Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ιονελίτα μου καλό μαγείρεμα! Μαρία χαίρομαι που είσαι καλύτερα, όταν αγχώνεσαι μην το κρατάς μέσα σου για να μην παθαίνεις έτσι!

Ντεσκολορίρα μου, λίγο υπομονή, όλα θα γίνουν και τα δάκρια θα στερέψουν σιγά σιγά...

Νικόλ καλά να περάσεις στο πρωινό σου!

Μαριλού κοίτα να χαρείς την βόλτα σου γιατί έρχεται ΚΡΥΟ!!!!

Στελίτσα, έχουμε ένα καλό σπα εδώ λίγο έξω απο την Κατερίνη, κόπιασε!

Νάσυ φουσκώνεις;;;;

Εγώ σήμερα σπίτι, κάνω μια εργασία για το ανοιχτό πανεπιστήμιο και πρέπει να την παραδώσω αύριο και όπως πάντα την κάνω τελευταία στιγμή :))) Ακόμα και να μην την είχα όμως κομμένες οι βόλτες γιατί στην Κατερίνη σήμερα ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ παιδιά, έχει έναν τεράστιο ήλιο αλλά το πρώτο πραγματικό κρύο για φέτος.

Τί να πω, ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ σε όλες! Φιλάκια σε όποιες θυμήθηκα και σε όποιες ξέχασα!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα κορίτσια!

Ιονελίτα μου καλό μαγείρεμα! Μαρία χαίρομαι που είσαι καλύτερα, όταν αγχώνεσαι μην το κρατάς μέσα σου για να μην παθαίνεις έτσι!

Ντεσκολορίρα μου, λίγο υπομονή, όλα θα γίνουν και τα δάκρια θα στερέψουν σιγά σιγά...

Νάσυ φουσκώνεις;;;;

Εγώ σήμερα σπίτι, κάνω μια εργασία για το ανοιχτό πανεπιστήμιο και πρέπει να την παραδώσω αύριο και όπως πάντα την κάνω τελευταία στιγμή :))) Ακόμα και να μην την είχα όμως κομμένες οι βόλτες γιατί στην Κατερίνη σήμερα ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ παιδιά, έχει έναν τεράστιο ήλιο αλλά το πρώτο πραγματικό κρύο για φέτος.

Τί να πω, ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ σε όλες! Φιλάκια σε όποιες θυμήθηκα και σε όποιες ξέχασα!

Οταν θα παμε στο χωριο του αντρα μου στην Ελατη Τρικάλων θα σε επισκεπτουμε!

Καλημέρα Στελλίτσα! Πήγατε βόλτα ε; Ωραία!

Ανθή μου στείλε και λίγο κρύο από δω γιατί δεν μας βλέπω να χειμωνιάζει φέτος...Ελεος!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντακι ασε κυνηγουσε ενα σκυλο ο Βασιλακης και τα ειδα ολα. Ευτυχως τα σκυλια δεν πειραζουν τα παιδακια. Μια μπουκια θα τον εκανε.....

Εσεις τι καιρό εχετε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα΄!!!

Χθες μπήκα 100 φορές στο καφέ μας και εντούτοις δεν κατάφερα να γράψω τίποτα...Ήτανε από αυτές τις στιγμές που μαγκώνεις και δεν ξέρεις τι να πεις...Αχ...πολύ στενοχωρέθηκα...Δεν ξέρω τι να πω...Μια η ιονελίτα μας και μια η descolorira μας...Δεν το περίμενα καθόλου Des μου...μα καθόλου...Ήμουνα τόσο θετική και πραγματικά ένιωθα πως θα πάνε όλα καλά...Αλλά ενώ κάνουμε εμείς σχέδια προφανώς κάποιος εκεί ψηλά κάτι παραπάνω ξέρει...Αν χρειαστείς οτιδήποτε να μας το πεις...Θέλω πολύ να βοηθήσω και δεν ξέρω πώς...Απλά όσο "λίγο" και "απρόσωπο" κι αν ακούγεται στέλνω και στις δυο σας μια μεγάλη ζέστή αγκαλιά!!!

