Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Στελλίτσα μου είπε ο γιατρός ότι μετά τη σπερματέγχυση γινεται υπέρηχος και όχι πριν, αυγουλάκι ένα έχω το δικό μου , δεν πήρα φάρμακα , είναι η πρώτη μου φορά και ξεκινάμε με φυσικό κύκλο. Στο ebryo art θα την κάνω. Εσύ έχεις κάνει?

Μετα τη σπερματεγχυση? Την ιδια μερα?

Εγω εχω κανει 2 στο Ιασω με τον γυναικολογο μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μετα τη σπερματεγχυση? Την ιδια μερα?

Εγω εχω κανει 2 στο Ιασω με τον γυναικολογο μου.

Μου είπε πως υπέρηχο θα κάνουμε μετά τη σπερματέγχυση, δεν ξέρω αν εννοεί την ίδια μέρα ή την επόμενη..θα τον ρωτήσω αύριο που έχω ραντεβού.

Εσύ πότε έκανες υπέρηχο?

Αν κοντευετε και εσεις Νικολ. Ουτε μηνας δεν εμεινε......

Αχ Στελλιτσα μου!!πραγματικα πως περασε ο καιρος!!!και ο χρονος μεχρι τοτε πιστευω οτι θα περασει πολυ πολυ γρηγορα λογω των εορτων...Ανυπομονω...πολυ χαρηκα και με τα νεα της μαριας σημερα!!!

Μου είπε πως υπέρηχο θα κάνουμε μετά τη σπερματέγχυση, δεν ξέρω αν εννοεί την ίδια μέρα ή την επόμενη..θα τον ρωτήσω αύριο που έχω ραντεβού.

Εσύ πότε έκανες υπέρηχο?

Μελετίνα γειά σου!!!

Εμένα μου έκανε υπέρυχο μετά την σπερματέγχυση όπου με άφησε λίγο μετά την σπερματέγχυση κανένα 10λεπτο, μετά ήρθε μου έκανε τον υπέρυχο να δούμε αν έγινε ωορηξία και στην συνέχεια ξάπλωσα περίπου 1/2ώρα στο κρεβάτι, στην συνέχεια ντύθηκα και έφυγα!

Γιατί σε έχει αγχώσε τόσο το πότε θα γίνει ο υπέρυχος???

Με την πρεγκνύλ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις ωορηξία ακριβώς μετά απο 36 ώρες:-P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ πότε έκανες υπέρηχο?

Εγώ εκανα πριν την πρεγκνυλ. Δεν εκανα μετα.

Καθε γιατρος εχει το συστημα του τελικα....;)

Μελετίνα γειά σου!!!

Εμένα μου έκανε υπέρυχο μετά την σπερματέγχυση όπου με άφησε λίγο μετά την σπερματέγχυση κανένα 10λεπτο, μετά ήρθε μου έκανε τον υπέρυχο να δούμε αν έγινε ωορηξία και στην συνέχεια ξάπλωσα περίπου 1/2ώρα στο κρεβάτι, στην συνέχεια ντύθηκα και έφυγα!

Με την πρεγκνύλ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις ωορηξία ακριβώς μετά απο 36 ώρες:-P

Γεια σου Κούκου!!

Όντως έχω λιγάκι αγχωθεί με το πόσο κοντά στην ωορρηξία θα γίνει η σπερματέγχυση επειδή σε μας το σπέρμα δε ζει πάρα πολύ δηλ δε ζει ένα με δύο 24ωρα όπως γίνεται συνήθως.....ικανοποιητικό είναι το σπέρμα ως τις 5 πρώτες ώρες , θέλω να πω πως αν η ωορρηξία γίνει με διαφορά κάποιων ωρών τότε λιγοστεύουν οι πιθανότητες. Δε λέω πως περιμένω ότι θα μείνω αμέσως έγκυος αλλά τουλάχιστον να έχει γίνει τη σωστή ώρα δηλ να έχει γίνει από μας το καλύτερο δυνατό.

Εσείς κορίτσια από όσο βλέπω έχετε κάνει σπερματεγχύσεις με επιτυχία και πολύ χαίρομαι γιαυτό. Νομίζω η Στελλίτσα διάβασα πως είναι έγκυος...από σπερματέγχυση? Κάποια άλλη από εσας? Εύχομαι σε όλες γρήγορα ότι επιθυμείτε!!

