Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αρα δεν ειμαι μονη μου ουτε σε αυτο, ευχαριστω κοριτσια γιατι νομιζα οτι εγω φταιω και οτι ειμαι υπερευαισθητη στο συγκεκριμενο θεμα, ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!!!!

οχι κοριτσάκι μου κ υπερευαίσθητη να είσαι, καλά κάνεις κ είσαι!!!!!!!!!!

Εγώ έχω ήδη ένα παιδί που ήρθε φυσιολογικότατα κ χωρίς ζόρι....τώρα ζορίζομαι όμως!

Οπότε καλά θα κάνουν όλες να το "κλείνουν" λίγο το στόμα τους κ να μην κομπάζουν. Η μητρότητα είναι δώρο δεν είναι κάτι για το οποίο υπερηφανεύεσαι λες κ είσαι "μηχάνή αναπαραγωγής'"!. Ούτε αναπηρία είναι να μην μπορείς να κάνεις παιδί επειδή υπάρχει πρόβλημα..... Δηλ. εμένα έχει να ζηλέψει τίποτα ο άντρας μου απο τους άλλους γιατι έχει πρόβλημα στο σπέρμα???? ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!! Είμαστε μια χαρά κοπέλες, αγαπημένες με τους άντρες μας κ προσπαθούμε για ένα ή δυο παιδάκια. Που είναι το κακό?

Σε άλλες κάθεται αβίαστα σε άλλες πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω.

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Αρα δεν ειμαι μονη μου ουτε σε αυτο, ευχαριστω κοριτσια γιατι νομιζα οτι εγω φταιω και οτι ειμαι υπερευαισθητη στο συγκεκριμενο θεμα, ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!!!!

πίστεψέ με, δεν είσαι μόνη σου! να φανταστείς οτι όταν ήμουνα έγκυος στον γιο μου, εγώ από μόνη μου δεν πήγαινα σε ανθρώπους που είχαν αυτό το πρόβλημα γιατί, χωρίς βέβαια να φταίω, θα τους στεναχωρούσα και δεν το ήθελα. και αν τύχαινε να με δούνε σε κανένα γάμο ή τέλος πάντων σε μια γιορτή, δεν μιλούσα καθόλου για την εγκυμοσύνη μου παρά μόνο αν με ρωτούσαν κάτι. που και πάλι απέφευγα να μιλάω πολύ γιάυτό. είναι πολύ άσχημο να έχεις κάποιο πρόβλημα και να έρχεται ο άλλος και να επιδεικνύεται! και επειδή θέλω να είμαι ήρεμη, απλά δεν συναναστρέφομαι με τέτοιους ανθρώπους!

u1114782.png

dev364pfs__.png

κουκου μου! εγω φοβάμαι όλα αυτά...δεν ξέρω αν μπορώ να αντεχω όλο αυτό...καμία ευκολία δε υπάρχει στην εξωσωματίκη...αν είμασταν λίγο πιο "ελαφριές" ήταν γιατι πχ εμενα ο γιατρό μου αυστηρά μου είπε "δεν πρόκειται να μείνεις εγκυος από αυτό το σπέρμα...παραμόνω με εξωσωματική!" ως τελευταία ελπίδα!

Παυλίνα μου... θα κάνω με αγωγή αυτή τη φορά την προσπάθεια...αλλά πάνω από όλα τωρα ότι πει ο γιατρός! στις 17 θα κανω πάλι τεστάκι αν δεν εχω αδειαθετήσει!

έχω σκορπιούδι να σου πώ πάαααρα πολλά από όσα εχω ζήσει τελευταία με διάφορα τέτοια...μου κάνεις τη χαρη να ασχοληθείς με αυτά που έχεις κι όχι με αυτά που δεν έχεις ακόμα...θα ερθουν μάτια μου! θα έρθουν...είναι απαράδεκτες μερικές!

η Αργυρώ μπορεί ν αδιαβεβαιώσει το κλάμα το δικό μου...οταν πήγα να αγοράσω ενα μαρσιπο από το Λητώ! για μαι φίλη!

μεσα εκει είχα πεθάνει...κι όμως ζούσα...με επιασε ενα κλάμα απαρηγόρητο...φόρεσα τα γιαλιά μου μες τη νυχτα να μη φαίνομαι....και οι λιγμοί πήγαιναν σύννεφο...ξέρουμε τί λες κι επίσης υπάρχει και κάποιος που βλέπει από ψηλά και κάθε είδους αλλαζονικές συμπεριφορές τις τιμωρεί!