Μαράκι μου τι πέρασες κι εσύ...Σήμερα είσαι καλύτερα ε; Αντε κοπέλα μου και πλησιάζει η Τετάρτη...Μακάρι να φέρεις χαρμόσηνα νέα...Τα χρειαζόμαστε όλες πολύ...και άλλο τόσο η μανούλα σου...Μα φυσικά πάνω απ όλα ΕΣΥ!!!

Στελλίτσα μου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για την ψύξη;

Μαριλού άντε να έρθει η Πέμπτη να τελειώνεις και με την αυχενική!!!!

Μαρία10 μου καλό Σαββατοκυρίακο να έχεις!

Χαιρετώ όλες τις κοπέλες, τουρτίτσα, ανθή, κούκου, αργυρώ (καιρό έχεις να εμφανιστείς, ελπίζω να είσαι καλά!) και Νσσούλα!!! Και όποια άλλη ξεχνάω!!!:rolleyes:

Μομεντς καλημερα!Ξερω οτι ειταναι καπως βαρη το χτεσεινο διαλογο,αλλα παει περασε!Σημερα ειναι μια καινουρια για ολες μας και ελπειζω απο εδω και μπρος να μην εχουμε αλλες στεναχωριες!

Μομεντακι ασε κυνηγουσε ενα σκυλο ο Βασιλακης και τα ειδα ολα. Ευτυχως τα σκυλια δεν πειραζουν τα παιδακια. Μια μπουκια θα τον εκανε.....

Εσεις τι καιρό εχετε?

Εμείς ήλιο, ήλιο και ήλιο Στελλίτσα μου! Η θερμοκρασία στους 25 και δεν λέει να κατέβει...Απλά δεν θυμίζει Χριστούγεννα όλο αυτό και αρνούμαι να στολίσω μέχρι να ...χειμωνιάσει!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντς καλημερα!Ξερω οτι ειταναι καπως βαρη το χτεσεινο διαλογο,αλλα παει περασε!Σημερα ειναι μια καινουρια για ολες μας και ελπειζω απο εδω και μπρος να μην εχουμε αλλες στεναχωριες!

Καλημέρα Ιονελίτα!!!! Αχ βρε συ...έτσι είναι η ζωή μια καλή, μια κακή στραβή κι ανάποδη! Οπως τα λες: Μακάρι από δω και μπρος να μην έχουμε άλλες στεναχώριες! Μόνο χαρές!!!!

Γεια σου και σένα μικρό ιονελιτάκι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εμείς ήλιο, ήλιο και ήλιο Στελλίτσα μου! Η θερμοκρασία στους 25 και δεν λέει να κατέβει...Απλά δεν θυμίζει Χριστούγεννα όλο αυτό και αρνούμαι να στολίσω μέχρι να ...χειμωνιάσει!!!!:D

Χαχαχα που να στολισεις. Εδω μπουφαν δεν εχουμε βαλει ακομα. Κριμα και εχω παρει πολλα του παιδιου....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Νάσυ φουσκώνεις;;;;

Αντθη αμα χιονζει στειλε μου μια μπαλιτζα απο χιονη γιατι το λατρεβω!Καλη εργασια!

Στελιτσα ,μου φενεται οτι προλαβατε στο τσακ την βολτουλα σας!Πολυ συνεφια εχει πεσει.Λες να ριξει καμια μπορα?

Απο δυναμη εχω (δεν ξερω ποση ακομι..) αφου την επειβιοση την εκανα τεχνη στον εαυτο μου!

Περειμενουμε ολες την Μαρακη να χαρουμε!Μονο καταφερουμε να την αγχωνουμε παραπανω!

Ιονελιτα αμα χιονισει θα έρθω στην πλατεια να παιξουμε χιονοπολεμο!!!!

Χι χι !

Αμα χιονισει ειπα στον αντρα μου οτι θα κοιμιθω εξω ,στην ταρατσα!Τι ορεα εστειση να πεφτει το χιονη στο προσωπο απο τον ουρανο!!!!Να μην σου πω οτι με κοιταγε σαν ουφο....:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...