Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Δεσποινα....καλη αρχη σου ευχομαι καλη αυγουλοπαραγωγη και φυσικα με το καλο μια ΘΕΤΙΚΗ χοριακη...μεχρι το πρωι θα σου ελεγα οτι εχεις εμενα παρειτσα αλλα δυστιχος μολις γυρισα απο γιατρο και απλα σταματαω ενεσεις εχουμε μονο ενα αυγουλακι ναι μεν πολυ καλο για 14η μερα σαν μεγεθος αλλα η οιστραδιολη χαμηλη για το μεγεθος του μολις 171 και εχει υποψιες πως ειναι τζουφιο και ετσι ειπε να σταματησουμε της ενεσεις και απο Γεναρη να ξαναξεκινησουμε με περισσοτερες μοναδες gonal μπας και κανουμε και κανενα παραπανω.Ευτηχως δεν απογοιτευτικα γιατι ουτε μια στιγμη δεν πιστεψα οτι θα προχωρησω σε σπερματεγχυση ατιμο προαισθημα

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δεσποινα....καλη αρχη σου ευχομαι καλη αυγουλοπαραγωγη και φυσικα με το καλο μια ΘΕΤΙΚΗ χοριακη...μεχρι το πρωι θα σου ελεγα οτι εχεις εμενα παρειτσα αλλα δυστιχος μολις γυρισα απο γιατρο και απλα σταματαω ενεσεις εχουμε μονο ενα αυγουλακι ναι μεν πολυ καλο για 14η μερα σαν μεγεθος αλλα η οιστραδιολη χαμηλη για το μεγεθος του μολις 171 και εχει υποψιες πως ειναι τζουφιο και ετσι ειπε να σταματησουμε της ενεσεις και απο Γεναρη να ξαναξεκινησουμε με περισσοτερες μοναδες gonal μπας και κανουμε και κανενα παραπανω.Ευτηχως δεν απογοιτευτικα γιατι ουτε μια στιγμη δεν πιστεψα οτι θα προχωρησω σε σπερματεγχυση ατιμο προαισθημα

Για τα νέα σου λυπήθηκα πολύ :(:(

Από την άλλη όμως εγώ από τις προσπάθειες που έκανα θυμάμαι πως όταν ήταν έτοιμα για ωοληψία τα αυγουλάκια μου η οιστραδιόλη αντιστοιχούσε σε περίπου 200 μονάδες για το καθένα οπότε το 171 μήπως δεν είναι και τόσο κακό αφού υπάρχει ένα ωάριο??

Εγώ λέω να μην το αφήσετε να πάει χαμένο και να το κυνηγήσετε έστω και με φυσιολογικό τρόπο!!;);)

Θέλω και κάτι ακόμα να σε ρωτήσω έτσι μονάχα από απορία και αν θέλεις μου απαντάς, ποιος είναι ο γιατρός σου?? Είναι στο Ηράκλειο??

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

κουκακι...οτι θα το κυνηγησουμε ειναι το μονο σιγουρο και με φυσιολογικο τροπο τωρα που εχουμε εστω και ενα οτι και να ειναι αυτο ουτος η αλλος εμεις απο σπερμα ειμασται super το προβλημα ειμαι εγω που δεν κανω ωορρηξια....ο γιατρος μου ναι στο Ηρακλειο ειναι αλλα δεν ξερω αν κανει να γραψω το ονομα ανοιχτα καλυτερα να στο πω πριβε.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Πως ειναι ο αντρας σου?Για ποτε το κοβεις να ξεκεινισετε?:)

Ιονελίτα μου όλα καλά με τον άντρα μου!!!

Θα ενημερώσω όταν πρόκειται για την προσπάθεια!!!

Να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου φιλάκια!!!

Koριτσάκια γεια σας:D

Έχω αρκετούτσικο καιρό να σας γράψω ....αλλά διαβάζω καθημερινά τα νέα σας και θέλω να καθίσω κάποια στιγμή να γράψω σε όλα τα κοριτσια αλλά και σημερα μπήκα για λιγάκι να σας πω μια καλησπέρα .....και να πάω να ξαπλώσω......ξέρω σας φαίνεται περίεργο που τόσο νωρίς θα πέσω για υπνάκο......αλλά χθες είχα ένα φοβερο πονοκέφαλο (αχ Νασούκο με νιώθεις ε?:tongue:)......που το βράδυ ξύπνησα από τον έντονο πόνο και δε μπορουσα να ησυχάσω με τπτ.......και ειμαι πολυ εξαντλημενη αυτη τη στιγμη καθως και ολη την υπολοιπη μερα ....που θέλω να ξαπλώσω νωρις να ξεκουραστώ.

