Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπερα κ απο μενα!! Δεσκολορ μου ειδες?? Ολα τελεια!!

Εσυ μονο να μην κουραζεσαι κ ολα θα γινουν!!

Μομεντακι τι ειναι αυτα? Αισιοδοξια θελω!!! το εχουμε συζητησει τοσες φορες.

δεν υπαρχουν συμπτωματα τοσο νωρις. Θα περιμενω με αγωνια νεα σου!!

Ιονελιτα, μαριλου, νικολ, στελλιτσα με το καινουργιο χαλι τι κανετε????

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλησπερα κ απο μενα!! Δεσκολορ μου ειδες?? Ολα τελεια!!

Εσυ μονο να μην κουραζεσαι κ ολα θα γινουν!!

Μομεντακι τι ειναι αυτα? Αισιοδοξια θελω!!! το εχουμε συζητησει τοσες φορες.

δεν υπαρχουν συμπτωματα τοσο νωρις. Θα περιμενω με αγωνια νεα σου!!

Ιονελιτα, μαριλου, νικολ, στελλιτσα με το καινουργιο χαλι τι κανετε????

μαρια μου καλησπερα!τι κανεις???σε ποιο καινουριο χαλι αναφερεσαι και δεν το επιασα???

Ποσο δικιο εχεις νικολ!!!

Μια κ το ανεφερες πως τα παιρνουμε αυτα τα λεφτα απο το ικα?

τους παμε καποιο χαρτι οτι καναμε εξω?

πρεπει να εχουμε περασει επιτροπη? γιατι εγω δεν περασα,

με μεσον μου τα δωσαν τα φαρμακα.

Σας το ειπα? τα πηρα την Τριτη. 3 γκοναλ 900 (απο τις 5 που εγραφε το χαρτι) κ τις αρβεκαπ μου ειπαν πρεπει να τις αγορασω ενω σε μια κοπελα που πηγε λιγες μερες πριν απο μενα τις εδωσαν.

ααα κ μεσα στο βιβλιαριο εγραψαν κ τις αρβεκαπ δηθεν οτι τις εχω παρει..

Z58Ip2.png

μαρια μου καλησπερα!τι κανεις???σε ποιο καινουριο χαλι αναφερεσαι και δεν το επιασα???

καινουργιο χαλί δεν ξερω τι καταλαβες γιατι δεν βαζω τονους.

πηρε χαλι για το παιδικο η στελλιτσα...

Z58Ip2.png

Ποσο δικιο εχεις νικολ!!!

Μια κ το ανεφερες πως τα παιρνουμε αυτα τα λεφτα απο το ικα?

τους παμε καποιο χαρτι οτι καναμε εξω?

πρεπει να εχουμε περασει επιτροπη? γιατι εγω δεν περασα,

με μεσον μου τα δωσαν τα φαρμακα.

Σας το ειπα? τα πηρα την Τριτη. 3 γκοναλ 900 (απο τις 5 που εγραφε το χαρτι) κ τις αρβεκαπ μου ειπαν πρεπει να τις αγορασω ενω σε μια κοπελα που πηγε λιγες μερες πριν απο μενα τις εδωσαν.

ααα κ μεσα στο βιβλιαριο εγραψαν κ τις αρβεκαπ δηθεν οτι τις εχω παρει..

μαρακι μου δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω τεβε και δεν γνωριζω για το ικα...στο τεβε παντως περασα απο ελεγκτη γιατρο γιατι χρειαζοταν η υπογραφη του και στο βιβλιαριο μου και στη γνωματευση του γιατρου και πηγα και ολες τις αποδειξεις απο το κεντρο για τη πρωτη προσπαθεια....τα φαρμακα τα πηρες απο τωρα για τον Ιανουαριο?