Δομνίνα καλά που μου τα είπες γιατι δεν είχα ιδέα μουσικής.........από ότι κατάλαβα επειδή μου έδωσε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ο γιατρός μου άρα την Τρίτη θα πάω να ζητήσω παρεμπεπτικό για την επιτροπή εκτός αν του λείπουν κάποια δικαιολογητικά.

Δεν ξέρω αν θα δεχτούν όμως τα σπερματοδιάγραμματα του άντρα μου το ένα είναι από την βοιατρική και το άλλο του Λυμπερόπουλου γιατι λεει το χαρτί από εργαστήριο του Ι.Κ.Α.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια............

Την εξωσοματική θα την κάνω στου Πάντου το εργαστήριο αλλά την κάνει ο δικός μου γιατρός που συνεργάζεται μαζί του.

Μελετίνα και γω έκανα πρίν ένα μήνα σπερματέγχυση και υπέρηχο μου έκανε πρίν την ένεση και είδε οτι είναι 20 χιλ. το ωάριο και το βράδι κατά τις 8 έκανα την ένεση Πέμπτη και Σάββατο πρωι έκανα την διαδικασία, αλλά το κατάλαβα και από μόνη μου ότι έσπασε το αυγό γιατί το Σάββατο το πρωί που ξύπνησα είχα πονάκια στην ωοθήκη, αλλά δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα...........εύχομαι κοριτσάκι μου εσύ να είσαι τυχερή.

Διαφημίσεις

Εμένα Στελίτσα τον λένε Γεωργογιάννη, τον δικό σου τον ξέρω είναι ο Χρυσάγης, δεν έχω παει αλλά μένω Κορυδαλλό και τον ξέρω γιατί είναι της περιοχής μας και τον έχω ακουστά.

Μελετίνα και γω έκανα πρίν ένα μήνα σπερματέγχυση και υπέρηχο μου έκανε πρίν την ένεση και είδε οτι είναι 20 χιλ. το ωάριο και το βράδι κατά τις 8 έκανα την ένεση Πέμπτη και Σάββατο πρωι έκανα την διαδικασία, αλλά το κατάλαβα και από μόνη μου ότι έσπασε το αυγό γιατί το Σάββατο το πρωί που ξύπνησα είχα πονάκια στην ωοθήκη, αλλά δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα...........εύχομαι κοριτσάκι μου εσύ να είσαι τυχερή.

Σευχαριστώ πάρα πολύ και σε σένα εύχομαι στον επόμενο κύκλο όλα να πάνε καλά? Προχωράς σε εξωσωματική? (επειδή κάτι διάβασα για τα δικαιολογητικά που λέγατε)

Εμένα μου είπε γύρω στα 18 χιλ θα κάνω την ένεση. Επαφές επέτρεψε πριν τη σπερματέγχυση?

Μελετίνα γειά σου!!!

Ακριβως το ιδιο ειχε κανει και η γυναικολογος που με ειχε αναλαβει τοτε στο Λητω και στις 4 σπερματεχυνσεις που εκανα...Απλα ενημερωτικα το αναφερω γιατι δεν της εχω πια εμπιστοσυνη...

Νικολ μου εισαι καλυτερα?

Μελετινα,εγω εχω μεινει εγκυος τρεις φορες εγκυος με σπερματαεγχυση!Την τελευτεα φορα με διδιμα!Απο διδιμα εξελειχτεικε το ενα,και τωρα ειμαι εγκυος!

Η Στελειτσα δυο φορες εκανε σπερματεγχυση και εμειναι και στης δυο!

Χαλαρη να εισαι [ανω απ'ολα και υπομονη μεχρη το αποτελεσμα!

Ολα καλα σου ευκομαι να πανε!

Μελετίνα μου εμείς του ζητήσαμε να μας κάνει 1 λεπτό πριν την σπερματέγχυση τον υπέρηχο και είδαμε οτι είχε σπάσει το αυγουλάκι και μετά κάναμε κανονικά την διαδικασία. Εσάς πρέπει να σας κάνει πριν αφού το σπέρμα ζει μόνο 5 ώρες.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...