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

και το καλυτερο Νατασα μου και Αργυρω μου ηταν που ηρθαν με τον υπερηχο και μας λενε οτι κουνουσε τα ποδαρακια του και οτι ειναι υπερκινητικο κ.τ.λ. και της λεω σαν χαζο και εγω "ε γι'αυτο εχει ζαλαδες και αναγουλες πολλες". Μετα απο κανα δυο μερες ελεγα στην κολλητη μου για το μωρο της κουμπαρας μου και μου λεει η φιλη μου ,καλα εισαι χαζο , 2 μηνων το εμβρυο δεν εχει ποδια και χερια ακομα, ποια ποδια κουνουσε? Επιτηδες στα λεει για να ζηλευεις!!!!!!!!!!!! Ακου να δεις!!!!!

και το καλυτερο Νατασα μου και Αργυρω μου ηταν που ηρθαν με τον υπερηχο και μας λενε οτι κουνουσε τα ποδαρακια του και οτι ειναι υπερκινητικο κ.τ.λ. και της λεω σαν χαζο και εγω "ε γι'αυτο εχει ζαλαδες και αναγουλες πολλες". Μετα απο κανα δυο μερες ελεγα στην κολλητη μου για το μωρο της κουμπαρας μου και μου λεει η φιλη μου ,καλα εισαι χαζο , 2 μηνων το εμβρυο δεν εχει ποδια και χερια ακομα, ποια ποδια κουνουσε? Επιτηδες στα λεει για να ζηλευεις!!!!!!!!!!!! Ακου να δεις!!!!!

Εχει δίκιο η φίλη σου!!! οντως ένα κεφαλάκι κι ένα σωματάκι βλέπεις στον υπέρηχο 2ου μηνός!!!!!!! Μην σου πω μια κουκίδα!!!! χαχαχαχαχα

Μην ψαρώνεις ρε χαζό!!! εσύ θα της θυμίζεις με όμορφο τρόπο οτι προσπαθείς να το ζήσεις κι εσύ αυτό που ζει!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

παυλίνααααααααααααααα

μια συγχιση για σήμερα μου φτάνει! σταματάμε τώρα αυτήν την κουβέντα!

δείξε καλοσύνη σε παρακαλώ και αγνοησέ τα....τα τράβηξα και τα τραβάω και γω...αλλά γαι όσα νιώθουμε εμείς φταίμε και η σκατοτύχη μας μέσα!!!!

αχ δε μπορώ να αναπνέυσω τώρα...πάει θα λυποθυμήσω!!!

τι συγχιση και η σημερινή!!!!

πίστεψέ με, δεν είσαι μόνη σου! να φανταστείς οτι όταν ήμουνα έγκυος στον γιο μου, εγώ από μόνη μου δεν πήγαινα σε ανθρώπους που είχαν αυτό το πρόβλημα γιατί, χωρίς βέβαια να φταίω, θα τους στεναχωρούσα και δεν το ήθελα. και αν τύχαινε να με δούνε σε κανένα γάμο ή τέλος πάντων σε μια γιορτή, δεν μιλούσα καθόλου για την εγκυμοσύνη μου παρά μόνο αν με ρωτούσαν κάτι. που και πάλι απέφευγα να μιλάω πολύ γιάυτό. είναι πολύ άσχημο να έχεις κάποιο πρόβλημα και να έρχεται ο άλλος και να επιδεικνύεται! και επειδή θέλω να είμαι ήρεμη, απλά δεν συναναστρέφομαι με τέτοιους ανθρώπους!

Νατάσα μου κι εγώ το ίδιο! Και με τσαντίζουν αυτές που όλο για κιλά για πλακούντες για γέννες, για για για για !!!! μιλούσαν!!!

Εμένα μια ξάδέρφη του άντρα μου έμεινε έγκυος 9 μήνες μετά απο εμένα!!! Ε με είχε πρήξει!! ρωτούσε τον γυναικολόγο της για τα κιλά μου κ μου τηλεφωνούσε κ μου έλεγε οτι της είπε ο γιατρός οτι έχω πάρει πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο μήνα που ήμουνα!!!!! Ασε είχα τραβήξει τον παθών μου τον τάραχο με αυτήν! Και δεν ήταν καν έγκυος για να συγκριθούμε!!! Φαντάσου!!!

LPOPp3.png

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

u1114782.png

dev364pfs__.png

παυλίνααααααααααααααα

μια συγχιση για σήμερα μου φτάνει! σταματάμε τώρα αυτήν την κουβέντα!

δείξε καλοσύνη σε παρακαλώ και αγνοησέ τα....τα τράβηξα και τα τραβάω και γω...αλλά γαι όσα νιώθουμε εμείς φταίμε και η σκατοτύχη μας μέσα!!!!

αχ δε μπορώ να αναπνέυσω τώρα...πάει θα λυποθυμήσω!!!

τι συγχιση και η σημερινή!!!!