Διαφημίσεις

μαρακι μου δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω τεβε και δεν γνωριζω για το ικα...στο τεβε παντως περασα απο ελεγκτη γιατρο γιατι χρειαζοταν η υπογραφη του και στο βιβλιαριο μου και στη γνωματευση του γιατρου και πηγα και ολες τις αποδειξεις απο το κεντρο για τη πρωτη προσπαθεια....τα φαρμακα τα πηρες απο τωρα για τον Ιανουαριο?

Kανονικα θα ξεκινουσα νωριτερα αλλα μου τα καθυστερησαν.

μου τα στειλαν τωρα κ εγω θα τα χρησιμοποιησω τον ιανουαριο.

τα εχω βαλει στο ψυγειο. τις αρβεκαπ θα τις αγορασω τον αλλο μηνα.

Z58Ip2.png

Kανονικα θα ξεκινουσα νωριτερα αλλα μου τα καθυστερησαν.

μου τα στειλαν τωρα κ εγω θα τα χρησιμοποιησω τον ιανουαριο.

τα εχω βαλει στο ψυγειο. τις αρβεκαπ θα τις αγορασω τον αλλο μηνα.

Α!ωραια!γιατι το θυμαμαι οτι καπου θα συναντηθουμε στη δευτερη μας προσπαθεια....ευτυχως μου εχουν περισσεψει πολλα φαρμακα απο την πρωτη προσπαθεια και θα δωσω λιγοτερα χρηματα αυτη τη φορα...Αντε μαρακι μου να περασει ο καιρος και να ξεκινησουμε παλι κι εμεις....και να χαμογελασουμε αυτη τη φορα γιατι διαφορετικα...δεν με βλεπω καλα...

Maraki10

Κορίτσι μου καλό αν δεν έχεις περάσει Επιτροπή από το ΙΚΑ για να κάνεις προσπάθεια εξωσωματικής δυστυχώς δεν δικαιούσαι κανένα ποσό..

Όσες κοπελίτσες έχουν κάνει προσπάθεια εξωσωματικής ύστερα από έγκριση της Επιτροπής και έχουν πάρει φάρμακα από φαρμακείο του ΙΚΑ πηγαίνουν με την πρωτότυπη απόφαση του ΙΚΑ, το πρωτότυπο χαρτί από το κέντρο εξωσωματικής που μας δίνουν τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και την πρωτότυπη απόδειξη του κέντρου εξωσωματικής στο ΙΚΑ της περιοχής τους στο τμήμα των "Παροχών". Καταθέτουν αυτά τα χαρτιά και πληρώνονται επί τόπου 352 Ευρώ..

Όσα κοριτσάκια έχουν κάνει σπερματέγχυση ή έχουν πάρει φάρμακα με άλλους τρόπους δυστυχώς δεν δικαιούνται τίποτε.

L2qIp2.png

Maraki10

Κορίτσι μου καλό αν δεν έχεις περάσει Επιτροπή από το ΙΚΑ για να κάνεις προσπάθεια εξωσωματικής δυστυχώς δεν δικαιούσαι κανένα ποσό..

Όσες κοπελίτσες έχουν κάνει προσπάθεια εξωσωματικής ύστερα από έγκριση της Επιτροπής και έχουν πάρει φάρμακα από φαρμακείο του ΙΚΑ πηγαίνουν με την πρωτότυπη απόφαση του ΙΚΑ, το πρωτότυπο χαρτί από το κέντρο εξωσωματικής που μας δίνουν τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και την πρωτότυπη απόδειξη του κέντρου εξωσωματικής στο ΙΚΑ της περιοχής τους στο τμήμα των "Παροχών". Καταθέτουν αυτά τα χαρτιά και πληρώνονται επί τόπου 352 Ευρώ..

Όσα κοριτσάκια έχουν κάνει σπερματέγχυση ή έχουν πάρει φάρμακα με άλλους τρόπους δυστυχώς δεν δικαιούνται τίποτε.

