Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μα και μεις το ξέρουμε...οτι η εξωσωματική έπεται...αλλά πάω βήμα βήμα...με ότι λέει ο γιατρός...

νομίζω ότι του κόστησε το αρνητικό τεστακι....

ετσι ειναι ! σε ολους κοστιζει !!! Ισως ειναι και δοκιμασια για πολλους ολο αυτο !!!!

ΧΡυσακι μου γλυκο βγαινω για λιγο και θ αξαναμπω σε κανενα μισαωρο παλι ! ελπιζω να εισαι μεσα !!!! γιατι εδω τωρα μονο οι δυο μας κυκλοφορουμε εχω την εντυπωση !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Γεια σας και πάλι!

Κούκου? Κούκου? Δεν σε πρόλαβα!!!!!

Νατασάκι μου καλό πού είσαι σήμερα; Ελπίζω να είσαι καλά...Αύριο είναι Παρασκευή...θα περιμένουμε νεότερα σου...

Δομνινάκι μας φυσικά και είμαστε μαζί σου...και φυσικά θα περιμένουμε αποτελέσματα με ανυπομονησία!!!!!

Εγώ ήρθα από το γιατρό πριν λίγο! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΗ ΕΝΕΣΗ!!!! Ο Ε Ο!!!! Όλες μαζί τώρα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Με εξέτασε...μήτρα και ωοθήκες σε καταστολή! Αναμένουμε την ακατανόμαστη τέλη του Απρίλη!!!!! Και οταν έρθει για δεύτερη φορά θα αρχίσουμε την εξωσωματική!!!!! Μπεμπέ σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! (Νομίζω εκείνο πρέπει να ρθει σε μένα αλλά...δεν πειράζει χεχεχε)

Καλημερα κοριτσια!

Χαιρομαι πολυ Momentaki που δε θα κανεις αλλη ενεσουλα και θα ξεκινησεις συντομα την προσπαθεια... Ειδες που σου το ειχα πει εγω οτι περιπου μαζι θα την κανουμε? Εγω περιμενω να κανω εναν υπερηχο μετα το Πασχα (κατα τις 6/4) και αν δεν εχει εμφανιστει καποια κυστη ξεκιναω με το βραχυ πρωτοκολλο με το ξεκινημα της περιοδου.

Δομνινα ολα καλα? Ποσες μερες μεινανε? Αντε καλη επιτυχια!!!

Chryssaki καλη αρχη!

Paulina θυμησε μου τα νεα σου γιατι τοσες σελιδες που εχει προχωρησει το forum δε προλαβαινω να διαβασω...

Φιλακι σε οσες ξεχασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κουκου !!! Καλα αποτελεσματα την αλλη βδομαδα !! για πες κανενα συμπτωματακι βρε να αρχισω να ψαχνω και γω σιγα σιγα !!!!

Ευχαριστώωωωωω!όσο και να θέλω να είμαι ψύχραιμη έχω αρχίσει να τρελαίνομαι:rolleyes:

Εχω συχνοουρίες δηλαδη ξυπνάω ακομα και τα βράδια για πιπι!!!

έχω ενοχλήσεις άριστερά και δεξιά ποτε-πότε και μεγάλη ευαισθησία στις θηλές αυτό το τελευταίο δεν το έχω ξανα νιώσει.

Εν το μεταξύ όλα αυτά είναι πρώτη φορά που τα εκμυστηρεύομαι γιατί σας λέω αυτή την φορά με έχει πιάσει μυστικοπάθεια δεν λέω τίποτα σε κανέναν για να μην το καντεμιάσω υποτίθεται αλλά και για να ΄μην αποσχολώ το μυαλό μου όλο με αυτό;)

αντε να δούμε!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώωωωωω!όσο και να θέλω να είμαι ψύχραιμη έχω αρχίσει να τρελαίνομαι:rolleyes:

έχω ενοχλήσεις άριστερά και δεξιά ποτε-πότε και μεγάλη ευαισθησία στις θηλές αυτό το τελευταίο δεν το έχω ξανα νιώσει.

Εν το μεταξύ όλα αυτά είναι πρώτη φορά που τα εκμυστηρεύομαι γιατί σας λέω αυτή την φορά με έχει πιάσει μυστικοπάθεια δεν λέω τίποτα σε κανέναν για να μην το καντεμιάσω υποτίθεται αλλά και για να ΄μην αποσχολώ το μυαλό μου όλο με αυτό;)

αντε να δούμε!

αντε αντε να δουμε !!!! πολυ καλα μου ακουγονται, ειδικα το θεμα του στηθους !!!!

Αντε κοπελα μου να μας πεις τα ευχαριστα να ανεβουμε και μεις λιγο οι υπολοιπες !!!

Θυμισε μου, ειναι η πρωτη σου σπερματεγχυση ?? Εχω ενα θεμα με τη μνημη μου !

αντε να δούμε!

εγω αυτά τα ακούωωωωω μια χαράαα!

Διαφημίσεις

κουκου μου? απο σπερματεγχυσούλα είσαι...ε?

ναι κοριτσακια μου είμαι και εγώ στο club των σπερματεγχυμένων.......:tongue:

Αυτή είναι η δευτερή μου προσπάθεια

f13Fp2.png

να σας πω ακόμα μία αμαρτία μου:oops:

μπήκα στο τρυπάκι και μετράω θερμοκρασίες, μη με δείρετε!!!

πάντωσ μέχρι τώρα είμαι κολλημένη στο 37!

f13Fp2.png

να σας πω ακόμα μία αμαρτία μου:oops:

μπήκα στο τρυπάκι και μετράω θερμοκρασίες, μη με δείρετε!!!

πάντωσ μέχρι τώρα είμαι κολλημένη στο 37!

τελειο μου φαινεται ! μετρας απο την αρχη της σπερματεγχυσης?

γιατι εγω που εβαλα το πρωι ηταν 36.1 μονο και εκανα προχτες σπερματεγχυση

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Πολύ καλημέρα σας! Σας ευχαριστώ που είστε όλες μαζί μου και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το άγχος που σας προκαλώ και σας εν αναμονή των αποτελεσμάτων μου..

Είμαι καλά, 2 + σήμερα μέρες έμειναν και... από συμπτώματα τίποτε εκτός από πόνο στο στήθος... Έχω μια αισιοδοξία και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θέλω μια μεγάλη αγκαλιά από σας και όλη σας την αισιοδοξία!!!

Μομεντάκι κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το μωράκι είναι στο δρόμο και σου' ρχεται..

Χρυσάκι μου να χαίρεσαι τον άνδρα σου και σύντομα να τον δεις μπαμπά..

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

L2qIp2.png

εγω πάλι λέω ότι η Δομίνα και η κουκου ειναι εγκυάκιαααααααα

δομίνι? και συ σπερματεγχυτική? αχ λεγετε μου τετοια ...λεγετέ μου!!!!!

ο άνδρας μου μόνος του χθες όταν τσουγκρίζαμε ευχόταν "αντε του χρόνου να μαι μπαμπάς...να είμαστε 3!!!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...