Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Να μαι και γω!!!

τί κάνετε κορίτσια???

Δεσποινάκι καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!Αν και για να υπάρχει μια πρώτη εικόνα έτσι θα είναι!!

Ντεσ μου σε έχω χάσει ναι!!!

όσο για το σπερμοδιάγραμμα θα ξέρουμε τη Δευτέρα το πολύ Τρίτη...λες να χουμε άσχημα νέα???Θα ενημερώσω όπως και να χει!!!

Καραμέλλο μου πολύ ωραίες οι φωτό!!!Πανέμορφες και οι δύο!

Φρεσκοεγκυούλες καλά νέα ακούω και χαίρομαι!!!!

Μπράβο!!!!

Ιονελίτα μου καλή επιτυχία!!!

εμείς το χουμε ρίξει λίγο έξω τελευταία εχει έλθει και παρεϊτσα σπίτι και έχουμε ξεχαστεί λίγο από τον καταιγισμό των εξετάσεων!

Πήγα και σε ενδοκρινολόγο και του έδειξα τις εξετάσεις και έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Πάει και αυτό!

Δευτέρα κυστική ίνωση! άντε να δούμε και από κει

φιλάκια πολλά πολλά σε όσες δεν αναφέρθηκα ιδιαιτέρως, αλλά ως γνωστόν ξεχνάω τί διαβάζω και πρέπει να ξαναδιαβάσω...χιχιχιιχ Λες βρε Μομεντάκι να πάω για καμμιά εξέταση αλστχάημερ????

Ευχαριστω Μαρκελλα!Και'συ συντομα καλη αρχη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλησπέρα σας!!!!

Καραμέλλο μου να σας ζήσει η Καραμελλίτσα, να είναι γερή και να την χαίρεστε! Ντεσάκι και εσύ με το καλό να βαφτίσεις τα ζουζουνάκια σου!

Φωτογραφίες βλέπω και προσκλητήρια βλέπω και σε εμένα τίποτα.... :( με ξεχάσατε εντελώς μου φαίνεται... :(

Ιονελίτα, συμπεθέρα μου με το καλό να γίνουν όλα την Τρίτη και να έχεις θετικό αποτέλεσμα!!!!

Μαρκελλάκι πως τα πας με τις εξετάσεις; Ο αντρούλης σου συνήλθε;

Νικόλ μου περαστικά κουκλίτσα μου γλυκιά! Μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία σου...

Μομεντάκι, Νασούλα, Μελετινάκι και Κουκάκι φιλιά στις κοιλίτσες σας!

Και ένα ρουφηχτό φιλί στον Ροδακινούλη και στον Χρυσοβαλάντη μας! Μαριαμνάκι χάρηκα πολύ με την καινούρια σου δουλειά! Είδες που όλα τελικά γίνονται για κάποιο λόγο;

Τινάκι μου, έφυγε ο αντρούλης σου ή είναι ακόμα εδώ;

Τίνκερμπελ και Δεσποινάκι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας!

Δομνίνα μου μπήκες στο δεύτερο τρίμηνο! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;

Εμείς επιτέλους ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!! Ο Δημήτρης είχε εδώ και αρκετό καιρό που έκανε βήματα μόνος του αλλά μέχρι εκεί. Μετά έσκαζε κάτω με τον ποπο του και μπουσουλούσε. Σήμερα το απόγευμα όμως στα καλά του καθουμένου σηκώθηκε, μας κοίταξε και τσουπου τσούπου πήγε περπατώντας στον μπαμπά του, στην άλλη μεριά του δωματίου. Και μετά απο εκεί δεν κάθισε ξανά. Απο τον ενθουσιασμό του δεν ήθελε ούτε να κοιμηθεί για το βράδυ!!!

Ο Γιαννάκης δεν περπατάει μόνος του ακόμα, μόνο αν κρατιέται απο κάπου. Αλλά αυτός μιλάει περισσότερο. Λύθηκε η γλώσσα του και μας λέει διάφορα, συνήθως μαιμουδίζει. Σήμερα ας πούμε πήγε να κάνει ζημία και του φώναξα "Όχι Γιάννη, ποτέ, ποτέ" και άρχισε να λέει "οτέ, οτέ!!!". Το μεσημέρι τους λέω, "Πως κάνει η γάτα;"

"Γκάτα" λέει ο Γιάννης "Νιάου" λέει ο Δημήτρης.... Πολύ γελάω. Ο Γιάννης λέει και "κακά" όταν τον αλλάζω πάνα είτε τα έκανε είτε όχι....

