Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Τσα!!!!μπηκα γρηγορα για ενα γεια!!!descolor μου σε επαιρνα τηλ νωριτερα στο κινητο να δω πως εισαι αλλα δεν το σηκωσες..

Κι εμεις σε αγαπαμε κι εμεις καρδουλα μου και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ σε αυτο που περνας!!!!

μολις εφυγαν ολοι απο το πρωινο και παω να μαζεψω....θα τα πουμε αργοτερα!!!καλο μεσημερι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ευχαριστω αγαπη !

θα παω να κανω ολο το πακετο στο ΛΗΤΩ και η μαριλου και η νασουλα εκει πηγαν να ειμαι σιγουρη !

Το καλυτερο που θα κανεις!Σου ευκομαι να μην εχεις τοιποτα θετικο απο αυτο το πακετο!

Βγεικες καθολου?

Το καλυτερο που θα κανεις!Σου ευκομαι να μην εχεις τοιποτα θετικο απο αυτο το πακετο!

Βγεικες καθολου?

μακαρι να ειναι ολα καλα...

πουφ..ποσα λεφτα θα δωσουμε πλεον και που να τα βρουμε???

Μπα οχι....δουλειες εκανα....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Τσα!!!!μπηκα γρηγορα για ενα γεια!!!descolor μου σε επαιρνα τηλ νωριτερα στο κινητο να δω πως εισαι αλλα δεν το σηκωσες..

Κι εμεις σε αγαπαμε κι εμεις καρδουλα μου και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ σε αυτο που περνας!!!!

μολις εφυγαν ολοι απο το πρωινο και παω να μαζεψω....θα τα πουμε αργοτερα!!!καλο μεσημερι!!!!

Μωρο μου εσυ ησουν??? Ειχα την ηλεκτρικη σκουπα και δεν το ακουσα.... ε μα κι εσυ βρε...βγαλε την αποκρυψη !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Προχτες ο δοικος μου πειγε στο σουπερ μαρκετ.Οπως συνιθως με μια λιστα στο χερι και τα χρηματα μετρημενα!Γυρνοντας απο τα ψωνια ,μου λεει:''Σου εχω παρει μια εκπλιξι!" .Εγω η ''ρομαντικια'' του λεω''Αφου δεν ειχες παραπανω χρηματα,πως το πειρες?Με την καρτα του Τσαμπιον-Καρρφουρ,ειχε μαζεψει ποντους και του εδωσαν μια δωροεπιταγη 5 ευρο.Πειρε και καποια προιοντα που ειχαν εκπτωση και επομενως 2.5 ευρο επιστροφι.Εβαλα και εγω τα δυο ευρο και σου πειρα το δωρακη σου!:Ενα κουρδιστο καρουσελ χριστουγενιατικο!

Συγκυνιτικα τοσο πολυ που δεν μπωρουσα να κρατεισω τα δακρια μου,και δεν τον αφεινα απο την αγκαλια μου να μην δει τα δακρια μου.

Αντε τωρα να μαζεψω τα δακρια μου παλι,γιατι οπου να'ειναι ερχεται και δα με καταλαβει.

Αχ τι γλυκος. Εμενα πηγε στο πακτικερ και μου πηρε μια κουπα hello kitty. Kαι πολυ μας ειναι.. Αχ ουτε του παιδιου μου δεν θα κάνω δωρο.

Ασε Ιονελιτα οχι αλλο κλαμα....

Αχ τι γλυκος. Εμενα πηγε στο πακτικερ και μου πηρε μια κουπα hello kitty. Kαι πολυ μας ειναι.. Αχ ουτε του παιδιου μου δεν θα κάνω δωρο.

Ασε Ιονελιτα οχι αλλο κλαμα....

Ερειξα ενα υπνακο και επανυλθα!

Αυτες η αναμνισεις ειναι που μας μενουν.Μικρα πραγματακια με πολυ μεγαλη αξια!

γεια σας ομορφουλες μου...

κ σημερα ηταν μια χαρα η σοκολατιτσα που ειπια...

