Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Kalimera koritsakia m..

Markellaki m perastika ston antra s kali m.. k xeirourgio se 2 mines e?

Domninaki m olo auto p pernao einai apaisio. Pio apaisia sti zoi m den exo niosei k fovamai kiolas.. tha mai oso mporo alla o Augoustos k o septemvris itan polu apaisioi mines. Otan eimai kalutera apo oktovri tha sas ta exigiso ola. M rthan ola mazemena.. k paroligo na xaso k ton mpampa m apo mia ptosi p eixe. Eutuxos einai kala! Auto p pernao den einai oikonomiko.

Nikol m xairomai p eisai k pali konta mas. M xan lei4ei ta minimata s!

Meletinaki k nasaki perimenoume uperixous e? Ti oraia!!!

Koukaki m akougetai paramuthenio to domatiaki sas!

Momentaki esu pos skeftesai na to ftiaxeis?

Filakia k se ola ta upoloipa koritsakia m! K sta mpempakia min xexniomaste :)

Μαριμνάκι κουράγιο και όποτε θες μας λες τι εχει συμβεί

οι προσευχούλες μας κοντά σου!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

δομνινακι μου!!!!!τι ομορφα νεα ειναι αυτα????ποσο γρηγορα μεγαλωνει το δομνινακι junior?:P:p:p:p Πολυ μου αρεσουν οι πρωινες λιγουρες...

μομεντακι μου μια μεγαλη αγκαλια!!!!

μαριαμνε μου!ειμαστε κοντα σου οποτε μας χρειαστεις!!!

Εκανα ενα διαλειμμα απο τη δουλεια μου και μπηκα στα γρηγορα να διαβασω τα νεα σας..σεν τα προλαβα ολα μαλλον αλλα νομιζω ''επιασα'' τα πιο..βασικα!Παω να συνεχισω την εργασιοθεραπεια μου....;)

Επι ευκαιριας...η χοριακη μου ακομα να μηδενιστει....8,8 σημερα...ποσες ακομα μετρησεις πρεπει να κανω?:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε νικόλ μου...χμ...αν το ζούσα αυτό θα ένιωθα πως "δεν τελειώνει"...Πρέπει να μηδενιστεί η χοριακή εντελώς; ή το ότι έπεσε τόσο χαμηλά είναι αρκετό;:rolleyes: Τι ρωτάω κι εγώ τώρα ε!

Δομνινάκι αφού το δομνινάκι ντε λα φακή πεινάει τότε πρέπει να τρως!:D Μη του χαλάμε τα χατήρια από τώρα!;) Και λιγούρικο και ξενύκτικο μας βγήκε αυτό το παιδί!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kοριτσακια μου καλησπερα! Δεν εχω ιντερνετ κι ελπιζω να προλαβω να στειλω κι αυτο πριν πεσει ο γειτονας!

Διαβαζω οσο καταφερνω τα νεα σας και ειμαι παααααρα πολυ χαρουμενη για τις νεες εγκυμοσυνες μας!

Συγχαρητηρια μελετινακι και Νασουλα!!! Με κανουν πολυ ευτυχισμενη επισης και το Δομνινακι μας που μεγαλωνει το μοντελακι κουκακι που δεν εχω καταφερει να δω φωτος και φυσικα Ο Ροδακινουλης μας που ηρθε στον κοσμο

Χαιρομαι πολυ που το καραμελλακι ειναι γουρλιδικο και θελω συντομα να βρεθουμε με τη Νικολ να δωσουμε κι εκει το γουρι μας....κοριτσι μου διαβασα τα νεα σου....τι περασες βρε αγαπη....ελπιζω σιγα σιγα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου....

Θελω να τα πουμε και απο κοντα με οσες μπορειτε αλλα εω τρεξιματα με τη βαφτιση

& οκτωβριου απογευμα βαφτιζομαστε.Οσες μπορειτε θα χαρω πολυ να ερθετε.Θα σας στειλω και ηλεκτρονικο προσκλητηριο! στειλτε πμ οσες θελετε για λεπτομερειες και συμμετοχη!

σμουτς!!

Καραμέλλο μας έλειψες!!!:P

δομνινακι μου!!!!!τι ομορφα νεα ειναι αυτα????ποσο γρηγορα μεγαλωνει το δομνινακι junior?:P:p:p:p Πολυ μου αρεσουν οι πρωινες λιγουρες...

μομεντακι μου μια μεγαλη αγκαλια!!!!

μαριαμνε μου!ειμαστε κοντα σου οποτε μας χρειαστεις!!!

