Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο όνομα του μέλους που θέλεις να στείλεις μήνυμα και σου βγάζει μήνυμα "Αποστολή μηνύματος".. το επιλέγεις, γράφεις το μήνυμα που θες και πατάς υποβολή!

L2qIp2.png

Descolor μου από το Φλεβάρη μπορείς να αρχίσεις να το σκέφτεσαι.. Κι εγώ δεν με βλέπω νωρίτερα από Απρίλη να ξεκινήσω μιας και ο άνδρας μου θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση τον Γενάρη..

Θα' μαστε όλες μαζί τότε και θα κάνουμε παρέα η μια στην άλλη... και είμαι σίγουρη ότι θα είναι η τελευταία μας ταλαιπωρία.. Αλήθεια δεν κατάφεραν να περισσέψουν εμβρυάκια;

καταλαβαινω κοριτσακι μου...καλη επιτυχια και στον αντρουλη σου και ολα να πανε καλα και το 2011 να χαρισει σε ολες μας το ονειρο !!

Διαβασα και για τη μανουλα σου...δε ξερω τι κ πως...αλλα ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να πανε ολα καλα για να εισαι κ εσυ πιο ηρεμη,,,\\Ενα ολοκληρο ρμβρυακι ειναι στην καταψυξη....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ανθη μου μπορεις να μου στειλεις την προσευχουλα???

Και εγώ την είχα ζητήσει αλλά ακόμα δεν έχω λάβει κάτι :(:(:(:(

Στείλτε κορίτσιαααα χανόμαστε!!!!!:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Κάνεις δεξί κλικ πάνω στο όνομα του μέλους που θέλεις να στείλεις μήνυμα και σου βγάζει μήνυμα "Αποστολή μηνύματος".. το επιλέγεις, γράφεις το μήνυμα που θες και πατάς υποβολή!

Ευχαριστώ, στην στέλνω τώρα

ixhPp3.png

Descolor μου γιατί καλό μου δεν κάνεις μεταφορά αυτό το ένα εμβρυάκι; Μπορεί να είναι το ένα και τυχερό!

Εγώ τι να πω που ούτε την πρώτη φορά αλλά ούτε και τη δεύτερη καταφέραμε να καταψύξουμε κανένα..

L2qIp2.png

Descolor μου γιατί καλό μου δεν κάνεις μεταφορά αυτό το ένα εμβρυάκι; Μπορεί να είναι το ένα και τυχερό!

Εγώ τι να πω που ούτε την πρώτη φορά αλλά ούτε και τη δεύτερη καταφέραμε να καταψύξουμε κανένα..

για να ειμαι ειλικρινης...κι εγω ετσι το θεωρω...ενα ισον κανενα.... εδω δεν τα καταφεραν 3...αυτο το 1 θα τα καταφερει???

χλωμοοοοοοοοοοο ουτε στην αποξυση δε θα τα καταφερει αυτο :tongue:

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

για να ειμαι ειλικρινης...κι εγω ετσι το θεωρω...ενα ισον κανενα.... εδω δεν τα καταφεραν 3...αυτο το 1 θα τα καταφερει???

χλωμοοοοοοοοοοο ουτε στην αποξυση δε θα τα καταφερει αυτο :tongue:

Λανθάνουσα γλώσσα αλήθεια λέει, το μυαλό στην απόξυση το έχεις! Θα σε μαλώσω!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...