Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Αντζι δλδ μετα το παιδακι προτεινει να κανεις αφαιρεση;;; εγω λεω οτι μπορει και να στρωσεις μετα...:rolleyes:

Εγω σταματησα εδω και 2 μερες να εχω αιμα αλλα εχω συμπτωματα για την επομενη περιοδο...τρατζικ..

Μαριαμνη μου εγω δεν ημουν τοσο χαλια οσο εσυ..καλα την αδυναμια συγκεντρωσης και αδυνατη μνημη το ειχα απο την εγκυμοσυνη και δε περασε ποτε! Λες και δε δουλευει το ρημαδι!

Κουκακι μου φαινεται λιγο υπερβολη για το χαλι.Ποιος σου το ειπε;Οκ μπορει να μαζεψει ακαρεα αλλα δε θα κοιμαται πανω το παιδι.Και σιγουρα στην αρχη θα ειναι μαζι σας.και το στρωμα μαζευει ακαρεα...τι θα κανουμε δλδ ;σκεψου εσυ σα μανουλα τι θελεις γιατι γενικα θα ακουσεις πολλααααα και πρεπει να παιρνεις πολλες αποφασεις χωρις να επηρεαζεσαι απο οτι σου λεει ο καθενας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες τις μανούλες τις εγκυούλες ετοιμόγενες και φρέσκιες και στις "ελεύθερες"...

αλλά τα πιό γλυκά φιλάκια στα μωράκια του καφέ μας!!!

Εδώ είμαι και σας διαβάζω!!!

πολλά πολλά φιλιά:P:p:p

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Θελω τα φωτα σας αν γνωριζετε απο την εμπειρια σας...

Ξεκινησα με 75 μοναδες gonal 2η μερα περιοδου....

5η μερα περιοδου την Δευτερα εκανα οιστραδιολη και ητανε 55 μου κανει αυξηση της gonal σε 87,5...

Την Πεμπτη 8η μερα περιοδου οιστραδιολη 102 μου αυξανει παλι την gonal σε 100 μοναδες...

Σημερα 10η μερα περιοδου οιστραδιολη 67 (να σημειωσο πως σημερα την εκανα σε αλλο μικροβιολογικο απο αυτο που εκανα της αλλες) μιλησα με ντοκ και μου ειπε να συνεχεισω της 100 μοναδες και Δευτερα να κανω παλι Ε2 στο δικο μου μικροβιολογικο...

Και λεω τωρα ειναι δυνατον να αυξανεις της μοναδες και να πεφτει???

κατι μου λεει πως τζαμπα τρυπιεμε.

caramello...μακαρη να στρωσει αλλα ειναι ρισκο για μενα γιατι υπαρχει και ιστορικο με γυναικολογικο προβλημα απο την μαμα μου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

nasy...κοριτσακι ε πωπω τι ωραια θα τα κανεις ζευγαρακι τρελενομαι για τα κοριτσακια ηταν παντα η κρυφη μου επυθιμια βεβαια εδω που φτασαμε ενα γερο μωρακι θελω... με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου.Οσο για την κοπελα που αναφερεις ευχομαι να ειναι ολα καλα.

markella...φιλια και σ'εσενα κοριτσακι

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλησπερα και απο μενα...

Μπηκα στη σελιδα μας να διαβασω τα περισσοτερα απο τα νεα σας..ειναι τοσα πολλα ..δεν εχω προλαβει να τα διαβασω και ολα..και εμεινα με ενα χαμογελο στο προσωπο μου...με οσα διαβασα..

Ιονελιτα μου!!!!Συγχαρητηρια κουκλα μου!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και συντομα η οικογενεια σας να μεγαλωσει!!!!!

Νασουλα!!!!ξερεις φανταζομαι ποσο χαρηκα στην ιδεα οτι θα ερθει ενα κοριτσακι στη ζωη σας!Ολα καλα αγαπη μου!!!!:P:p:p

Δομνινακι..Μελετινακι..Μομεντακι μου! Ολα πανε καλα και χαιρομαι τοσο να διαβαζω νεα σας!