Τα δικά μου νέα είναι οτι και πάλι δεν έχω περίοδο - η τελευταία στις 31 Αυγούστου - και οτι πάλι έχω καφέ.... Όχι τόσα πολλά όσα την προηγούμενη φορά αλλά και πάλι... Για να δούμε, τι θα μας βγει πάλι...

Τα φιλιά μου σε όλες και μια αγκαλίτσα σε όσα κοριτσάκια ξέχασα!!!

ixhPp3.png

τέλος του μήνα ξεκινάω!!!

περνανε οι μερες ...δεν πιστευω να εχεις αγχος????? δεν χρειαζεται..οτι ειναι να γινει θα γινει..αυτο λεω κ εγω στον εαυτο μου εδω κ πολυ καιρο!!!!:rolleyes:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Ειπα να πω κι εγω μια καλησπερα....μου λειπετε οποτε εχω καιρο να μπω...

Κουκου μου!!! Τρελαθηκα διαβαζοντας το μηνυμα σου!!!!! Ενα μωρακι με μαλλακια θαναι συντομα στην πιο γλυκια αγκαλιτσα!!!

Ιονελιτακι πολυ καλη επιτυχια!!!!!!δεσποινακι!!! Καλη επιτυχια κουκλα μου!!! Αντε να τα καταφερουμε αυτη τη φορα..δεν παει αλλο..τινκερμπελ!!! Νομιζω κοριτσακι μου αυτη ειναι η πρωτη εξωσωματικη; Καλη επιτυχια κουκλα μου με ολη μου την καρδια!!!! Και τι δεν θαδινα να ειχα τον ενθουσιασμο της πρωτης φορας..καποια κοριτσια καταλαβαινουν τι θελω να πω και ποσο σημαντικο ισως ειναι..

Ανθουλα μου!!! Ο ενας περπαταει κ ο αλλος μιλαει σιγα σιγα..τι ομορφες στιγμες ειναι αυτες βρε κοριτσια....

Παντως η αληθεια ειναι οτι σας θαυμαζω μανουλες με τα διδυμακια!!!!

Κοριτσακια..δομνινα..μομεντακι...κουκακι..μακρια απο δυσαρεστα γεγονοτα!!!

Ολα πανε καλα και τιποτα κακο δεν θα συμβει...

Νασουλα μου ολα καλα και με σενα!!!!

Μαρκελλακι μου ολα μπαινουν σε μια σειρα...

Τινακι...ο αντρουλης σου ειναι ακομα εδω; Ελπιζω να περασατε τελεια...

Χαιρομαι που διαβαζω μονο χαλαρα μηνυματα ευτυχιας στο καφε μας....

Εχω να σας πω καποια νεα μου..αυριο θα μπω καποια στιγμη κ θα σας πω τα νεα μου απο τη συναντηση με το γιατρο μας....

Μομεντακι μου..δυστυχως θα μπω σε καταστολη για 3 μηνες....

Θα σας γραψω αυριο λεπτομερειες γιατι καποιος θελει να κοιμηθει διπλα μου....;):D

Σας φιλω.....

Νικολ

να' μαστε και εμείς πρωινοί-πρωινοί!!!

Ξύπνησε ο μπαμπάς μας όπως κάθε βράδυ ο καημενούλης γιατί πονάει ακόμα από την εγχείρηση (αλλά τώρα του περνάει σιγά-σιγά) και ξύπνησε και ο μικρός για συμπαράσταση... με κλωτσιές και μπουνιές!!

Από τις 5 παρα τέταρτο εγερτήριο! Ελπίζω σε λιγάκι να ξανακοιμηθώ!

Νικόλ μου τελικά θα κάνεις καταστολή ε?

Δεν πειράζει θα είναι ένα διάλλειμα, θα περάσει και λίγος ακόμα καιρός από την επέμβαση που έκανε ο άντρας σου και πιστεύω πως μετά κατά το Πάσχα ή και νωρίτερα αν ξεκινήσετε θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες!

