Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μαριαμνάκι μου δεν θέλουν στο κρεβάτι μας. Ίσα ίσα αν τους βάζουμε παλεύουν να σηκωθούν και εκνευρίζονται περισσότερο που δεν τους αφήνουμε.

Μαρκελλάκι δεν σου είπα κούκλα μου, περαστικά στον αντρούλη σου... Εύχομαι όλα να πάνε καλά... Και συγνώμη που σε ξέχασα, το έχω κάψει το μυαλό μου γενικώς...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Koριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!:D

Ήρθε και η πολύ η υπομονετικιά της παρέας(μουσια):tongue::tongue::tongue:

Εγώ κοριτσια αυτες τις 3 ημερες που περιμενα την τελευταια επαναληπτική υπέφερα πραγματικα....και δεν υπηρχε περιπτωση να περάσουν άλλες τόσες μέρες για να δω στον υπέρηχο έστω αν είναι ενδομήτριο..Βέβαια είμαι και καμμένη από προηγουμενο εξωμήτριο....γιαυτο και είχα ενα λογο παραπανω να δω αν είναι ενδομητριο μηπως και ησυχάσω λιγουλάκι.

Λοιπόν.......έχουμε και λέμε...............εχθές πήρα ένα γυναικολογο που γνωρίζω....και ξέρω ότι έχει πολύ καλό υπερηχο και έχει και σύνδεση σε γιγαντοοθονη.....και λεω αυτη τη στιγμη είναι ο άνθρωπός μου :):):) γιατι για να φανει πιο έγκαιρα ο σάκος πρέπει να ναι καλο το μηχάνημα αλλιως αργει να δειξει.

Μου είπε να περασω ως εκτακτο στα ραντεβου του...........και αφου ειμουνα στην αναμονη για 2,5 ωριτσες (χαλάλι) κάναμε υπέρηχο και είδαμε το σάκο:D:D:D:D που φυσικά είναι στο ενδομητριο!!:D:D:D

΄Μου φυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος, όλα καλά για την ώρα, καλή η εμφύτευση, το πάχος ενδομητρίου κτλπ αλλά για καρδουλα μου το πε και στο τηλ ήταν νωρίς, την επομενη εβδομάδα θα μπορουμε να ακούσουμε.

Από εβδομάδες, χθες είμουνα 4+ 6

Τελικά Νασούλα σήμερα κλείνω 5 εβδομάδες εγω την προηγουμενη φορά είχα υπολογίσει τις μέρες που είχα καθυστέρηση αλλά αν το πιάσουμε απο την τελευταια περίοδο που ειναι το σωστο ειμαι 5 εβδομαδων...νιάναρο:tongue:

Είδαμε επίσης στο σάκο και αγγείωση που από εκεί περιμένουμε να ακουσουμε καρδούλα....για να δούμε θα ακούσουμε??

Κορίτσια δε το πιστευω.........νομιζω ότι καποιος θα με ξυπνησει και θα πω....ααα τι ωραίο όνειρο έβλεπα!!!!

Ανθούλα μου καταλαβαινω πως νιώθεις πολύ πιεσμένη με όλα αυτά που περνάς.........δεν έχεις και βοηθεια καλη μου ε? Αν βάλλεις το γκρινιαρικο μωράκι:tongue: στο κρεββατι του και είσαι ομως διπλα του για να νιωθει την παρουσία σου ....και να το χαιδευεις ώστε να τον έπαιρνε ο ύπνος? Μηπως αν ρωτουσες την παιδίατρο αν μπορει να σου προτείνει κάποια λύση?

Όσο πιο πολύ καιρό μαθαινει να κοιμαται έτσι γινοντας του συνηθεια μετα θα ναι πολυ δυσκολο να αλλαξει....και συ θα ταλαιπωρεισαι. Κάπως πρεπει να αλλαξει αυτό, δεν ξερω και γω βρε κοριτσακι τι αλλο να σου πω.

