Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σου μομεντακι, μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα καλυτερα, στεναχωρημενη μεν αλλα......... Με αυτα και με κεινα διαπιστωσα οτι μου εμεινε 1 βδομαδα ακομα για να αδιαθετησω και να ξεκινησω τις ενεσουλες για την 2η σπερματεγχυση....... μακαρι να γινουμε μανουλες ολες μαζι, ε ρε γλεντια, την Ειρηνη της ειπα οτι θα βρισκομαστε για καφε στους παιδοτοπους για να καμαρωνουμε τα πιτσιρικια μας(επειδη ειναι απο Θεσσαλονικη) μην παρεξηγηθει καμια............χιχιχιχι. Ολα θα πανε καλα αρκει να εχουμε πιστη.........Μετα απο μια επισκεψη που εκανα την Κυριακη σ' ένα μοναστηρι(εχω κανει ταμα εκει) και μιλησα με μια μοναχη αισθανομαι πιο καλα.....πιο αισιοδοξη, πιο ηρεμη........και θελω με πολυ αγαπη να σας μεταφερω αυτην μου την ηρεμια, να την μοιραστω μαζι σας, φιλακια πολλα εχετε την αγαπη μου.

Paulina μου χάρηκα που εμφανίστηκες μα πάνω απ όλα που είσαι πιο ήρεμη, αισιόδοξη και γαλήνια...Ξέρω πως η στεναχώρια δεν θα φύγει τόσο εύκολα αλλά λίγο λίγο κάθε φορά!!!! Αντε να είσαι εντελώς καλά και πλησιάζουν οι μέρες για να αρχίσεις τη νέα σου προσπάθεια! Με το καλό όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!!! Την επόμενη φορά που θα πας στο μοναστήρι να ανάψεις κι ένα κεράκι για μας...Τι λες?:) Μη χάνεσαι ε...να μας ενημέρώσεις όταν έρθει η ακατανόμαστη για να χαρούμε!!!! (πότε χαιρόμαστε πότε λυπόμαστε με αυτήν!):P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

αν σας πω τι έπαθα.....είμαι στη δουλεια που κανονικά θα έπρεπε να έχω φύγει από τις δύο αλλά επειδή έχω και τον μικρό μαζί μου πάντα αργώ γιατι κοιμάται (όπως και τώρα). οπότε στις δύο, πάω να κλειδώσω την πόρτα, γυρίζω κα κάτσω αστο γραφείο και.....μόλις ξύπνησα! :shock::shock:με πήρε ο ύπνος, το πιστεύετε;:lol::lol::lol::lol::lol: δεν άντεχα να μείνω ξύπνια! τώρα αν πέρασε κανένας άνθρωπος και με είδε από την τζαμαρία....τι να κάνω; :oops:

Χαχαχα!!!! Καλημέέέέέέέρααααααα Natasoulla!!!!!:P:p:p Το πολύ πολύ αν πέρασε κανένα άνθρωπος από κει να θεώρεισαι ότι πουλάτε στρώματα! Ή καλύτερα γραφεία τόόόόόσο άνετα και αναπαυτικά που γίνονται και κρεβάτια!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μου γεια σας!αγωνια ολες για το χρυσακι μας εχουμε ε????

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.θα την παρω πιο υστερα τηλ. να δω τι εγινε και θα σας ενημερωσω.οποια θελει μπορω να της δωσω το τηλ.της γιατι σημερα λιγο δυσκολο να μπει το κοριτσακι μας, να χαλαρωσει λιγο!

