Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ιονελιτακι κι εγω κατι τετοια κουφα λεω στον αντρα μου!!

Εχω ενα φιλο που μενει κοντα παρνηθα οποτε αν χιονισει προς τα εκει και εδω δεν εχει χιονισει...βαζει λιγο χιονι στην καροτσα του 4χ4 και μας φερνει χεχεχε

Λοιπον...ξυπνησα (δυστυχως) εκλαψα παλι πολυ το πρωι...και μετα πλακωθηκα στις δουλειες να ξεχαστω,,,καθαρισα τη βεραντα ξεσκονισα σκουισα σφουγγαρισα κλπ..

και στις 3:30 περιμενω τους μαθητες μοου απο το πανεπιστημιακο να ερ8ουν εδω να δουμε τις εργασιες τους κ τις παρουσιασεις τους και να τους βοηθησω... αυτο πιστευω οτι θα μου κανει πολυ καλο... εστω και προσωρινα!

Νικολ μου να εχεις ενα υπεροχο πρωινο !! θα ηθελα κι εφω να εχω ενα μεγαλο σπιτι κι τραπεζαρια να μαζευω τους φιλους μου για πρωινο φαγητο κλπ κλπ..τα λατρευω κατι τετοια !!!

Μομεντακι μου...εχω ξαναπει οτι σε θαυμαζω απιστευτα ! Ετσι δεν ειναι??? Οπως και την Ιονελιτα..που σιγουρα και οι 2 σας εχετε περασει πολλα περισσοτερα απο μενα κ ομως εχετε πολυ περισσοτερη δυναμη απο μενα...και φυσικα θα σας μιμηθω !!! Θα προσπαθησω εστω...γιατι μια ειμαι καλα και αισιοδοξη μια σκατα και πλανταζω σο κλαμα,,,

Ανθη μου...ευχαριστω για τα λογια σου...θα επανελθω στ ανερα μου που θα παω !!!

Στελλιτσα μου κ εμεις χτες καθολοου λεφτα για ψωνια..δεν μας παιρνει...εχουμε μπει μεσα...αλλα γενικα ειχα την καθλιψη μου...δε μοου εκανε καμια αισθηση να κοιταξω βιτρινες !

Μαρια1981 χαιρομαι αγαπη μου που εισαι καλυτερα ... και συγγνωμη...νιωθω οτι εχω μεριδιο ευθυνης για οτι επαθες...επρεπε να σεβαστω την αναμονη σου και να μην εκφραστω τοσο πολυ στο πως νιωθω....συγγνωμη και παλι...:( Ειμαι σιγουρη ομως οτι θα ερθεις εσυ με τα θετικα νεα και εκει θα πανυγηρισουμε ολες και εγω θα ξεχασω ολα τα ασχημα και θα παρω κουραγιο να συνεχισω !

Μαριλου μου εσυ..σε αφησα για το τελος :tongue::tongue::tongue: Βολτιτσες ακουω ε? εεεετσι !! Αντε αγγαπουλα να δεις ΟΛΑ θα πανε καλα στο επομενο υπερηχο και φυσικα με την περιδεση το πακετο θα ολοκληρωθει και τα μωρουλακια μας θα ειναι ασφαλη !!!

Γινομαι γραφικη γιατι το λεω συνεχεια...αλλα καθε φορα που του λεω ειναι ακομα και πιο δυνατο...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ντεσκολορακι θα σου κανει καλό να δεις τους μαθητες σου. Θα σε βαλουν και πιο ευκολα στο κλημα της δουλειας.

Οποτε θελετε παμε όλοι μαζι athens heart να παθουμε καταθλιψη ομαδικως...

Αντθη αμα χιονζει στειλε μου μια μπαλιτζα απο χιονη γιατι το λατρεβω!Καλη εργασια!

Δυστυχώς δεν χιονίζει γλυκιά μου, όποτε συμβεί όμως θα είσαι η πρώτη στο μυαλό μου! Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, θα μου χρειαστεί!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Στελλίτσα! Πήγατε βόλτα ε; Ωραία!

Ανθή μου στείλε και λίγο κρύο από δω γιατί δεν μας βλέπω να χειμωνιάζει φέτος...Ελεος!

Να σου στείλω όσο θέλεις, δεν μπορώ να ζεστάνω τα πόδια μου σήμερα, έχω μια σομπίτσα αλογόνου αγκαλιά γιατί εδώ στην πολυκατοικία είναι πολύ τσιγκούνηδες και το καλοριφέρ το ανάβουν μια ώρα μόνο το βράδυ... (Ζεσταίνονται λένε οι ψεύτες!)

ixhPp3.png

Δυστυχώς δεν χιονίζει γλυκιά μου, όποτε συμβεί όμως θα είσαι η πρώτη στο μυαλό μου! Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, θα μου χρειαστεί!

Δεν πιανει χιονη καθε χειμωνα εκει σε'σενα?

Χι χι !

