Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κι εκτός από το πάτωμα έγιναν αλκοολικές και οι παντόφλες μου από ψες και τα παπούτσια μου σήμερα!!!!! Θα κυκλοφορώ και θα μυρίζω αλκοόλ!!!! Αυτό ήταν ! Δεν θα πάω για εξωσωματική!!!! Θα πάω να γραφτώ στους Ανώνυμους Αλκοολικούς!!!!Μαζί με τα παπούτσια και τις παντόφλες μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κι εκτός από το πάτωμα έγιναν αλκοολικές και οι παντόφλες μου από ψες και τα παπούτσια μου σήμερα!!!!! Θα κυκλοφορώ και θα μυρίζω αλκοόλ!!!! Αυτό ήταν ! Δεν θα πάω για εξωσωματική!!!! Θα πάω να γραφτώ στους Ανώνυμους Αλκοολικούς!!!!Μαζί με τα παπούτσια και τις παντόφλες μου!!!!

Εισαι ενα μεθυσμενο τρελοκομειο !!!!!!!!!!!

χαχαχαχα κ πολύ καλά θα κάνεις!! νομιζω θα συναντηθούμε εκεί!

LPOPp3.png

μομένταααα κατέφτασεεες!!!!

που σαι όμορφη δασκάλα μου εσυ?

αργυρώ ηρέμησε σε παρακαλώ . να σου πω επειδή γαι σήμερα εχω γράψει πολλούς και δε χωραει, ειμαι και 49 κιλά, να γράψω αυριο μερικούς αν δεν εχεις αντίρρηση?

είδες παυλινάκο μου τί ωραια παρέα είμαστε!!! σπερματεγχυτική!!!

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα γεια σου ρε momentakiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Το λοιπόν σπερματεγχυμένες (χαχαχαχαχα) θα ξαναμπώ σε λίγο εγώ....πάω να σπάσω ακόμη λίγα μπουκάλια, ποτήρια και θα επιστρέψω σε λίγο! Chryssaki μου απαγορεύεται να είσαι στα κάτω σου (κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου το πρωί)!!!!! Εμείς σε θέλουμε ψηλά!!!!! Και καλά!!!! Άντε μην θυμώσω και πιω κανένα ποτήρι παραπάνω...ή καμιά παντόφλα παραπάνω τελοσπάντων!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νατασάκι μου άλλο τόσο θα γελάμε απόψε....μετά τις 7!!!!!!!:)

λες; τους πήρα τώρα τηλέφωνο, πριν φύγω από τη δουλειά, μήπως έχουν βγει τα αποτελέσματα για να πάω να τα πάρω, αλλά δεν....κατά τις 6 μου είπε τώρα! όσο πάμε και πιο νωρίς! άντε να δούμε!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

μομένταααα κατέφτασεεες!!!!

που σαι όμορφη δασκάλα μου εσυ?

αργυρώ ηρέμησε σε παρακαλώ . να σου πω επειδή γαι σήμερα εχω γράψει πολλούς και δε χωραει, ειμαι και 49 κιλά, να γράψω αυριο μερικούς αν δεν εχεις αντίρρηση?

είδες παυλινάκο μου τί ωραια παρέα είμαστε!!! σπερματεγχυτική!!!

xaxaxaxax λοιπον μπορείς να γράψεις κ αύριο!!! στο επιτρέπω!!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Το λοιπόν σπερματεγχυμένες (χαχαχαχαχα) θα ξαναμπώ σε λίγο εγώ....πάω να σπάσω ακόμη λίγα μπουκάλια, ποτήρια και θα επιστρέψω σε λίγο! Chryssaki μου απαγορεύεται να είσαι στα κάτω σου (κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου το πρωί)!!!!! Εμείς σε θέλουμε ψηλά!!!!! Και καλά!!!! Άντε μην θυμώσω και πιω κανένα ποτήρι παραπάνω...ή καμιά παντόφλα παραπάνω τελοσπάντων!!!!!:P:p:p

οκ! ότι πεις!!

η αρνητίλα επιστρεφεται σε αυτόν που μου τη δημιουργησε!!ουστ! οπότε...πάμε για άλλαααα

χαχααα! αργυρούτσικο!!!!

αντε ρε νατάσα στις 6.........όοοοοοολε όοοοοοολεεε όοοοολεεεε! (δειχνω το γηπεδικό μου χαρακτήρα και δω...και κάνω και τον καραγκιόζη για να μην ξεσπάσω σε λιγμούς!

κοριτσάκια μου γλυκά κλείνω σιγά σιγά για να σχολάσω. θα σας πω νέα το απόγευμα! τώρα αν θα είναι καλά ή κακά....θα δείξει! σας φιλώ! να 'στε καλά!!!

αντε καλέ!!! κ κακά να είναι πάμε παρακάτω!!!! άκου κακά!!!!! κακά είναι μόνο οι παλιοαρρώστιες όλα τα άλλα διορθώνονται!!!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...