εσεις τι κανετε αγαπες , περνανε οι μερες για ολες μας!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

αν σας πω τι έπαθα.....είμαι στη δουλεια που κανονικά θα έπρεπε να έχω φύγει από τις δύο αλλά επειδή έχω και τον μικρό μαζί μου πάντα αργώ γιατι κοιμάται (όπως και τώρα). οπότε στις δύο, πάω να κλειδώσω την πόρτα, γυρίζω κα κάτσω αστο γραφείο και.....μόλις ξύπνησα! :shock::shock:με πήρε ο ύπνος, το πιστεύετε;:lol::lol::lol::lol::lol: δεν άντεχα να μείνω ξύπνια! τώρα αν πέρασε κανένας άνθρωπος και με είδε από την τζαμαρία....τι να κάνω; :oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: να σαι καλα ρε αγαπη!χαχαχαχαχα

Ναι, λεω erminaki οτι θα ειμαστε απο αυτες που τις 2 πρωτες εβδομαδες δεν καταλαβαν τιποτα και μετα πλακωσαν ολα τα συμπτωματα μαζι... Καλα με εκανες κι εβαλα θερμομετρο! Παντως τα δεκατα ειναι και απο τα utrogestan. Ειμαι πολυ συγκρατημενη παντως, αλλα ελπιζωωωω!!! Chryssaki κι εμεις σ΄αγαπαμε πολυ και σου δινουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια! Kalliroi μου για ποιο λογο σε εστειλαν σε εξωτερικο ιατρειο? Μηπως για επιπλεον εξετασεις? Ρωτησε τους. Εμενα δε με στειλαν πουθενα. Στειλε μου ΠΜ αν θελεις να το συζητησουμε.

Κοριτσια θα κανω την προσευχη μου και σημερα στον Θεουλη, που μονο Αυτος ξερει να πανε ολα καλα...

μα ειμαι ενετελως βλαμμενη , σε παρεσυρα και εσενα.μην κοιτατε εγω τι κανω καλε ειμαι λιγο σαικο :mrgreen:.να ελπιζεις ειρηνακι μου!!!!!δεν υπαρχει καλυτερο απο την ελπιδα και την πιστη!

παντως εγω σημερα ειμαι τρεις λαλουν και 2 χορευουν , καλο αυτο ε?πηγα για ψωνια και για καφεδακι περασα πολυ καλα.θεσ/νικη την εκανες την σπερματε ειρηνακι?

Διαφημίσεις

Καλέ? Γίναμε περισσότερες ή μου φαίνεται? Το λοιπόν virginia και Fotini υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις να μπείτε στο φόρουμ και να αντέξετε όλες εμάς εδώ μεσα! Δεν σας τις λέω θα τις καταλάβετε στη συνέχεια!:P:p:p Η πρώτη βασική πάντως είναι η αισιοδοξία!!!!!;) Συνδρομή πάντως δεν υπάρχει! Είμαστε οικονομική παρέα εμείς! Κόντρα στην κρίση!!!!

Chryssaki μου είναι η μεγάλη μέρα σήμερα! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!!! Ετσι κούκλα που έγινες μετά το χτεσινό beaute σίγουρα θα είναι παραγωγικοί οι μαχητές!!!!:P Θα περιμένουμε νέα σου ε?????

Εirinaki μου τι μου γίνεσαι?Δεν είπαμε να σταματήσεις να ψάχνεις για συμπτώματα γιατί είναι αγχωτικό? Καλέ πλησιάζουν οι μέρες!!!!! Με πέθανες στα γέλια με το σουτιέν και το παλτουδάκι! Βρε λέτε να λανσάρουμε νέα μόδα για ρούχα σπερματέγχυσης? Τι? Μόνο ρούχα εγκυμοσύνης να υπάρχουν?:P:p:p

Erminaki μου ναιιιιιι!!! Είναι καιρός να αλλάξεις κομμώτρια καλή μου...αν και είναι κρίμα να χάσει μια πελάτισσα ειδικά μετά την σκληρή, απάνθρωπη και αποκαρδιωτική προσπάθεια του ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΗΝΑ!!!!! :P:p:p

Natasoula μου όλα καλά? Πώς είσαι σήμερα?

Fntag άντε να μην σου έρθει ποτέ η ακατανόμαστη και να προχωρήσεις σε τεστάκι!

Melenia μου τι ωραία να σε ακούω καλά με κλίμα σούπερ! Άντε λίγες μέρες ακόμα υπομονή!:)

Paulina τι γίνεσαι? Είσαι καλύτερα? Ελπίζω να νιώθεις και λίγο καλύτερα κάθε μέρα...όποτε θες εδώ είμαστε να μιλήσουμε!