Πάντως και πάλι με διαφορετικά δεδομένα και πιο καλές προϋποθέσεις θα είναι η επόμενη προσπάθειά σας!! Όλα τελικά για κάποιο λόγο συμβαίνουν και ελπίζω πως σύντομα θα τα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο!!Να πάρει τέλος όλη η ταλαιπωρία σας!!

Περιμένουμε μήνυμα με τα νέα σου!!

Δεσποινάκι μου εύχομαι να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πέρασες αυτή την άσχημη όπως περιγράφεις εμπειρία με την εξέταση. Καλά αποτελέσματα να πάρεις εύχομαι και πολύ γρήγορα να είσαι πανέτομη για να ξεκινήσεις!!!

Ανθή μου περπατήσατε!! Αντε καλά κουράγια τώρα να τρέχεις πίσω από τα μπομπιράκια!!Τώρα φαντάζομαι πως πολύ γρήγορα θα περπατήσει και ο Γιαννάκης γιατί θα βλέπει τον άλλο και θα θέλει και εκείνος να κάνει τα ίδια!!!

Ντεσούλα μου διάβαζα το μηνυμά σου και σε αισθανόμουν πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη αλλά τι να πω μονάχα καλά κουράγια!!!

Είναι κάτι περιοδους στην ζωή μας που μας τα στέλνει ολα μαζεμένα χαρές, λύπες, ταλαιπωρίες! Τι να πω καλή δύναμη σε όλους σας!!

Αυτά τα λίγα προς το παρών!Παώ να πιω λιγάκι γαλατάκι μπας και ξανανυστάξω τώρα που είναι ακόμα σκοτάδια έξω γιατί αν βγει και ο ήλιος δεν με βλέπω να ξανακοιμάμαι!!

Φιλιά πολλά σε όόόόόόόόόόόλες!!!

Καλημέρααααα!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

ευχαριστώ πάρα πολύ!!είναι η πρωτη φορά!!και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

νικόλ μου 3 μήνες δεν είναι πολλής καιρός..

κοίταξε αυτούς του 3 μήνες να τους απολαύσεις...να χαλαρώσεις και σε λίγους μήνες να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια με αισιοδοξία και τους καλύτερους οιωνούς για το επιθυμητό αποτέλεσμα!!

φιλάκια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσακι μου!

χαθηκα αλλα πολυ δυσκολο να συνδυασεις και το μωροι φρονιμο και το σημα διαθεσιμο ουφ...

σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ για τις ευχες!

Ιονελιτα μου καλη επιτυχια κοριτσι μουυυ!!!

Δεσποινακι μπραβο που πηγαν ολα καλα!προχωραμε!

Τι ωραια τα νεακια απο την παρεα των οσπριων! χαχα! μομεντακι εγραψες παλι! σε λιγο θα γινουμε παρεα των φρουτων θα εχουμε πορτοκαλι γκρειπφρουτ πεπονακι!

Αληθει κουκακι και μομεντακι τι φρουτακια εισαστε εσεις τωρα??:D:D:D

Νικολ μουυυυ!!!! Φιλακια θετικης ενεργειας μακια μακιααα!!

Σιγουρα ξεχναω πολλα να σχολιασω αλλα βιαζομαι μη πεσει το σημα!

λοιπον ακουστε τα δικα μας!

μετα απο δαφορα σκαμπανεβασματα καταβερε ο καραμελλος να παρει αδεια ανατροφης 3 μηνες οποτε θα ειμαστε εδω σιγουρα μεχρι το Γεναρη!! Θα δουμε το απογευμα ενα δσπιτι στο ψυχικο και λογικα θα το κλεισουμε γιατι ειναι απο γνωστο και το αφηνει σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλη τιμη για την περιοχη και τετραγωνικα κλπ.Θελω πολυ να κανονισουμε για καφε !!

Για σκεφτετε ποτε μπορειτε βρε κοριτσια? Καμια κυριακη?? Αυριο?? τι λετε??για να οργανωθουμεεε!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσακι μου!

χαθηκα αλλα πολυ δυσκολο να συνδυασεις και το μωροι φρονιμο και το σημα διαθεσιμο ουφ...

σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ για τις ευχες!

Ιονελιτα μου καλη επιτυχια κοριτσι μουυυ!!!

Δεσποινακι μπραβο που πηγαν ολα καλα!προχωραμε!

