Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

υπομονη βρε κοριτσακια με τις ενεσεις !! Ειναι απαραιτητο κακο !!! Ποπο τελικα ειναι ΠΟΛΥ συχνο φαινομενο η θρομβοφιλια.....

μομεντακι ΣΥΝ θα εοχυμε αυριο !!!

Τα μομεντακια σου αντεξαν να παγωσουν ΚΑΙ να ξεπαγωσουν .. ειναι δυνατον να μην αντεξουν στην κοιλιτσα σου??? Με τιποτα! Ισα ισα τωρα ειναι που επιτελους τα καημενουλια θα βρουν καπου ζεστα και οικεια να φωλιασουν !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ααα κανεις λιγη δοση τυχερουλα μου...

εμενα η αιματολογος μου ειπε πως παει αναλογως τα κιλα κ βεβαιως αναλογως τα αποτελεσματα των εξετασεων..

δεν μου κανουν τπτ...καποιες φορες με ποναει οταν μπαινει..αλλες λιγο το υγρο κ αλλες τπτ..

Ωχ...λες να κάνω κάτι λάθος; Αφού μου έδειξε η κουμπάρα μου που είναι νοσοκόμα...και εξάλλου τι λάθος μπορώ να κάνω; Αφού απλό είναι...Ουφ...δεν ξέρω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

υπομονη βρε κοριτσακια με τις ενεσεις !! Ειναι απαραιτητο κακο !!! Ποπο τελικα ειναι ΠΟΛΥ συχνο φαινομενο η θρομβοφιλια.....

μομεντακι ΣΥΝ θα εοχυμε αυριο !!!

Τα μομεντακια σου αντεξαν να παγωσουν ΚΑΙ να ξεπαγωσουν .. ειναι δυνατον να μην αντεξουν στην κοιλιτσα σου??? Με τιποτα! Ισα ισα τωρα ειναι που επιτελους τα καημενουλια θα βρουν καπου ζεστα και οικεια να φωλιασουν !!!

Μακάρι βρε descolorira μου...Μακάρι! Τι να πω...Απλά με τα τόσο που περάσαμε και περνάμε ακόμη δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο οργανισμός μου μπορεί να μείνει έγκυος...Πάντα διερωτάμαι αν έχω και κάτι άλλο που μπορεί να ναι εμπόδιο και δεν το ξέρουμε...Ελπίζω τα μομεντάκια μου να τα καταφέρανε και αύριο να μου κάνουνε την ωραιότερη έκπληξη της ζωής μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

να σου πω κοριτσακι μου ..στην 1η εξω ηξερες για την θρομβο??

κ γω ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα αυριο,..

στην βελονα εχεις δει που η μια πλευρα ειναι σαν κομμενη!! πως να στο πω να το καταλαβεις??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ντεσκολορ μου με το καλο να κανεις την χοριακη σε παρακαλω να κανεις κ συ την εξεταση..διαβασα καπου πως 1 στους 7 ανθρωπους εχουν...ειναι μεγαλο το ποσοστο

μομεντακι η αιματολογος μου ειπε να κοιταχτουν κ οι γονεις μου κ η αδερφη μου..μπορει να παθουν τπτ?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Σε αιματολόγο ακόμη να πάω...ακολουθώ για την΄ωρα τις οδηγίες του γιατρού μου...Αν με το καλό έχω θετική χοριακή θα πάω σίγουρα σε αιματολόγο να μου ρυθμίσει και καλύτερα τη δόση...

Μακάρι βρε μαριλού μου...Ευχαριστώ για την αισιοδοξία σου! Μακάρι να βγει αληθινή αύριο!!!

Ξέρω πως είναί κληρονομική εντομεταξύ η θρομβοφιλία γιατί από κει ξεκίνησα να θέλω να την κάνω...Η μαμά μου είχε πέντε αποβολές πριν κάνει εμένα...και εντάξει τότε δεν έψαχναν και τόσο πολύ τα πράγματα...Και μου πε πως σε μένα είχε αλλάξει γιατρό και τις έκανε κάτι ενέσεις και τα κατάφερε...Οπότε αυτό μου έβαλε ιδέες και τις έκανα τις αναλύσεις...

Οχι δεν πρόσεξα να έχει ειναι διαφορετική η μια μεριά της βελόνας...γιατί; Εχει σημασία;:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημερα σε όλες.... Πως ειστε? Α ρε σαμπανιες που θα έχουμε αυριο!!!!!!

Καλημέρα αισιόδοξη Στελλίτσα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κ γω ετσι εκανα...πρωτα ακολουθησα τις οδηγιες του γιατρου μου κ μετσ πηγα στην αιματολογο..

το βραδυ που θα ανοιξεις την ενεση κοιτα την βελονα..

θα παρατηρησεις πως η μια πλευρα ειναι κοφτη...μισοφαγωμενη...οταν το δεις θα το καταλαβεις...βαλε την ενεση στην κοιλιτσα σου βλεπωντας εσυ την κομμενα πλευρα..απο τοτε που το ανακαλυψα ποναω ελαχιστοτατα...

δοκιμασε το καλο μου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

marilou μου ενοειται οτι θα παω να την κανω !! Εχω αγχωθει κι εγω με αυτη την εξεταση !!! Και μαλλον το εχω μετανιωσει που δεν την ειχα κανει απο πριν...!

καλημερα στελλιτσα !!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κ γω ετσι εκανα...πρωτα ακολουθησα τις οδηγιες του γιατρου μου κ μετσ πηγα στην αιματολογο..

το βραδυ που θα ανοιξεις την ενεση κοιτα την βελονα..

θα παρατηρησεις πως η μια πλευρα ειναι κοφτη...μισοφαγωμενη...οταν το δεις θα το καταλαβεις...βαλε την ενεση στην κοιλιτσα σου βλεπωντας εσυ την κομμενα πλευρα..απο τοτε που το ανακαλυψα ποναω ελαχιστοτατα...

δοκιμασε το καλο μου

Αχ σε ευχαριστώ..Θα το δοκιμάσω απόψε...Σε ευχαριστώ πολύ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαχχα μομεντακι εσκασα στα γελια με αυτο που εβαλες στην υπογραφη σου !!!

Χαχαχαχαχα...μπας και νομίζουνε βρε ότι δεν είμαι!!! Είμαι ανοικτή είπα μομεντάκια!!! Για συγκεντρωθείτε!!! χαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...