Έχω πιάσει και πρωινή δουλειά ....και κοιμαμαι σχετικα νωρις τα βράδια.

Κατά τα άλλα η εγκυμοσύνη πάει μια χαρούλα, το μωράκι είναι μια χαρούλα προς στιγμή .......και θα μπω κάποια στιγμή να σας γράψω πολύ περισσότερα.

Διαβάζω πάντως ανελλιπώς τα νεάκια σας και θέλω να είστε όλες καλά!!!

Συγνώμη που δεν προλαβαινω να αναφερθώ σε όλα τα κορίτσια......που έχετε γράψει τόσα νέα η καθεμιά σας........αλλά δε έχω πολλά κουράγια......θέλω κάποια στιγμή να μπω και να μαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να έχω όλο το χρόνο να γραψω αυτά που θέλω.

Πολλά πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

κουκακι...οτι θα το κυνηγησουμε ειναι το μονο σιγουρο και με φυσιολογικο τροπο τωρα που εχουμε εστω και ενα οτι και να ειναι αυτο ουτος η αλλος εμεις απο σπερμα ειμασται super το προβλημα ειμαι εγω που δεν κανω ωορρηξια....ο γιατρος μου ναι στο Ηρακλειο ειναι αλλα δεν ξερω αν κανει να γραψω το ονομα ανοιχτα καλυτερα να στο πω πριβε.

Το ε'ιδα το μήνυμα!;)

Απο ότι βλέπω ο σύζηγος σούπερ αρα....;) Για κυνηγήστε λοιπόν.....;)

και αν δεν.... τότε το ξαναβλέπεται από Γενάρη και μετά!!;)

Φιλιά πολλά και στις υπόλοιπες!!!

Το νυχτοπούλι ξενυχτάει και απόψε από τις 3:30.....:rolleyes:

f13Fp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Δομνινα μου συγχαρητηρια! Ποσο χαιρομαι με τη χαρα σου! Φωναζει ο τροπος που γραφεις οτι πετας! Εχεις πολλα "Δε το πιστευω" Να πεις ακομα! χεχεχεεεε!!

Κουκακι μου θα τα καταφερεις με το θηλασμο! καλα κανεις και ενημερωνεσαι γιατι θα σου δειξουν και οι μαιες αλλα δυστυχως εχω ακουσει να γινονται λαθη και απο κει. Οτι θελεις παντως ρωτα και εμας.Ειμαστε στους 12 μιση μηνες θηλασμου και συνεχιζουμε και εχω περασει αρκετες δυσκολιες ειδικα στην αρχη.Οτι θες ρωτα με ακομα και απο τωρα αν εχεις αποριες!

Νικολ μου θα ειμαστε μεχρι αρχες Ιανουαριου σιγουρα! Πρεπει να οργανωθουμε για καφεδακι γιατι οπως παμε μας βλεπω να τρεχουμε τελευταια στιγμη πριον φυγουμε!:tongue: εινα πολλες οι υποχρεωσεις ολων..τι να κανουμε τρεχατε ποδαρακιααα!!

Διαβαζω οτι εισαι σε προσπαθεια; Ολα καλα να σου πανε κοριτσι μου!!! Η Παναγιτσα μαζι σας!

Τρεχω φιλια!

Χαζεύοντας και ψάχνοντας διάφορα κατέληξα να βρώ και δύο ομάδες στο fb όπου συζητάνε μανούλες για θέματα αλεργίας που παρουσιάστηκαν στο θηλασμό και στις δύο είσαι μέλος!!;)

Νομίζω ότι μετά από ένα χρόνο είσαι πλέον καταξιωμένη στο είδος σου!!!

Θα μου φανείς ιδιαιτέρως χρήσιμη!!;);) Εύχομαι να τα καταφέρουμε και ας σε ζαλίσω με τις απορίες μου συμφωνείς?;):tongue:

f13Fp2.png

Δεσποινακι μου καλη αρχη κοριτσακι μου.Μακαρι αυτη τη φορα να αλλαξει το γουρι ρε γαμωτο.

Αντζυ μου πολυ λυπηθηκα για την εξεληξη αλλα αφου μπορειτε και μονοι σας,τοτε βουρ....

