Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Εσύ πώς είσαι μικρούλα; Πάντως το σκέφτηκα! Αν η πρόσκληση για καφέ περιλαμβάνει και αεροπορικο΄εισιτήριο και διαμονή με 3 γεύματα για μια βδομάδα στην Αθήνα έρχομαι!!!! χαχαχαχα

Μαζευτήκατε πολλές; Πολύ μου άρεσε η ιδέα σου πάντως!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

άρα εχεις..."ΕΞΑΨΗΗΗΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΨΗΗΗΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΨΗ....ΌΤΑΝ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΈΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΕΞΑΨΗΗΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΨΗΗΗΗ"

Χαχαχαχαχα!!!!! Και προχωράμε σε κάτι πιο λαϊκό: ---Κορμί μου καημένο πώς βαστάς και δεν κρυώνεις; Στον έρμο χιονιά τόση ζεστασιά πώς τη βιώνεις!!!!!-----Δεν με δρόσισε κανείίίίίίίιςςςςς-----

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χρυσακι δεν με πειραξε κανενας για σενα στεναχωρεθηκα(συμπαρασταση στις τοοοσες ψυχρολουσιες που εχω περασει κ γω)φοβερο το τικερακι μακαρι να μπορουσα να βαλω κ γω εκει που γραφω να λεει απο κατω

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΡΘΕΙΣ

μομεντακι σε καταλαβαινω εχω την μανουλα μου που ταλαιπωριεται γιατι μπηκε αποτομα στην εμηνοπαυση μετα απο υστεροκτομη(ετσι δεν λεγεται?)μεχρι που της κοκκινιζουν τα αφτια κ γελανε τα παιδια της αδερφης μου οταν τα βλεπουν που νε ξεραν κ αυτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δε σε πιστευω.....γελάω και με κοιτάνε όλοι στο γραφείο!!!

για σενα θα κάνω μια εξαίρεση!!

λοιπόν...ειλικρινά η συνάντηση αυτή θα κάνει τρομερό καλό σε όλες μας είναι χαρούμενη που τα μέλη εχουν γίνει 10 και νομίζω είμαστε αρκετες κι από διάφορες περιπτώσεις...θα γίνει δουλίτσα!!!!

υγ

κι επίσης "φωτίαααα φωτιάααα είναι ο ερωτας που ζουμε....φωτιά φωτιά...παρε χαπι να καούμεεε εεεε εεε οο οοο ο ο ο !"

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

Διαφημίσεις

χρυσακι δεν με πειραξε κανενας για σενα στεναχωρεθηκα(συμπαρασταση στις τοοοσες ψυχρολουσιες που εχω περασει κ γω)φοβερο το τικερακι μακαρι να μπορουσα να βαλω κ γω εκει που γραφω να λεει απο κατω

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΡΘΕΙΣ

μομεντακι σε καταλαβαινω εχω την μανουλα μου που ταλαιπωριεται γιατι μπηκε αποτομα στην εμηνοπαυση μετα απο υστεροκτομη(ετσι δεν λεγεται?)μεχρι που της κοκκινιζουν τα αφτια κ γελανε τα παιδια της αδερφης μου οταν τα βλεπουν που νε ξεραν κ αυτα

Αχ ρε adnihor μου. Ειδικά στην πρώτη ένεση τα ίδια κι εγώ...μέχρι τα αυτιά! Αχ...ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η μαμά σου...και να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα αυτή η διαδικασία...ευτυχώς η δική μου μαμά δεν κατάλαβε τίποτα...Από οργανισμό σε οργανισμό τελικά όλα διαφοροποιούνται....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μη στεναχωριέσαι ανδριανούλα μου...θα μου περάσει...μπροστά ανοίγεται κι άλλη προσπάθεια...δε μασάω...οκ αν ήμουν στη 10η αποτυχημένη μπορει να εκλαιγα...αλλά χαθηκε μια μαχη όχι ο πόλεμος!

δε σε πιστευω.....γελάω και με κοιτάνε όλοι στο γραφείο!!!

για σενα θα κάνω μια εξαίρεση!!

λοιπόν...ειλικρινά η συνάντηση αυτή θα κάνει τρομερό καλό σε όλες μας είναι χαρούμενη που τα μέλη εχουν γίνει 10 και νομίζω είμαστε αρκετες κι από διάφορες περιπτώσεις...θα γίνει δουλίτσα!!!!

υγ

κι επίσης "φωτίαααα φωτιάααα είναι ο ερωτας που ζουμε....φωτιά φωτιά...παρε χαπι να καούεεε εεεε εεε οο οοο ο ο ο !"

Και πέφτουν οι τόνο με μια μπαλάντα από τους Γαλάνη και Καραδήμο:

"Σε θέλω εδώ για να μπορώ μπας και κρυάνω τον εαυτό μου

σε θέλω εδώ για να μπορώ να μην ζεσταίνει το κούτελο μου

κι όταν κρυάνω θα σου πω, να πας να γίνεις παγωτό...

σε θέλω εδώ...για να υπάάάάάάάάρχω"

Αφιερωμένα σε όλα τα παγάκια και παγόβουνα του κόσμου!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ο σταθμός moments radio fm συνεχίζει με διαφημιστικά μηνύματα! Θα επανέλθουν τα μουσικά προγράμματα μετά το μεσημέρι!!!!!! Όμορφη μέρα να χετε όόόόόλες και όόόόλοι!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα..μετα από τις φωνές απόγνωσης του κοινού μου...εμφανίστηκα (ψωναρα ηθοποιός παιδί μου!!!)...

κοριτσούνες μου...το τεστακι δε χρειάστηκε γιατι ηρθε η κοκκινη αναθεματισμένη στρατία από τα βόρεια!!!!

ο γιατρούλης μου μου τηλεφώνησε να δει αν εκανα το τεστ κι εγω εσκασα στο γελιο..."δεν πρόλαβα" του λέω!!! απλώς χθες ειχα μονο κατι καφε και ο γιατρός μου είπε να δω αν θα εχω και σημερα καφε για να κανω χοριακή...ήλπιζε ο κακομοίρης...

αλλά του εστειλα πριν λίγο μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί μου...γαι αν δούμε πως προχωράμε!!!

νατασακι τελεια...είδες η μομέντα ε? δε σε αφήνει στο σκότος...τιμές χοριακής και τέτοια!!

ρε μομέντα πολύ λυπάμαι ποτυ δε θα εισαι στη συνάντηση σπίτι μου!!!

παυλίνα θες φροντιστήριο.... πότε ξεκινάμε?

ποτε ξεκιναμε? θελω εντατικα μαθηματα!!!!!!

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ! χτυπησε το τηλ και επιασα το μπουρου μπουρου !!!!!

λοιπον καταρχην για σενα πολυ λυπηθηκα που ηρθε η σιχαμενη αλλα μη μασας! θα συνεχισουμε τον αγωνα μας ετσι δεν ειναι??????

Οσο για μενα, την εκανα τελικα , πονεσα παρα πολυ δυστυχως και ακομα και τωρα ειμαι χααααλια ! Νιωθω λες και εχουν ξεκολησει ολα εκει κατω και απλα κρεμμονται! Ειμαι αυπνη ολο το βραδυ!!!!!

Τα αποτελεσματα απο το σπερμα ηταν 40% μονο συνολικη κινητικοτητα 24.000.000/ml μονο και 30% μονο φυσιολογικες μορφολογιες!

Εχω πιθανοτητες???

Τα αυγουλακια μου σκασανε και τα δυο μαζι !

Σε καλες συνθηκες θα πηγαιναμε και για δυδυμακια !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...