Στεναχωριεμαι να σε ακουω να ταλαιπωρεισαι. Ευχομαι να βρεθει μια λυση και να ξεκουραζεσαι περισσοτερο.

Κουκακι??? για πες για το κουκο- δωματιο......τι χρωματακι??

Λες αν μου πανε όλα καλά να είναι αγοράκι?? όντως τα τελευταια βιομωράκια αγοράκια είναι....εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση ειλικρινά.....όποιο φύλο και να εχει εγώ χαρουμενη θα μαι.......γερό παιδάκι να βγει και να πανε όλα καλά και θα μαι πολυ ευτυχισμενη!!!!

Δεσποινάκι έρχεται και η σειρά σου πολύ σύντομα!!!

Μαρκελλάκι πως είναι ο άντρας σου? Θέλεις να πεις πως δε σας έχουν πει τι ακριβως έχει συμβει?? γιατροι να σου πετυχουν......και μεις που νομιζαμε πως ειχαν τα πρωτεία οι γυναικολογοι:rolleyes:

Μαριαμνάκι μου εσεις να στε καλα και όλα θα γινουν? πως νιωθει ο μικρουλης σου που είσαι περισσοτερες ωρες κοντά του??

Μομεντάκι και σεις να βαψετε το μομεντοδωματιο τωρα που ακομα εχει καλο καιρο ε? Αχ τι ωραια που θα :Dείναι να φτιαχνεις παιδικο δωματιο!!!

Νικόλ εγώ μπηκα χθες αργουτσικα στο τσατ γιατι γυρισα αργα, αλλα δεν εισασταν, σου στελνω πολλά πολλά φιλακια!!!!

Νάσυ εσένα στο τσακ χθες δε σε προλαβα στο τσατ , ειχες μπει λιγο πιο πριν. Πως είσαι? μετρας τις μερες που θα πας στο γιατρο ε?:tongue:

Εγω τελος με τις χοριακες....δε χρειαζονται λεει πλεον......απιστευτο μου φαινεται οτι περασα αυτο το σταδιο .........πιο πολυ μου φαινεται ειχα αγχος για τις χοριακες παρα τωρα για το να ακουσουμε καρδουλα (οχι οτι δεν εχω και τωρα....να μην ξεχνιομαστε)

Λίγο έχω ηρεμησει.....ωστε χθες κοιμηθηκα καπως καλυτερα.

Αυτα τα νεα μου.............:D

Πολλά πολλά φιλακια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Αχ βρε μελετινάκι μου...πόσο χάρηκα με τα νεάκια σου! Αντε το περάσαμε αυτό το πρώτο στάδιο...(το οποίο πέρασα κι εγώ άσχετα αν δεν είχα προηγούμενη εμπειρία)..Εντούτοις το άγχος είναι άγχος...γιατί ακριβώς είναί όπως το λες...φοβάμαί πως είναι ένα όνειρο και ξυπνήσω στα ξαφνικά...Δυστυχώς έζησα μεγάλες ανατροπές στη ζωή μου και μου έμείνε φοβία...πως ενώ τη μια μέρα είναι όλα καλά...την επομένη χάνεις χωρίς καμιά προειδοποίηση άτομα κοντινά σου...Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ αλλά πραγματικά το παλεύω να κρατάω την πίστη μου ζωντανή και να μην φοβάμαι...Αντε κοριτσάκι μου! Αχ σου "χρωστάω" δωράκι και μάλιστα θα το κάνω με μεγάάάάάάάλη χαρά!:D

Μαρκελάκι μου θα περιμένουμε νέα σου μόλις έχετε...Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά...Δεν ξέρω και τι να πω σε ό,τι αφορά θέματα υγείας...Καλά κάνουνε πάντως να κάνουνε καλή δουλειά οι γιατροί! Αντε!