Τι ωραια τα νεακια απο την παρεα των οσπριων! χαχα! μομεντακι εγραψες παλι! σε λιγο θα γινουμε παρεα των φρουτων θα εχουμε πορτοκαλι γκρειπφρουτ πεπονακι!

Αληθει κουκακι και μομεντακι τι φρουτακια εισαστε εσεις τωρα??:D:D:D

Νικολ μουυυυ!!!! Φιλακια θετικης ενεργειας μακια μακιααα!!

Σιγουρα ξεχναω πολλα να σχολιασω αλλα βιαζομαι μη πεσει το σημα!

λοιπον ακουστε τα δικα μας!

μετα απο δαφορα σκαμπανεβασματα καταβερε ο καραμελλος να παρει αδεια ανατροφης 3 μηνες οποτε θα ειμαστε εδω σιγουρα μεχρι το Γεναρη!! Θα δουμε το απογευμα ενα δσπιτι στο ψυχικο και λογικα θα το κλεισουμε γιατι ειναι απο γνωστο και το αφηνει σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλη τιμη για την περιοχη και τετραγωνικα κλπ.Θελω πολυ να κανονισουμε για καφε !!

Για σκεφτετε ποτε μπορειτε βρε κοριτσια? Καμια κυριακη?? Αυριο?? τι λετε??για να οργανωθουμεεε!!:D

Για αυριο μεσα ειμαι για καφεδακι!:D:D:D

Καλησπέρα σας!!!!

Καραμέλλο μου να σας ζήσει η Καραμελλίτσα, να είναι γερή και να την χαίρεστε! Ντεσάκι και εσύ με το καλό να βαφτίσεις τα ζουζουνάκια σου!

Φωτογραφίες βλέπω και προσκλητήρια βλέπω και σε εμένα τίποτα.... :( με ξεχάσατε εντελώς μου φαίνεται... :(

Ιονελίτα, συμπεθέρα μου με το καλό να γίνουν όλα την Τρίτη και να έχεις θετικό αποτέλεσμα!!!!

Μαρκελλάκι πως τα πας με τις εξετάσεις; Ο αντρούλης σου συνήλθε;

Νικόλ μου περαστικά κουκλίτσα μου γλυκιά! Μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία σου...

Μομεντάκι, Νασούλα, Μελετινάκι και Κουκάκι φιλιά στις κοιλίτσες σας!

Και ένα ρουφηχτό φιλί στον Ροδακινούλη και στον Χρυσοβαλάντη μας! Μαριαμνάκι χάρηκα πολύ με την καινούρια σου δουλειά! Είδες που όλα τελικά γίνονται για κάποιο λόγο;

Τινάκι μου, έφυγε ο αντρούλης σου ή είναι ακόμα εδώ;

Τίνκερμπελ και Δεσποινάκι καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας!

Δομνίνα μου μπήκες στο δεύτερο τρίμηνο! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;

Εμείς επιτέλους ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!! Ο Δημήτρης είχε εδώ και αρκετό καιρό που έκανε βήματα μόνος του αλλά μέχρι εκεί. Μετά έσκαζε κάτω με τον ποπο του και μπουσουλούσε. Σήμερα το απόγευμα όμως στα καλά του καθουμένου σηκώθηκε, μας κοίταξε και τσουπου τσούπου πήγε περπατώντας στον μπαμπά του, στην άλλη μεριά του δωματίου. Και μετά απο εκεί δεν κάθισε ξανά. Απο τον ενθουσιασμό του δεν ήθελε ούτε να κοιμηθεί για το βράδυ!!!

Ο Γιαννάκης δεν περπατάει μόνος του ακόμα, μόνο αν κρατιέται απο κάπου. Αλλά αυτός μιλάει περισσότερο. Λύθηκε η γλώσσα του και μας λέει διάφορα, συνήθως μαιμουδίζει. Σήμερα ας πούμε πήγε να κάνει ζημία και του φώναξα "Όχι Γιάννη, ποτέ, ποτέ" και άρχισε να λέει "οτέ, οτέ!!!". Το μεσημέρι τους λέω, "Πως κάνει η γάτα;"

"Γκάτα" λέει ο Γιάννης "Νιάου" λέει ο Δημήτρης.... Πολύ γελάω. Ο Γιάννης λέει και "κακά" όταν τον αλλάζω πάνα είτε τα έκανε είτε όχι....