Κουκου μου!Χαρηκα τοσο πολυ που μιλησαμε..Με το καλο κοριτσακι μου να παρεις στην αγκαλια σου τον αγγελο σου!!!!!

Ντεσκο μου! Ηταν χαρα μας να βρεθουμε κοντα σας την προηγουμενη Κυριακη!!!Κοριτσια υπεροχη η βαφτιση!!Οτι και να πω ειναι λιγο!!;)

μαρκελλακι μου! χαιρομαι που υπαρχεις στη ζωη μου!

Μαριαμνε μου!!!μπορει να μην ''μπαινω'' πια τοσο συχνα-ειλικρινα δεν εχω τι να σας πω...-ειστε ομως ΜΙΑ ΜΙΑ στο μυαλο μου!!!!

ΚΑΡΑΜΕΛΛΙΤΣΑ!ποσο θα μεινετε Αθηνα?ενα φιλακι απο μενα στην καραμελλιτσα σας!

Δεσποινα!Αντε να ακουσω ενα ευχαριστο νεο και απο σενα δεσποινακι μου!το θελω τοσο πολυ!

τουρτιτσα μου! ποτε δε με ξεχνας.....με κανουν και χαμογελω τα μηνυματα σου....να προσεχεις τον εαυτο σου!

Καλη επιτυχια και στα καινουρια μας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!Πολλα φιλια και στα υπολοιπα μελη της παρεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ειμαι καλα...προσπαθω να μην σκεφτομαι τιποτα απο..ολα αυτα..ξερετε ποια..ειναι δυσκολο καποιες στιγμες...εχω ξεκινησει καταστολη και σε καμια δεκαρια μερες θα κανω και τη δευτερη ενεσουλα...ολα καλα...ειναι απιστευτο ποσα πραγματα κανω την ημερα...για να μην σκεφτομαι..ολα για να μην σκεφτομαι και να μη θυμαμαι...οταν δεν δουλευω ασχολουμαι με τη σελιδα μου..ειναι απιστευτο ποση ανταποκριση ειχε...μου εχει κανει τρομερη εντυπωση...το σπιτακι μου...και με βολτες...συνεχεια βολτουλες για καφεδακια για να ξεχνιεμαι...

Να μου ειστε ολες καλα....

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Τρεχάματα και υποχρεώσεις γι αυτό δεν εμφανίστηκα χθες και προχθές!Φεύγουμε σε λιγάκι να πάμε στη βαφτιστικιά μου και μετά σε ένα οικογενειακό τραπέζι για φαγητό οπότε δεν θα τα καταφέρω να γράψω κάτι ιδιαίτερο!

Το πιο σημαντικό μου νέο είνα πως πήγαμε και είδαμε το μομεντάκι μας την Παρασκευή το βράδυ...όλα καλά είπε ο γιατρός αν και εγώ ανησυχήσα λιγάκι γιατί μας ειπε πως είναι 1910 γρ ενώ πριν δυο βδομάδες μας είχε πει 1800 περίπου και θεώρησα πως είναι λίγη η αύξηση του βάρους του...Ο ίδιος όμως μας ειπε πως οι μετρήσεις είναι κατά προσέγγιση και να μην ανησυχούμε γι αυτό...1910 γρ για τέλος 32ης εβδομάδας είναι ήδη πάάάρα πολύ καλό είπε! Στα ανώτατα φυσιολογικά συγκεκριμένα! Χμ...ελπίζω όντως να ισχύει αυτό!

Πάλι δεν μπορούσα να δω το μουτράκι του εκεί μέσα που ήτανε μπηγμένο και κρυμένο πίσω από τον ομφάλιο λώρο και τα χεράκια του! Αυτάάάά!

Αχ μακάρι ο Θεούλης και η Παναγίτσα να είναι κοντά στο μικρούλη μου!

