Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλημέρα..μετα από τις φωνές απόγνωσης του κοινού μου...εμφανίστηκα (ψωναρα ηθοποιός παιδί μου!!!)...

κοριτσούνες μου...το τεστακι δε χρειάστηκε γιατι ηρθε η κοκκινη αναθεματισμένη στρατία από τα βόρεια!!!!

ο γιατρούλης μου μου τηλεφώνησε να δει αν εκανα το τεστ κι εγω εσκασα στο γελιο..."δεν πρόλαβα" του λέω!!! απλώς χθες ειχα μονο κατι καφε και ο γιατρός μου είπε να δω αν θα εχω και σημερα καφε για να κανω χοριακή...ήλπιζε ο κακομοίρης...

αλλά του εστειλα πριν λίγο μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί μου...γαι αν δούμε πως προχωράμε!!!

νατασακι τελεια...είδες η μομέντα ε? δε σε αφήνει στο σκότος...τιμές χοριακής και τέτοια!!

ρε μομέντα πολύ λυπάμαι ποτυ δε θα εισαι στη συνάντηση σπίτι μου!!!

παυλίνα θες φροντιστήριο.... πότε ξεκινάμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μπήκα να ψάξω να βρω για τις τιμές της β χοριακής. Δες αυτό που σου στέλνω πιο κάτω...σε πόσες μέρες είσαι μετά την τελευταία μέρα περιόδου νατασάκι;

http://www.woman-on-top.gr/?p=485 είναι ένας πίνακας με τιμές και μέρες...νομίζω μας βοηθάει

Αχ, είσαι φοβερή!!!Εχθές έφαγα το google να ψάχνω για ένα αντιστοιχο πίνακα και τίποτα!

Αλλά να είσαι καλά βρε big mama μας έδωσες πάλι τα φώτα σου!!!

Ευχαριστώώώώώ:-D!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

ο γιατρός μου είπε οτι είναι καλή η τιμή. αλλά....

τοτε ακου το γιατρόοοοοο! αντε πια γιναμε όλοι επιστήμονες εμβρυολόγοι!

σύνελθεεεεε και μη μου το γκαντεμιάζεις!!!!

λίγο σε αφήνω και ξεφευγεις!!!

Καλημέρα κορούδες μου καλές!!!!! Chryssakiiiiii μουυυυυυυυυ καλλιτεχνικό ήρθε η καταραμένη πάλι; Ουστ από δω!!!!! Δεν την συμπαθώ καθόλου...μόνο όταν έρθει σε μένα θα την συμπαθήσω γιατί έτσι θα πάω παρακάτω!!!!! Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό αργά το απόγευμα...θα με εξετάσει λέει (πάλι θα διασκεδάσω) και θα αποφασίσουμε αν θα κάνω και τρίτη arvekap. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ!!!! Νομίζω είναι ξεκάθαρη η άποψη μου!!!! Ηθοποιούλα ούλα ούλα!!!!! Τι σκέφτεσαι να κάνεις τώρα; Κλίνεις προς κάπου;

Paulina μου ελπίζω σήμερα να σου περάσει λίγο η αρνητικότητα. Τα βουνά δικαιούμαστε να τα πάρουμε μόνο όταν φουσκώσει η κοιλιά μας για να χαλαρώσουμε!!!!

Οι υπόλοιπες πώς είστε;

Καλέ το eirinaki πού χάθηκε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημέρααααα......maria, virgi....καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! μακάρι να δούμε θετικές χοριακές σε λίγες μερούλες!

chryssaki.....να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κοπέλα μου! και του χρόνου να γιορτάσετε τα γενέθλιά του αγκαλιά με το μωράκι σας! οι επιθυμείες σας ευχές μου κοριτσάκι μου!

u1114782.png

dev364pfs__.png

καλημερα κοριτσια νατασα μου μην αγχωνεσε ειπαμε ολα καλα!!!

χρυσακι μου μου φαινεται οτι κ γω στεναχωρεθηκα αλλα δεν το βαζουμε κατω να χαιρεσε κ τον αντρουλη σου σημερα

μομεντακι τι τραβας με τις ενεσεις εξαψεις κ τετοια?υπομονη ο ουρανος θα γινει ποιο γαλανος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γιατι ανριανούλα μου? ποιός σε πείραξε?

σιγά μην το βάλω κάτω! εγω εχω πετάξει πολλές molotof στη ζωή μου για να το βάλω στα πόδια με την πρώτη μικροσυμπλοκή....συνεχίζω...

Adnihor μου με τις ενέσεις ζω έναν Αύγουστο!!!! Στην αρχή ήταν μόνιμος Αύγουστος τώρα είναι στιγμιαίος και παρωδικός!!!! Αλλάάάά...δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδιααααα!!!! Όπας!!! Αφού ζεσταίνομαι...και ξυπνώ...και τα παράθυρα δωστου να τα ανοίγω και ο καημενούλης ο άντρας μου θα πάθει κανένα κρυοπάγημα!!!!! Είμαι hot!!!! Τι να το κάνουμε!!!!:P Σοβαρά όμως είναι πολύ κουραστικό και ως αποτέλεσμα έχω πολλά νεύρα γιατί νιώθω συνέχεια κουρασμένη. Ουφ...θα περάσει σύντομα...ελπίζω...!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

γιατι ανριανούλα μου? ποιός σε πείραξε?

σιγά μην το βάλω κάτω! εγω εχω πετάξει πολλές molotof στη ζωή μου για να το βάλω στα πόδια με την πρώτη μικροσυμπλοκή....συνεχίζω...

Μολότοφ εδώ μολότοφ εκεί, μολότοφ παραπέρα!!!!

Μου κάναν το κεφάλι μου σαν τρύπια κουνουπιέρα!!!!!

Ένα μικρό μουσικό διάλειμμα από το moments fm radio!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοίτα! Βασικά μπορώ να γίνω η υπεύθυνη που γράφει τις παρενέργειες του συγκεκριμένου φαρμάκου! Και έτσι να κάνω διεθνή καριέρα ως ντοκτορ παρενεργού!!!! Στην πρώτη ένεση μου έτυχε η πρώτη παρενέργεια, που αντί να προκαλέσει αναστολή στη λειτουργία των ωοθηκών εμένα μου προκάλεσε ωορρηξία οπότε ήρθε και η ακατανόμαστη σε 10 μέρες! Εντομεταξύ ήμουν μονίμως κοκκινισμένη και με τα κοντομάνικα!!!!

Μια φούντωση μια φλόγαααααα!!!!!! (moments fm radio)

Στη δεύτερη ένεση οι εξάψεις συνεχίστηκαν αλλά πιο αραιές και η δε ακατανόμαστη συνέχισε για 20 μέρες! Λίγο πριν κάνω μετάγγιση αίματος σταμάτησε...μετά ξαναξεκίνησε...μετά ξανασταμάτησε...και πάει έτσι!!!!!

Εντομεταξύ πονούσα χτες και προχτές τη μέση μου σαν να ήταν να μου έρθει η ακατανόμαστη!!!! Αλλά δεν ήρθε φυσικά!!!!

Αυτά!!!! Νομίζω ήμουν σαφής!!!!! χεχεχε

Ντόκτορ παρενεργού όβερ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...