Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μα γιατι εβγαλαν το edit! Λες και εχεις γενεθλια σου ευχηθηκα ...

Σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!![/color

Θα σας πω κατι και το εννοω!!!μονο οι ευχες της οικογενειας μου και οι δικες σας με κανουν τοσο ευτυχισμενη!!!!!

Λοιπον ηταν ωραια σπιτι πολυ χαλαρα μονο με τους δικους μου ανθρωπους!!τα ιδια και το βραδυ....πεταχτηκα λιγο και στην ενορια μου να αναψω ενα κερακι..παρακαλεσα και τον Αγιο Νικολαο μπας και βαλει κι εκεινος το χερακι του το 2011 (τωρα που το σκεφτομαι σε ποσους Αγιους εχω ταξει...για να δω 1..2...3...4....104...):D:D:D

Λοιπον σας αφηνω αγαπες μου..παω να κερασω την αδερφουλα μου καφεδακι....

Θα τα πουμε το απογευματακι και παλι...

descolor μου θα σε παρω καποια στιγμη να μου ευχηθεις και απο το τηλ!!!!:-D:grin:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Στελλιτσα μου ενταξει σε ευχαριστω πολυ πολυ !!!

Νικολ μου σωπα βρε που θα με παρεις εσυ !! Εγω θα σε παρω να σου ευχηθω μολις φορτισει το κινητο μου !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Νικόλ μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σύντομα με το μπεμπέ!

Μαράκι1981 πλησιάζει η μέρα και όλα θα πάνε καλά!

Ντες και Ιονελίτα εύχομαι σύντομα να είστε καλύτερα!

Μαριλού μου την περίδεση θα την κάνεις για καλό! Μόνο αυτό να σκέφτεσαι και τίποτα άλλο να μην σε φοβίζει!

Όλες οι άλλες κούκλες καλά;

Εγω κορίτσια μπούχτισα στο σπίτι όλη την βδομάδα και το σ/κ βγήκα και πήγα σε 4 μαγαζιά για μικροπράγματα και σε ένα χορό που είχαμε. Κουράστηκα 2 μέρες και τώρα δεν θέλω να βγώ απο το σπίτι ξανά για όλη την εβδομάδα.. Τι κούραση ομως ε με την εγκυμοσύνη.. Να γεννηθεί με το καλό το μωράκι μας και πρέπει να αποκτήσω την χαμένη μου ενέργεια.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλως το μικρο μας !

Λογικο ειναι να κουραζεσαι περισσοτερο τωρα στην εγκυμοσυνη ! Κανε υπομονη ειναι ωραια κουραση αυτη !

Ελπιζω να μην αργησω να συνελθω.... παντως ο πονος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο αυτον του αρνητικου αποτελεσματος.... αλλο να ξερεις εξ αρχης οτι ειναι αρνητικο κ αλλο να εχεις θετικο να ξεκινας να κανεις ονειρα και σχεδινα και ξαφνικα να στα παιρνουν ολα πισω....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες!!!!!

χρονια πολλα στη νικολ μας...να ευχηθω απο'δω κ περα ολα σου τα δακρυα να ειναι δακρυα χαρας...να εχεις υγεια κ ολα θα γινουν...

μαριαμ μου κ γω ετσι κανω...ολη την εβδομαδα μεσα κ σαβ/κο παω για καφε κ ειμαι λες κ σκαβω ολη μερα...μετα την περιδεση δεν ξερω εαν θα εχω αυτο το προγραμμα βεβαια..

ντεσκολοριτακι μου σαφως αυτο ποναει περισσοτερο...το καλο ειναι πως ξερει πως μπορεις να συλλαβεις...το κακο ειναι οτι δεν καταφερες να το κρατησεις....

πρεπει να ψαχτεις ειτε με εξετασεις μπας κ παιζει τπτ ειτε να το θεωρησουμε ως τυχαιο γεγονος...γιατι μην ξεχνας πως κ η εξωσωματικη ειναι θεμα τυχης...

