Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

"Για παράδειγμα, η πιθανότητα επιτυχίας για ένα νεαρό ζευγάρι με μοναδικό πρόβλημα στις σάλπιγγες ή στο σπέρμα μπορεί να αγγίζει το 60%, ενώ η ίδια πιθανότητα για ένα ζευγάρι οριακής ηλικίας (π.χ. 40 ετών) με ταυτόχρονο πρόβλημα στις ωοθήκες και στο σπέρμα να μην υπερβαίνει το 10%, στην ίδια Μονάδα ΙΥΑ."

όσο ζω ελπίζω.....

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

koukoulosou plakosou sta zesta k stis entrives giati den leei...ego fetos doksa to theo den exo arostisei katholou (ektos apo ta egkavmata diladi pou den einai arostia )

είμαι στο γραφειο!

εκτος αυτού...δεν εχω αρρωστησει εδω και 5 χρόνια...που όλοι τους χειμώνες ειναι ταβλα!

αρρώστησα τώρα!!!

αν ειναι....

ναι δε λενε μόνο αυτά......αλλά τελοσπάντων!!!

φωτεινούλα οκ......θα αναθαρρήσω!

εγώ πιστεύω σπερματεγχυση.....!!!!

παιδιά τα χάλια μου εχω....βήχας του κερατά...φτερνίσματα...και καθε φορα που φτερνίζομαι φέυγει μεγαλη ποσότητα βλέννα από κάτω.......πονάω στα γεννητικά και με καιει η ωοθήκη μου...μήπως ειμαι πολύ χάλια????

μήπως είσαι πολύ έγκυος;;;;

u1114782.png

dev364pfs__.png

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ, μακάρι κοριτσι μου...αλλά εμενα κατι σε κρύωμα μου κάνει!

εν τω μεταξύ τρωω σα π..στης ότι βρω το σαρώνω...με βλεπω φουσκα αν συνεχισω ετσι...τα παιδια στο γραφειο αναρωτιούνται τι εχω πάθει...και κρυβονται μηπως τους φαω!

Διαφημίσεις

εν τω μεταξύ τρωω σα π..στης ότι βρω το σαρώνω...με βλεπω φουσκα αν συνεχισω ετσι...τα παιδια στο γραφειο αναρωτιούνται τι εχω πάθει...και κρυβονται μηπως τους φαω!

XMMMMMMMM.vre mipos eisai......???????:D

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

θα σας πω το Σάββατο!!

ειλικρινά αυτό με την ορεξη με μπερδευει..συνηθως οταν εισαι άρρωστος σου κόβεται η όρεξη!

αλλά ας ερθουμε στα συγκαλά μας ε?

ποια ειμαι εγω ρε παιδιά που είμαι για εξωσωματική, κανω εσπευσμένα μια σπερματεγχυση διαγνωστικού χαρακτήρα, φυσικό κύκλο με 17% πιθανότητα επιτυχίας και πιάνω παιδί?

ούτε το χριστό να ειχα μέσον!

οχι δεν υπήρξα στη ζωή μου ποτέ τόοοοσο τυχερή! εχω αγωνιστεί για όσα εχω καταφέρει!!!

μακαρι και να ήμουν...να είμαστε τώρα όλες...αλλά άλλο τι ευχόμαστε και θελουμε...κι αλλο τι συμβαίνει...το σαββατο θα χω με τη βούλα την απάντηση!

πριν λίγο από το βήχα έκανα εμμετό. (μάλλον κι απο τα 12 σοκολατάκια που χω περιδρομιάσει!!!)

xaxaxxaxaxaxaxa καλόοοοοοο!!

LPOPp3.png

μακαρι να εισαι εγκυος και τρωγε οτι θελεις μετα τα χανεις τα κιλα...τρωγε οτι τραβαει η ψυχουλα σου, οσο για την ερωτηση σου με τον αντρα μου τα παμε πολυ καλα, πολυ ηρεμα, μαλωνουμε σπανια αλλα αν τυχει να μαλωσουμε κλαψτα.....

θα σας πω το Σάββατο!!

ειλικρινά αυτό με την ορεξη με μπερδευει..συνηθως οταν εισαι άρρωστος σου κόβεται η όρεξη!

ποια ειμαι εγω ρε παιδιά που είμαι για εξωσωματική, κανω εσπευσμένα μια σπερματεγχυση διαγνωστικού χαρακτήρα, φυσικό κύκλο με 17% πιθανότητα επιτυχίας και πιάνω παιδί?

οχι δεν υπήρξα στη ζωή μου ποτέ τόοοοσο τυχερή! εχω αγωνιστεί για όσα εχω καταφέρει!!!

μακαρι και να ήμουν...να είμαστε τώρα όλες...αλλά άλλο τι ευχόμαστε και θελουμε...κι αλλο τι συμβαίνει...το σαββατο θα χω με τη βούλα την απάντηση!

πριν λίγο από το βήχα έκανα εμμετό. (μάλλον κι απο τα 12 σοκολατάκια που χω περιδρομιάσει!!!)

γιατι να μην εισαι πολυ πολυ τυχερη εστω για μια φορα ποιος το απαγορευει καλε? Για σε παρακαλω θα σε μαλωσω....

Διαφημίσεις

φωτεινή, οι καούρες ειναι επειδή μαλλιάζει το μωρό (πλάκα κάνω!)!!!χαχχαα και η συχνοουρία ειναι σύμπτωμα, κυρία μου!

παυλίνα μου το ξέρω καλά τα πάμε με σκορπιούς και στο σεξ πολύ καλύτερα! δυνατός συνδυασμός...καδικασμένος να πετύχει!

θα σας πω το Σάββατο!!

17%; και 1% πιθανότητα να είχες πάλι είναι μια πιθανότητα! για σε παρακαλώ πολύ! άντε μπράβο! τι λέγαμε εχθες; θετική σκέψη κοπελίτσα μου! και να που ήρθε η ώρα να φανείς κι εσύ τυχερή στη ζωή σου χωρίς να ταλαιπωρηθείς πολύ! και τα συμπτωματάκια σου τα έχεις! εγώ, ας πούμε, παίρνω χάπια, άρα δεν ξέρω αν αυτά που νιώθω είναι από τα χάπια ή από κανένα γλυκό μωράκι! εσύ όμως....δεν παίρνεις τίποτα, άρα ό,τι νιώθεις είναι γιατί κάτι συμβαίνει και όχι παρενέργειες από φάρμακα! εγώ σου λέω πως είσαι!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...