Αυτάάάάά!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο...θα μπω μετά να διαβάσω και να σχολιάσω! Πολλά πολλά φιλάκια και όμορφα να περάσετε την Κυριακή σας ό,τι και να κάνετε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

Καραμελλάκι μου και συ? εγώ με τον θηλασμό κανονικά περίοδος γι αυτό μου είπε και η παιδίατρος το γάλα μου δεν άντεξε.. και γω νιώθω εξαντλημένη.. και δεν παίρνω και σίδηρο.. όποτε παρω είμαι χειρότερα και πονάει και η κοιλιά μου.. με όλο αυτό νιώθω συνέχεια ζαλάδες, έχω όρεξη για φαγητό και συγκεκριμένα θέλω συνεχεια κατι σε κρεατικό να μου δίνει ενέργεια και τρώω και καμιά μικρή σοκολατίτσα για να νιώσω καλύτερα.. μου δίνει ενέργεια.. έχει αλλάξει το χρώμα μου και συνέχεια νιώθω κρύο.. και έχω απώλεια μνήμης και αδυναμια συγκέντρωσης.. αυτά τα λίγα.. :| συν δουλειά, σπίτι, μπέμπης και άντρας..

Άστα κουκάκι μου βαρέθηκα.. πραγματικά ίσως ακούγομαι παραπονιάρα αλλά δεν αντέχω άλλο.. παώ στο 9ο κουτί σερβιέτες απο τα μεγάλα κουτια... και πολύ αίμα απο την αρχή όχι αστεία.. παίρνω duphaston και έπρεπε να σταματήσει.. δεν σταμάτησε και πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι σε μερικές περιπτώσεις έτσι γίνεται.. και τα υπολόγισα και θα έχω αίμα μέχρι 2.12 :| κοριτσάκι μου καμιά φώτο απο το δωματιάκι θα μας στείλεις? το τελειώσατε?

Ουφ κοριτσάκια μου αφησα τον μπεμπη στον άντρα μου και σκαρφάλωσε στο τραπεζάκι και έπεσε.. ουφ.. έκλαψε αλλά πρέπει να τον ελέγχω τώρα.. κι αυτός ο άντρσς μου έβλεπε το έργο του λέει.. με νευρίασε... ευτυχώς σταμάτησε νωρίς να κλαίει που σημαίνει δεν ήταν τόσο δυνατό όσο ακούστηκε. περισσότερο πρέπει να φοβήθηκε.. όσο για την παλιοκύστη ελπίζω να φύγει..

η μαμά μου κοριτσάκια μου έχει φτιάξει ζακετούλες και καπελάκια μάλλινα για τον μπέμπη τέλεια.. ανυπομωνώ να τα πάρω, να του τα πλύνω με το τέλειο μαλακτικό μας και να του τα φορέσω!!! να ναι καλά η μανούλα μου.. του φτιάχνει μοναδικά πράγματα που όποιοι τα δουν θελουν και μου είπαν να της πω να φτιάχνει κατα παραγγελία χιχι πλάκα πλάκα θα βγαζε κέρδη χιχι μου φτιαξε και μενα τέλεια κασκόλ.. έτσι τα λέτε? χιχι

αυτά απο μένα δεν έχω κάτι νεότερο.. εκτός απο το ότι σήμερα πηγα τον μπεμπη στην δουλειά να τον γνωρίσουν και ξετρελάθηκαν όλοι μαζί του! μου είπαν ότι είναι πολύ αξιαγάπητο μωράκι και να τον πέρνω συχνά χιχι η αφεντικίνα έπαιζε μαζί του και έκαναν συνέχεια κόλλα το χιχι μετά πήγαμε στο λούνα παρκ.. γνωρίσαμε και ένα κοριτσάκι 21 μηνών και παίζουν μαζί.. τους βρίσκουμε εκεί κάθε Πέμπτη.. αυτοί πήγαιναν Σάββατο αλλά τους είπαμε εμείς ότι παμε κάθε Πέμπτη και έρχονται και μας βρίσκουν.. αυτά απο εμάς.. σας φιλώ κοριτσάκια μου χ χ χ

