Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

maraki μου σου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου για να δωσεις μια γερη δοση ευτυχιας στη μητερα σου...Στελιτσα μου τι κανεις?

εγω ξαπλωσα το μεσημερι αλλα δεν μπορεσα να κοιμηθω γιατι ειχα συνεχεια την descolor μας στο μυαλο μου..σηκωθηκα με εναν τρομερο πονοκεφαλο, πηρα ντεπονακι και συνηλθα...σκεφτομουνα βρε κοριτσια πως θελει πολλα κοτσια να προχωρας για εξωσωματικη..μου το ειχαν πει αλλα τωρα το συνειδητοποιω για τα καλα με ολα αυτα... ποση δυναμη κρυβουμε μεσα μας ρε γαμωτο και ποσα χαστουκια θα φαμε ακομα στη ζωη μας?εβλεπα μια φωτογραφια μου που ημουνα μικρη και σκεφτομουνα που πηγε αυτο το κοριτσακι?ποσα ειναι γραμμενα να περασει στη ζωη της?τι ζηταμε ρε γαμωτο?ενα παιδι για να του προσφερουμε ολο μας το ειναι..αλλοι τα κανουνε και τα πετανε στα σκουπιδια...ποσο αδικη μπορει να ειναι η ζωη?και σκεφτομαι ρε κοριτσια και ολες αυτες τις βρωμουδες που περνανε απο τη ζωη μας..σαν αυτη που μουπε οτι δεν μπορει να με κανει παρεα αφου δεν εχω παιδι η την αλλη της Στελλας και τρελλαινομαι ειλικρινα... ποσο θα θελα να μπορουσα να τους σωσω ενα δυνατο χαστουκι και να τους πω ολα αυτα που πραγματικα νιωθω μεσα μου και να τις κανω σκουπιδι...μια ζωη ομως τα λεγα μονο μεσα μου η στον αντρα μου..εκεινη τη στιγμη δεν λεω τιποτα ο βλακας μην βγω εγω η κακια...αντε στα κομματια να πανε ολες τους..δεν ξερω τι μ'επιασε σημερα...

ας ελπισουμε μεσα στο 11 να καταφερουμε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα..αν και ειλικρινα δεν ξερω πια τι να περιμενω...

Τι κανω? Εκτος απο την καθημερινη κουραση εχω ενα πονο στο στηθος, ποναει η μεση μου και μαλλον εχω και ψυξη στην πλατη.

Συμφωνω με όλα αυτα που λες.. Τα εχω πει εκατομμυρια φορες. Ολες πιστευω τα εχουμε σκεφτει. Εσυ πως εισαι?:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

maraki μου σου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου για να δωσεις μια γερη δοση ευτυχιας στη μητερα σου...Στελιτσα μου τι κανεις?

εγω ξαπλωσα το μεσημερι αλλα δεν μπορεσα να κοιμηθω γιατι ειχα συνεχεια την descolor μας στο μυαλο μου..σηκωθηκα με εναν τρομερο πονοκεφαλο, πηρα ντεπονακι και συνηλθα...σκεφτομουνα βρε κοριτσια πως θελει πολλα κοτσια να προχωρας για εξωσωματικη..μου το ειχαν πει αλλα τωρα το συνειδητοποιω για τα καλα με ολα αυτα... ποση δυναμη κρυβουμε μεσα μας ρε γαμωτο και ποσα χαστουκια θα φαμε ακομα στη ζωη μας?εβλεπα μια φωτογραφια μου που ημουνα μικρη και σκεφτομουνα που πηγε αυτο το κοριτσακι?ποσα ειναι γραμμενα να περασει στη ζωη της?τι ζηταμε ρε γαμωτο?ενα παιδι για να του προσφερουμε ολο μας το ειναι..αλλοι τα κανουνε και τα πετανε στα σκουπιδια...ποσο αδικη μπορει να ειναι η ζωη?και σκεφτομαι ρε κοριτσια και ολες αυτες τις βρωμουδες που περνανε απο τη ζωη μας..σαν αυτη που μουπε οτι δεν μπορει να με κανει παρεα αφου δεν εχω παιδι η την αλλη της Στελλας και τρελλαινομαι ειλικρινα... ποσο θα θελα να μπορουσα να τους σωσω ενα δυνατο χαστουκι και να τους πω ολα αυτα που πραγματικα νιωθω μεσα μου και να τις κανω σκουπιδι...μια ζωη ομως τα λεγα μονο μεσα μου η στον αντρα μου..εκεινη τη στιγμη δεν λεω τιποτα ο βλακας μην βγω εγω η κακια...αντε στα κομματια να πανε ολες τους..δεν ξερω τι μ'επιασε σημερα...

