Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Eλα!!! Κι εγώ 27 Σάββατο την έκανα!!!

Δεν παίρνω όμως τεστ, βαρέθηκα πια να μου βγαίνει όλο αρνητικό...

Εγώ θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, κανονικά είπε ο γιατρός να κάνω χοριακή το Σάββατο αλλά δε θέλω. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα κι αν δεν έρθει τότε θα πάω. Πάντως έγκυος δε νιώθω καθόλου, ούτε στήθος με πονάει ούτε τίποτα οπότε...τζίφος μάλλον η σπερματέγχυση!!!:tongue:

ego pantos an mexri 12 den exei erthei i akatanosmasti,savato proi kano testaki..xoriaki MONO an vgei thetiko to test!!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

φωτεινή και γω το ίδιο...αν μου βγει κανα + θα πάω για χοριακή ....

διαβασα για τα χάπια! κατάλαβα!

γαι μένα είναι πιο απλά γιαυτο θα δειξει το σαββατο...επειδή δεν εχω εμπειρία θα έλεγα να μιλήσετε με τους γιατρούς σας...αυτοί τί λένε...γιατι κάτι θα λένε...δε μπορεί

Διαφημίσεις

ftnag μην το λες αυτό. μπορεί να σου βγει αρνητικό και να είσαι! κάνουνε πολύ συχνά λάθη τα τεστ απ'ότι ακούω και από άλλες κοπέλες!

chryssaki τα χάπια αυτά είναι προγεστερόνη, την οποία την "βγάζει" ο πλακούντας μόλις σχηματιστεί (δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια εβδομάδα). αυτά τα χάπια όμως δεν σε αφήνουν να αδιαθετήσεις. αφού τα σταματήσεις, το αίμα κατεβαίνει μετά από 2-3 μέρες.

u1114782.png

dev364pfs__.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?Αυτο τον καιρο με τις δουλειες μου σας εχω χασει.Εχω και εγω νεα να σας πω αλλα αυτη την φορα ειμαι πολυ πιο συγκρατημενος.Σημερα ειναι η δευτερη μερα που εχουμε καθυστερηση!!!Δεν εχουμε παρει τεστ, λεμε να περιμενουμε λιγο.

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?Αυτο τον καιρο με τις δουλειες μου σας εχω χασει.Εχω και εγω νεα να σας πω αλλα αυτη την φορα ειμαι πολυ πιο συγκρατημενος.Σημερα ειναι η δευτερη μερα που εχουμε καθυστερηση!!!Δεν εχουμε παρει τεστ, λεμε να περιμενουμε λιγο.

euxomai to KALUTERO!!kai na ferete gouri k stis ipoloipes!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ftnag μην το λες αυτό. μπορεί να σου βγει αρνητικό και να είσαι! κάνουνε πολύ συχνά λάθη τα τεστ απ'ότι ακούω και από άλλες κοπέλες!

chryssaki τα χάπια αυτά είναι προγεστερόνη, την οποία την "βγάζει" ο πλακούντας μόλις σχηματιστεί (δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια εβδομάδα). αυτά τα χάπια όμως δεν σε αφήνουν να αδιαθετήσεις. αφού τα σταματήσεις, το αίμα κατεβαίνει μετά από 2-3 μέρες.

makari na eimai kai na vgei arnitiko kai oxi to antitheto!!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.........και δεν έχετε κάνει ακόμα τεστ; αν είναι σταθερός ο κύκλος, τότε μια χαρά είναι οι 2 μέρες, θα δείξει σίγουρα! άντε, μακάρι να είναι θετικό και να πέρνουμε κι εμείς κουράγιο!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.........και δεν έχετε κάνει ακόμα τεστ; αν είναι σταθερός ο κύκλος, τότε μια χαρά είναι οι 2 μέρες, θα δείξει σίγουρα! άντε, μακάρι να είναι θετικό και να πέρνουμε κι εμείς κουράγιο!

Αυτή την φορά θέλω αν είναι αρνητικό να το περάσουμε με όσο το δυνατό λιγότερες ψυχολογικές απώλειες γι'αυτό θα περιμένουμε μια δυο μέρες ακόμα για να είμαστε σίγουροι.

Αυτή την φορά θέλω αν είναι αρνητικό να το περάσουμε με όσο το δυνατό λιγότερες ψυχολογικές απώλειες γι'αυτό θα περιμένουμε μια δυο μέρες ακόμα για να είμαστε σίγουροι.

αααα, αν είναι έτσι....οκ....εκτός από την καθυστέρηση έχει κανένα άλλο σύμπτωμα;

u1114782.png

dev364pfs__.png

γεράσιμε εγω θα έκανα τεστ με 2 μερες καθυστέρηση...

δεν έίστε από σπερματεγχυση τώρα? καλά θυμάμαι ε?

Ναι Χρυσα τον προηγούμενο μήνα είχαμε κάνει σπερματέγχυση.Απλά σκέφτομαι μήπως με τα φάρμακα έχει αλλάξει κάτι στον κύκλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...