Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γειά σας!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.πόσο κοστίζει μια σπερματεγχυση??συγγνώμη κιόλας που ρωτάω,αλλά είχα αυτην την περιέργεια..

Γεια σου ζουζουνάκι, καλά κάνεις και ρωτάς.....αφου μπηκες στο καταλληλο φόρουμ:P

Εγώ που εχω κάνει πληρωσα 300 ευρω, θεωρειται λογικη τιμή.

Εχω ακουσει και τιμη απο άλλο κεντρο στα 400 ευρω. .....μπορει αλλου να ακουσεις και παραπανω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Γειά σας!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.πόσο κοστίζει μια σπερματεγχυση??συγγνώμη κιόλας που ρωτάω,αλλά είχα αυτην την περιέργεια..

Μην ζητάς συγνώμη!!! Ρώτα ότι θέλεις χωρίς ενδιασμούς!!;);)

Εμένα μου στοίχισε 300 ευρώ αλλά δεν πλήρωσα τα φάρμακα γιατί ήταν μέσω ΙΚΑ και γιατί έκανα δύο σπερματεγχύσεις η μία σε φυσικό κύκλο και η άλλη με χαπάκια μονο.

Επίσης τις έκανα στην Κρήτη όπου μένω στην Αθήνα ίσως είναι διαφορετικό το κόστος ανάλογα με το κέντρο που θα την κάνεις (αν είσαι από Αθήνα)

Αν χρειαστείς ενέσεις για πρόκληση ωορηξίας δεν ξέρω πόσο θα σου στοιχίσει και αν πλέον τις καλύπτουν τα ταμεία....:rolleyes:

Νομίζω δεν σε διαφώτισα και πολύ :tongue: αλλά κατά την γνώμη μου αν σου πουν για κόστος άνω των 500 ευρώ είναι ακριβά...:|

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Νικολινάκι μου είσαι κρυωμένη? Περαστικούλια σου , να προσέχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω πολύ γρήγορα να γίνεις καλά και να πάτε ταξιδάκι:D:D:D:D πολύ πολύ καλή ιδέα!!!!!!;) Και να περάσετε και πολύ όμορφα!!!!:D

Γεια σου ζουζουνάκι, καλά κάνεις και ρωτάς.....αφου μπηκες στο καταλληλο φόρουμ:P

Εγώ που εχω κάνει πληρωσα 300 ευρω, θεωρειται λογικη τιμή.

Εχω ακουσει και τιμη απο άλλο κεντρο στα 400 ευρω. .....μπορει αλλου να ακουσεις και παραπανω.

Ωραίος συντονισμός!!!;);):tongue:

Τι κάνεις Μελετινάκι μου απαλάχτηκες από τα διάφορα καφέ ροζ που σε βασάνιζαν???

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κουκάκιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Τι κάνει ο μικρός κουκάκος?

Καλά είναι!! Κλωτσάει και παθαίνει λόξυγκα πολύ συχνά το καημενούλι και αντι να χαίρομαι ανησυχώ γιατί έκανα την βλακεία και διάβασα εχθές σε ένα site ότι αν νιώθουμε λέει σαν να φταρνίζεται το μωρό είναι ανησυχιτικό ότι έχει λουροδεθεί......:rolleyes:

και κάθομαι τώρα κάθε που κλωτσάει και αναρωτιέμαι τι είδους κούνημα ήταν αυτο.....:rolleyes:

Χαζομάρες.......:rolleyes: Βασανίζω το μυαλουδάκι μου η τρελέγκο.......:tongue:

f13Fp2.png

Καλησπερα σε ολες!Τι μου κανετε?Διαβασα λιγο βιαστικα τα νεα σας γιατι ειμαι κατακρυωμενη και κουκουλωμενη στον καναπε μου...:rolleyes:

Δομνινα μου!!!!!!!!!!!!!Απο που να ξεκινησω?

