Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγω Ντεσκο μου δεν εχω τετοια συμπτωματα...το μονο ειναι ο φοβος που νοιωθω που δεν με αφηνει να κοιμηθω τα βραδυ...ουφφφ περασαν οι μερες , μεθαυριο θα ξερουμε...Παντως η Ιονελιτα μας μας ανοιξε καλα την εβδομαδα , πολυ θα ηθελα να την ακολοθουσα...

θα ακολουθησεις αγαπη!!! ψυχραιμια !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσακια μου , ολη μερα σημερα ημουν στη μανουλα μου , δεν αντεχα μονη μου στο σπιτι....τη φοβαμαι πολυ τη σημερινη μερα , και στις 2 προσπαθειες που ηταν αποτυχημενες μου ειχε ερθει η ακατανομαστη την 27η μερα , και σημερα ειναι η 27 και με εχει πιασει...

Τουρτιτα μου , πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα...θα δεις ολα θα πανε πολυ καλυτερα απο εδω και μπρος...και συμφωνων απολυτα...εαν βγει θετικη η χοριακη μου προτιμω το γουρουνοπουλο μιας ειμαι και λιχουδο , αλκοολ δεν πολυπινω...χιχιχι

Ιονελιτακι μου....μπραβο !!!! Τελεια τα νεα της αυχενικης...αντε να κανεις και την περιδεση και ολα καλα θα πανε απο εδω και μπρος..

Στελλιτσα και Ντες πολυ σας ζηλευω.....θελω και εγω να βρεθουμε ολες....

Μομεντακι μου ???? Που ειχες χαθει τοσες μερες καλε??? Την Παρασκευη πως τα περασατε με τα μικρουλια σου ???

Δεσποινακι , σου ευχομαι η επομενη προσπαθεια σου να ειναι η τελευταια και τυχερη σου κοριτσι μου...

Νασουλα , Μαρακι , Μαριαμνακι , μαρουλακι και οποιο κοριτσακι ξεχναω πολλα πολλα φιλακια !!!!

Γεια σου Μαράκι μου!!! Είχα χαθεί λιγάκι γιατί ήμουνα στον κόσμο μου! Είναι κάποιες μέρες που νιώθω κουρασμένη και ειδικά όσο σκέφτομαι τι ακόμα έχω να περάσω...Μου περνάει όμως και επανέρχομαι βλέπεις!!!!:D

Βλέπεις; Φεύγει η κακή στραβή κι ανάποδη 27η μέρα και η ακατανόμαστη δεν ήρθε!!! Αντιθετως έρχεται η χοριακή σου!!! Αντε! Αχ έχω μια μεγάλη αγωνία...και πολύ λυπάμαι που είσαι αγχωμένη! Αντεξε ακόμα λιγάκι!!! Αντε μεθαύριο θα ξέρουμε!!! ΤΟ λέω και αναστενάζω!!!!

Εγώ μόλις ήρθα απ το γιατρό...Δεν έχω καμιά κύστη για την ώρα...Πάλι καλά...Η ακατανόμαστη ήταν ανώμαλη λόγω άγχους και λύπης μου είπε...Οπότε ξεκινάω την επόμενη βδομάδα ενέσεις καταστολής! Οταν αδιαθετήσω (κοντά στα Χριστούγεννα) θα ξεκινήσω τα cyclacur και μετά θα ξεπαγώσουμε τα τελευταία 6 παγωτάκια μου και όσα αντέξουνε και γίνουνε βλαστοκύστες θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά! Αχ ελπίζω να αντέξουνε!!! Για την ώρα έχω πολύ άγχος: να πετύχει η καταστολή, να αδιαθετήσω, να μην εμφανιστεί καμιά κύστη και να με σταματήσει....Να είναι εντάξει το ενδομήτριο μου...να αντέξουνε τα παγωτάκια...να πετύχει η εμβρυομεταφορά!!! Αχ όλα βουνό μου φαίνονται!!! Ελπίζω να είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά! Ο γιατρός μου επιμένει πως δεν έχουμε κάτι άλλο να ψάξουμε για την ώρα...όλες οι εξετάσεις ήτανε καλές...η ηλικία μου καλή...οπότε ήτανε κακιά τύχη!!! Τι να πω; Δεν ξέρω πώς να νιώθω πλέον!!!!Ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σου Μαράκι μου!!! Είχα χαθεί λιγάκι γιατί ήμουνα στον κόσμο μου! Είναι κάποιες μέρες που νιώθω κουρασμένη και ειδικά όσο σκέφτομαι τι ακόμα έχω να περάσω...Μου περνάει όμως και επανέρχομαι βλέπεις!!!!:D

Βλέπεις; Φεύγει η κακή στραβή κι ανάποδη 27η μέρα και η ακατανόμαστη δεν ήρθε!!! Αντιθετως έρχεται η χοριακή σου!!! Αντε! Αχ έχω μια μεγάλη αγωνία...και πολύ λυπάμαι που είσαι αγχωμένη! Αντεξε ακόμα λιγάκι!!! Αντε μεθαύριο θα ξέρουμε!!! ΤΟ λέω και αναστενάζω!!!!