Εκανα ενα διαλειμμα απο τη δουλεια μου και μπηκα στα γρηγορα να διαβασω τα νεα σας..σεν τα προλαβα ολα μαλλον αλλα νομιζω ''επιασα'' τα πιο..βασικα!Παω να συνεχισω την εργασιοθεραπεια μου....;)

Επι ευκαιριας...η χοριακη μου ακομα να μηδενιστει....8,8 σημερα...ποσες ακομα μετρησεις πρεπει να κανω?:rolleyes::rolleyes:

Νικόλ μου μην κάνεις άλλες μετρήσεις, δεν χρειάζεται νομίζω..:confused:

Το λέω σε σχέση με την δική μου εμπειρία με την κάθοδο των χοριακων :cry:

την μία φορά σταμάτησα στο 33, την άλλη στο 70 κάτι, και την τρίτη δεν θυμάμαι αλλά μετά από δύο μετρήσεις αφού βλέπαμε ότι κατέβαινε δεν ξαναέκανα άλλη μέτρηση :|

Εσύ έχεις αίμα ακόμα? ή δεν έχεις δει ακόμα? Σε ρωτάω γιατί ίσως σε μένα να σταματούσαμε σε αυτές τις τιμές γιατί είχα αιμοραγία οπότε σιγά-σιγά έπεφτε από μόνη της η χοριακή :confused:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Δμνινάκι μου και εγώ παθαίνω τώρα την τελευταία εβδομάδα κάτι τέτοια κουλά δηλαδή να ξυπνάω κατά τις 5-6 το πρωί.Ευτυχώς που δεν δουλεύω και ξεκλεύω λιγάκι ύπνο το πρωί ή το μεσημεράκι!!!

Φιλιά στο Δομνινάκι το μικρούλι!!Πολύ πιθανό στην αυχενική να μάθετε φύλο!! κ εμείς τότε το μάθαμε και μπορούσαμε να το δούμε με σιγουριά γιατί την είχα κάνει σχετικά αργά την αυχενική, στην 14η εβδομάδα!

f13Fp2.png

Αχ βρε νικόλ μου...χμ...αν το ζούσα αυτό θα ένιωθα πως "δεν τελειώνει"...Πρέπει να μηδενιστεί η χοριακή εντελώς; ή το ότι έπεσε τόσο χαμηλά είναι αρκετό;:rolleyes: Τι ρωτάω κι εγώ τώρα ε!

Δομνινάκι αφού το δομνινάκι ντε λα φακή πεινάει τότε πρέπει να τρως!:D Μη του χαλάμε τα χατήρια από τώρα!;) Και λιγούρικο και ξενύκτικο μας βγήκε αυτό το παιδί!:D

Αχ βρε μομεντακι μου..πιστεψε με ....αυτο ακριβως νιωθω αγαπη μου...πως δεν τελειωνει ολο αυτο με τιποτα..απλα τωρα πια οτι χρειαζεται να γινεται αυτο το διαστημα απο τη δικη μου πλευρα γινεται τελειως κα τελειως μηχανικα.....

Πολυ ενδιαφερον...κατι τετοιο συζητουσαμε με το μελετινακι καποιες φορες....να υπηρχε μια τετοια μεθοδος...σιγουρα οταν ερθει η ωρα θα πεσει στο τραπεζι γιατι ειμαι σιγουρη πως θα γνωριζει ο γιατρος μας...

Νικόλ μου μην κάνεις άλλες μετρήσεις, δεν χρειάζεται νομίζω..:confused:

Το λέω σε σχέση με την δική μου εμπειρία με την κάθοδο των χοριακων :cry:

την μία φορά σταμάτησα στο 33, την άλλη στο 70 κάτι, και την τρίτη δεν θυμάμαι αλλά μετά από δύο μετρήσεις αφού βλέπαμε ότι κατέβαινε δεν ξαναέκανα άλλη μέτρηση :|

Εσύ έχεις αίμα ακόμα? ή δεν έχεις δει ακόμα? Σε ρωτάω γιατί ίσως σε μένα να σταματούσαμε σε αυτές τις τιμές γιατί είχα αιμοραγία οπότε σιγά-σιγά έπεφτε από μόνη της η χοριακή :confused:

Αχ αυτο σκεφτομουνα κι εγω βρε κουκακι μου...θα μιλησω απλα αυριο με το γιατρο να τον ενημερωσω να δουμε αν συμφωνει...περιοδος απο τον Ιουνιο δεν μου εχει ερθει ακομα..ουτε σταγονα..σημερα σταματησα τα σικλακουρ που μου τα εδωσαν αυτη τη φορα για να φτιαξει ο κυκλος μου....θεωρω πως ισως πρεπει να αδιαθετησω για να μηδενιστει εντελως...θα δουμε...μεχρι τελευταια στιγμη να μου βγει η πιστη..τι πραγμα ειναι αυτο; Ουφ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου sorry που χάθηκα,αλλά εδώ και μια περιπου, βδομαδα,είμαι κομμάτια.Με έχουν πιάσει οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες και σχεδόν ότι τρώω,πλιν του ψωμιού,το βγάζω.Και όλο αυτό με έχει κάνει κουρέλι.Σας διαβάζω που και που,αλλά δεν έχω το κουράγιο να γράψω.