Να σου ζησει το ανηψακι!!!Ξερω αριβως πως νιωθεις γιατι το εχω περασει πολλες φορες με την αδερφη μου αλλα πραγματικα σαν το πρωτο ανηψακι και τη χαρα που παιρνεις απο την αδερφη σου την πρωτη πρωτη φορα δε συγκρινεται με τιποτα!!!Τι ομορφες στιγμες!Και ποσο ωραια που θα ειστε σχεδον μαζι σε ολο αυτο...και................ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!:P:p:pΧαρηκα πολυ γιατι ξερω ποσο το ηθελες!!Με το καλο να ερθει στη ζωη σας!

Δεσποινα παει και το θεμα της προλακτινης!!με το καλο να αρχισετε την προσπαθεια σας!!

Μαρκελλακι μου!Προσευχομαστε αυτα να ειναι τα πρωτα πιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σας!

Μομεντακι μου!Πως περναει ο καιρος ε?Θελω κι εγω φωτογραφια με την κοιλιτσα σου παρακαλω!;)Να ξεκουραζεσαι ματακια μου!Αφου τελειωσε και η παρασταση τωρα πιστευω να χαλαρωσεις περισσοτερο!

Ιονελιτακανεις προσπαθεια ε?Πολυ καλη επιτυχια!!!!Περιμενουμε νεα σου!

Στελλιτσα μου αρεσε τοσο η προικα που εβαλες στη φωτογραφια..ειδικα για αγορακι!Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω εγω!

Μελετινακι εμεις τα λεμε..Χαλαρωση και ξεκουραση!και ολα θα πανε καλα!Καλεεε!!σου χω πει την προβλεψη μου?Για να αρχισουν τα στοιχηματα!!Κοριτσακι πιστευω θα εχεις συντομα κοντα σου!:P:p:p

Κουκου μου! χωρις να εχω εμπειρια σε αυτο το κομματι μου φανηκαν σωστα αυτα που σας ειπε ο γιατρος...ολα πρεπει να γινουν οπως πρεπει για το καλυτερο!αυτο που μετραει ειναι να γεννηθει το μικροκουκακι μας γερο και δυνατο!Δεν ξερω γιατι αυτη την εβδομαδα σε σκεφτομουνα συνεχεια!Καποια στιγμη ημουνα ετοιμη να σηκωσω και το τηλ αλλα ηταν μετα τις 22.00 το βραδυ και δεν ηθελα να ενοχλησω!Παρε με να τα πουμε καμια μερα..θα χαρω πολυ!

Εμενα κοριτσια μουχουνε σπασει τα νευρα...Δεν μουχει ερθει ακομα περιοδος για να ξεκινησω την καταστολη και νιωθω οτι ''παμε πισω'' ετσι και στεναχωριεμαι..φυσικα και δεν το λεω πουθενα..ουτε στον αντρα μου...θεωρω οτι η καθυστερηση οφειλεται στην επεμβαση αλλα δεν θελω να μιλησω με τους γιατρους μας γιατι θα μου προτεινουν λογικα χαπακια(ορμονες)για να μου ερθει και δεν θελω να παρω κι αλλα...θα κανω υπομονη αλλη μια βδομαδα το πολυ κι αν δεν εχει ερθει θα επικοινωνησω αναγκαστικα μαζι τους..

Κατα τ'αλλα η δουλεια μου εχει μειωθει πολυ λογω της κρισης..τι να κανουν και οι ανθρωποι?ο αντρας μου ακομα δεν δουλευει και τα εξοδα τρεχουν σαν τρελα...Απο την αλλη λογω του οτι δεν δουλευω πολλες ωρες ειμαι πιο χαλαρη και πιο ξεκουραστη και ασχολουμαι περισσοτερο με τι αλλο?...με δουλειες του σπιτιου...:P Εχει αρχισει ναχει και κρυο και γι αυτο στρωσαμε και χαλια και ανυπομονω -δεν ξερω πως μουχει βγει ετσι- να ερθουνε τα Χριστουγεννα να στολισω το σπιτι μας και να καλεσω και καποιους φιλους μας που τους εχω υποχρεωση κι εχω καιρο να τους δω..