ας ελπισουμε μεσα στο 11 να καταφερουμε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα..αν και ειλικρινα δεν ξερω πια τι να περιμενω...

Ποσο δικιο εχεις...Πριν μερες ημουν στη μαμα μου και πηρε τηλ. η καλυτερη της φιλη , που εχουν μεγαλωσει μαζι και το σηκωσα εγω...Κατι συζηταγαμε , και χωρις να ξερει οτι αντιμετωπιζω προβλημα για παιδι , της λεω εγω , ε να κανω και εγω ενα παιδακι με το καλο...ε εε τι γυρναει και μου λεει ? μαλλον της ξεφυγε...Καντο πρωτα που δεν το βλεπω...εμενα η κορη μου εμεινε απο τον πρωτο μηνα εγκυος...μετα μαγκωθηκε αλλα...με φαρμακωσε ???? Δεν ειπα τιποτα στη μανα μου γιατι ηξερα οτι θα στεναχωριοταν αλλα...που θελω να καταληξω...οτι ανθρωποι που τους θεωρουμε δικους μας (απο μωρο με ηξερε η συγκεκριμενη) , που εχουμε περασει χιλια δυο πραγματα δεν θα μας καταλαβουν ΠΟΤΕ γιατι δεν εχουν περασει απο τη θεση μας....Απλα μπροστα μας θα λενε κριμα και θα δειχνουν οτι συμπασχουν αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ...

Εγω απομακρυνθει απο πολυ κοσμο...οσοι με πρηζαν ολο τον καιρο και μου λεγανε συνεχεια για το ποτε επιτελους θα κανω μωρο προς το παρον τους αποφευγω...

Τι κανω? Εκτος απο την καθημερινη κουραση εχω ενα πονο στο στηθος, ποναει η μεση μου και μαλλον εχω και ψυξη στην πλατη.

Συμφωνω με όλα αυτα που λες.. Τα εχω πει εκατομμυρια φορες. Ολες πιστευω τα εχουμε σκεφτει. Εσυ πως εισαι?:roll:

Δυσκολη η σημερινη μερα οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα...εγω σημερα ειχα γενικη στο σπιτι και μετα πηγαμε να παρουμε τα δωρα Χριστουγεννων για τα βαφτιστηρια μας...σημερα το βραδυ θα βγουμε με τον αντρα μου για φαγητο να τον κερασω για τη γιορτη μου..δεν εχω καμια ορεξη μεταξυ μας αλλα το εχουμε κανονισει και νομιζω θα μας κανει και καλο....