Τα δικά μου νέα είναι οτι και πάλι δεν έχω περίοδο - η τελευταία στις 31 Αυγούστου - και οτι πάλι έχω καφέ.... Όχι τόσα πολλά όσα την προηγούμενη φορά αλλά και πάλι... Για να δούμε, τι θα μας βγει πάλι...

Τα φιλιά μου σε όλες και μια αγκαλίτσα σε όσα κοριτσάκια ξέχασα!!!

Μπραβο Ανθη μου για τα ζουζουνια που περπατισανε!Θα δεις,ουτε διαιτα ουτε τοιποτα δεν θα χρειαστει για να χασουμε τα παραπανισια κιλακια μας!Τασ μικρα θα φροντισουν να ξεκολλισουν απο επανω μας,χιχιιχιχι!Τον γαμπρο μου και τα ματια σου!Αληθεια ποτε θα κατεβειται καμια φορα Αθηνα?

Διαφημίσεις

Ειπα να πω κι εγω μια καλησπερα....μου λειπετε οποτε εχω καιρο να μπω...

Κουκου μου!!! Τρελαθηκα διαβαζοντας το μηνυμα σου!!!!! Ενα μωρακι με μαλλακια θαναι συντομα στην πιο γλυκια αγκαλιτσα!!!

Ιονελιτακι πολυ καλη επιτυχια!!!!!!δεσποινακι!!! Καλη επιτυχια κουκλα μου!!! Αντε να τα καταφερουμε αυτη τη φορα..δεν παει αλλο..τινκερμπελ!!! Νομιζω κοριτσακι μου αυτη ειναι η πρωτη εξωσωματικη; Καλη επιτυχια κουκλα μου με ολη μου την καρδια!!!! Και τι δεν θαδινα να ειχα τον ενθουσιασμο της πρωτης φορας..καποια κοριτσια καταλαβαινουν τι θελω να πω και ποσο σημαντικο ισως ειναι..

Ανθουλα μου!!! Ο ενας περπαταει κ ο αλλος μιλαει σιγα σιγα..τι ομορφες στιγμες ειναι αυτες βρε κοριτσια....

Παντως η αληθεια ειναι οτι σας θαυμαζω μανουλες με τα διδυμακια!!!!

Κοριτσακια..δομνινα..μομεντακι...κουκακι..μακρια απο δυσαρεστα γεγονοτα!!!

Ολα πανε καλα και τιποτα κακο δεν θα συμβει...

Νασουλα μου ολα καλα και με σενα!!!!

Μαρκελλακι μου ολα μπαινουν σε μια σειρα...

Τινακι...ο αντρουλης σου ειναι ακομα εδω; Ελπιζω να περασατε τελεια...

Χαιρομαι που διαβαζω μονο χαλαρα μηνυματα ευτυχιας στο καφε μας....

Εχω να σας πω καποια νεα μου..αυριο θα μπω καποια στιγμη κ θα σας πω τα νεα μου απο τη συναντηση με το γιατρο μας....

Μομεντακι μου..δυστυχως θα μπω σε καταστολη για 3 μηνες....

Θα σας γραψω αυριο λεπτομερειες γιατι καποιος θελει να κοιμηθει διπλα μου....;):D

Σας φιλω.....

Νικολ

Ευχαριστω Νικολ!Σκαω να μαθω τα νεα σου!Σημερα δεν γινεται να μας τα πεις?;):):)

να' μαστε και εμείς πρωινοί-πρωινοί!!!

Ξύπνησε ο μπαμπάς μας όπως κάθε βράδυ ο καημενούλης γιατί πονάει ακόμα από την εγχείρηση (αλλά τώρα του περνάει σιγά-σιγά) και ξύπνησε και ο μικρός για συμπαράσταση... με κλωτσιές και μπουνιές!!

Από τις 5 παρα τέταρτο εγερτήριο! Ελπίζω σε λιγάκι να ξανακοιμηθώ!

Νικόλ μου τελικά θα κάνεις καταστολή ε?

Δεν πειράζει θα είναι ένα διάλλειμα, θα περάσει και λίγος ακόμα καιρός από την επέμβαση που έκανε ο άντρας σου και πιστεύω πως μετά κατά το Πάσχα ή και νωρίτερα αν ξεκινήσετε θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες!