εμεις καλα ειμαστε....εδω πιτακι μας...κ αρχιζω κ μετραω αντιστροφα...σας εχω πρηξει το ξερω..αλλααα...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Ντες μου το μωράκι σου πάλεψε μα πάλεψες κι εσυ. Την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά! Σε καταλαβαίνουμε πόσο πονάς..

Μαριλού μου να μας τα λες να σε στηρίζουμε. Γι αυτό είμαστε εδώ..

Εγώ ξαπλώνω γιατι απο την κούραση έχω μικρές συσπάσεις. Μακάρι να φύγουν γιατι φοβάμαι :(

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημερα μαριλουκο !!!!

Μολις μιλησα και με το γιατρο μου του ειπα οτι επεσε η χοριακη και μου ειπε οτι το περιμενε γιατι το αιμα σπανια δε σημαινει κατι...αλλο τα καφε...κι αλλο το αιμα...

Και μου ειπε μολις μηδενιστει η χοριακη και καθαρισει ο οργανισμος θα κανονισουμε ενα ραντεβου και θα κανουμε καποιες εξετασεις για να αποκλεισουμε οσο μπορουμε τις παθολογικες αιτιες παλλινδρομησης....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα μαριλουκο !!!!

Μολις μιλησα και με το γιατρο μου του ειπα οτι επεσε η χοριακη και μου ειπε οτι το περιμενε γιατι το αιμα σπανια δε σημαινει κατι...αλλο τα καφε...κι αλλο το αιμα...

Και μου ειπε μολις μηδενιστει η χοριακη και καθαρισει ο οργανισμος θα κανονισουμε ενα ραντεβου και θα κανουμε καποιες εξετασεις για να αποκλεισουμε οσο μπορουμε τις παθολογικες αιτιες παλλινδρομησης....

Μακάρι να ήταν κάτι τυχαίο και να βγουν καλές όσες εξετάσεις και αν σου κάνει..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημερα μαριλουκο !!!!

Μακάρι να ήταν κάτι τυχαίο και να βγουν καλές όσες εξετάσεις και αν σου κάνει..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Να ευχηθώ με τη σειρά μου στη Nikol χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.. Κοριτσάρα το 2011 έρχεται και μαζί του έρχεται και το μωρό μας... Είμαι σίγουρη!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!!!ειμαι μπερδεμενη τα εχω χαμενα να σας τα πω μηπος και μπορειτε να με βοηθησετε,7/11 τελευταια περιοδος ,ωρηξια στες 18/11 με επιβαιβεωση του γιατρου και με κυκλο σταθερο 26 ημερων μου εμφανιστηκαν εχτες 5/12 κατι καφε υγρα τα οποια κατα διαστηματα τα ξανα βλεπω,εκανα και ενα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο πριν να δω τα καφε,λετε να ειναι η περιοδος και να ερχετε???ή εχω ελπιδες???/

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα!:P

Χρόνια Πολλά Νικόλ!!!Να είσαι πολύχρονη, ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το όνομά σου και ότι επιθυμείς να το πάθεις σύντομα.....:wink::wink::wink:

Επέστρεψα λοιπόν και εγώ από την ΥΠΕΡΟΧΗ βολτούλα μου στην Αθήνα!!!:D:D:D

Μπορεί να νυστάζω τρομερά αλλά..........Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!! να'ναι καλά τα κορίτσια, οι φίλες μου!!με κάνανε να ανανεωθώ πλήρως!!!!!:P:p:p

Υπέροχο Σαβ/κο!

Διάβασα πολύ γρήγορα το Σαββάτο τα άσχημα νέα αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πώ πέρα από το τετριμένο υπομονή!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες πολλά-πολλά φιλάκια!!!:-D:-D:-D:-D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Εφακη μου δε ξερω να σου απαντησω.. περιμενε μερικες μερες ακομα και αν δεν εχει ερθει κανονικη ροη κανε χοριακη....

Καλημερα κουκου !!! Μπραβο αγαπη που περασες καλα !!! Σιγουρα το χρειαζοσουν !!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...