Στο μεταξυ οι γονεις μου μου ειπανε οτι θα μας κανουν δωρο ενα ταξιδι να φυγουμε οι δυο μας οποτε υπαρχει κι αυτο στην ακρη του μυαλου μου γιατι το εχω απιστευτη αναγκη λογω του οτι περασαμε το καλοκαιρι...Μακαρι να τα καταφερουμε και να παμε..

Αυτα τα νεα μου!!!Στελνω τα φιλια μου στη νασουλα μας στη μαριαμνε μας και σε ολα τα αλλα κοριτσακια μας!!

Νικολινάκι μου!!! Έχω γίνει φανατική αναγνώστρια των κειμένων που ανεβάζεις στο fb!!Μου αρέσουν όλα πολύ!!!:P

Μην το σκέφτεσαι καθόλου πάρε με όποτε θέλεις!! θα χαρώ πολύ-πολύ να σε ακούσω!!!!!!:-P:razz::-P

f13Fp2.png

Ζουζουνακι εγω τα 300 ευρω που εδωσα ήταν σε ιδιωτικο κέντρο εξωσωματικης στην περιοχη της Αθηνας, αν θελεις πληροφοριες μπορω να σου πω.

Εμενα ηταν σε φυσικο κυκλο, και σε αυτα τα χρηματα συμπεριλαμβανοντουσαν οι υπερηχοι, η επεξεργασια του σπερματος, η αμοιβη κεντρου-γιατρου και η σπερματεγχυση.

Αν κανεις με φαρμακα αυτα φροντιζεις να σου τα γράψει το ταμειο σου, αν ειναι ενεσεις τοτε για να στα εγκρινει το ταμειο σου θα σου ζητησουν και καποιες εξετασεις να εχεις κανει πχ σαλπιγγογραφια, σπερμοδιάγραμμα, ορμονολογικες (αν θυμαμαι καλά) και υπέρηχο.

Αυτες ειναι καλο να τις κάνεις για να κριθει αν ειναι καταλληλη η μεθοδος της σπερματεγχυσης για σας.

Αν θελεις να μας ρωτησεις κατι άλλο εδω ειμαστε.

αχ και μόλις είδα στο τικεράκι ότι μπήκα σε νέα εβδομάδα!!!

Η στάση του μωρού που δε'ιχνει όμως καμία σχέση με την δική μας!!χαχαχαχα!!

Δεν πειράζει!!! Αφού έτσι του αρέσει..........

Α!!!και στο πάνω τικεράκι βλέπω 42 ημέρες υπόλοιπο.....!!ουάου!!!

f13Fp2.png

Ωραίος συντονισμός!!!;);):tongue:

Τι κάνεις Μελετινάκι μου απαλάχτηκες από τα διάφορα καφέ ροζ που σε βασάνιζαν???

Αχ κουκάκι μου δεν απαλλάχτηκα:(

Εχω σε καθημερινη βαση καφε. Λεω απο βδομαδα αν συνεχιστουν να ξαναπαρω μια το γιατρο.....και γω δε θελω να τν ενοχλω αλλα δε σταματανε τα ατιμα....θα μου πεις τι να μου κανει και αυτος.......θα δουμε.

Εσυ να μη βαζεις χαζομαρουλες στο μυαλο σου, όλα τα μωράκια εχουν λόξυγγα:P

Θα κλεισω κουκιτσα μου γιατι εχω επισκέψεις .....βεβαια εγω καναπεδάτη θα μαι.

Πολλά πολλά φιλάκια:D

Διαφημίσεις

Αχ κουκάκι μου δεν απαλλάχτηκα:(

Εχω σε καθημερινη βαση καφε. Λεω απο βδομαδα αν συνεχιστουν να ξαναπαρω μια το γιατρο.....και γω δε θελω να τν ενοχλω αλλα δε σταματανε τα ατιμα....θα μου πεις τι να μου κανει και αυτος.......θα δουμε.

Εσυ να μη βαζεις χαζομαρουλες στο μυαλο σου, όλα τα μωράκια εχουν λόξυγγα:P

Θα κλεισω κουκιτσα μου γιατι εχω επισκέψεις .....βεβαια εγω καναπεδάτη θα μαι.