συγγνωμη κουκλα μου τα ειπα για να φυγουν απο μενα και τα φορτωσα σ'εσας. Σταματαω αμεσως ,στην κατασταση σου δεν πρεπει να σε στεναχωρω

Νατάσα μου κι εγώ το ίδιο! Και με τσαντίζουν αυτές που όλο για κιλά για πλακούντες για γέννες, για για για για !!!! μιλούσαν!!!

Εμένα μια ξάδέρφη του άντρα μου έμεινε έγκυος 9 μήνες μετά απο εμένα!!! Ε με είχε πρήξει!! ρωτούσε τον γυναικολόγο της για τα κιλά μου κ μου τηλεφωνούσε κ μου έλεγε οτι της είπε ο γιατρός οτι έχω πάρει πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο μήνα που ήμουνα!!!!! Ασε είχα τραβήξει τον παθών μου τον τάραχο με αυτήν! Και δεν ήταν καν έγκυος για να συγκριθούμε!!! Φαντάσου!!!

Α καλα υπαρχουν και χειροτερα!!

Διαφημίσεις

καλά, συγγνώμη αλλά τι ζόρι τράβαγε αυτή αν εσύ είχες πάρει και 200 κιλά;:mad: αυτήν βάραιναν; τι να πω ρε κορίτσια; ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς!:confused:

πάντως, κάτι άσχετο, μια και είπες για κιλά....δεν θα το πιστέψετε, ούτε κι εγώ το πίστευα μέχρι που είδα φωτογραφία, αλλά μια παλιά συνάδελφος, στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει......κρατηθείτε πολύ γερά......100 κιλά!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν ξέρω πως, μη με ρωτήσετε! :?απλά είδα μια φωτογραφία που επιβεβαίωνε αυτά που μου είχε πει!:lol:

u1114782.png

dev364pfs__.png

Α καλα υπαρχουν και χειροτερα!!

πολύ χειρότερα!!!! το κάνει με όλες τις γυναίκες!!! η χρύσα το ξέρει, της τα έχω ξαναπεί!!! συγκρίνεται πάντα με όλες κ σε όλα είναι καλύτερη!!! στα κιλά, στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στην ομορφιά, στη βάφτιση των παιδιών της, στο πόσο εύκολα κ γρήγορα μένει έγκυος (έχει δυο παιδάκια), σε όλαααααααααα!!!!!!

LPOPp3.png

καλά, συγγνώμη αλλά τι ζόρι τράβαγε αυτή αν εσύ είχες πάρει και 200 κιλά;:mad: αυτήν βάραιναν; τι να πω ρε κορίτσια; ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς!:confused:

πάντως, κάτι άσχετο, μια και είπες για κιλά....δεν θα το πιστέψετε, ούτε κι εγώ το πίστευα μέχρι που είδα φωτογραφία, αλλά μια παλιά συνάδελφος, στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει......κρατηθείτε πολύ γερά......100 κιλά!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν ξέρω πως, μη με ρωτήσετε! :?απλά είδα μια φωτογραφία που επιβεβαίωνε αυτά που μου είχε πει!:lol:

έλα ρε!!!!!!!!!! γίνεται αυτό?????? είσαι σίγουρηηηηηη? μήπως σου έκανε πλάκα? εδω 20 πήρα κ ήμουν αγνώριστη!!!! απαπαπαπα. κ? τα έχασε?

LPOPp3.png

ΠΑΥΛΊΝΑ μου μη ζητάς συγγνώμη πρεπει να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση γαιτί κάνει κακό στους εαυτούς μας όχι στους άλλους! Αργυρούλαααα σκάσε! (ελπίζω να μην προσβλήθηκες με το σκάσε και με διασύρεις στο διαδίκτυο!!!!!)!

η κάθε μια εχει τη δική της ιστορία...κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και ανεπανήληπτο και ο συγκεκριμένος συνδυασμός...των δύο είναι ΕΝΑΣ!!!!οπότε δεν υπάρχουν συγκρίσεις...δεν υπάρχει τίποτα! ξέρω ότι το να μη μπορούμε να τεκνοποιήσουμε ίσως μας κάνει να νιώθουμε κάποιου είδους κατωτερότητα αλλά (ας μην το ανοίξω...ας συγκρατηθώ!!!!) υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή αυτή...που προσωπικα δε νιώθω καθόλου κατώτερη...από άλλες (αχ πάει σε όλα τα παραθυρα με βλέπω το μεσημέρι με αυτά που γράφω πάλι!!!!)!!!

μην ασχολείστε παιδιά....εμεις επιτρεπουμε να μας στεναχωρούν και να μας συγχίζουν!!!ειλικρινά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...