Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

georgia με το καλό κοπέλα μου, να έχεις μια όμοφη και ήρεμη εγκυμοσύνη! argiro μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου! κι εγώ ακριβώς τα ίδια με σένα! έυκολη σύλληψη (1ος μήνας), πολύ καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη (έχω ένα αγοράκι 22 μηνών) και από τότε που γέννησα προσπαθώ για δεύτερο αλλά δεν....και ενώ όλοι νομιζαμε οτι το πρόβλημα το έχω εγώ....τσουπ, να το χάλια σπέρμα!!! κι εμένα ο γιατρός μου μου είπε να κάνουμε το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά εξωσωματική. τη μια την έκανα, την δευτέρα θα κάνω τεστ. μετά θα δω τι θα κάνω. πάντως θα προτιμούσα να πάω κατευθείαν για εξωσ. να τελειώνω! σκέψου οτι έτσι θα μείνεις σίγουρα με την πρώτη!

και θέλω να μου λύσετε μια απορία! συχνοουρία, πόνοι στην κοιλιά (περιόδου), πόνοι στη μέση, υπνηλία, κούραση, νεύρα (ή μάλλον πολλά νεύρα), πολύ φαϊ, ζαλάδες, ανακατοσούρες, πόνος στις θηλές.....ουφ, αυτά! ποια από αυτά νομίζετε οτι είναι παρενέργειες από τα utrogestan; όλα; να ελπίζω σε κάτι καλό ή να μην ενθουσιάζομαι;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

georgia με το καλό κοπέλα μου, να έχεις μια όμοφη και ήρεμη εγκυμοσύνη! argiro μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου! κι εγώ ακριβώς τα ίδια με σένα! έυκολη σύλληψη (1ος μήνας), πολύ καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη (έχω ένα αγοράκι 22 μηνών) και από τότε που γέννησα προσπαθώ για δεύτερο αλλά δεν....και ενώ όλοι νομιζαμε οτι το πρόβλημα το έχω εγώ....τσουπ, να το χάλια σπέρμα!!! κι εμένα ο γιατρός μου μου είπε να κάνουμε το πολύ 2 σπερματεγχύσεις και μετά εξωσωματική. τη μια την έκανα, την δευτέρα θα κάνω τεστ. μετά θα δω τι θα κάνω. πάντως θα προτιμούσα να πάω κατευθείαν για εξωσ. να τελειώνω! σκέψου οτι έτσι θα μείνεις σίγουρα με την πρώτη!

και θέλω να μου λύσετε μια απορία! συχνοουρία, πόνοι στην κοιλιά (περιόδου), πόνοι στη μέση, υπνηλία, κούραση, νεύρα (ή μάλλον πολλά νεύρα), πολύ φαϊ, ζαλάδες, ανακατοσούρες, πόνος στις θηλές.....ουφ, αυτά! ποια από αυτά νομίζετε οτι είναι παρενέργειες από τα utrogestan; όλα; να ελπίζω σε κάτι καλό ή να μην ενθουσιάζομαι;

Natasaki μου άντε πλησιάζουν οι μέρες. Τώρα αν τα πιο πάνω είναι συμπτώματα ή αποτέλεσμα του ουτροτζεστάν δύσκολο να πει κανείς. Το θετικό είναι ότι όλα αυτά μπορούν να είναι και συμπτώματα για κάτι καλό!!!!:P Το μόνο που δεν είχα εγώ είναι ο πόνος στις θηλές και μου κτυπά καμπανάκι για κάτι καλό! Μακάρι κοπέλα μου να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα! Γνώμη μου...να ελπίζεις σε κάτι καλό!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νατάσα μου άσε κι εμας ήταν ένα σοκ..... κ πολύ μεγάλο μάλιστα...εσείς τί έχετε? κιρσοκήλη??? εμένα με φοβίζει η εξωσωματική κ πως είναι σίγουρο οτι θα μέινουμε πιο εύκολα?? λόγω του οτι δεν έχουμε πρόβλημα εμείς αλλά το σπέρμα?

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΕΣ, την τετάρτη ανέβασα πυρετό και ψήθηκα όλο το βράδυ...έχω να κανω πυρετό από το 1821 που ήμουν μωρό και περνούσα ανεμοβλογιά!

σας ευχαριστώ για το απίστευτα συγκινητικό ενδιαφέρον σας...δεν είναι μόνο τα ποσταρίσματα εδώ είναι και τα τηλέφωνα...είναι και τα μηνύματα...είναι όλη η αγαπη που 31 χρόνια από γυναίκες ΔΕ βρήκα!

μπορεί να μας ενώνει η ίδια αγωνία, μπορεί η ίδια εμπειρία...μπορεί και η ίδια ψυχή ακόμα...σίγουρα όμως η ίδια ευχή "να κρατήσουμε το μωράκι, πρώτο ή δευτερο.η τρίτο στα χέρια μας!"

σίγουρα οι ήδη μανούλες μπορούν να το διαβεβαιώσουν ότι η στιγμή είναι μαγική!