Μαριαμνάκι μου για ό,τι θες να μιλήσουμε είμαστε εδώ εντάξει;

Ανθή μου πραγματικά ε΄χω καταστεναχωρεθεί που σε διάβασα τόσο πεσμένη....Δίκιο έχεις μετά από τόση κούραση και ξενύχτι να εκφράζεσαι έτσι....Είμαι σίγουρη όμως πως θα περάσει αυτή η φάση και όλα θα είναι΄ενα παρελθόν δύσκολο, και μετά μεγαλώνοντας τα μικρά θα είναι όλα αλλιώς και θα κυλάνε πιο ομαλά...Δεν μπορώ να σου εισηγηθώ κάτι λόγω "ελλειψης εμπειρίας"...αλλά δεν θα ήτανε καλό να μιλήσετε λίγο με τον αντρούλη σου για το πώς νιώθεις; Για να τον νιώσεις και αυτόν πιο κοντά σου...Η αλήθεια πάντως είναι πως όντως τα βάσανα και τα προβλήματα συνεχίζονται...αν και εμείς είμαστε κολλημένες μετά από τόσα που περάσαμε να πάρουμε αυτή τη θετικη΄χοριακή στα χέρια μας, να εξελιχθούνε όλα καλά και να πάρουμε το μωράκι ή τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας...Ουφ....

Α σήμερα γιορτάζει το ντεσάκι μας! Χρονια σου πολλά για την ονομαστική σου γιορτή ντεσάκι ! Πώς πάνε τα διδυμάκια; Σε χάσαμε αλλά καταλαβαίνουμε πως είναι θέμα χρόνου πια...Φιλάκια πολλά και όμορφα να περάσεις τη γιορτή σου με τα μικρά σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους!

Φιλάκια σε όλες! Πάω να πιω ένα χυμούλη και να πάω για περπάτημα...!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Koριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!:D

Ήρθε και η πολύ η υπομονετικιά της παρέας(μουσια):tongue::tongue::tongue:

Εγώ κοριτσια αυτες τις 3 ημερες που περιμενα την τελευταια επαναληπτική υπέφερα πραγματικα....και δεν υπηρχε περιπτωση να περάσουν άλλες τόσες μέρες για να δω στον υπέρηχο έστω αν είναι ενδομήτριο..Βέβαια είμαι και καμμένη από προηγουμενο εξωμήτριο....γιαυτο και είχα ενα λογο παραπανω να δω αν είναι ενδομητριο μηπως και ησυχάσω λιγουλάκι.

Λοιπόν.......έχουμε και λέμε...............εχθές πήρα ένα γυναικολογο που γνωρίζω....και ξέρω ότι έχει πολύ καλό υπερηχο και έχει και σύνδεση σε γιγαντοοθονη.....και λεω αυτη τη στιγμη είναι ο άνθρωπός μου :):):) γιατι για να φανει πιο έγκαιρα ο σάκος πρέπει να ναι καλο το μηχάνημα αλλιως αργει να δειξει.

Μου είπε να περασω ως εκτακτο στα ραντεβου του...........και αφου ειμουνα στην αναμονη για 2,5 ωριτσες (χαλάλι) κάναμε υπέρηχο και είδαμε το σάκο:D:D:D:D που φυσικά είναι στο ενδομητριο!!:D:D:D

΄Μου φυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος, όλα καλά για την ώρα, καλή η εμφύτευση, το πάχος ενδομητρίου κτλπ αλλά για καρδουλα μου το πε και στο τηλ ήταν νωρίς, την επομενη εβδομάδα θα μπορουμε να ακούσουμε.

Από εβδομάδες, χθες είμουνα 4+ 6

Τελικά Νασούλα σήμερα κλείνω 5 εβδομάδες εγω την προηγουμενη φορά είχα υπολογίσει τις μέρες που είχα καθυστέρηση αλλά αν το πιάσουμε απο την τελευταια περίοδο που ειναι το σωστο ειμαι 5 εβδομαδων...νιάναρο:tongue:

Είδαμε επίσης στο σάκο και αγγείωση που από εκεί περιμένουμε να ακουσουμε καρδούλα....για να δούμε θα ακούσουμε??