Jelena εσύ τι γίνεσαι; Κανένα νέο?

Κalliroi μου γειααααααααααααααααααα σουυυυυυ!!!!!! Υπομονή με το ψάξιμο!

Κουκου!!!! Καλέ να μας πεις πότε θα πας για χοριακή για να σου στείλουμε θετική ενέργεια...Οοοομμμμμμμμμ!!!! Είσαι έμπειρη δεν λέω, και παλιά! αλλά εμείς έχουμε μπόλικη ενέργεια και μπόόόόλικες ευχές που θέλουμε να στέλνουμε!!!! Αρχίζω από τώρα με τα ορεκτικά: Όόόόόόλα καλά να πάάάάάνε!!!!!!:)

Το λοιπόν! Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!!!! Ουφ...μετά το σχολείο δεν λειτουργώ πολύ καλά! Πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο και θα επανέλθω μετά δριμύτερη!!!!! Σιγά μην σας αφήσω ήσυχες!!!!!;););)

μομεντακιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουουου!!!!!!!!!!που εισαι ??????????αντε ελα να γελασουμε λιγο!!!!!

Καλέ? Γίναμε περισσότερες ή μου φαίνεται? Το λοιπόν virginia και Fotini υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις να μπείτε στο φόρουμ και να αντέξετε όλες εμάς εδώ μεσα! Δεν σας τις λέω θα τις καταλάβετε στη συνέχεια!:P:p:p Η πρώτη βασική πάντως είναι η αισιοδοξία!!!!!;) Συνδρομή πάντως δεν υπάρχει! Είμαστε οικονομική παρέα εμείς! Κόντρα στην κρίση!!!!

Chryssaki μου είναι η μεγάλη μέρα σήμερα! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!!! Ετσι κούκλα που έγινες μετά το χτεσινό beaute σίγουρα θα είναι παραγωγικοί οι μαχητές!!!!:P Θα περιμένουμε νέα σου ε?????

Εirinaki μου τι μου γίνεσαι?Δεν είπαμε να σταματήσεις να ψάχνεις για συμπτώματα γιατί είναι αγχωτικό? Καλέ πλησιάζουν οι μέρες!!!!! Με πέθανες στα γέλια με το σουτιέν και το παλτουδάκι! Βρε λέτε να λανσάρουμε νέα μόδα για ρούχα σπερματέγχυσης? Τι? Μόνο ρούχα εγκυμοσύνης να υπάρχουν?:P:p:p

Erminaki μου ναιιιιιι!!! Είναι καιρός να αλλάξεις κομμώτρια καλή μου...αν και είναι κρίμα να χάσει μια πελάτισσα ειδικά μετά την σκληρή, απάνθρωπη και αποκαρδιωτική προσπάθεια του ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΗΝΑ!!!!! :P:p:p

Natasoula μου όλα καλά? Πώς είσαι σήμερα?

Fntag άντε να μην σου έρθει ποτέ η ακατανόμαστη και να προχωρήσεις σε τεστάκι!

Melenia μου τι ωραία να σε ακούω καλά με κλίμα σούπερ! Άντε λίγες μέρες ακόμα υπομονή!:)

Paulina τι γίνεσαι? Είσαι καλύτερα? Ελπίζω να νιώθεις και λίγο καλύτερα κάθε μέρα...όποτε θες εδώ είμαστε να μιλήσουμε!

Jelena εσύ τι γίνεσαι; Κανένα νέο?

Κalliroi μου γειααααααααααααααααααα σουυυυυυ!!!!!! Υπομονή με το ψάξιμο!