δυστυχώς για μας, που βρισκόμαστε εδώ στο "σπερματεγχυση, και μπορεί μετά να είμαστε στο 'εξωσωματική", να πρέπει να προηγηθεί ένας μεγάλος αγώνας πριν την επίτευξη της εγκυμοσύνης!! της εγκυμοσύνης ...που κάποιες άλλες γυναίκες θεωρούν "ευκολο" και "τυχαίο', "προιόν του έρωτα" (λες κι εμεις δεν είμαστε ερωτευμένες με τους ανθρώπους μας)...εμέις εδω το θεωρούμε "έπαθλο" ενός μαραθωνίου...που για κάποιες θα μείνει εδώ και για άλλες θα συνεχιστεί και παραπέρα!

όπως και να χει...τα παιδιά είτε συλλαμβάνονται "εύκολα" είτε "δύσκολα", είτε γεννιούνται μετά από δύσκολες εγκυμοσύνες είτε όχι...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ένιωσα την ανάγκη να τα πω όλα αυτά γιατι αύριο κάνω το τεστ! ύστερα από μια προσπάθεια που δεν εχει αξιώσεις!

με αισιοδοξία και δύναμη...θα σταθώ στο ύψος μου ότι κι αν γίνει...αν αυτό με ανεβάσει στον ουρανό ή με πάει σε πιο ανώμαλους δρόμους...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατησω το τιμόνι γερά...και σταθερά προς το στόχο!

όλες μας αυτό πρέπει να κάνουμε...γιατί όλες εχουμε δικαιωμα να γίνουμε μητερες..να δακρύσουμε σε ενα ποίημα του παιδιου μας σε μια σχολική γιορτή και να μας φερουν λουλούδια την ημέρα της γιορτής της μητερας!

για όλους αυτούς τους λόγους και για 1.000.000. άλλους...εύχομαι καλή τυχη σε όλες μας, παιδιά!!!!

ειλικρινά!

ψηλά το κεφάλι! κάποιος μας θαυμάζει γιαυτο μας τον αγωνα και θα μας ανταμοίψει αργά ή γρηγορα! μην τα παρατάτε!!

αγάπη σε όλες!!!!! κι ενα τεράστιο ε υ χ α ρ ι σ τ ώ

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

Chryssaki μου ένα έχω να σου πω...πήγα στους χαιρετισμούς απόψε και σου άναψα κεράκι....το ίδιο και για σένα fntag και natasaki...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

natasa μου εγώ πάντως που παίρνω τα utrogestan πέρα από κάτι ζαλάδες αραιά και που δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα. Οπότε στη θέση σου μάλλον θα ενθουσιαζόμουν! Κι εγώ τη Δευτέρα θα κάνω τεστ. Αντε καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου μην αγχωνεστε και να ελπιζετε στο θαύμα που πρόκειται να συμβεί!! Καλή επιτυχία εύχομαι να έχετε και επιτέλους να ακούσετε το αποτέλεσμα της χοριακης που λαχταραει η καρδιά σας!!!!

RKdwp3.png

kalimera...ekana testaki proi proi alla tzifos...o antras mou leei mipos na to ksanakano deftera-triti an den adiathetiso..

epeidi exo polikistikes exo astato kuklo apistefta,alla tous 2 teleftaious mines logo serpafar eixa 15/1 kai 13/2 periodo.kai isos na to ekana noris ti napo den ksero.

an kai pali apo vdomada to vgalei arnitiko ksekinao antisiliptika na iremisi organismos,kano salpigografia mipos exo themata,kai vlepoume.isos pame kai gia defteri gnomi ston mastromina pou exo akousei toso kala logia.

sas efxaristo oles koritsia gia to kouragio pou mou dinete kai gia tis efxes.

chryssaki kai natassa efxomai ta dika sas tes na einai THETIKOTATA!!na xamogelaso ligaki kai ego

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

kalimera...ekana testaki proi proi alla tzifos...o antras mou leei mipos na to ksanakano deftera-triti an den adiathetiso..

epeidi exo polikistikes exo astato kuklo apistefta,alla tous 2 teleftaious mines logo serpafar eixa 15/1 kai 13/2 periodo.kai isos na to ekana noris ti napo den ksero.

an kai pali apo vdomada to vgalei arnitiko ksekinao antisiliptika na iremisi organismos,kano salpigografia mipos exo themata,kai vlepoume.isos pame kai gia defteri gnomi ston mastromina pou exo akousei toso kala logia.

sas efxaristo oles koritsia gia to kouragio pou mou dinete kai gia tis efxes.

chryssaki kai natassa efxomai ta dika sas tes na einai THETIKOTATA!!na xamogelaso ligaki kai ego

Καλημέρα fntag μου. Δεν ξέρω τι να πω γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Συμφωνώ με τον άντρα σου για να το κάνεις ξανά σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσεις....Για να δούμε...Μην μου στενοχωριέσαι...εμείς θα συνεχίσουμε να παρακαλάμε να μην έρθει η ακατανόμαστη...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...