Κορίτσια δε το πιστευω.........νομιζω ότι καποιος θα με ξυπνησει και θα πω....ααα τι ωραίο όνειρο έβλεπα!!!!

Ανθούλα μου καταλαβαινω πως νιώθεις πολύ πιεσμένη με όλα αυτά που περνάς.........δεν έχεις και βοηθεια καλη μου ε? Αν βάλλεις το γκρινιαρικο μωράκι:tongue: στο κρεββατι του και είσαι ομως διπλα του για να νιωθει την παρουσία σου ....και να το χαιδευεις ώστε να τον έπαιρνε ο ύπνος? Μηπως αν ρωτουσες την παιδίατρο αν μπορει να σου προτείνει κάποια λύση?

Όσο πιο πολύ καιρό μαθαινει να κοιμαται έτσι γινοντας του συνηθεια μετα θα ναι πολυ δυσκολο να αλλαξει....και συ θα ταλαιπωρεισαι. Κάπως πρεπει να αλλαξει αυτό, δεν ξερω και γω βρε κοριτσακι τι αλλο να σου πω.

Στεναχωριεμαι να σε ακουω να ταλαιπωρεισαι. Ευχομαι να βρεθει μια λυση και να ξεκουραζεσαι περισσοτερο.

Κουκακι??? για πες για το κουκο- δωματιο......τι χρωματακι??

Λες αν μου πανε όλα καλά να είναι αγοράκι?? όντως τα τελευταια βιομωράκια αγοράκια είναι....εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση ειλικρινά.....όποιο φύλο και να εχει εγώ χαρουμενη θα μαι.......γερό παιδάκι να βγει και να πανε όλα καλά και θα μαι πολυ ευτυχισμενη!!!!

Δεσποινάκι έρχεται και η σειρά σου πολύ σύντομα!!!

Μαρκελλάκι πως είναι ο άντρας σου? Θέλεις να πεις πως δε σας έχουν πει τι ακριβως έχει συμβει?? γιατροι να σου πετυχουν......και μεις που νομιζαμε πως ειχαν τα πρωτεία οι γυναικολογοι:rolleyes:

Μαριαμνάκι μου εσεις να στε καλα και όλα θα γινουν? πως νιωθει ο μικρουλης σου που είσαι περισσοτερες ωρες κοντά του??

Μομεντάκι και σεις να βαψετε το μομεντοδωματιο τωρα που ακομα εχει καλο καιρο ε? Αχ τι ωραια που θα :Dείναι να φτιαχνεις παιδικο δωματιο!!!

Νικόλ εγώ μπηκα χθες αργουτσικα στο τσατ γιατι γυρισα αργα, αλλα δεν εισασταν, σου στελνω πολλά πολλά φιλακια!!!!

Νάσυ εσένα στο τσακ χθες δε σε προλαβα στο τσατ , ειχες μπει λιγο πιο πριν. Πως είσαι? μετρας τις μερες που θα πας στο γιατρο ε?:tongue:

Εγω τελος με τις χοριακες....δε χρειαζονται λεει πλεον......απιστευτο μου φαινεται οτι περασα αυτο το σταδιο .........πιο πολυ μου φαινεται ειχα αγχος για τις χοριακες παρα τωρα για το να ακουσουμε καρδουλα (οχι οτι δεν εχω και τωρα....να μην ξεχνιομαστε)

Λίγο έχω ηρεμησει.....ωστε χθες κοιμηθηκα καπως καλυτερα.

Αυτα τα νεα μου.............:D

Πολλά πολλά φιλακια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

ωραία!!μια χαρά!!θα περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πώ,πώ τι ωραία Μελετινάκι μου!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΓΚΥΟΣ!!!το γράφω και έχω ένα διάπλατο χαμόγελο μέχρι τα αυτιάαααααα:D:D:D

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη για σένααααα!!!:D:D:D

Ανθή μου και εγώ πραγματικά στεναχωρέθηκα πολύ το μεσημέρι που διάβαζα τι περνάς και σου έγραφα ένα μήνυμα που τελικά χάθηκε...:evil:

Εν τάχει σου ξαναγράφω ότι,

στο παρακάτω λίνκ ίσως βρεις μία λύση για το προβλημά σου!

