Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Εγώ δεν έχω νέα να σας πω..

Κλείνω 2 μήνες άνεργη και λεφτά δεν μου έχουν μπει απο τον ΟΑΕΔ. Δεν θα πω περισσοτερα όμως γιατι εχουμε χαρες!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

balloonsboy.jpg

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΣ;

Δεν το πιστεύω! Θέλω να βάλω τα κλάματα!!!

Αχ να σου ζήσέι κουκάκι μας καλό! Εφτασε το πρώτο βιολογικό μωράκι της παρέας !!! Απίστευτο μου φαίνεται! Εχω κατασυγκινηθεί!!!

Εχω τόσες πολλές απορίες τώρα! Σπάσανε τα νερά νωρίτερα δηλαδή; Με καισαρική τελικά; Αχ πώς ήτανε; Ουφ....θέλω ολα να τα μάθω!

Θα περιμένουμε νεάκια σου κουκομανούλα!!! Αχ το κουκάκι μας έγινε μανούλα!!!! Σνιιιιιιιφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

αληθειαααα;;;ηρθε το κουκακιιιι;;;;ανατριχιασα και δακρυσαηνα μας ζησειιιιιι!κουκου μου.περιμενουμε νεα!μια χαρα το βαρος του κι ας βιαστηκε λιγακι!τι ωραια νεεεαααα!θελουμε φωτοοος!ποια κερδισε;;;;επεσε καμια μεσα η κοντα;χαχα!μομεντακι σειρα σουυυυυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κουκάκι μου γλυκό να σου ζήσει κοριτσαρα μου ο αντρακλας.

Αλλά και εγω έχω τις ίδιες απορίες με το μομεντακι.Ήξερα ότι είχε ραντεβού για να το δούνε την παρασκευή,αλλά μπήκα και δεν μας είχε γράψει κάτι.

ΘΑ την πάρω τηλ,αλλά δεν ξέρω πότε για να μην ενοχλησω.

Νικόλ μου ωραία νέα μας έφερες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημερα!! σε ολες!!!!!! μπηκα να διαβασω νεα κ ειδα...

ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!

ΝΑ μου τον φιλησεις στα ωραιοατα μπουτακια,χερακια,οπου μπορεις κουκακι μου!!!!!!!!!!!ΑΧ! ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????????? :tongue::tongue: ΑΝΤΕ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Το χάδι σου σαν βάλσαμο, φωλιά η αγκαλιά σου

τα μάτια σου ο κόσμος του και μέλι τα φιλιά σου.

Να είναι πάντα ήρεμο, να είναι ευτυχισμένο

και πάντοτε απ” το κακό καλά προστατευμένο.

Να μεγαλώσει γρήγορα, να” ναι καλό παιδάκι

και εσείς να καμαρώνετε για αυτό το πλασματάκι. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΚΟΥΚΟΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Koukaki m NA S ZISEI :) AX TI XARA.. fantazomai ti xara sas! Thelo k go apantiseis sta kauta erotimata xixi

Xares sto cafe mas! Momentaki seira s :)

Despoinaki m kali epituxia k se sena agapi m!

katerinoula m k su na mas ziseis! Pes mas kanena neaki apo ton mpempi

Filakia se oles!! Den exo upologisti gia ligo kairo. ta nea mas tha ta vreite sto dipla kafe manoules exosomatikis. Ta grafo ekei min piano xoro edo alla k y apo to kinito den mporo na kano copy paste..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Άνοιξα θεματάκι για το κουκάκι μας να μαζέψουμε εκεί τις ευχές΄μας....

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1844443#post1844443

Αχ από χθες που το διάβασα χαμογελάω....ψες δεν κοιμήθηκα γιατί αγχώθηκα πως ίσως γεννήσω κι εγώ νωρίτερα και τίποτα δεν έχω έτοιμο....Και σήμερα διάβασα που μου λέτε νικόλ μου και καραμελλάκι μου πως είναι η δικιά μου σειρά και νιώθω πως ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν...γιατί τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουνε δεν μπορώ να τα πιστέψω και να τα συνειδητοποιήσω...

Και γεμίζουνε τα μάτια μου...και δεν ξέρω και γω τι...

Ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χρόνια πολλά και στη βαφτιστικούλα μου! Σε χάσαμε μανούλα αλλά φαντάζομαι θα τρέχεις με το μικρό! Χρόνια σου πολλά ροδακινούλα μας καλή! (σωστά πέτυχα τη μέρα και το όνομα δεν είναι; Γιατί μπάχαλο συνήθως τα κάνω με τα ονόματα μας εδώ μέσα που χρησιμοποιάμε και τα πραγματικά μας ονόματα;))

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νικόλ μουυυυυυ....μαρκελάκι.....δεσποινάκι....και όλες όσες προαπαθείτε και θέλετε τόσο πολύ ένα μωράκι...δεν θα σταματήσω να προσεύχομαι για σας μέχρι να μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα....Περιμένω και επιμένω μαζί σας να ρθει η χαρά....το θαυματάκι..με όόόόόλη μου την ψυχή...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νικόλ μουυυυυυ....μαρκελάκι.....δεσποινάκι....και όλες όσες προαπαθείτε και θέλετε τόσο πολύ ένα μωράκι...δεν θα σταματήσω να προσεύχομαι για σας μέχρι να μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα....Περιμένω και επιμένω μαζί σας να ρθει η χαρά....το θαυματάκι..με όόόόόλη μου την ψυχή...

Μεσα απο την καρδια μου ενα μεγαλο ευχαριστω μομεντακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...