Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μπήκα να ψάξω να βρω για τις τιμές της β χοριακής. Δες αυτό που σου στέλνω πιο κάτω...σε πόσες μέρες είσαι μετά την τελευταία μέρα περιόδου νατασάκι;

http://www.woman-on-top.gr/?p=485 είναι ένας πίνακας με τιμές και μέρες...νομίζω μας βοηθάει

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ο γιατρός μου είχε πει να πάω την παρασκευή, απλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και πήγα και σήμερα. εγώ ξέρω οτι κανονικά πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες. ναι μεν διπλασιάστηκε αλλά δεν είναι χαμηλή και πάλι; 24; δεν ξέρω, θα κάνω και την παρασκευη και βλέπουμε.

u1114782.png

dev364pfs__.png

Δες τον πίνακα που σου έστειλα...πόσες μέρες είσαι μετά την τελευταία περίοδο; Για να βεβαιωθούμε αν μη τι άλλο. Το ότι διπλασιάστηκε πάντως σημαίνει ότι είσαι ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!

Δες τι γράφει σε εκείνο το λινκ...σου κάνω copy paste

, η τιμή της ορμόνης συνήθως διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες...

οπότε :):):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπήκα να ψάξω να βρω για τις τιμές της β χοριακής. Δες αυτό που σου στέλνω πιο κάτω...σε πόσες μέρες είσαι μετά την τελευταία μέρα περιόδου νατασάκι;

http://www.woman-on-top.gr/?p=485 είναι ένας πίνακας με τιμές και μέρες...νομίζω μας βοηθάει

τελευταία περίοδο είχα 14/2. η σπερματέγχυση έγινε 1/3. δηλαδή πριν απο 16 μέρες. αν πάω με βάση τον πίνακα θα πρέπει η χοριακή να είναι 200-400. να βάλω τα κλάμματα τώρα;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Ωχ τι λες..μην βάλεις τα κλάματα...μα..κία ο πίνακας που σου έστειλα ίσως...Θα σου έλεγαν στο μικροβιολογικό αν δεν ήταν καλά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

θα δω και την παρασκευή. ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. είχα πει κάποια στιγμή οτι το θέμα δεν είναι το να μείνουμε έγκυες αλλά το να κάνουμε γερά παιδάκια. γι'αυτό κι εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί ακόμα, δεν έχω χαρεί, όπως κανονικά θα έπρεπε. κάτι με κρατάει. δεν ξέρω. θα δούμε την παρασκευή.

u1114782.png

dev364pfs__.png

Συγνώμη νατασάκι μου αν σε αναστάτωσα...να βοηθήσω ήθελα και τελικά στο΄χάλασα με το λινκ που έστειλα...:( Αν βοηθά καθόλου εγώ σου εύχομαι να πάνε όόόόόλα καλά και έτσι πιστεύω πως θα πάνε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συγνώμη νατασάκι μου αν σε αναστάτωσα...να βοηθήσω ήθελα και τελικά στο΄χάλασα με το λινκ που έστειλα...:( Αν βοηθά καθόλου εγώ σου εύχομαι να πάνε όόόόόλα καλά και έτσι πιστεύω πως θα πάνε...

momentaki μου γλυκό τι λες; μην ακούω αηδίες! έτσι κι αλλιώς το κάθε εργαστήρι έχει τις δικές του τιμές. εκεί που πάω εγώ οι τιμές είναι κάπως διαφορετικές. οπότε είμαστε καλά. εμένα με έχει πιάσει η ανασφάλειά μου! μην το ξαναπεις αυτό! εντάξει;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εντάξει:) Ευχαριστώ!!!!!! Απλά χαίρομαι πολύ και όταν χαίρομαι το δείχνω!!!!!και παίρνω φόρα!!!!!;) Εσύ να είσαι ήρεμη, να προσέχεις...και ό,τι είναι να ρθει θα ρθει!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εντάξει:) Ευχαριστώ!!!!!! Απλά χαίρομαι πολύ και όταν χαίρομαι το δείχνω!!!!!και παίρνω φόρα!!!!!;) Εσύ να είσαι ήρεμη, να προσέχεις...και ό,τι είναι να ρθει θα ρθει!!!!

ακριβώς! και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!

αλήθεια, το chryssaki μας που είναι; έκανε άραγε τεστάκι; άντε, περιμένουμε καλά νέα!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Αχ ναι...πού είνάι; Θα έκανε τεστάκι απόψε...για να δούμε!!!! Chryssaki εμφανίσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Άσχετο αλλά βλέπω τώρα στο star oτι η Τζούλια βγήκε και παραδέκτηκε πως ήταν όλα εις γνώση της...Ελεος πια!!!! Σημασία θέλει!!!!! Πάει!!!! Εκνευρίστηκα πάλι!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ ναι...πού είνάι; Θα έκανε τεστάκι απόψε...για να δούμε!!!! Chryssaki εμφανίσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Άσχετο αλλά βλέπω τώρα στο star oτι η Τζούλια βγήκε και παραδέκτηκε πως ήταν όλα εις γνώση της...Ελεος πια!!!! Σημασία θέλει!!!!! Πάει!!!! Εκνευρίστηκα πάλι!!!!!

δεν θέλει σημασία.....μια ωραιότατη σουίτα στο δαφνί θέλει!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...