Είναι από το site ενός παιδίατρου εδώ στο Ρέθυμνο που είναι πραγματικά πολύ καλός και αυτό που θα διαβάσεις το εφάρμοσαν δύο φίλες μου που περνούσαν τα ίδια με εσένα και σώθηκαν!!!

Λειτούργησε και στις δύο ελπίζω και σε σένα!!

Απλά πρέπει να είσαι απολύτως αυστηρή με τους χρόνους που αναφέρει και με το σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα έχει επιτυχία!!;)

http://www.paidiatre.gr/index.php?id=62,294,0,0,1,0

Good luck!!!;)

Δεσποινάκι καλή αρχή λοιπόν!!Πως σου φάνηκε ο νέος γιατρός?? Τι εξετάσεις θα επαναλάβεις όλες τις ορμονικές ή και σαλπιγγογραφίες και τέτοια??

Εύχομαι να είναι η τυχερή σου προσπάθεια!!!! και το πιστεύω!!!;);)

Ε!!!Ντεσάκι ξεχάστηκα!!!να είναι καλά η Μομεντούλα που μας το θύμησε!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ γλυκειά μανουλίτσα!!!Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!

Φέτος έχεις το πιο γλυκό δωράκι!!Αγκαλίτσες και φιλιά από τα μικρά σου ζουζουνάκια!!!:D:D

Α!!!το δωματιάκι μας έγινε υπέροχο-υπέροχο-υπέροχο!! Το βλέπω και λιώνω!!

Είναι δύο χρώματα, γαλάζιο και ζαχαρί και κάναμε και ρίγες σε ένα τοίχο και κρεμάσαμε και κάτι αερόστατα και θα κολλήσουμε και κάτι συνεφάκια στον τοίχο οπότε όπως καταλαβαίνεται και από το δωμάτιο του μικρού δηλώνουμε ότι πετάμε στα σύννεφα...........:tongue:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Πώ,πώ τι ωραία Μελετινάκι μου!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΓΚΥΟΣ!!!το γράφω και έχω ένα διάπλατο χαμόγελο μέχρι τα αυτιάαααααα:D:D:D

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη για σένααααα!!!:D:D:D

Ανθή μου και εγώ πραγματικά στεναχωρέθηκα πολύ το μεσημέρι που διάβαζα τι περνάς και σου έγραφα ένα μήνυμα που τελικά χάθηκε...:evil:

Εν τάχει σου ξαναγράφω ότι,

στο παρακάτω λίνκ ίσως βρεις μία λύση για το προβλημά σου!

Είναι από το site ενός παιδίατρου εδώ στο Ρέθυμνο που είναι πραγματικά πολύ καλός και αυτό που θα διαβάσεις το εφάρμοσαν δύο φίλες μου που περνούσαν τα ίδια με εσένα και σώθηκαν!!!

Λειτούργησε και στις δύο ελπίζω και σε σένα!!

Απλά πρέπει να είσαι απολύτως αυστηρή με τους χρόνους που αναφέρει και με το σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα έχει επιτυχία!!;)

http://www.paidiatre.gr/index.php?id=62,294,0,0,1,0

Good luck!!!;)

Δεσποινάκι καλή αρχή λοιπόν!!Πως σου φάνηκε ο νέος γιατρός?? Τι εξετάσεις θα επαναλάβεις όλες τις ορμονικές ή και σαλπιγγογραφίες και τέτοια??

Εύχομαι να είναι η τυχερή σου προσπάθεια!!!! και το πιστεύω!!!;);)

Ε!!!Ντεσάκι ξεχάστηκα!!!να είναι καλά η Μομεντούλα που μας το θύμησε!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ γλυκειά μανουλίτσα!!!Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!