Ποσο δικιο εχεις...Πριν μερες ημουν στη μαμα μου και πηρε τηλ. η καλυτερη της φιλη , που εχουν μεγαλωσει μαζι και το σηκωσα εγω...Κατι συζηταγαμε , και χωρις να ξερει οτι αντιμετωπιζω προβλημα για παιδι , της λεω εγω , ε να κανω και εγω ενα παιδακι με το καλο...ε εε τι γυρναει και μου λεει ? μαλλον της ξεφυγε...Καντο πρωτα που δεν το βλεπω...εμενα η κορη μου εμεινε απο τον πρωτο μηνα εγκυος...μετα μαγκωθηκε αλλα...με φαρμακωσε ???? Δεν ειπα τιποτα στη μανα μου γιατι ηξερα οτι θα στεναχωριοταν αλλα...που θελω να καταληξω...οτι ανθρωποι που τους θεωρουμε δικους μας (απο μωρο με ηξερε η συγκεκριμενη) , που εχουμε περασει χιλια δυο πραγματα δεν θα μας καταλαβουν ΠΟΤΕ γιατι δεν εχουν περασει απο τη θεση μας....Απλα μπροστα μας θα λενε κριμα και θα δειχνουν οτι συμπασχουν αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ...

Εγω απομακρυνθει απο πολυ κοσμο...οσοι με πρηζαν ολο τον καιρο και μου λεγανε συνεχεια για το ποτε επιτελους θα κανω μωρο προς το παρον τους αποφευγω...

εισαι πολλα χρονια παντρεμενη?εγω εκλεισα τα 4 και καταλαβαινεις...

Διαφημίσεις

εισαι πολλα χρονια παντρεμενη?εγω εκλεισα τα 4 και καταλαβαινεις...

14 μηνες ειμαι παντρεμενη , αλλα ολοι με εχουν πρηξει...Και νομιζω και οτι απο καποιους γινεται και λιγο απο κακια...

Ενταξει περιτο να σας πω οτι ολη μερα προσπαθω να το παιζω κουλ κ χαλαρη ειδικα με τους γονεις μου που μονο τηλεφωνικη επικοινωνια ειχα ευτυχως...μαρια1981 κ εγω μοναχοπαιδι...για αυτο και δεν θελω να τους στεναχωρω γιατι μονο εμενα εχουν,,,

εν παση περιπτωση αποφασισαμε να παμε μια βολτα στο athens heart και τι το θελα.... εκλαιγα ολη την ωρα

θυμαστε τι εεγα οταν ξεκινουσα με τοση αισιοδοξια? .."Εμπρος για τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μας..." παμε μια διορ8ωση...."εμπρος για τα χειροτερα (μεχρι στιγμης ) χριστουγεννα της ζωης μου.."

Νικολ μου...τα ιδια σκεφομουν κ εγω σημερα... στο μυαλο μου καρφωμενες εικονες Χριστουγεννων απο ην παιδικη ηλικια που ο πατερας μου με επαιρνε και πηγαιναμε στο μινιον βολτα και ψωνια....και την τελευταια μερα που ειχα σχολιο γυρναγα σπιτι και εβλεπα το δωματιομου στολισμενο χριστουγεννιατικα κ ενα εκατομμυριο μπαλονια μεσα που τα λατρευω...

Τα ματια μου κοντευουν να κλεισουν εντελλως απο το πρηξιμο...

Σας αγαπω

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλησπερα σε ολες τα κορητσια!

Το ενα ευχαριστω δεν ειναι αρκετο για τα λογια συμπαραστισεις που ξερω οτι ειναι μεσα απο την καρδια σας!Εισται η μονες που με καταλαβενουν αλιθεινα!

Της πρωτες μερες οταν πονας τοσο με αυτο το γεγονος που μου ετειχε που οτι να σου πουνε τα αυτια και η καρδια ειναι καλειστα και πετρα!

Το μωρο αυτο αποφασεισε η φυση οτι δεν ειταναι ο.κ. για να προχωρισει!Εχει το κακο οτι ποτε δεν εισαι ετοιμος να χασεις ενα μωρο,ας ειναι ακομι εμβρυο,αλλα και αρκετα καλα που σχτειζονται με την κατασταση υγειας μου και οτι ειναι καλυτερα να σταματα νωρεις η αναπτυξει του εμβριου που δεν προκεται να παει μεχρη τελος,παρα να μπεις στο λουκι να το σταματεισουν η να του αφερεσουν την ζωη η γιατροι!Ειναι πολυ σκληρο.

