Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ρεεε βρηκα φωτο απο γουρουνοπουλο αλλα δεν μου την περναει...σνιφ...σνιφ...

κ ειχε κ πορτοκαλι στο στομα

Οχι ρε γαμωτο ...και πλεον ετσι οπως εχω γινει μονο σε φωτογραφιες θα με αφηνουν να το δω...

Διαφημίσεις

μαρακι μου, στη διαδικασια σε παρακολουθουσε αυτοσ κ μιλαγες με αυτον...η καθε φορα κ με αλλον???

Παντα με εκεινον...μονο δυο φορες που ηταν εκτος Ελλαδος μου ειχε κανει υπερηχο ο βοηθος του , αλλα θυμαμαι οτι οταν ειχε βγει η οιστραδιολη μου τον ειχαν παρει τηλ. , του ειχαν πει και για το υπερηχο και εκεινος ειχε δωσει οδηλιες για το τι θα κανω....Το κεντρο που παω εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο μικρο σε ογκο και σε προσωπικο απο αλλα κεντρα που εχω δει φωτογραφιες οποτε και αναγκαστηκα εχεις αποκλεισικοτητα απο το γιατρο...

Καλημέρα κούκλες :)

Μαράκι 1981 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑ!! Διδυμάκια θα είναι! τελειόμηνη εγκυμοσύνη γλυκιά μου και ξεκούραση ε..

Ιονελίτα μου και τα δικά σου νέα πολύ καλά! Άντε με το καλό κι εσύ και η Μαριλού να κάνετε την περίδεση..

Εφάκη μου λυπάμαι πολύ λυπήθηκα που είδα το αρνητικό. Μήπως να έκανε ο άντρας σου ένα σπερμοδιάγραμμα να δείτε; Να το ψάξετε να μην πάει χρόνος χαμένος.. Μπορεί απλά να ήταν θέμα πιθανοτήτων αλλά καλό θα ήταν να το κάνει. Να σου δώσει το μπουκαλάκι να το πάρεις εσύ αν ντρέπεται. Εσύ μένεις έγκυος οπότε πρέπει να το δείτε.

Ντες μου αύριο να πας!

Νικόλ μου περαστικά στον άντρα σου και πολύ καλά σκέφτεσαι να κάνεις τις εξετάσεις..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια! Και κορίτσια ξεκούραση οι εγκυούλες! Ξέρω τι σας λέω!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Μπράβο Μαράκι μουουουουουουου!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Να σου πώ την αλήθεια το πρωί που διάβαζα τα μηνύματα σκέφτηκα πως εγώ στην θέση σου αν είχα ξεπεράσει την χθεσινή sos μέρα θα πήγαινα σήμερα για χοριακή!! :-P:-P:-P:-P Καλά έκανες και πήγες σήμερα!

Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα...... λαλαλαλαλαλαλα!!!!:D:D:D:D:D

Είμαι πολύ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!:D:D:D:D

Συγχαρητήρια, εύχομαι να πάνε όλα καλάάάάάάάάάά!!!!

Φιλάκια εγκυούλα μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Παντα με εκεινον...μονο δυο φορες που ηταν εκτος Ελλαδος μου ειχε κανει υπερηχο ο βοηθος του , αλλα θυμαμαι οτι οταν ειχε βγει η οιστραδιολη μου τον ειχαν παρει τηλ. , του ειχαν πει και για το υπερηχο και εκεινος ειχε δωσει οδηλιες για το τι θα κανω....Το κεντρο που παω εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο μικρο σε ογκο και σε προσωπικο απο αλλα κεντρα που εχω δει φωτογραφιες οποτε και αναγκαστηκα εχεις αποκλεισικοτητα απο το γιατρο...

Ρε'σύ ο γιατρός σου είναι επιστήμονας δεν είναι ντίβα:rolleyes:!

εγώ στο είχα πεί ότι με τον Αθανασίου έχεις σίγουρη επιτυχία!!!!!

Καλή συνέχεια!!! να προσέχεις!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Οχι αυριο , σημερα.....Δεν αντεξα....πηγα πρωι και εκανε χοριακη μια μερα νωριτερα.....

Βγηκε 93 !!!!!!

Αααααααααααααααααααααααα!!!!! Δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Το ξερα! Μπράβο Μαράκι μου! Μπράβο!!!! Αχ πραγματικά δεν το πιστεύω!! Διδυμάκια μου ακούγονται!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Α ρε μομεντακι !!!! Αν δεν ειχαμε κ εσενα !!! χεχεχεχε

Μαρακι μου καλο ακουγεται αυτο που λες...!! Εγω σας ειχα πει...καθε φορα κ με αλλον !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Οχι αυριο , σημερα.....Δεν αντεξα....πηγα πρωι και εκανε χοριακη μια μερα νωριτερα.....

Βγηκε 93 !!!!!!

μπραβο μαρακι συχαρητηρια,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...