Φέτος έχεις το πιο γλυκό δωράκι!!Αγκαλίτσες και φιλιά από τα μικρά σου ζουζουνάκια!!!:D:D

Α!!!το δωματιάκι μας έγινε υπέροχο-υπέροχο-υπέροχο!! Το βλέπω και λιώνω!!

Είναι δύο χρώματα, γαλάζιο και ζαχαρί και κάναμε και ρίγες σε ένα τοίχο και κρεμάσαμε και κάτι αερόστατα και θα κολλήσουμε και κάτι συνεφάκια στον τοίχο οπότε όπως καταλαβαίνεται και από το δωμάτιο του μικρού δηλώνουμε ότι πετάμε στα σύννεφα...........:tongue:

αχ τελεια ακουγονται ολα κουκακι μου! με το καλο να τ χαρει το μωρακι σας!μου εγραψε ορμονικες και καλλιεργεια ουρων κ εναν υπερυχο που θα κανω αυτα...ευτιχως ειναι λιγες... καλος μου φανηκε ο γιατρος ,καθηγητης επικουρος καλλιανιδης αν το ξερει καμια σας!!!μακαρι τον επομενο μηνα να τον προλαβουμε....

aKZup2.png?QGVNYpCf

αχ τελεια ακουγονται ολα κουκακι μου! με το καλο να τ χαρει το μωρακι σας!μου εγραψε ορμονικες και καλλιεργεια ουρων κ εναν υπερυχο που θα κανω αυτα...ευτιχως ειναι λιγες... καλος μου φανηκε ο γιατρος ,καθηγητης επικουρος καλλιανιδης αν το ξερει καμια σας!!!μακαρι τον επομενο μηνα να τον προλαβουμε....

δεν έχω ακούσει το γιατρό αυτό αλλά δεν έχει σημασία!!

Σημασία έχει να πάνε όλα καλά και μάλιστα να μην σας στοιχίσει και μία περιουσία τώρα ειδικά που ακόμα και το τελευταίο ευρώ μας έχει αξία!!;)

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις και σύντομα να έχεις τις απαντήσεις για να ξεκινήσεις το συντομότερο!!!:P:p:p

Φιλιάάά!!!:P:p:p

f13Fp2.png

Κορίτσια και Δέσποινα ειδικά, χθες συνάντησα μια φίλη που τα κατάφερε με τον Βλάχο στο Αρεταίειο

Της ήλθαν τα μισά λεφτά από κέντρο εξωσ. και είχε φοβερή αντιμετώπιση από ότι είπε...

απλά σαν πληροφορία που άκουσα πρώτη φορά για εξωσ. σε δημόσιο νοσοκομείο

Καλό μας ΣΚ με υγεία πάνω από όλα!

Μομεντάκι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι όπως τα λες! Σε πάω!

Κορίτσια και Δέσποινα ειδικά, χθες συνάντησα μια φίλη που τα κατάφερε με τον Βλάχο στο Αρεταίειο

Της ήλθαν τα μισά λεφτά από κέντρο εξωσ. και είχε φοβερή αντιμετώπιση από ότι είπε...

Κι εγώ εσένααααα!!!! 0002015F.gif

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπηκα να πω μια καλησπερα!!!Ειστε καλα κοριτσακια μου;;

Μαρκελλακι τι κανει ο αντρας σου;;;

Μελετινα μου,ολα βαινουν καλως πιστεψε το!!!!

Κουκακι σου ειπα οταν το ετοιμασεις,θελω φωτο!!!

Το μομεντακι μας πως τα παει;;;

Νασυ μου,περιμενουμε και τα δικα σου τωρα,να μας πεις ποοοοοοοοσοοοοοοο δυνατα ακουσες την καρδουλα του!!!

Τινκερ,εμεις τα λεμε και αλλου!!!