Mαριαμνεε ,δυστιχος απ'οσο καταλαβα εκτος απο υπομονη δεν σου εχει μινει κατι αλλο να κανεις!Εκτος.........λεω εγω να εοισκευτεις και ενα αιματολογο.Χανεις πολυ αιμα :shock:πραγμα αφυσικο:(Η τουλαχιστον και ενα γυναικολογο να επισκευτεις για δευτερη γνωμι.Αυτο θα εκανα εγω,εσυ αποφασισε:)

Οσο για πλεκτα εχω πλεξει παρα πολλα στην μικρουλα μου και συνεχειζω....Το πλεκτο εχει και συνεστματικι αξια για μενα,εκτος που σαν ρουχο μεγαλωνεις 5 παιδια και ακομι ειναι σαν καινουριο,εχει μεγαλη ανδοχη.Ακουω κορητσακια,μελλοντικες νυφουλες ψαχνουμε?;):DΠολλα φιλακια στον ζουζουνι σου και σε'σενα!:D

Βλέπετε τι ώρα γράφω πάλι........??

από τις 3:00 στο πόδι!! Τα γυμνάσια και η εκπαίδευση καλά κρατούν!!

Ξανα εγω:Μαζεψε υπνο γιατι θα σου χρειαστει και με το παραπανω απ'οσο βλεπω!;):D

Περαστικα στον ανδρουλι σου!Η μανουλα σου δεν του δινει κανενα γιατροσοφη για να στανιαρει πιο γριγορα?

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα και να ενημερώσω ότι αύριο πάω Πάτρα να δω τον ανηψιό μου ο οποίος έγινε αισίως 1 μήνα σχεδόν και τον ακούω στο τηλέφωνο να βγάζει κραυγούλες και λιώνω..

Η αδερφή μου περνάει δύσκολα διότι της τυχαίνουν απανωτά χτυπήματα τα οποία ούτε καν μπορούσε να φανταστεί αλλά είναι παλικάρι και θα τα βγάλει πέρα.. Απλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της..

Εμείς λογικά είμαστε καλά.. Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού μας με το γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. Χθες το βράδυ πάντως πήρα μια λαχτάρα... εκεί που κοιμόμουν ένιωσα μια γροθιά στην κοιλιά και πετάχτηκα πάνω από τον πόνο και την έκπληξη.. Ο άνδρας μου έβλεπε σε εφιάλτη ότι τον κυνηγούσαν και προσπαθούσε να αμυνθεί και ξυλοφορτώνοτας τον φανταστικό εχθρό ξυλοφόρτωσε και μένα... Μετά από τις τύψεις δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο γλυκούλης μου.. Όλο συγνώμη μου ζήταγε.. Ελπίζω το μικρό μας να μην έχει πάθει τίποτε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

Φανταζωμαι ακομι να ξεκολισεις απο το ανιψακη σου!Οσο για την γροθεια...ακομι την σκευτωμαι,λες και την εφαγα εγω.Ενα λογο που και'γω οσο ειμου εγκυος κοιμομουν πιο πολυ με την πλατη στον ανδρα μου!Γιατι αλλος ονειρεβεται και αλλος της τρωει!;)

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Θελω τα φωτα σας αν γνωριζετε απο την εμπειρια σας...

Ξεκινησα με 75 μοναδες gonal 2η μερα περιοδου....

5η μερα περιοδου την Δευτερα εκανα οιστραδιολη και ητανε 55 μου κανει αυξηση της gonal σε 87,5...

Την Πεμπτη 8η μερα περιοδου οιστραδιολη 102 μου αυξανει παλι την gonal σε 100 μοναδες...

Σημερα 10η μερα περιοδου οιστραδιολη 67 (να σημειωσο πως σημερα την εκανα σε αλλο μικροβιολογικο απο αυτο που εκανα της αλλες) μιλησα με ντοκ και μου ειπε να συνεχεισω της 100 μοναδες και Δευτερα να κανω παλι Ε2 στο δικο μου μικροβιολογικο...

