Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Elen69

Όντως τα σπερμοδιαγράμματα πρέπει το ένα να είναι από το ΙΚΑ (εφόσον ο άνδρας σου είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ) ή από Δημόσιο Νοσοκομείο (εάν είναι ασφαλισμένος σε οποιοδήποτε άλλο ταμείο) και να έχουν διαφορά μεταξύ τους τουλάχιστον 3 μήνες και το άλλο ιδιωτικού εργαστηρίου [του Λυμπερόπουλου να πας οπωσδήποτε (είναι το πιο έγκυρο εργαστήριο].

Για να κάνει σπερμοδιάγραμμα ο άνδρας σου στο ΙΚΑ πρέπει να κλείσει ραντεβού σε ουρολόγο του ΙΚΑ για να του δώσει παραπεμπτικό και μετά να κλείσει ραντεβού στα κεντρικά του ΙΚΑ (Πλατεία Θεάτρου) για να πάει να δώσει δείγμα. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε δυο μέρες περίπου.. Αν θες αύριο μπορώ να σου πω και το τηλέφωνο που πρέπει να πάρεις στο ΙΚΑ για να κλείσεις ραντεβού για σπερμοδιάγραμμα γιατί τώρα δεν το έχω μαζί μου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Εμένα Στελίτσα τον λένε Γεωργογιάννη, τον δικό σου τον ξέρω είναι ο Χρυσάγης, δεν έχω παει αλλά μένω Κορυδαλλό και τον ξέρω γιατί είναι της περιοχής μας και τον έχω ακουστά.

Ναι αυτος ειναι. Το εχω πολλα χρονια.;)

Σευχαριστώ πάρα πολύ και σε σένα εύχομαι στον επόμενο κύκλο όλα να πάνε καλά? Προχωράς σε εξωσωματική? (επειδή κάτι διάβασα για τα δικαιολογητικά που λέγατε)

Εμένα μου είπε γύρω στα 18 χιλ θα κάνω την ένεση. Επαφές επέτρεψε πριν τη σπερματέγχυση?

Εμενα την πρωτη φορα ηταν 16χιλ. με ενεσεις και τη δευτερη 19 χιλ. σε φυσικο κυκλο.

Οχι επαφες γιατι πρεπει να υπάρχει και αποχη 3 μερες πριν.

Νικολ μου εισαι καλυτερα?

Μελετινα,εγω εχω μεινει εγκυος τρεις φορες εγκυος με σπερματαεγχυση!Την τελευτεα φορα με διδιμα!Απο διδιμα εξελειχτεικε το ενα,και τωρα ειμαι εγκυος!

Η Στελειτσα δυο φορες εκανε σπερματεγχυση και εμειναι και στης δυο!

Χαλαρη να εισαι [ανω απ'ολα και υπομονη μεχρη το αποτελεσμα!

Ολα καλα σου ευκομαι να πανε!

ionelita μου ακομα κρυωμενη ειμαι αλλα καλυτερα...ειμαι χαρουμενη γιατι συνηδειτοποιησα οτι σε λιγοτερο απο ενα μηνα ειναι το ραντεβου μου με το γιατρο..για τη δευτερη μου εξωσωματικη...ανυπομονω να ξαναμπω στο χορο να χορεψω...εσυ ξεκουραζεσαι κουκλιτσα μου??πολυ χαρηκα με τη μαρια μας σημερα!!!επιτελους λιγα καλα νεα...

Διαφημίσεις

ionelita μου ακομα κρυωμενη ειμαι αλλα καλυτερα...ειμαι χαρουμενη γιατι συνηδειτοποιησα οτι σε λιγοτερο απο ενα μηνα ειναι το ραντεβου μου με το γιατρο..για τη δευτερη μου εξωσωματικη...ανυπομονω να ξαναμπω στο χορο να χορεψω...εσυ ξεκουραζεσαι κουκλιτσα μου??πολυ χαρηκα με τη μαρια μας σημερα!!!επιτελους λιγα καλα νεα...

Αντε πολύ ξεκουραστηκες........ Σειρα σου τωρα.:tongue:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Τι καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!!! Καλέ εσύ είχες μεγαλύτερη χοριακή και απο εμένα! Δίκιο έχουν τα κορίτσια, διδυμάκια μου μυρίζουν!

Ντεσκολόρ, Ιονελίτα, Στελίτσα, Νάσυ, Μαρία, Μαριαμνη, Μομεντάκι, Δομνίνα, Κούκου, Μαριλού πολλά φιλιά και την καλημέρα μου!

Νικόλ, χρόνια σου πολλά για χτες και σου εύχομαι να αποκτήσεις ότι επιθυμείς!

Εφάκη, εγώ στην σπερματέγχυση πλήρωσα 250Ε και την έκανα σε πολύ καλό γιατρό στο Διαβαλκανικό στην Θεσ/κη.

Εγώ τα ίδια, συνεχίζω προς το παρόν να πηγαίνω στην δουλειά και το νινί είναι πολύ άτακτο και όλο με ζαλίζει και με ανακατεύει, μπλιάξ.

Καλό το γουρουνόπουλο αλλά όχι για πρωί!

Ανθη μου σ'ευχαριστω για τις ευχουλες σου!

Ναι λιγα και καλα,η τα καλυτερα νεα πειραμε σημερα!Χρεικα τοσο πολυ οσο δεν φανταζεσε!:D

Συντομα οπως πας θα χαρουμε και για σενα με ολη μας την ψυχη!:D

Αντε πολύ ξεκουραστηκες........ Σειρα σου τωρα.:tongue:

ναι..ναι..το μονο που μ'ενοχλει λιγο σε ολη τη διαδικασια ειναι το κομματι της ωοληψιας..(δεν συζηταω για την τρελλα της αναμονης..)αλλα τι να κανουμε?δεν εχουμε αλλη επιλογη...εσυ ξεκουραζεσαι καθολου βε?

Διαφημίσεις

ναι..ναι..το μονο που μ'ενοχλει λιγο σε ολη τη διαδικασια ειναι το κομματι της ωοληψιας..(δεν συζηταω για την τρελλα της αναμονης..)αλλα τι να κανουμε?δεν εχουμε αλλη επιλογη...εσυ ξεκουραζεσαι καθολου βε?

Χαχαχαχα καλο... Γελασα...

Που να ξεκουαστω? μπηκα στον 6ο και ευτυχως δεν εχω βαρυνει ακόμα....

Αναγκαστικα ολα πρεπει να τα κανω...

Ναι λιγα και καλα,η τα καλυτερα νεα πειραμε σημερα!Χρεικα τοσο πολυ οσο δεν φανταζεσε!:D

Συντομα οπως πας θα χαρουμε και για σενα με ολη μας την ψυχη!:D

μακαρι κοριτσακι μου!εχθες επεσα πολυ ψυχολογικα παιδια γιατι γνωρισα μια κοπελα που πηγαινε κι αυτη στο κεντρο που παω εγω και μουπε οτι η τελευταια λεξη του Μαστρομηνα ηταν πως αν θελει παιδι επρεπε να παρει δανεικα ωαρια...αυτη λοιπον επειδη ειναι και μεγαλη σε ηλικια δεν προχωρησε και βουρκωμενη μου ειπε πως πηρε την αποφαση να μην αποκτησει παιδι στη ζωη της..και λιγο αγχωθηκα..αν ανεβει γρηγορα και η δικη μου fsh πουναι ηδη υψηλη για τη δικη μου ηλικια..τι κανουμε τοτε?αυτα σκεφτομουνα εχθες κι επεσα λιγο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...