Σημερα ειχα καπιους πολυ εντονους πονους και φοβιθεικα οτι τα χασαμε ολα.Με ειδε ο γιατρος μου και ειναι ολα καλα.Απο ευδομαδα θα κανω και την περειδεση γιατι περειμενω πρωτα της απαντισεις απο μια εξεταση (καλλιεργεια κολπικου υγρου)που την θελουν στο νοσοκομειο πριν γεινει περειδεση!

Ενταξει περιτο να σας πω οτι ολη μερα προσπαθω να το παιζω κουλ κ χαλαρη ειδικα με τους γονεις μου που μονο τηλεφωνικη επικοινωνια ειχα ευτυχως...μαρια1981 κ εγω μοναχοπαιδι...για αυτο και δεν θελω να τους στεναχωρω γιατι μονο εμενα εχουν,,,

εν παση περιπτωση αποφασισαμε να παμε μια βολτα στο athens heart και τι το θελα.... εκλαιγα ολη την ωρα

θυμαστε τι εεγα οταν ξεκινουσα με τοση αισιοδοξια? .."Εμπρος για τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μας..." παμε μια διορ8ωση...."εμπρος για τα χειροτερα (μεχρι στιγμης ) χριστουγεννα της ζωης μου.."

Νικολ μου...τα ιδια σκεφομουν κ εγω σημερα... στο μυαλο μου καρφωμενες εικονες Χριστουγεννων απο ην παιδικη ηλικια που ο πατερας μου με επαιρνε και πηγαιναμε στο μινιον βολτα και ψωνια....και την τελευταια μερα που ειχα σχολιο γυρναγα σπιτι και εβλεπα το δωματιομου στολισμενο χριστουγεννιατικα κ ενα εκατομμυριο μπαλονια μεσα που τα λατρευω...

Τα ματια μου κοντευουν να κλεισουν εντελλως απο το πρηξιμο...

Σας αγαπω

Δεσκολοριρα σε ολα εχουμε δικιο αλλα που να το βρουμε!Τοσο πονος,αγωνιες,υπομονη και το αποτελεσμα?Παλι πονος.Καθομουν αυτες της μερες και θυμειθεικα ποσα μωρα εχασα μεχρη στιγμης:τεσσερα.Ο Θεος εγεινε πολυτεχνος απο την μερια μου!Ελπειζω να μου αφεισει αυτο το μωρο γιατι δεν παει αλλο!

Ειναι πολυ αδικος μαζη μας!Απο την αλλη παλι δεν σου εγγυαται κανεις οτι ειταναι για το κακο μας η για το καλο μας?Το ρημαδη το γιατι δεν θα το μαθουμε ποτε!Και η μονη μας επειλογη παραμενη οποως παντα η παλη,η υπομονη και η αγωνιες.

Φτανει ο πονος και για σενα και για ολα τα κορητσια που εχουμε φαει ''τα χαστουκια'' στην παλη που δεινουμε να αποκτεισουμε ενα μωρο!

Διαφημίσεις

Ιονελιτα μου χαιρομαι που εισαι και παλι κοντα μας...

ξερω...ξερεις...ολες ξερουμε ποσο ποναει !!!!

Ηρεμησε και να ξερεις οτι το μωρακι σου ειναι εκει και μεγαλωνει σιγα σιγα και ολα θα πανε καλα...πρεπει να τοπιστεψεις οσο δυσκολο και αν ακουγεται

Το εμβρυακι που εφυγε... εφυγε φυσικα ή ειχες και αλλη ταλαιπωρια? Εγινε καποια εξεταση να ουν το γιατι?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ιονελιτα μου , σιγουρα ολα γινονται για καποιο λογο ομως εμεις ποτε δεν θα το μαθουμε...εμεις ξερουμε μονο τον πονο ποι νοιωθουμε απο ολα αυτα που γινονται...Εγω ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε καλα τα πραγματα , να περασει γρηγορα ο καιρος και να κρατησεις πια το μωρακι σου αγκαλιτσα...