Και λεω τωρα ειναι δυνατον να αυξανεις της μοναδες και να πεφτει???

κατι μου λεει πως τζαμπα τρυπιεμε.

caramello...μακαρη να στρωσει αλλα ειναι ρισκο για μενα γιατι υπαρχει και ιστορικο με γυναικολογικο προβλημα απο την μαμα μου.

Αντζι μου σαν να παει στα τυφλα οα γιατρος σου η μου φενεται?:eek:Για την σπερματεγχυση θα σου την κανει ο ιδιος?Εχει κεντρο?

Διαφημίσεις

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες τις μανούλες τις εγκυούλες ετοιμόγενες και φρέσκιες και στις "ελεύθερες"...

αλλά τα πιό γλυκά φιλάκια στα μωράκια του καφέ μας!!!

Εδώ είμαι και σας διαβάζω!!!

πολλά πολλά φιλιά:P:p:p

Πως ειναι ο αντρας σου?Για ποτε το κοβεις να ξεκεινισετε?:)

Καλησπερα και απο μενα...

Μπηκα στη σελιδα μας να διαβασω τα περισσοτερα απο τα νεα σας..ειναι τοσα πολλα ..δεν εχω προλαβει να τα διαβασω και ολα..και εμεινα με ενα χαμογελο στο προσωπο μου...με οσα διαβασα..

Ιονελιτα μου!!!!Συγχαρητηρια κουκλα μου!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και συντομα η οικογενεια σας να μεγαλωσει!!!!!

Νασουλα!!!!ξερεις φανταζομαι ποσο χαρηκα στην ιδεα οτι θα ερθει ενα κοριτσακι στη ζωη σας!Ολα καλα αγαπη μου!!!!:P:p:p

Δομνινακι..Μελετινακι..Μομεντακι μου! Ολα πανε καλα και χαιρομαι τοσο να διαβαζω νεα σας!

Κουκου μου!Χαρηκα τοσο πολυ που μιλησαμε..Με το καλο κοριτσακι μου να παρεις στην αγκαλια σου τον αγγελο σου!!!!!

Ντεσκο μου! Ηταν χαρα μας να βρεθουμε κοντα σας την προηγουμενη Κυριακη!!!Κοριτσια υπεροχη η βαφτιση!!Οτι και να πω ειναι λιγο!!;)

μαρκελλακι μου! χαιρομαι που υπαρχεις στη ζωη μου!

Μαριαμνε μου!!!μπορει να μην ''μπαινω'' πια τοσο συχνα-ειλικρινα δεν εχω τι να σας πω...-ειστε ομως ΜΙΑ ΜΙΑ στο μυαλο μου!!!!

ΚΑΡΑΜΕΛΛΙΤΣΑ!ποσο θα μεινετε Αθηνα?ενα φιλακι απο μενα στην καραμελλιτσα σας!

Δεσποινα!Αντε να ακουσω ενα ευχαριστο νεο και απο σενα δεσποινακι μου!το θελω τοσο πολυ!

τουρτιτσα μου! ποτε δε με ξεχνας.....με κανουν και χαμογελω τα μηνυματα σου....να προσεχεις τον εαυτο σου!

Καλη επιτυχια και στα καινουρια μας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!Πολλα φιλια και στα υπολοιπα μελη της παρεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ειμαι καλα...προσπαθω να μην σκεφτομαι τιποτα απο..ολα αυτα..ξερετε ποια..ειναι δυσκολο καποιες στιγμες...εχω ξεκινησει καταστολη και σε καμια δεκαρια μερες θα κανω και τη δευτερη ενεσουλα...ολα καλα...ειναι απιστευτο ποσα πραγματα κανω την ημερα...για να μην σκεφτομαι..ολα για να μην σκεφτομαι και να μη θυμαμαι...οταν δεν δουλευω ασχολουμαι με τη σελιδα μου..ειναι απιστευτο ποση ανταποκριση ειχε...μου εχει κανει τρομερη εντυπωση...το σπιτακι μου...και με βολτες...συνεχεια βολτουλες για καφεδακια για να ξεχνιεμαι...

