Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Τι καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!!! Καλέ εσύ είχες μεγαλύτερη χοριακή και απο εμένα! Δίκιο έχουν τα κορίτσια, διδυμάκια μου μυρίζουν!

Ντεσκολόρ, Ιονελίτα, Στελίτσα, Νάσυ, Μαρία, Μαριαμνη, Μομεντάκι, Δομνίνα, Κούκου, Μαριλού πολλά φιλιά και την καλημέρα μου!

Νικόλ, χρόνια σου πολλά για χτες και σου εύχομαι να αποκτήσεις ότι επιθυμείς!

Εφάκη, εγώ στην σπερματέγχυση πλήρωσα 250Ε και την έκανα σε πολύ καλό γιατρό στο Διαβαλκανικό στην Θεσ/κη.

Εγώ τα ίδια, συνεχίζω προς το παρόν να πηγαίνω στην δουλειά και το νινί είναι πολύ άτακτο και όλο με ζαλίζει και με ανακατεύει, μπλιάξ.

Καλό το γουρουνόπουλο αλλά όχι για πρωί!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Θα πας εσύ εφάκη μου να πάρεις ένα πλαστικό μπουκαλάκι που θα στο δώσει ο / η φαρμακοποιός σου και θα βάλει μέσα το σπέρμα ο άντρας σου και θα το πας σε ένα χημείο. Πρέπει να έχετε αποχή 3-4 ημέρες να πιεί πολλά υγρά και να το κάνει πρωί. Μόλις το κανει πρέπει να το πάτε στο χημείο και θα το κάνουν αυτοί. Πες του το όμως με τρόπο γιατί οι άντρες δεν είναι έτοιμοι για τέτοια πράγματα. Πες του θα μου δώσεις εσύ απλά το μπουκαλάκι να το πάω εγώ στο χημείο απλά για να δούμε την ποιότητα του σπέρματος. Μορφολογία, ποσότητα, κινητικότητα. Αν είναι οκ το σπέρμα πες του απλά είναι θέμα πιθανοτήτων. Μην τον ρίξεις αμέσως στις σπερματεγχύσεις.. Οι άντρες δεν είναι σαν κι εμάς. Για το σπερμοδιάγραμμα αν θες μπορεί να σου δώσει και ο γιατρός γραμμένο στο χαρτί για το χημείο. Εμείς δώσαμε 50 ευρώ. Δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι μαθαίνεις από αυτό. Έχει χημεία που το κάνουν και με 30 και με 40 ευρώ. Αλλά πρέπει να το πάτε αμέσως στο χημείο πριν περάσει μισή ώρα και να μην το αφήσετε σε ζέστη ή σε κρύο. Σε μια μέτρια θερμοκρασία. τυλίξτε το σε μια πετσέτα το μπουκαλάκι τώρα που έχει κρύο. Και μέσα στο μπουκαλάκι να μην αγγίξετε καθόλου με τα χέρια σας. Να πλυθεί καλά πριν ανοίξει το μπουκαλάκι και προ πάντων να μην αγχωθεί γιατί το άγχος παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα. Πες του χαλαρά για το θέμα. Μην του δείξεις ότι αγχώνεσαι ή ότι τον πιέζεις. Πες του απλά να ξέρουμε για να μην χάνουμε χρόνο. Ελπίζω να βοήθησα σόρρυ για το τεράστιο μήνυμα..

ευχαριστω με βοηθησες πολυ!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οχι μαριαμ μου!!!:(:(

Αλλά μου είπαν στο νοσοκομείο ότι όταν παίρνουν τα δείγματα τα επεξεργάζονται και αν δεν είναι κάτι ανησυχητικό το αφήνουν για περαιτέρω επεξεργασία αργότερα οπότε πήρα το θάρρος από αυτό και είπα να πάω παρακάτω γι'αυτό και έκλεισα ραντεβού!θα δώ τι θα μου πει και ο γιατρός την άλλη εβδομάδα :-P:-P:-P

Δεν τρέχει τίποτα.. μια χαρά θα είναι όλα!!!!!!! :wink:

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Θα πας εσύ εφάκη μου να πάρεις ένα πλαστικό μπουκαλάκι που θα στο δώσει ο / η φαρμακοποιός σου και θα βάλει μέσα το σπέρμα ο άντρας σου και θα το πας σε ένα χημείο. Πρέπει να έχετε αποχή 3-4 ημέρες να πιεί πολλά υγρά και να το κάνει πρωί. Μόλις το κανει πρέπει να το πάτε στο χημείο και θα το κάνουν αυτοί. Πες του το όμως με τρόπο γιατί οι άντρες δεν είναι έτοιμοι για τέτοια πράγματα. Πες του θα μου δώσεις εσύ απλά το μπουκαλάκι να το πάω εγώ στο χημείο απλά για να δούμε την ποιότητα του σπέρματος. Μορφολογία, ποσότητα, κινητικότητα. Αν είναι οκ το σπέρμα πες του απλά είναι θέμα πιθανοτήτων. Μην τον ρίξεις αμέσως στις σπερματεγχύσεις.. Οι άντρες δεν είναι σαν κι εμάς. Για το σπερμοδιάγραμμα αν θες μπορεί να σου δώσει και ο γιατρός γραμμένο στο χαρτί για το χημείο. Εμείς δώσαμε 50 ευρώ. Δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι μαθαίνεις από αυτό. Έχει χημεία που το κάνουν και με 30 και με 40 ευρώ. Αλλά πρέπει να το πάτε αμέσως στο χημείο πριν περάσει μισή ώρα και να μην το αφήσετε σε ζέστη ή σε κρύο. Σε μια μέτρια θερμοκρασία. τυλίξτε το σε μια πετσέτα το μπουκαλάκι τώρα που έχει κρύο. Και μέσα στο μπουκαλάκι να μην αγγίξετε καθόλου με τα χέρια σας. Να πλυθεί καλά πριν ανοίξει το μπουκαλάκι και προ πάντων να μην αγχωθεί γιατί το άγχος παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα. Πες του χαλαρά για το θέμα. Μην του δείξεις ότι αγχώνεσαι ή ότι τον πιέζεις. Πες του απλά να ξέρουμε για να μην χάνουμε χρόνο. Ελπίζω να βοήθησα σόρρυ για το τεράστιο μήνυμα..

Σόρι για την παρέμβαση αλλά αφού είναι να το κάνετε θα σου πω και τι πάθαμε εμείς για να το προσέξετε, Παιδιά προσοχή να μην φύγει έξω! Εμένα ο μικρός μου νυσταγμένος αστοχούσε και αναγκαστήκαμε να το κάνουμε τρείς επαναληπτικές εξετάσεις γιατί απο ποσότητα ήταν μηδαμινό!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Σόρι για την παρέμβαση αλλά αφού είναι να το κάνετε θα σου πω και τι πάθαμε εμείς για να το προσέξετε, Παιδιά προσοχή να μην φύγει έξω! Εμένα ο μικρός μου νυσταγμένος αστοχούσε και αναγκαστήκαμε να το κάνουμε τρείς επαναληπτικές εξετάσεις γιατί απο ποσότητα ήταν μηδαμινό!

Σωστό.. Απλά όταν έρθει η στιγμή θα το βάλει προσεχτικά το μπουκαλάκι σε εκείνο το σημείο. Εμένα Ανθή ο δικός μου από το άγχος δεν έβγαζε ούτε 2 μλ.. Και δεν ήταν αρνητικός στο να το κάνει, ήθελε να το κάνει. Γι αυτό όχι άγχος. Έφάκη μου θα το κάνετε εντελώς τυπικά αφού ήδη μια φορά τα καταφέρατε άσχετα με την κατάληξη...

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Τι καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!!! Καλέ εσύ είχες μεγαλύτερη χοριακή και απο εμένα! Δίκιο έχουν τα κορίτσια, διδυμάκια μου μυρίζουν!

Ντεσκολόρ, Ιονελίτα, Στελίτσα, Νάσυ, Μαρία, Μαριαμνη, Μομεντάκι, Δομνίνα, Κούκου, Μαριλού πολλά φιλιά και την καλημέρα μου!

Νικόλ, χρόνια σου πολλά για χτες και σου εύχομαι να αποκτήσεις ότι επιθυμείς!

