Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλά, συγγνώμη αλλά τι ζόρι τράβαγε αυτή αν εσύ είχες πάρει και 200 κιλά;:mad: αυτήν βάραιναν; τι να πω ρε κορίτσια; ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς!:confused:

πάντως, κάτι άσχετο, μια και είπες για κιλά....δεν θα το πιστέψετε, ούτε κι εγώ το πίστευα μέχρι που είδα φωτογραφία, αλλά μια παλιά συνάδελφος, στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει......κρατηθείτε πολύ γερά......100 κιλά!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν ξέρω πως, μη με ρωτήσετε! :?απλά είδα μια φωτογραφία που επιβεβαίωνε αυτά που μου είχε πει!:lol:

Σωπα ,100 κιλα, ουαου, πως περπατουσε η καημενη!!!! Μηπως ειχε θυροειδη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ε τωρα όμως εχω αρχίσει και το διασκεδάζω....ακου 100κιλά!!!

χαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Να σας πω να γελάσετε!!!!

Οταν προσπαθούσα για το 2ο κ δεν ερχόταν, πριν ακόμα μάθουμε για το χάλια σπέρμα μας, με ρωτάει μια ξαδέρφη μου με την οποία γενικά εχω πολύ καλές σχέσεις πως κ δεν έβαλα μπροστά για 2ο. Ε, της λέω, προσπαθώ κάμποσο καιρό αλλά δεν μου έχει κάτσει ακόμα...

κ τί μου λέει ρε παιδιά? "Μήπως δεν είσαι και πολυ γόνμη γιατι κ ελεύθερη που ήσουν δεν είχες μείνει ποτέ εγκυος!!!". Ενώ όλες στην παρέα είχαν απο μια έκτρωση στο ενεργητικό τους (κ η ίδια).

Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη λοιπόν ήταν στοιχείο...γονιμότητας ενώ το γεγονός οτι έμεινα έγκυος τον 3ο μήνα ελεύθερων επαφών μετά τον γάμο μου δεν ήταν!!!! Ε τί να πεις μετά????????????

LPOPp3.png

ΠΑΥΛΊΝΑ μου μη ζητάς συγγνώμη πρεπει να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση γαιτί κάνει κακό στους εαυτούς μας όχι στους άλλους! Αργυρούλαααα σκάσε! (ελπίζω να μην προσβλήθηκες με το σκάσε και με διασύρεις στο διαδίκτυο!!!!!)!

η κάθε μια εχει τη δική της ιστορία...κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και ανεπανήληπτο και ο συγκεκριμένος συνδυασμός...των δύο είναι ΕΝΑΣ!!!!οπότε δεν υπάρχουν συγκρίσεις...δεν υπάρχει τίποτα! ξέρω ότι το να μη μπορούμε να τεκνοποιήσουμε ίσως μας κάνει να νιώθουμε κάποιου είδους κατωτερότητα αλλά (ας μην το ανοίξω...ας συγκρατηθώ!!!!) υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή αυτή...που προσωπικα δε νιώθω καθόλου κατώτερη...από άλλες (αχ πάει σε όλα τα παραθυρα με βλέπω το μεσημέρι με αυτά που γράφω πάλι!!!!)!!!

μην ασχολείστε παιδιά....εμεις επιτρεπουμε να μας στεναχωρούν και να μας συγχίζουν!!!ειλικρινά!

Εχεις απολυτο δικιο, οτι εμεις τους το επιτρεπουμε γι' αυτο οπως λεει και μια θεια μου οτι σε ποναει κοφτο,ετσι θα κανω και εγω, απο μακρια και αγαπημενοι!!!!

έλα ρε!!!!!!!!!! γίνεται αυτό?????? είσαι σίγουρηηηηηη? μήπως σου έκανε πλάκα? εδω 20 πήρα κ ήμουν αγνώριστη!!!! απαπαπαπα. κ? τα έχασε?

κι όμως!:o ξεκίνησε γύρω στα 50 κιλά και έφτασε 150 περίπου! :shock:και τότε που μιλάγαμε πρέπει να είχε χάσει καμιά 50ρια....:roll: πρέπει να ήταν η σπάνια των σπανίων περιπτώσεων....δεν ξέρω! πάντως ισχύει!:-D

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

αργυρώωωωω μην ξεκατινιάζεσαι λέω!!!! θα το μετανιώσεις!!!χαχαχααααα

και γω δεν εχω ποτε μείνει εγκυος...ως ελέυθερη αλλά κάποιος μου χει μιλήσει για το προφυλακτικό!χαχαχχααααααααααααααααα

αργυρώ σταμάτα κλαίω από το γέλιο...η μομέντα που είναι ρε να πει ακμια ατάκα καλή!!!

κι όμως!:o ξεκίνησε γύρω στα 50 κιλά και έφτασε 150 περίπου! :shock:και τότε που μιλάγαμε πρέπει να είχε χάσει καμιά 50ρια....:roll: πρέπει να ήταν η σπάνια των σπανίων περιπτώσεων....δεν ξέρω! πάντως ισχύει!:-D

επιμένεις ε???χαχαχαα

Να σας πω να γελάσετε!!!!

Οταν προσπαθούσα για το 2ο κ δεν ερχόταν, πριν ακόμα μάθουμε για το χάλια σπέρμα μας, με ρωτάει μια ξαδέρφη μου με την οποία γενικά εχω πολύ καλές σχέσεις πως κ δεν έβαλα μπροστά για 2ο. Ε, της λέω, προσπαθώ κάμποσο καιρό αλλά δεν μου έχει κάτσει ακόμα...

