δυνατο!Δεν ξερω γιατι αυτη την εβδομαδα σε σκεφτομουνα συνεχεια!Καποια στιγμη ημουνα ετοιμη να σηκωσω και το τηλ αλλα ηταν μετα τις 22.00 το βραδυ και δεν ηθελα να ενοχλησω!Παρε με να τα πουμε καμια μερα..θα χαρω πολυ!

Εμενα κοριτσια μουχουνε σπασει τα νευρα...Δεν μουχει ερθει ακομα περιοδος για να ξεκινησω την καταστολη και νιωθω οτι ''παμε πισω'' ετσι και στεναχωριεμαι..φυσικα και δεν το λεω πουθενα..ουτε στον αντρα μου...θεωρω οτι η καθυστερηση οφειλεται στην επεμβαση αλλα δεν θελω να μιλησω με τους γιατρους μας γιατι θα μου προτεινουν λογικα χαπακια(ορμονες)για να μου ερθει και δεν θελω να παρω κι αλλα...θα κανω υπομονη αλλη μια βδομαδα το πολυ κι αν δεν εχει ερθει θα επικοινωνησω αναγκαστικα μαζι τους..

Κατα τ'αλλα η δουλεια μου εχει μειωθει πολυ λογω της κρισης..τι να κανουν και οι ανθρωποι?ο αντρας μου ακομα δεν δουλευει και τα εξοδα τρεχουν σαν τρελα...Απο την αλλη λογω του οτι δεν δουλευω πολλες ωρες ειμαι πιο χαλαρη και πιο ξεκουραστη και ασχολουμαι περισσοτερο με τι αλλο?...με δουλειες του σπιτιου...:P Εχει αρχισει ναχει και κρυο και γι αυτο στρωσαμε και χαλια και ανυπομονω -δεν ξερω πως μουχει βγει ετσι- να ερθουνε τα Χριστουγεννα να στολισω το σπιτι μας και να καλεσω και καποιους φιλους μας που τους εχω υποχρεωση κι εχω καιρο να τους δω..

Στο μεταξυ οι γονεις μου μου ειπανε οτι θα μας κανουν δωρο ενα ταξιδι να φυγουμε οι δυο μας οποτε υπαρχει κι αυτο στην ακρη του μυαλου μου γιατι το εχω απιστευτη αναγκη λογω του οτι περασαμε το καλοκαιρι...Μακαρι να τα καταφερουμε και να παμε..

Αυτα τα νεα μου!!!Στελνω τα φιλια μου στη νασουλα μας στη μαριαμνε μας και σε ολα τα αλλα κοριτσακια μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...