Ακριβως τα ιδια χρηματα δινουν λοιπον τεβε και ικα...χαλια μου ακουγεται η διαδικασια με το ικα..αλλα και τι να κανεις διαφορετικα??εχεις ομως την αγωνια σου με οτι περνας εχεις και αυτα με τα οποια πρεπει να ασχολεισαι δυστυχως...

Διαφημίσεις

Αχ!Στελλιτσα μου ειμαι καλα...και νιωθω πως οσο περναει ο καιρος ειμαι και καλυτερα!προχθες αγορασα και καινουρια χριστουγεννιατικα στολιδια για να ανεβει η διαθεση μου...κατα τ'αλλα..πολλες πολλες δουλειες..σημερα μαγειρευα ολη μερα λιχουδιες και γλυκα...δεν ξερω τι με επιασε...κανω γενικα οτι μπορω για να απασχολω το μυαλουδακι μου και να μη σκεφτομαι αυτα που πραγματικα με απασχολουν...

τωρα ξεκινησα δουλειτσα κ το βραδυ ως συνηθως θα ειμαι πτωμα....εχθες πηρα κατι ψιχουλα απο το τεβε (352 ευρω)για την πρωτη εξωσωματικη....καθομαι και σκεφτομαι τωρα οτι με τις 4 σπερματεχυνσεις τα χειρουργεια, τις τοσες εξετασεις ,την εξωσωματικη,τα φαρμακα πρεπει να εχουμε δωσει γυρω στις 10000....δεν θελω να τα υπολογισω ακριβως γιατι θα με πιασει κατι....και εχουμε και συνεχεια....μωρε αποτελεσμα να εχω κι ας με γδυσουν στο τελος.....

εσυ πως πας με την κουραση??ξεκουραζεσαι καθολου η μια απο τα ιδια??:?

Νικολ μην κανεις απολογισμο των προσπαθειων γιατι θα τρελαθεις. Οι δουλειες εκτος οτι σε κρατανε σε φορμα, ξεχνιεσαι κιολας.

Εγώ τα ίδια ειμαι... Δεν ξκουραζομαι.

μαρια μου νομιζω οτι ειναι απατες των κεντρων αυτες...παλι καλα που σου εστειλαν εστω και αυτα !!! θα σου φτασουν τα 3 γκοναλ των 900? ρεωτησε τους μην τρεχεις τελευταια στιγμη !!!

στελλιτσα καλα το δεχομαι οτι ησουν χαμηλα ! χεχεχεχε

Αχ Δομνινα μου ...ποσα ξερεις και παντα εμφανιζεσαι εκει που πρεπεις !!!

Νικολ μου....σε ευχαριστω παρα πολυ για την θετικη σου αυρα που μου στελνεις ευχαριστω και τον αντρουλη σου !!! Αν βγει αληθινος θα σας κερασουμε φαγητο !!!

Παντως και εγω λεω τα νεα σας στον αντρα μου και καθε μερα με ρωταει..."τι νεα απο τα κοριτσια?" και οταν κατι δεν παει καλα...κοκκαλωνει...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μαρια μου νομιζω οτι ειναι απατες των κεντρων αυτες...παλι καλα που σου εστειλαν εστω και αυτα !!! θα σου φτασουν τα 3 γκοναλ των 900? ρεωτησε τους μην τρεχεις τελευταια στιγμη !!!

στελλιτσα καλα το δεχομαι οτι ησουν χαμηλα ! χεχεχεχε

Αχ Δομνινα μου ...ποσα ξερεις και παντα εμφανιζεσαι εκει που πρεπεις !!!

Νικολ μου....σε ευχαριστω παρα πολυ για την θετικη σου αυρα που μου στελνεις ευχαριστω και τον αντρουλη σου !!! Αν βγει αληθινος θα σας κερασουμε φαγητο !!!

Παντως και εγω λεω τα νεα σας στον αντρα μου και καθε μερα με ρωταει..."τι νεα απο τα κοριτσια?" και οταν κατι δεν παει καλα...κοκκαλωνει...

:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...