Κουκακι μου αντε να δουμε αυριο τι νεα θα εχουμε απο το σπορακι κουκακι?

Μελετινακι μου σε καταλαβαινω απολυτα με τους πονοκεφαλους.Φιλακια στην κοιλιτσα σου.

Εμεις τα ιδια πολυ δυσκολη μερα η σημερινη.Εκανε η συνηφαδα μου την αμνιοπαρακεντηση και προσ το παρον αλοα καλα.Τα νεοτερα την τριτη για τα πρωτα αποτελεσματα.

Και το αλλο δυσαρεστο της ημερα ςειναι οτι η αδερφη της κουμπαρας μου που εκανε εξωσωματικη στο ιατρειο του παντου(αλλα οχι με αυτον),εκανε σημερα αποξεση.Της ειχαν βαλει τεσσερα,επιασε το ενα αλλα δεν ακουσαν καρδουλα.Πολυ στεναχωρηθηκα.

Σας φιλω

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Χαζεύοντας και ψάχνοντας διάφορα κατέληξα να βρώ και δύο ομάδες στο fb όπου συζητάνε μανούλες για θέματα αλεργίας που παρουσιάστηκαν στο θηλασμό και στις δύο είσαι μέλος!!;)

Νομίζω ότι μετά από ένα χρόνο είσαι πλέον καταξιωμένη στο είδος σου!!!

Θα μου φανείς ιδιαιτέρως χρήσιμη!!;);) Εύχομαι να τα καταφέρουμε και ας σε ζαλίσω με τις απορίες μου συμφωνείς?;):tongue:

Κουκακι μου εννοειιιται να με ζαλισεις! :D:D:D Αφου στο προτεινα και μονη μου! Εγινες μελος στις ομαδες; θελεις να σε βαλω; οι δυο ειναι για αλλεργιες ομως ελπιζω να μη σου χρειαστουν και ειμαι σε αλλες δυο με θηλαζουσες.

Αν θες κατι και δεν απανταω εδω μηπως δε το εχω δει και βιζεσαι στειλε και στο κινητο η παρε.Το εχεις;

Παντως εμενα με βοηθησαν παααααρα πολυ οι κοπελες στα γκρουπ.Δε θα ημουν εδω που ειμαι με τις αλλεργιες...οι γιατροι θελαν να μου το κοψουν..θυμαστε πιστευω...

Νασυ μου μακαρι να εχετε καλα νεα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα τσουπριτσες!Απο ιντερνετ καφε σας γραφω και με χιλια ζορια αφου θελει να σας γραψει και η Ανδριανα μου!:)

Κραμελλο,σου βγαζω το καπελο που συνεχιζεις τον θυλασμο!!!!:eek::)

Διαφημίσεις

Δεσποινακι μου καλη αρχη κοριτσακι μου.Μακαρι αυτη τη φορα να αλλαξει το γουρι ρε γαμωτο.

Αντζυ μου πολυ λυπηθηκα για την εξεληξη αλλα αφου μπορειτε και μονοι σας,τοτε βουρ....

Κουκακι μου αντε να δουμε αυριο τι νεα θα εχουμε απο το σπορακι κουκακι?

Μελετινακι μου σε καταλαβαινω απολυτα με τους πονοκεφαλους.Φιλακια στην κοιλιτσα σου.

Εμεις τα ιδια πολυ δυσκολη μερα η σημερινη.Εκανε η συνηφαδα μου την αμνιοπαρακεντηση και προσ το παρον αλοα καλα.Τα νεοτερα την τριτη για τα πρωτα αποτελεσματα.

Και το αλλο δυσαρεστο της ημερα ςειναι οτι η αδερφη της κουμπαρας μου που εκανε εξωσωματικη στο ιατρειο του παντου(αλλα οχι με αυτον),εκανε σημερα αποξεση.Της ειχαν βαλει τεσσερα,επιασε το ενα αλλα δεν ακουσαν καρδουλα.Πολυ στεναχωρηθηκα.

Σας φιλω

Νασουλα ευκομαι τα καλυτερα αποτελεσματα στην συνηφαδα σου!:)

Με μεγάλη χαρά και απίστευτη συγκίνηση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα γεννήθηκε το κουκάκι μας!!!!!!!2850 το καινούριο μικρό μέλος της παρεούλας μας!!!!!!!!!!Να σας ζήσει Κούκου μου!!!!!!!!Να'ναι πάντα ευτυχισμένο στη ζωούλα του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...