Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα......καλη εβδομαδα να εχουμε !!!!!

Νικολ μου , χρονια πολλα , καθε ευτυχια καιιιιιιιιιιι του χρονου φυσικα με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου !!!!

Εγω χθες ημουν λιγο χαλια , δεν θα ημουν και τοσο καλη παρεα και αποφασισα να αποσυρθω.... σημερα ομως αν και δεν εχω κοιμηθει σχεδον ολο τα βραδυ με κατι περιεργα ονειρα , το παλευω και νομιζω οτι ειμαι καλυτερα...

Ντεσκο μου , εχεις πονακια ?? Σε σκεφτομαι παρα πολυ...ξεκινησαμε μαζι την ολη διαδικασια με ονειρα και ελπιδες και με εχει πειραξει πολυ τωρα ετσι....με εχει πιασει και ο πανικος οτι μεθαυριο ειναι η σειρα μου και....αστα....

Μαριλου μου......εχεις περασει τοσα μωρε μικρο μου , στην περιδεση θα κολησεις που στην τελικη ειναι και για καλο ??? Ολα καλα θα πανε καλε , θα γυρισεις σπιτακι σου και δεν θα εχεις καταλαβει τιποτα...

Ιονελιτακι μου...ελπιζω να εισαι καλυτερα..

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου , ειναι καλα ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Αχ μαρακι μου ... και να ξερες ποσο σε νιωθω....και ποσο σε καταλαβαινω...

Μην επηρεαζεσαι απο εμενα...στο εχω ξαναπει...και προπαντων μην προδικαζεις ακομα τπτ...δε θελω σε καμια περιπτωση να φανταζομαι κατι αρνητικο !!!

Ποναω λιγακι ναι...ειναι περιεργοι πονοι ομως...δεν τους εχω ξανανιωσει...και το χειροτερο ειναι οτι ξερω οτι αυτοι οι πονοι ειναι γιατι ο οργανισμος μου διωχνει το μωρο μου....αυτο ειναι το πιο τραγικο...αλλα και σε αυτη τη φαση...παρακαλω να το διωξει εντελως για να μη μπω χειρουργειο...εκει καταντησα...

Με τον πανικο που λες σε καταλαβαινω απολυτα γιατι χτες, αφου εφυγαν τα παιδια...εβαλα να μαγειρεψω και με επιασε κυριολεκτικα πανικος...και το 1ο πραγμα που εκανα σχεδον αυτοματα ηταν να παρω την Στελλιτσα τηλεφωνο να ερθει σημερα το πρωι απο εδω γιατι με ειχε πιασει πανικος στην ιδεα οτι θα εμενα μονη μου....

Ποτε γυρνς στη δουλεια? Την τεταρτη ή την πεμπτη?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Το ποσο συγκινηθηκα με τα γλυκα σας λογια δεν μπορω να σας περιγραψω!Για κοιτα!σκεφτομαι οτι ποτε δεν συγκινουμαι με τις ευχες της γιορτης μου...ομως να που εγινε κι αυτο!ισως γιατι μου ευχεστε ολες εσεις αυτο που θελω πραγματικα στη ζωη μου και ξερω οτι το εννοειτε και βγαινει μεσα απο την καρδια σας!!!Σας ευχαριστω αγαπες μου ειλικρινα!!ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα, τι κανετε κοριτσακια μου?

Νικολ, χρονια πολλα!!!

Με υγεια και καθε ευτυχια!!! Του χρονου τετοια μερα να γιορταζεις

με το μωρακι σου αγκαλια!!! Περασες ομορφα χθες?

Δεσκολορ πηγες σημερα για χοριακη?

Φιλακια σε ολες σας!!!

Μαρια, μαριαμν, νασυ, στελλιτσα, ιονελιτα, ανθη, κουκου, δομνινα,

μαριλου, μομεντς, εφη κ σε οποια ξεχναω!!!!!!