κ τί μου λέει ρε παιδιά? "Μήπως δεν είσαι και πολυ γόνμη γιατι κ ελεύθερη που ήσουν δεν είχες μείνει ποτέ εγκυος!!!". Ενώ όλες στην παρέα είχαν απο μια έκτρωση στο ενεργητικό τους (κ η ίδια).

Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη λοιπόν ήταν στοιχείο...γονιμότητας ενώ το γεγονός οτι έμεινα έγκυος τον 3ο μήνα ελεύθερων επαφών μετά τον γάμο μου δεν ήταν!!!! Ε τί να πεις μετά????????????

ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΊΝΑ μου μη ζητάς συγγνώμη πρεπει να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση γαιτί κάνει κακό στους εαυτούς μας όχι στους άλλους! Αργυρούλαααα σκάσε! (ελπίζω να μην προσβλήθηκες με το σκάσε και με διασύρεις στο διαδίκτυο!!!!!)!

η κάθε μια εχει τη δική της ιστορία...κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και ανεπανήληπτο και ο συγκεκριμένος συνδυασμός...των δύο είναι ΕΝΑΣ!!!!οπότε δεν υπάρχουν συγκρίσεις...δεν υπάρχει τίποτα! ξέρω ότι το να μη μπορούμε να τεκνοποιήσουμε ίσως μας κάνει να νιώθουμε κάποιου είδους κατωτερότητα αλλά (ας μην το ανοίξω...ας συγκρατηθώ!!!!) υπάρχουν και άλλοι τομείς στη ζωή αυτή...που προσωπικα δε νιώθω καθόλου κατώτερη...από άλλες (αχ πάει σε όλα τα παραθυρα με βλέπω το μεσημέρι με αυτά που γράφω πάλι!!!!)!!!

μην ασχολείστε παιδιά....εμεις επιτρεπουμε να μας στεναχωρούν και να μας συγχίζουν!!!ειλικρινά!

Μ' αρέσει όταν μου μιλάς άσχημα!!! φτιάχνομαι!!! χαχαχαχαχα

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γράψτε τα όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι (εγω εχω βρει ένα που πιάνει, καταπληκτικό!!!) κ περάστε τη ζωή σας όμορφα με αυτούς που σας αγαπάνε πραγματικά!!!! Εγώ ειχα πάρει 20 κιλά αλλά είχα γλυκάνει πολύ κ ήμουν κούκλα (αλήθεια!!!) χαχαχαχαχα κ η κολλητή μου μου έλεγε οτι μου πάει να είμαι γκαστρούλα κ να το ξανακάνω χαχαχαχαχα

Και ναι λοιπόν θα το ξανακάνω, με λίγη βοήθεια απο τους γιατρούς με λίγη καλή διάθεση απο εμένα κ λίγη θεική παρέμβαση θα το ξανακάνω!!! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

LPOPp3.png

επιμένεις ε???χαχαχαα

χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!:D και επιμένω γιατί το είδα με τα μάτια μου, είδα φωτο από τότε που ήταν έγκυος (ήταν απο το κινητό και είχε ημερομηνία);) λέτε να έκανε φωτομοντάζ;:rolleyes: αλλά γιατί να πεις σε κάποιον οτι πήρες 100 κιλά :shock:στην εγκυμοσύνη; για να σου πει μπράβο;:lol::lol::lol: δεν καταλαβαίνω!

u1114782.png

dev364pfs__.png

χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!:D και επιμένω γιατί το είδα με τα μάτια μου, είδα φωτο από τότε που ήταν έγκυος (ήταν απο το κινητό και είχε ημερομηνία);) λέτε να έκανε φωτομοντάζ;:rolleyes: αλλά γιατί να πεις σε κάποιον οτι πήρες 100 κιλά :shock:στην εγκυμοσύνη; για να σου πει μπράβο;:lol::lol::lol: δεν καταλαβαίνω!

αντε καλέ αλήθεια θα είπε το κορίτσι απλά είναι πραγματικά σπάνιο. Εγω τα πιο πολλά που είχα ακούσει κ δει μέχρι σήμερα ήταν τα 30 κιλά.

LPOPp3.png

Έλεος πια!!!!!! Ηρθα σπίτι από το σχολείο και πρώτη κίνηση να ανάψω τον υπολογιστή! Μέχρι να είναι έτοιμος έβαλα το φαγητό πάνω να ετοιμαστεί...και εγώ εντομεταξύ να έχω έγνοια και να βιάζομαι να μπω να τα πούμε...και καθώς έπαιρνα το μπουκάλι με το λάδι έριξα κάτω ένα μπουκάλι κρασί ΓΕΜΑΤΟ! και έσπασε και άρχισα το καθάρισμα ΠΑΛΙ! Και λέω πάλι γιατί ψες μου πεσε ένα ποτήρι κρασί και πάλι καθάριζα!!!! Το λοιπόν!!!! Το πατωμα μου έγίνε αλκοολικό!!!!! Επίσημα πια!!!! Α! Και Παυλίνα να πεις σε αυτή που σου τρίφει την εγκυμοσύνη στα μούτρα πως έχεις μια φίλη που έχει καλύτερο πάτωμα από αυτή στο σπίτι...αλκοολικό με τα όλα του!!!! Άκου εκεί είναι καλύτερη σε όλα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...