Πολλά πολλά φιλάκια:D

Τα καφέ δεν είναι ανησυχητικά αλλά να μην ντρέπεσαι να τον πάρεις τον γιατρό τηλέφωνό!!Μπορεί να σου πει να πας από εκεί να σε δει και να ησυχάσεις!!!

Εύχομαι γρήγορα να καθαρίσουν αυτά τα άτιμα και να ησυχάσεις!!!

Καλά να περάσετε και εσύ μην κουνηθείς ε!!! Μαλώνω!!:tongue:

f13Fp2.png

Νικολινάκι μου!!! Έχω γίνει φανατική αναγνώστρια των κειμένων που ανεβάζεις στο fb!!Μου αρέσουν όλα πολύ!!!:P

Μην το σκέφτεσαι καθόλου πάρε με όποτε θέλεις!! θα χαρώ πολύ-πολύ να σε ακούσω!!!!!!:-P:razz::-P

:P:p:p:p

ο.κ. θα σε παρω απο Τριτη!και αν δεν μπορεσεις να μου μιλησεις εκεινη την ωρα μου το λες!

300 ευρώ στο Μητέρα μόνο η διαδικασία της σπερματέγχυσης

τα υπόλοιπα θα τα δείτε με το γιατρό σας (φάρμακα επισκέψεις κλπ)

Τα καφέ δεν είναι ανησυχητικά αλλά να μην ντρέπεσαι να τον πάρεις τον γιατρό τηλέφωνό!!Μπορεί να σου πει να πας από εκεί να σε δει και να ησυχάσεις!!!

Εύχομαι γρήγορα να καθαρίσουν αυτά τα άτιμα και να ησυχάσεις!!!

Καλά να περάσετε και εσύ μην κουνηθείς ε!!! Μαλώνω!!:tongue:

Κουκάκι μου κοντεύεις!!!:D Είσαι 34 εβδομάδων ουάοοοο.......ολόκληρο μωρό πια ο κουκάκος!

Εντάξυ καφε είναι αλλά και αυτό δεν ειναι οτι καλυτερο αφου δε σταματανε.

Να πω την αληθεια δε θελω να ενοχλήσω το γιατρο.....από τη στιγμη που δε βλεπω κοκκινο η καποια μεγαλυτερη αιμορραγία......μπα εκεινος δε θα μου πει να παω απο εκει......την προηγουμενη φορα μου ειπε πως δε χρειαζεται να με ξαναδει εκτος αν θα υπηρχε καποιος λόγος πχ να δω κατι περισσοτερο απο αυτα που ειχα......και μου ειπε πως ο επομενος υπερηχος θα ναι της αυχενικης εξαλλου είδε πως ηταν 2 βδομαδες μετα απο την τελευταια μου επισκεψη.....θεωρησε υπερβολικο να με ξαναδει:rolleyes:

Εντάξυ η αυχενικη ειναι σε μια βδομάδα.....θα κάνω υπομονή.........η αληθεια είναι οτι παραγγειλαμε ένα γκατζετακι για να ακουμε την καρδουλα να ησυχαζουμε λιγάκι:tongue::tongue: αλλά αυτο θα το χουμε την Τετάρτη......οποτε προσπαθω να κάνω υπομονή ως τότε:|

Εσύ πως νιώθεις που πλησιάζει ο καιρός? έχεις συνειδητοποιήσει πως σε λίγο καιρό θα έχετε ένα μωράκι μέσα στο σπίτι σας:D Φανταζομαι δεν ειναι πολυ εύκολο να το συνειδητοποιήσεις , αν κρινω και από μένα:P που ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος:shock:

300 ευρώ στο Μητέρα μόνο η διαδικασία της σπερματέγχυσης

τα υπόλοιπα θα τα δείτε με το γιατρό σας (φάρμακα επισκέψεις κλπ)

Γεια σου Μαρκελλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D..........τι κάνεις?

Εσύ Μαρκελλάκι στη σπερματέγχυση πλήρωνες ξεχωριστά τις επισκέψεις? εννοείς τους υπερήχους? γιατί μου έκανε λιγάκι εντύπωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...