Να μου ειστε ολες καλα....

Ευχαριστω,και οσο πιο συντομα να εχεις και'συ το δοικο σου μπεμπακι.Θ ερθει θελει δεν θελει,οποτε ξεφαντοσου στις βολτουλες τωρα που μπωρεις γιατι μετα γιοκ χρονο για τετοια!:D

Γεια σας και από μένα!

Τρεχάματα και υποχρεώσεις γι αυτό δεν εμφανίστηκα χθες και προχθές!Φεύγουμε σε λιγάκι να πάμε στη βαφτιστικιά μου και μετά σε ένα οικογενειακό τραπέζι για φαγητό οπότε δεν θα τα καταφέρω να γράψω κάτι ιδιαίτερο!

Το πιο σημαντικό μου νέο είνα πως πήγαμε και είδαμε το μομεντάκι μας την Παρασκευή το βράδυ...όλα καλά είπε ο γιατρός αν και εγώ ανησυχήσα λιγάκι γιατί μας ειπε πως είναι 1910 γρ ενώ πριν δυο βδομάδες μας είχε πει 1800 περίπου και θεώρησα πως είναι λίγη η αύξηση του βάρους του...Ο ίδιος όμως μας ειπε πως οι μετρήσεις είναι κατά προσέγγιση και να μην ανησυχούμε γι αυτό...1910 γρ για τέλος 32ης εβδομάδας είναι ήδη πάάάρα πολύ καλό είπε! Στα ανώτατα φυσιολογικά συγκεκριμένα! Χμ...ελπίζω όντως να ισχύει αυτό!

Πάλι δεν μπορούσα να δω το μουτράκι του εκεί μέσα που ήτανε μπηγμένο και κρυμένο πίσω από τον ομφάλιο λώρο και τα χεράκια του! Αυτάάάά!

Αχ μακάρι ο Θεούλης και η Παναγίτσα να είναι κοντά στο μικρούλη μου!

Αυτάάάάά!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο...θα μπω μετά να διαβάσω και να σχολιάσω! Πολλά πολλά φιλάκια και όμορφα να περάσετε την Κυριακή σας ό,τι και να κάνετε!

Μομεντουλα ,μια χαρα ειναι το βαρος του μπεμπι γιται η αυξηση οπως σου ειπαι και ο γιατρος δεν ειναι σταθερη.Αλλαζει προς το τελος.Μπορει σε μια ευδομαδα να παρει περισοτερο σε αλλη λιγοτερο!Γερο να ειναι πανω απ'ολα!:D

Καναμε και'μεις στην Ανδριανα τα εμβολια και το μαντου.Ολα πειγα καλα,ουτε πυρετο ουτε δεκατα και απο ζοιραδα απτοιτη.

Αυριο θα κανω ενα υπεροιχο στον κεντρο που εκανα την σπερματεγχυση και ελπειζω να ακουω μια δυνατη καρδουλα και αφου σημερα εκλεισα 7 ευδομαδες να δουμε και καλυτερα τον σακο.:D

Εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια 21 δεκεμβριου,πρωτα ο Θεως!:)

Γειά σας κοριτσάκια!!

....εισβάλλω στο παρεάκι σας για να σας πω ότι μου έχουν περισσέψει αρκετά φάρμακα από την εγκυμοσύνη λόγω πρόωρης γέννας και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τα χαρίσω σε όποια κοπέλα τα χρειάζεται γιατί είναι κρίμα να πεταχτούν.

1) Mega-calcium sandoz, αναβράζον ασβέστιο, 2 κουτιά με ημερομ. λήξης τον 3/2013

2) Gyno-tardyferon, φυλλικό οξύ+σίδηρο, 3 κουτιά με ημερομηνία λήξης τον 2/2015

3) Yutopar, για συσπάσεις, 4 κουτιά με ημερομηνία λήξης τον 3/2015

Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να συννενοηθούμε για την παραλαβή!!

uOsmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...