ιονελιτα μου εκανα την βλακεια κ ξαναειδα κ γω την ταινια που λες κ το δακρυ κορομηλο...μετα με επιασε το παραπονο για ολα αυτα που τραβαμε κ το κλου ηταν η περιδεση...δεν θελω...δεν θελω...δεν θελω να την κανω...ουφφφ.....

ντες μου καλα εκανες κ ειπες στα παιδια να ερθουν...θα δεις πως θα σου κανει πολυ καλο...καταλαβα τωρα...εαν εφερνες μια φορα τα πανω κατω στο σπιτι τωρα θα πας κ στους υπολοιπους της πολυκατοικιας...

κ γω ολο το πακετο θρομβοφιλιας εκανα...οχι το αλλο που ειπες..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

επισης με επιασαν τα κλαμματα με το καρουζελ σου ιονελιτα μου κ με την κουπα σου στελλιτσα μου...

αντε να κανω την επεμβαση γιατι εχω καταντησει μαρθα βουρτζη..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

επισης με επιασαν τα κλαμματα με το καρουζελ σου ιονελιτα μου κ με την κουπα σου στελλιτσα μου...

αντε να κανω την επεμβαση γιατι εχω καταντησει μαρθα βουρτζη..

Ειρθες δευτερη.Εδω ,Μαρθα βουρτση νο.1!

γεια σας ομορφουλες μου...

κ σημερα ηταν μια χαρα η σοκολατιτσα που ειπια...

ιονελιτα μου εκανα την βλακεια κ ξαναειδα κ γω την ταινια που λες κ το δακρυ κορομηλο...μετα με επιασε το παραπονο για ολα αυτα που τραβαμε κ το κλου ηταν η περιδεση...δεν θελω...δεν θελω...δεν θελω να την κανω...ουφφφ.....

ντες μου καλα εκανες κ ειπες στα παιδια να ερθουν...θα δεις πως θα σου κανει πολυ καλο...καταλαβα τωρα...εαν εφερνες μια φορα τα πανω κατω στο σπιτι τωρα θα πας κ στους υπολοιπους της πολυκατοικιας...

κ γω ολο το πακετο θρομβοφιλιας εκανα...οχι το αλλο που ειπες..

Και γιατι δεν θελεις να την κανεις Μαριλου την περειδεση?

Ειρθες δευτερη.Εδω ,Μαρθα βουρτση νο.1!

Αχ και εγώ την είδα αυτή την ταινία και έκλαιγα... Και μετά σκουπιζόμουν γιατί με φωνάζει ο μπαμπάς μου οτι κάνω κακό στο μωρό! Κορίτσια, χάλια οι ορμόνες μας!!!

ixhPp3.png

γλυκο μου ιονελιτακι δυστυχως δεν μπορω να συνηθησω με τπτ το νοσκομειο,τις ενεσεις,την πεταλουδα κ ξενερωνω πολυ με τα ραμματα που θα εχω παλι...

μου την σπαει που θα κατσω μια μερα μεσα...

γενικα το εχω δει πολυ στραβα...ξερω πως δεν γινεται να κανω κατι αλλο...απλα σας λεω τον πονο μου..

κατι μου εχει παθει το ιντερνετ μου σημερα κ με πεταει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

γλυκο μου ιονελιτακι δυστυχως δεν μπορω να συνηθησω με τπτ το νοσκομειο,τις ενεσεις,την πεταλουδα κ ξενερωνω πολυ με τα ραμματα που θα εχω παλι...

μου την σπαει που θα κατσω μια μερα μεσα...

γενικα το εχω δει πολυ στραβα...ξερω πως δεν γινεται να κανω κατι αλλο...απλα σας λεω τον πονο μου..

κατι μου εχει παθει το ιντερνετ μου σημερα κ με πεταει

Σόρι ρε κορίτσια, θα σας ζαλίσω πάλι. Τι είναι η περίδεση και γιατί την κάνετε; Πρέπει να την κάνουμε όλοι;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...