Μπήκα να σας πω ότι σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα που είχα ραντεβού για να δω το σπορακι μου.Ευτυχώς όλα καλα,ακούσαμε και καρδούλα,οπότε πήγε και η καρδούλα της μαμάς στη θέση της.Μου έδωσε να κάνω και τον προγενετικο και επόμενο ραντεβού σε τρεις βδομάδες.

Αυτά τα νέα μας,σας φιλώ όλες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοριτσάκια μου sorry που χάθηκα,αλλά εδώ και μια περιπου, βδομαδα,είμαι κομμάτια.Με έχουν πιάσει οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες και σχεδόν ότι τρώω,πλιν του ψωμιού,το βγάζω.Και όλο αυτό με έχει κάνει κουρέλι.Σας διαβάζω που και που,αλλά δεν έχω το κουράγιο να γράψω.

Μπήκα να σας πω ότι σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα που είχα ραντεβού για να δω το σπορακι μου.Ευτυχώς όλα καλα,ακούσαμε και καρδούλα,οπότε πήγε και η καρδούλα της μαμάς στη θέση της.Μου έδωσε να κάνω και τον προγενετικο και επόμενο ραντεβού σε τρεις βδομάδες.

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!! Εισαι εγκυος!!! Ακουσες καρδουλα!!!!

Σαμπανιες παρακαλω για τη Νασουλα μας!!! Ποπo!!! Ποσο χαρηκα πρωι πρωι!!!!! Τι ομορφα ξεκινησε η μερα μας σημερα!!!

Νασούλα μου!!! Συγχαρητήρια!!!:D:D

Όλα καλά λοιπόν με το σποράκι μας!!

Ποιος να στο έλεγε πριν δύο χρόνια που τρέχατε ακόμα με εξετάσεις και γιατρούς ότι σε δύο χρόνια από τότε θα είχες έναν πανέμορφο μπεμπάκο και θα ήσουν έγκυος στο δεύτερο!!!:P:p

Καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!

Όσο για τις περιπέτειες με το στομάχι σου....δύσκολη φάση αλλά.......για καλό σκοπόόόόό!!! Υπομονή!!!:D

f13Fp2.png

Τινάκι μου έβαλα την μουσική που λέγαμε εχθές και ακούω!!!

Δεν φαντάζεσαι τι κάνει ο μπέμπης!!!

Τούμπες ρυθμικές!!!Του αρέσει πολύ φαίνεται!!

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι δεν ξύπνησε τη μανούλα από τα χαράματα αλλά την έβαλε νωρίς για ύπνο το βράδυ.. 9.15 έβλεπα μια σειρά στον Alpha και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και η ώρα είχε πάει 22:30... έτσι αποχαιρέτησα τον αντρούλη μου που έβλεπε ποδόσφαιρο και πήγα στο κρεβατάκι μου όπου συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 6.30 το πρωί.. Μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7.30 μέχρι τις 9.00.. δεν μπορώ να πω.. σήμερα χόρτασα ύπνο... και τώρα πεινάω και πάλι.. υπομονή μέχρι το μεσημεράκι όμως..

Νικόλ κοριτσάκι μου.. έχεις ταλαιπωρηθεί απίστευτα, αυτό είναι γεγονός... και το ότι έχεις να δεις περίοδο 3 και παραπάνω ολόκληρους μήνες δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα μιας και οι ορμόνες είναι στο φουλ...

Εγώ διαφωνώ με τα cyclacur που σου δώσανε.. Για να φτιάξει ο κύκλος σου θα έπρεπε πρώτα να σου έρθει η περίοδος και η περίοδος μετά από απόξεση μπορεί να κάνει και 40 ολόκληρες μέρες να έρθει.. Εγώ θα περίμενα πρώτα να αδιαθετήσω, να δω δυο τρεις περιόδους πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου και μετά να προχωρήσω σε φαρμακευτική λύση.. Αλλά δεν είμαι γιατρός και αυτό το τονίζω..

Νασούλα μου ακούσατε καρδούλα.. Τι ευτυχία! Πόσο χαίρομαι για σένα κοριτσάκι.. θα είμαστε σχεδόν μαζί σε όλη την εγκυμοσύνη.. Με τη δουλειά, την εγκυμοσύνη και τον Αλεξάκο πως τα καταφέρνεις; Ειλικρινά σε θαυμάζω..

Κουκάκι μου σε σκέφτομαι!

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...