Νικολινακι μου,τα φιλια μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου καλησπερα! Δεν εχω ιντερνετ κι ελπιζω να προλαβω να στειλω κι αυτο πριν πεσει ο γειτονας!

Διαβαζω οσο καταφερνω τα νεα σας και ειμαι παααααρα πολυ χαρουμενη για τις νεες εγκυμοσυνες μας!

Συγχαρητηρια μελετινακι και Νασουλα!!! Με κανουν πολυ ευτυχισμενη επισης και το Δομνινακι μας που μεγαλωνει το μοντελακι κουκακι που δεν εχω καταφερει να δω φωτος και φυσικα Ο Ροδακινουλης μας που ηρθε στον κοσμο

Χαιρομαι πολυ που το καραμελλακι ειναι γουρλιδικο και θελω συντομα να βρεθουμε με τη Νικολ να δωσουμε κι εκει το γουρι μας....κοριτσι μου διαβασα τα νεα σου....τι περασες βρε αγαπη....ελπιζω σιγα σιγα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου....

Θελω να τα πουμε και απο κοντα με οσες μπορειτε αλλα εω τρεξιματα με τη βαφτιση

& οκτωβριου απογευμα βαφτιζομαστε.Οσες μπορειτε θα χαρω πολυ να ερθετε.Θα σας στειλω και ηλεκτρονικο προσκλητηριο! στειλτε πμ οσες θελετε για λεπτομερειες και συμμετοχη!

σμουτς!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερουδια σε ολες σας!

Μπηκα για μια γρηγορη καλησπερα γιατι γυρισα απο μια παρασταση και βρηκα φιλους στο σπιτι με τον αντρα μου...

Μελετινα μου!!!!!!!!!!!!!!!Τρελαθηκα με τα νεα σου!δεν μου ειπες το νουμερο της χοριακης στο τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!!!Ολα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καιρος μου φαινεται να το συνειδητοποιησεις κοριτσακι μου!Εισαι εγκυος λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΚΟΥ ΜΟΥ!πολυ ομορφο μου ακουγεται το δωματιακι σας!Με το καλο να ερθει ο μπομπιρας να το χαρει και ο ιδιος!

Μαριαμνε μου!!!!!!!!!!Εχω ανησυχησει για το μηνυμα που εβαλες στο facebook...ενημερωσε μας κοριτσακι μου....ευχομαι να μην ειναι κατι πολυ πολυ σοβαρο περα απο το θεμα της δουλειας που ειναι δυσκολα τα πραγματα...

Νασυ μου ποτε θα πας στο γιατρο?

Μαρκελλακι ευχομαι να τελειωσει γρηγορα αυτος ο εφιαλτης και να γυρισετε επιτελους σπιτι σας να ηρεμησετε καρδουλα μου!

Ντεσκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαστε ολες...αλλα κι εγω προσωπικα πιο πολυ!!!;)

Καραμελλο μου οποτε μπορεσεις στειλε μου μηνυμα να βρεθουμε!!θα το θελα πολυ απλα πρωινη ωρα οπως τοτε ετσι?γιατι εγω προσωπικα δουλευω απο νωρις το μεσημερι και μετα...φιλακια!!!!!!!!!!

Δομνινακι μαζευε λεφτα!το μωρο θα θελει πολλα ταξιδια οσο μεγαλωνει ετσι που το κακομαθαινεις απο τωρα!:-P

Φιλακια σε μομεντακι..ανθουλα..τινακι...ροδακινουλα..δεσποινακι... οσες ακομα ξεχνω!!!!!!!!!

κατι δε καταλαβα στο μνμ σου τι εννοεις τα μισα λεφτα????? πληρωσε την εξωσωματικη σε δημοσιο???????:shock:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπερουδια σε ολες σας!

Μπηκα για μια γρηγορη καλησπερα γιατι γυρισα απο μια παρασταση και βρηκα φιλους στο σπιτι με τον αντρα μου...