Κουκου!!!! Καλέ να μας πεις πότε θα πας για χοριακή για να σου στείλουμε θετική ενέργεια...Οοοομμμμμμμμμ!!!! Είσαι έμπειρη δεν λέω, και παλιά! αλλά εμείς έχουμε μπόλικη ενέργεια και μπόόόόλικες ευχές που θέλουμε να στέλνουμε!!!! Αρχίζω από τώρα με τα ορεκτικά: Όόόόόόλα καλά να πάάάάάνε!!!!!!:)

Το λοιπόν! Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!!!! Ουφ...μετά το σχολείο δεν λειτουργώ πολύ καλά! Πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο και θα επανέλθω μετά δριμύτερη!!!!! Σιγά μην σας αφήσω ήσυχες!!!!!;););)

Momentaki μου γλυκο που δεν ξεχνας καμια εσυ! Ολα καλα?

Paulina πολυ χαρηκα που ειδα το μηνυματακι σου... Κι εγω εχω παει σε μοναστηρια και πιστευω οτι ο Θεουλης θα μας βοηθησει... Θα μας κλεινω εγω ραντεβου Paulina μου σε παιδοτοπους, που την ωρα που παιζουν τα παιδια οι μανουλες κανουν γυμναστικη. Θα της δειξω εγω της κυταρριτιδας!

Erminaki την σπερματεγχυση την εκανα στη Θεσσαλονικη. Κι εσυ απο δω εισαι?

Natassaki, Jelena, Fntag, Κουκου ειστε καλα?

Kalliroi & Fotini μου καλη αρχη σου ευχομαι κοπελα μου. Chryssaki μου ολα να πανε κατ΄ευχην. Και οι ευχες για σενα ηταν πολλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!

Μονο που υπαρχει ενα προβλημα !! Καταφερνω και μπαινω για λιγο και οχι standar ωρες αλλα θα ειναι αρκετο ωστε να μαθαινω νεα σας και να γραφω και γω τα δικα μου !!!!

να σας καλοσωρισω και εγω Φωτεινη και Βιργινια σας ευχομαι καλα και μονο καλα αποτελεσματα... Χρυσσακι μου βαστα γερα και με τσαμπουκα......Κερακι αναψα για ολες τις κοπελες που παιρνουν τον ιδιο γολγοθα με μενα μομεντακι.......φιλακια ρουφηχτα...

Erminaaaaaakiiiiii γεια σου βρε!!!!!:)

τωρα το ειδα το βλημα :(...αυριο ομως θα τα πουμε σιγουρα!!!!:)

ημουν ξαπλα ειχα εντονους πονους περιοδου παλι , τωρα ειμαι καλα ομως!

ειρηνακι οχι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη , ειναι εκει ο γιατρος μου ομως και κανουμε λιγο δρομο για να ρθουμε, πηγαινοερχομαστε δηλαδη πολυ πολυ συχνα.την σπερματε την εκανα στο γεννεσις (πως γραφεται???) , μην μου πεις οτι και εσυ εκει την εκανες?λες να ειμασταν διπλα διπλα???:tongue:

να καλωσορισω και εγω τα καινουρια μας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα αποτελεσματα και καλη επιτυχια σε οοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ αγαπες , θα τα πουμε αυριο!φιλακιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Κουκου!!!! Καλέ να μας πεις πότε θα πας για χοριακή για να σου στείλουμε θετική ενέργεια...Οοοομμμμμμμμμ!!!! Είσαι έμπειρη δεν λέω, και παλιά! αλλά εμείς έχουμε μπόλικη ενέργεια και μπόόόόλικες ευχές που θέλουμε να στέλνουμε!!!! Αρχίζω από τώρα με τα ορεκτικά: Όόόόόόλα καλά να πάάάάάνε!!!!!!:-)

θα σας πω φυσικά!!! αργουμε ακόμα.....:|

Ευχαριστώ φιλάκια!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

να σας καλοσωρισω και εγω Φωτεινη και Βιργινια σας ευχομαι καλα και μονο καλα αποτελεσματα... Χρυσσακι μου βαστα γερα και με τσαμπουκα......Κερακι αναψα για ολες τις κοπελες που παιρνουν τον ιδιο γολγοθα με μενα μομεντακι.......φιλακια ρουφηχτα...

Ρουφηχτά φιλάκια....!!!χαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...