Z58Ip2.png

Καλημερα και καλη ευδομαδα!

Νικολ μου χρονια πολλα και το δωρακι σου να σου δωσει ο Θεος, το μωρακι σου!

Σημερα πειρα κι'γω ενα καλο νεο.Πειγα και εκανα αντι-χα και επειτελους σταθεροποιθεικε!Δεν μου αυξεισε την δοση ηπαρινης.Επεξε ρολο συμαντικο το οτι εγεινε η μειωση εμβριων απο την φυση.Ας πανε ολα καλα για ολες μας και να περασουμε ομρφες γιορτες!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη ευδομαδα!

Νικολ μου χρονια πολλα και το δωρακι σου να σου δωσει ο Θεος, το μωρακι σου!

Σημερα πειρα κι'γω ενα καλο νεο.Πειγα και εκανα αντι-χα και επειτελους σταθεροποιθεικε!Δεν μου αυξεισε την δοση ηπαρινης.Επεξε ρολο συμαντικο το οτι εγεινε η μειωση εμβριων απο την φυση.Ας πανε ολα καλα για ολες μας και να περασουμε ομρφες γιορτες!

Μακαρι κοπελα μου, να ακους μονο καλα νεα απο δω κ περα!

Z58Ip2.png

Καλως το μικρο μας !

Λογικο ειναι να κουραζεσαι περισσοτερο τωρα στην εγκυμοσυνη ! Κανε υπομονη ειναι ωραια κουραση αυτη !

Ελπιζω να μην αργησω να συνελθω.... παντως ο πονος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο αυτον του αρνητικου αποτελεσματος.... αλλο να ξερεις εξ αρχης οτι ειναι αρνητικο κ αλλο να εχεις θετικο να ξεκινας να κανεις ονειρα και σχεδινα και ξαφνικα να στα παιρνουν ολα πισω....

Θα συνελθεις Δεσκολοριρα,πιο γριγορα απ'οσο το εχεις σκεφτει!Εμεις εδω τι κανουμε?Πατατες καθαριζουμε?Κνονισε την πορεια σου μην σε παρουμε συκωτι και σε στεισουμε ορθια!Δεν πεζεις εδω.Εχουμε περισσοτερη τρελλα απο'σενα!!!!:-D

καλημερα φιλεναδες!!!!!

χρονια πολλα στη νικολ μας...να ευχηθω απο'δω κ περα ολα σου τα δακρυα να ειναι δακρυα χαρας...να εχεις υγεια κ ολα θα γινουν...

μαριαμ μου κ γω ετσι κανω...ολη την εβδομαδα μεσα κ σαβ/κο παω για καφε κ ειμαι λες κ σκαβω ολη μερα...μετα την περιδεση δεν ξερω εαν θα εχω αυτο το προγραμμα βεβαια..

ντεσκολοριτακι μου σαφως αυτο ποναει περισσοτερο...το καλο ειναι πως ξερει πως μπορεις να συλλαβεις...το κακο ειναι οτι δεν καταφερες να το κρατησεις....

πρεπει να ψαχτεις ειτε με εξετασεις μπας κ παιζει τπτ ειτε να το θεωρησουμε ως τυχαιο γεγονος...γιατι μην ξεχνας πως κ η εξωσωματικη ειναι θεμα τυχης...

εμεις καλα ειμαστε....εδω πιτακι μας...κ αρχιζω κ μετραω αντιστροφα...σας εχω πρηξει το ξερω..αλλααα...

Μαριλουκο,ασε την αντιστροφη μετριση και κοιταξε τωρα που μπωρεις να ξεσκασεις οσο μπωρεις!Μετα κοβετε το εργο και θα γυρεισουμε στο 100% Ξαπλοπουλο!Ασε που θα αλλαξει πολυ η ψυχολογια μας και θα βγουμε,οπως σωστα λεει η Δεσκολοριρα,με μεγαλυτερη σιγουρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...