Εφάκη, εγώ στην σπερματέγχυση πλήρωσα 250Ε και την έκανα σε πολύ καλό γιατρό στο Διαβαλκανικό στην Θεσ/κη.

Εγώ τα ίδια, συνεχίζω προς το παρόν να πηγαίνω στην δουλειά και το νινί είναι πολύ άτακτο και όλο με ζαλίζει και με ανακατεύει, μπλιάξ.

Καλό το γουρουνόπουλο αλλά όχι για πρωί!

Εγώ έχω πολλά άλλα αλλά ευτυχώς αναγούλες και ζαλάδες μόνο την 1η εβδομάδα είχα.. Δεν θα τα άντεχα αυτά.. Αχ κοριτσάκια μου βλέπω το τικεράκι μου και ακόμη δεν το πιστεύω ότι έχω τον κούκλο μου μέσα μου με τόσα που περάσαμε το 2010.. συγκινούμαι πολύ σήμερα..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Οχι αυριο , σημερα.....Δεν αντεξα....πηγα πρωι και εκανε χοριακη μια μερα νωριτερα.....

Βγηκε 93 !!!!!!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Εγώ έχω πολλά άλλα αλλά ευτυχώς αναγούλες και ζαλάδες μόνο την 1η εβδομάδα είχα.. Δεν θα τα άντεχα αυτά.. Αχ κοριτσάκια μου βλέπω το τικεράκι μου και ακόμη δεν το πιστεύω ότι έχω τον κούκλο μου μέσα μου με τόσα που περάσαμε το 2010.. συγκινούμαι πολύ σήμερα..

Εγώ μέχρι να πάω να το δω δεν τολμάω να βάλω τίποτα...

Και το χειρότερο είναι οτι με πιάνουν οι αναγούλες και οι ζαλάδες και οι καούρες το απόγευμα που είμαι στην δουλειά! Εμένα γυρίζει το κεφάλι μου και πρασινίζω και τα μικρά με κοιτάνε σαν να είμαι εξωγήινος!

ixhPp3.png

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια!

Βλέπω ότι τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζονται ακατάπαυστα και χαίρομαι πάρα πολύ για όλες σας.. Σας διαβάζω μπας και κολλήσω κι εγώ λίγη μωρουδίλα από τον Βασιλάκη που πού θέλω να τον πάρω αγκαλίτσα μιας και είναι μια σκέτη γλύκα.. και αποδείχτηκε και τυχερούλης για όλα τα κοριτσάκια που τον πήραν αγκαλίτσα!

Μαρία1981 συγχαρητήρια... Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι..

Τουρτίτσα θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για το τραγουδάκι που μας αφιέρωσες.. τόσο γλυκό και τόσο σημαντικά λόγια.. Είμαι σίγουρη ότι σε 10 μέρες τα άλλα δύο μωρουδέλια σου όχι μόνο θα έχουν επιβιώσει αλλά θα έχουν μεγαλώσει απίστευτα!

Κοριτσάκια σιγά σιγά όλες θα γίνουμε μανούλες.. Descolor μην το βάζεις κάτω κοριτσάρα.. Κάνε την επαναληπτική χοριακή σου και μετά από Φλεβάρη ξεκινάμε πάλι..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου η μονη γκαντεμα που πηρε το βασιλακη αγκαλιτσα αλλα δεν τα καταφερε ημουν εγω....κλασσικα !!

Δυσκολο να ξεκινησω το Φεβρουαριο...ουτε λεφτα υπαρχουν ουτε περιθωρια απουσιας απο τη δουλεια...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Descolor μου από το Φλεβάρη μπορείς να αρχίσεις να το σκέφτεσαι.. Κι εγώ δεν με βλέπω νωρίτερα από Απρίλη να ξεκινήσω μιας και ο άνδρας μου θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση τον Γενάρη..

Θα' μαστε όλες μαζί τότε και θα κάνουμε παρέα η μια στην άλλη... και είμαι σίγουρη ότι θα είναι η τελευταία μας ταλαιπωρία.. Αλήθεια δεν κατάφεραν να περισσέψουν εμβρυάκια;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...