Αμα χιονισει ειπα στον αντρα μου οτι θα κοιμιθω εξω ,στην ταρατσα!Τι ορεα εστειση να πεφτει το χιονη στο προσωπο απο τον ουρανο!!!!Να μην σου πω οτι με κοιταγε σαν ουφο....:confused:

Καλέ το μωρό θα γίνει κασάτο!

ixhPp3.png

Ιονελιτακι κι εγω κατι τετοια κουφα λεω στον αντρα μου!!

Εχω ενα φιλο που μενει κοντα παρνηθα οποτε αν χιονισει προς τα εκει και εδω δεν εχει χιονισει...βαζει λιγο χιονι στην καροτσα του 4χ4 και μας φερνει χεχεχε

Λοιπον...ξυπνησα (δυστυχως) εκλαψα παλι πολυ το πρωι...και μετα πλακωθηκα στις δουλειες να ξεχαστω,,,καθαρισα τη βεραντα ξεσκονισα σκουισα σφουγγαρισα κλπ..

και στις 3:30 περιμενω τους μαθητες μοου απο το πανεπιστημιακο να ερ8ουν εδω να δουμε τις εργασιες τους κ τις παρουσιασεις τους και να τους βοηθησω... αυτο πιστευω οτι θα μου κανει πολυ καλο... εστω και προσωρινα!

Νικολ μου να εχεις ενα υπεροχο πρωινο !! θα ηθελα κι εφω να εχω ενα μεγαλο σπιτι κι τραπεζαρια να μαζευω τους φιλους μου για πρωινο φαγητο κλπ κλπ..τα λατρευω κατι τετοια !!!

Μομεντακι μου...εχω ξαναπει οτι σε θαυμαζω απιστευτα ! Ετσι δεν ειναι??? Οπως και την Ιονελιτα..που σιγουρα και οι 2 σας εχετε περασει πολλα περισσοτερα απο μενα κ ομως εχετε πολυ περισσοτερη δυναμη απο μενα...και φυσικα θα σας μιμηθω !!! Θα προσπαθησω εστω...γιατι μια ειμαι καλα και αισιοδοξη μια σκατα και πλανταζω σο κλαμα,,,

Ανθη μου...ευχαριστω για τα λογια σου...θα επανελθω στ ανερα μου που θα παω !!!

Στελλιτσα μου κ εμεις χτες καθολοου λεφτα για ψωνια..δεν μας παιρνει...εχουμε μπει μεσα...αλλα γενικα ειχα την καθλιψη μου...δε μοου εκανε καμια αισθηση να κοιταξω βιτρινες !

Μαρια1981 χαιρομαι αγαπη μου που εισαι καλυτερα ... και συγγνωμη...νιωθω οτι εχω μεριδιο ευθυνης για οτι επαθες...επρεπε να σεβαστω την αναμονη σου και να μην εκφραστω τοσο πολυ στο πως νιωθω....συγγνωμη και παλι...:( Ειμαι σιγουρη ομως οτι θα ερθεις εσυ με τα θετικα νεα και εκει θα πανυγηρισουμε ολες και εγω θα ξεχασω ολα τα ασχημα και θα παρω κουραγιο να συνεχισω !

Μαριλου μου εσυ..σε αφησα για το τελος :tongue::tongue::tongue: Βολτιτσες ακουω ε? εεεετσι !! Αντε αγγαπουλα να δεις ΟΛΑ θα πανε καλα στο επομενο υπερηχο και φυσικα με την περιδεση το πακετο θα ολοκληρωθει και τα μωρουλακια μας θα ειναι ασφαλη !!!

Γινομαι γραφικη γιατι το λεω συνεχεια...αλλα καθε φορα που του λεω ειναι ακομα και πιο δυνατο...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!

Καλή ιδέα οι μαθητές, θα ξεχαστείς. Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα τελευταία έπεσα τα μεσημέρια, το νινί βλέπεις νυστάζει ενώ παλιότερα δεν κοιμόμουνα. Πιάνω όμως δουλειά στις 4 και έτσι δεν έχει ύπνο... Απο την μια γκρινιάζω και λέω οτι θέλω άδεια - αν και δεν μπορώ να πάρω, οι δικές μας διακοπές είναι στάνταρ και δεν παίρνουμε όποτε θέλουμε εμείς - αλλά απο την άλλη τα μικρά μου φτιάχνουν λίγο την διάθεση, γελάω λίγο!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Ionelita μου να σε ρωτησω....εσυ θα ξερεις σιγουρα !!

Το πακετο θρομβοφιλιας σαν εξεταση ειναι διαφορετικο απο το θρομβοελαστογραμμα?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ionelita μου να σε ρωτησω....εσυ θα ξερεις σιγουρα !!

Το πακετο θρομβοφιλιας σαν εξεταση ειναι διαφορετικο απο το θρομβοελαστογραμμα?

Το θρομβοελαστογραμμα απ'οσο ξερω ειναι το πρωτο τσεκαρισμα αν εισαι θετικη στην θρομβοφιλα!Η μαριλου νωμειζω το εκανε ,ξα σου πει συγουρα.Εγω εκανα κατευτιαν το πακετο θρομβοφιλιας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...