Μελετινα μου!!!!!!!!!!!!!!!Τρελαθηκα με τα νεα σου!δεν μου ειπες το νουμερο της χοριακης στο τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!!!Ολα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καιρος μου φαινεται να το συνειδητοποιησεις κοριτσακι μου!Εισαι εγκυος λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΚΟΥ ΜΟΥ!πολυ ομορφο μου ακουγεται το δωματιακι σας!Με το καλο να ερθει ο μπομπιρας να το χαρει και ο ιδιος!

Μαριαμνε μου!!!!!!!!!!Εχω ανησυχησει για το μηνυμα που εβαλες στο facebook...ενημερωσε μας κοριτσακι μου....ευχομαι να μην ειναι κατι πολυ πολυ σοβαρο περα απο το θεμα της δουλειας που ειναι δυσκολα τα πραγματα...

Νασυ μου ποτε θα πας στο γιατρο?

Μαρκελλακι ευχομαι να τελειωσει γρηγορα αυτος ο εφιαλτης και να γυρισετε επιτελους σπιτι σας να ηρεμησετε καρδουλα μου!

Ντεσκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαστε ολες...αλλα κι εγω προσωπικα πιο πολυ!!!;)

Καραμελλο μου οποτε μπορεσεις στειλε μου μηνυμα να βρεθουμε!!θα το θελα πολυ απλα πρωινη ωρα οπως τοτε ετσι?γιατι εγω προσωπικα δουλευω απο νωρις το μεσημερι και μετα...φιλακια!!!!!!!!!!

Δομνινακι μαζευε λεφτα!το μωρο θα θελει πολλα ταξιδια οσο μεγαλωνει ετσι που το κακομαθαινεις απο τωρα!:-P

Φιλακια σε μομεντακι..ανθουλα..τινακι...ροδακινουλα..δεσποινακι... οσες ακομα ξεχνω!!!!!!!!!

ετσι να μπαινεις να μας λες κ ενα γεια! χαιρομαι οταν εισαι μαζι μας!;) φιλια κ απο μενα...:-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Καραμελίτσα εχθές σε σκεφτόμουν και μετά μπήκα και είδα μηνυμά σου!!

προσπάθησε να εκμεταλευτείς του γείτονα το ιντερνετ να σε βλέπουμε συχνότερα!!;)

Μαριαμνάκι τι σου συμβαίνει?? Αναρωτιέμαι από εχθές που είδα το μήνυμα στο fb :roll: ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!!

Μελετινάκι μου φρεσκοεγκυούλα μου πως είσαι??? Άρχισαν οι αδυναμίες και οι νύστες ή ακόμα ξενυχτάς??

Δομνίνα και εσύ τι κάνεις?? Μέρες έχουμε να δούμε μήνυμά σου! Τι κάνει το μικρό φακοΔομνινάκι??

Ροδκινούλα?? Ο μπέμπης μας τι κάνει?? Τα έχεις καταφέρει με το θυλασμό? Πως περνάτε τις μέρες σας? Ελπίζω να είναι ήρεμος και να μην έχει τίποτα πονάκια να τον ταλαιπωρούν!!

Μαρκελάκι μου τι κάνετε? Πως είναι ο άντρας σου? εχθές πέτυχα την τίνα στο fb και την ρωτούσα αν ξέρει νεότερα και μου είπε πως είστε ακόμα στο νοσοκομείο! Εύχομαι περαστικά και σύντομα Μαρκελάκι μου!:|

Νασούλα μου ήρθε ο γιατρός? Αχ, άντε να έρθει να πάτε να δείτε το σποράκι σας γιατί όπου νά'ναι όχι μόνο καρδούλα θα ακούσετε αλλά και το φύλο θα μπορέσετε να δείτε....:tongue:

Φιλιά πολλά σε Δεσποινάκι, Στελλίτσα, Ιονελίτα, Ανθή, Τινκερμπελ, Georkat (ααααα!!! θα σου βγάλω υποκοριστικό γιατί ακόμα να το μάθω το "ονομά" σου!:mrgreen:)

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...