Εγώ μόλις ήρθα απ το γιατρό...Δεν έχω καμιά κύστη για την ώρα...Πάλι καλά...Η ακατανόμαστη ήταν ανώμαλη λόγω άγχους και λύπης μου είπε...Οπότε ξεκινάω την επόμενη βδομάδα ενέσεις καταστολής! Οταν αδιαθετήσω (κοντά στα Χριστούγεννα) θα ξεκινήσω τα cyclacur και μετά θα ξεπαγώσουμε τα τελευταία 6 παγωτάκια μου και όσα αντέξουνε και γίνουνε βλαστοκύστες θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά! Αχ ελπίζω να αντέξουνε!!! Για την ώρα έχω πολύ άγχος: να πετύχει η καταστολή, να αδιαθετήσω, να μην εμφανιστεί καμιά κύστη και να με σταματήσει....Να είναι εντάξει το ενδομήτριο μου...να αντέξουνε τα παγωτάκια...να πετύχει η εμβρυομεταφορά!!! Αχ όλα βουνό μου φαίνονται!!! Ελπίζω να είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά! Ο γιατρός μου επιμένει πως δεν έχουμε κάτι άλλο να ψάξουμε για την ώρα...όλες οι εξετάσεις ήτανε καλές...η ηλικία μου καλή...οπότε ήτανε κακιά τύχη!!! Τι να πω; Δεν ξέρω πώς να νιώθω πλέον!!!!Ουφ...

Χαιρομαι παρα πολυ Μομεντακι μου που ολα ειναι καλα...Θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις και θα παραλαβεις γρηγορα τα μομεντακια....αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα...οταν βαζες βλαστοκυστες εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εμφυτευσης....θα πανε ολα σουπερ και γιατι δεν εχεις καποιο προβλημα αλλα και γιατι στο χρωσταει η ζωη....χαιρομαι πολυ για σενα...Παντα μα παντα εχεις να πεις για ολες μας μια καλη κουβεντα και μας στηριζεις...Αξιζεις και εσυ να παρεις τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης σου...ολοι οι κοποι σου θα ανταμειφθουν , ειμαι σιγουρη...

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα,πηγα εδωσα το αιμα μου και μετα τες 11 θα εχουμε αποτελεσματα!!!!!τα καφε ελατωθηκαν και η περιοδος αφαντη οπως καταλαβατε φτασαμε την 5 μερα καθηστερησης:cool:

αντε να δουμε τι θα δουμε:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημεραααααααααααααααααα,πηγα εδωσα το αιμα μου και μετα τες 11 θα εχουμε αποτελεσματα!!!!!τα καφε ελατωθηκαν και η περιοδος αφαντη οπως καταλαβατε φτασαμε την 5 μερα καθηστερησης:cool:

Καλα αποτελεσματα!!!!

Καλημερα!!!ι κανετε?εγω δεν εχω κοιμηθει καθολου ολο το βραδυ γιατι ο αντρουλης μου ειναι αρρωστος κι ολο εβηχε!!!:mad::-xνα δω πως θα βγαλω τη μερα που τελειωνω στις 20.00 το βραδυ...

Να'χετε ολες μια καλη μερα!!!!εμενα η μερα μου ξεκιναει με πολλες εξωτερικες δουλειες...(και βαριεμαι!!)

Φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια !!!

Νικολ μου περαστικα στον αντρουλη σου και καλο κουραγιο για σημερα !!!

Εφακη περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα!!! Καλο ειναι που σταματησαν τα καφε !!!

Μαρακι και Ιονελιτα ναι στο κεντρο ΘΑ πηγαινα σημερα να κανω τη χοριακη, αλλα δεν πηγα.

Μομεντακι ποσο μα ποσο σε θαυμαζω που βρισκεις τη δυναμη να προχωρησεις αμεσως !! Μπραβο αγαπη μου !!! Ευχομαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πανε ολα καλα !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Χαιρομαι παρα πολυ Μομεντακι μου που ολα ειναι καλα...Θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις και θα παραλαβεις γρηγορα τα μομεντακια....αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα...οταν βαζες βλαστοκυστες εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εμφυτευσης....θα πανε ολα σουπερ και γιατι δεν εχεις καποιο προβλημα αλλα και γιατι στο χρωσταει η ζωη....χαιρομαι πολυ για σενα...Παντα μα παντα εχεις να πεις για ολες μας μια καλη κουβεντα και μας στηριζεις...Αξιζεις και εσυ να παρεις τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης σου...ολοι οι κοποι σου θα ανταμειφθουν , ειμαι σιγουρη...

Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!!!! Ειλικρινά!!! Ξέρω πως τα εννοείς αυτά που λες κι έχουνε μεγάλη σημασία για μένα!!!!

Αχ τι ωραίααααααα!!! Θα περιμένουμε νέα σου εφάκη μου! Μην μας ξεχάσεις ε!!!! Υποψιάζουμε ότι θα είναι μέρα χαράς σήμερα!!!!:D

Καλημερουδια !!!

Νικολ μου περαστικα στον αντρουλη σου και καλο κουραγιο για σημερα !!!

Εφακη περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα!!! Καλο ειναι που σταματησαν τα καφε !!!

Μαρακι και Ιονελιτα ναι στο κεντρο ΘΑ πηγαινα σημερα να κανω τη χοριακη, αλλα δεν πηγα.

Μομεντακι ποσο μα ποσο σε θαυμαζω που βρισκεις τη δυναμη να προχωρησεις αμεσως !! Μπραβο αγαπη μου !!! Ευχομαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πανε ολα καλα !!!

Descolorira μου μόνο προχωρώντας νιώθω πως αφήνω πίσω μου τα αρνητικά...Όπως τα λες! Ελπίζω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάνε όλα καλά!!!!

Εσύ πώς είσαι; Θα επαναλάβεις τη χοριακή σήμερα να δεις αν μηδενίστηκε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όόόλες! Βρήκα 5 λεπτά χρόνο απ τη δουλειά και μπήκα για μια καλημέρα! Θα προσπαθήσω να μπω και μετά!!! Αγωνιώ για το εφάκη μας!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...