Ο πονος που νοιωθεις σιγουρα ειναι πολυ δυνατος αλλα υπερισχυει το ενστικτο σου για να συνελθεις γρηγορα για το μωρακι σου...

Το εχω πει πολλες φορες , θα το ξαναπω...παιρνω δυναμη απο τη δυναμη σου και σε εχω παραδειγμα μου....εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος.

Καλησπέρα κορίτσια,

Ντεσκολορίρα μου, τι να πω, δεν έχω λόγια κοριτσάκι μου. Προσπαθούσα να βρω κάτι να σου πω, να σου δώσω κουράγιο αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Λυπάμαι πολύ κούκλα μου, σου εύχομαι να βρεις την δύναμη και να το ξεπεράσεις γρήγορα. Τα πέρασα δύο φορές και ξέρω πως είναι, τίποτα δεν σε παρηγορεί....

Ιονελίτα μια μεγάλη, μεγάλη αγκαλίτσα...

Νικόλ και Μαρία υπομονή, εγώ έκλεισα τα έξι χρόνια γάμου. Απλά απομακρύνεις αυτούς που σε εκνευρίζουν και δεν σε καταλαβαίνουν ( αν και απόλυτα είναι αλήθεια οτι δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς, ούτε η ίδια σου η μάνα αν δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και η ίδια).

Στελίτσα ελπίζω να πέρασες καλά στην βόλτα σου.

Εγώ σήμερα πήγα να δω την βαφτιστικιά μου και όλο το μωρό προσπαθούσε να κρεμαστεί απο πάνω μου και να ανέβει αγκαλιά και εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω. Είπα "Την νονά την πονάει σήμερα η κοιλίτσα". Τι να κάνουμε και εμείς οι δόλιες νονές!

ixhPp3.png

Ανθη μου...ειναι η 3η φορα που ζω τ αρνητικο αποτελεσμα αλλα αυτη ηταν η πιο οδυνηρη καθως δεν ηταν αρνητικη εξ αρχης...

Ειλικρινα δεν περιμενω να ακουσω κατι τρομερο απο εσας...ειναι οι στιγμες περιεργες και τα λογια ακομα πιο δυσκολα και περιεργα το ξερω...μου αρκει που ειστε εδω..το ξερωκαι το νιωθω οτι ειστε εδω και αυτο μου δινει κουραγιο μεσα στη μαυριλα μου...μεσα σε μια κατασταση που ολα μου φαινοντε αθλια..ολες μου οι επιλογες λαθος...ΟΛΕΣ...αυτη την αισθηση εχω....μπηκα πολλες φορεσ στον πειρασμο σημερα να παρω το αμαξι και να εξαφανιστω...ημουν με το κλειδι στα χερια ... ουτε εγω ξερω πως νιωθω..αλλα ξερω οτι ειστε εσεις εδω και αυτο ειναι πολυ σημαντικο..

Εκανα μια συντομη απογευματινη βολτα (για να βρεξω και τους δρομους με δακρυα..) και γυρνωντας σπιτι ειδα μια κληση στο σταθερο απο τη Στελλιτσα...αυτο μου εδωσε πολυ κουραγιο....Στελλιτσα μου σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτεσαι....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

14 μηνες ειμαι παντρεμενη , αλλα ολοι με εχουν πρηξει...Και νομιζω και οτι απο καποιους γινεται και λιγο απο κακια...

εδω εχουν πρηξει εμενα που ειμαι 10 μηνες παντρεμενη....

εχω κ εγω μια φιλη που συμπεριφερεαι οπς περιεγραψες με τη μπεμπα της....ελεος

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...