Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! πως ειστε???? εγω νιωθω ,ειμαι πολυυυυ κουρασμενη ....ειχα σηκωθει απο τις 5.30 το πρωι,ημουν στον αλεξανδρας απο τις 8.15,μου πηραν αιμα αμεσως κ μετα περιμενα εγω κ αλλες 6 κοπελες το γιατρο που ηρθε στις 11!!! αντε μετα μια,μια για υπερυχο τελειωσα 12 και...!!!! ηρθα σπτι 2.30 κ τι αλλο?ξαπλαααααα!!!!!!!!! καλα ενα θα πω ο Παντος???πολυτελεια! τι να κανουμε,θα υποστουμε τις αργοποριες του καθενα!!!!!!κατα τ αλλα εχω κανει 2 ωοθηλακια κ θα σκασουν κ αλλα στη πορεια...ξανα παλι αυριο, ελεγχος.,αυτα απο μενα..

Ταλαιπωρήθηκες δεσποινάκι ε; Πω πω! Αντε όμως έγινε η αρχή! Καλή αβγουλοπαραγωγή κοριτσάκι!!! Θα περιμένουμε νέα σου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Kalispera koritsakia m..

Stellitsa m na ziseis agapi m k na se xaironte oi anthropoi s k ta paidakia s!!!

Koukaki zeis anepanaliptes stigmes!

Momentaki m pos perase o kairos e.. ola kala tha pane koritsaki m..

Euxomai k ta upoloipa koritsakia na ginoun manoules! Despoinaki m talaiporia alla se ena mina tha nai to mpempaki ekei mesa!!!

Sas filo!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Χρόνια πολλά και στη Στελλίτσα μας έστω και καθυστερημένα! Στελλίτσα μου να είσαι πάντα χαρούμενη, γερή κι ευτυχισμένη! Χαμογέλα και τα καλύτερα θα έρθουν!

Δεσποινάκι η ταλαιπωρία ταλαιπωρία στο Δημόσιο αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει στα σίγουρα!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ηρθα κ γω!! καταρχην να πω χρονια πολλα στη ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΑΣ! χρονια πολλα κ καλα κ να εισαι παντα ευτιχισμενη με την οικογενεια σου...οσο για μενα αυξηθηκε η αυγουλοπαραγωγη μου κ εφτασε τα 10 αυγουλακια!!!!! εναι μεταξυ 12,13,14 διαστασεις.παλι ξανα αυριο μια απο τα ιδια....πιστευω την παρασκευη να ειναι οκ...αντε να δουμε!!!!! τα υπολοιπα αυριο...φιλιαααααα σε ολες!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Ταλαιπωρήθηκες δεσποινάκι ε; Πω πω! Αντε όμως έγινε η αρχή! Καλή αβγουλοπαραγωγή κοριτσάκι!!! Θα περιμένουμε νέα σου!

αστα μομεντακι μου... υπομονη κανω δεν γινεται αλλιως..για πες μου σε ποιο μηνα εισαι????χεχεχεχε γεναρη γεννας??? δε θυμαμαι..σορυ! να τι χρησιμευει το τικερακι!!χεεχεχε;)

aKZup2.png?QGVNYpCf

Εντάξει 3 μέρες δεν μπόρεσα να μπω να σας διαβάσω και γέννησε το ΚΟΥΚΑΚΙ ΜΑΣ.

Είμαι τόσο χαρούμενη Κουκάκι μου για σένα είμαι σίγουρη ότι είσαι στον έβδομο ουρανό.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟς ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ !!!

192330w69jt3a3vk.gif

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Να ευχηθώ και γω στη Στελλίτσα μας χρόνια πολλά και ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν φιλάκια πολλά !!!

Μομεντάκι μου είσαι η επόμενη εεεεεεεεεεεεεε????? Φτάνει ο καιρός να αντικρίσεις το ζουζούνι σου !!

Δομνινάκι είσαι η επόμενη με το καλό κουκλίτσα μου.

Νασούλα και Μελετινάκι μου ελπίζω να τα πηγαίνετε καλά με τα σποράκια σας. Αλήθεια μάθαμε φύλο ???????

Ιονελίτα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.

Νικόλ μου να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πάρα πολύ.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας. Μπορεί να μη γράφω αλλά να ξέρετε ότι σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Ντεσούλα τι να πω για τα μπουμπούκια σου??? Είδα τις φώτο στο φβ και έπαθε μεγάλη πλάκα να είναι γερά και να τα χαίρεσαι. Καλά δε το φόρεμα της μπουμπους το μοβ με το φραμπαλά όλα τα λεφτά !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Bαφτιστικούλααααααααααα μου! Εμφανίστηκες! Πόσο μας έλειψες!!! Αχ μας διαβάζεις ε; Τουλάχιστον είσαι εδώ γύρω...σιγά σιγά όταν θα βρίσκεις περισσότερο χρόνο να μας γράφεις και τα νεάκια από το κομποστάκι μας! Πολύ μας αρέσει!!!

Δεσποινάκι μου 10 ε; Πω πω! Μπράβοοοοοοοοοο!!! Αντε με το καλό! Θα περιμένουμε νεάκια σου!!! Ναι γεννάω αρχές του Γενάρη!:D Τι να το κάνουμε το τικεράκι καλέ; Με ρωτάτε και απαντάω!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να ευχηθώ και γω στη Στελλίτσα μας χρόνια πολλά και ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν φιλάκια πολλά !!!

Μομεντάκι μου είσαι η επόμενη εεεεεεεεεεεεεε????? Φτάνει ο καιρός να αντικρίσεις το ζουζούνι σου !!

Δομνινάκι είσαι η επόμενη με το καλό κουκλίτσα μου.

Νασούλα και Μελετινάκι μου ελπίζω να τα πηγαίνετε καλά με τα σποράκια σας. Αλήθεια μάθαμε φύλο ???????

Ιονελίτα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.

Νικόλ μου να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πάρα πολύ.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας. Μπορεί να μη γράφω αλλά να ξέρετε ότι σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα !!

Κι εγω κοριτσακι μου!Μου λειπουν εκεινα τα βραδια που ησουνα εγκυουλα..ελειπε ο αντρας μου..εγω κατω απο το παπλωμα και μιλαγαμε με καραμελλιτσα..μαρκελα..και στελλιτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...