Πάντως και πάλι με διαφορετικά δεδομένα και πιο καλές προϋποθέσεις θα είναι η επόμενη προσπάθειά σας!! Όλα τελικά για κάποιο λόγο συμβαίνουν και ελπίζω πως σύντομα θα τα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο!!Να πάρει τέλος όλη η ταλαιπωρία σας!!

Περιμένουμε μήνυμα με τα νέα σου!!

Δεσποινάκι μου εύχομαι να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πέρασες αυτή την άσχημη όπως περιγράφεις εμπειρία με την εξέταση. Καλά αποτελέσματα να πάρεις εύχομαι και πολύ γρήγορα να είσαι πανέτομη για να ξεκινήσεις!!!

Ανθή μου περπατήσατε!! Αντε καλά κουράγια τώρα να τρέχεις πίσω από τα μπομπιράκια!!Τώρα φαντάζομαι πως πολύ γρήγορα θα περπατήσει και ο Γιαννάκης γιατί θα βλέπει τον άλλο και θα θέλει και εκείνος να κάνει τα ίδια!!!

Ντεσούλα μου διάβαζα το μηνυμά σου και σε αισθανόμουν πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη αλλά τι να πω μονάχα καλά κουράγια!!!

Είναι κάτι περιοδους στην ζωή μας που μας τα στέλνει ολα μαζεμένα χαρές, λύπες, ταλαιπωρίες! Τι να πω καλή δύναμη σε όλους σας!!

Αυτά τα λίγα προς το παρών!Παώ να πιω λιγάκι γαλατάκι μπας και ξανανυστάξω τώρα που είναι ακόμα σκοτάδια έξω γιατί αν βγει και ο ήλιος δεν με βλέπω να ξανακοιμάμαι!!

Φιλιά πολλά σε όόόόόόόόόόόλες!!!

Καλημέρααααα!!!

Κουκακι σε βλεπω να σου βγει ξενυχτης ο γιοκας!!!!:):P

καλησπερα φιλεναδιτσες μου που τοοοοοσο μου χετε λειψει...θυμαμαι με μια γλυκια μελαγχολια κατι μεσημερια που οργιαζαμε εδω....

θα ξεκινησω με τα ευχαριστα της παρεας μασ...

Καραμελιτσα μου κ οι 2 κουκλες! Πολυ σου παει το νεο μαλλι ομολογουμενως! Να ζησει η νεοφωτιστη να ειναι παντα γερη και καλοτυχη και να αγαπηθει περισσοτερο απο οσο μπορει να αγαπησει!

Νασουλα μου στοιχηματιζω οτι εινια κοριτσακι με τοσους παλμους χεχεχε!!! Επιβαλλεται να εισαι πιο χαλαρη,...! Με τον Αλεξακο και τις εξετασεις του τελικα τι εγινε? το μικροβιο πως το αρπαξατε? στειλε μου βρε αγαπι μου ενα μνμ εχω χασει το κινητο σου...μπας και αξιωθουμε να βρεθουμε!

Δομνινακι κολωνακι που κοντα δουλευεις? εκει γυρω ειμαι κι εγωπλ κανιγγος...

μια χαρα το δομνινακι μας κ εσυ επισης! Ενα ισον κανενα (κιλο)

Δεσποινακι δεν ειναι τπτ το αυριανο...λιγη υπομονη και σκεψου οτι απλα προχωρας πιο κοντα στο στοχο σου! Προλακτινη υψηλη ειχε κ η ξαδελφη μου αλλα μολις εκανε θεραπεια εμεινε αμεσως εγκυος!

Κουκακι παιδαρος ειναι ο κουκακος χεχεχε! Μην επηρεαζεσαι απο τα δυσαρεστα ...οσο μπορεις! Μομεντακι μου κ εσυ το ιδιο!

Ιονελιτακι με το καλο καρδια μου να ειναι τυχερη και αυτη σου η προσπαθεια ! Φιλια στη μικρη μας κουκλιτσα!

Μαρκελακι κ σενα σε χς χασει με την σουπερ ζωη που κανω χεχεχε αν ο αντρας σου εχει παρει πολλα φαρμακα και αντιβιωσεις με το χειροουργειο...μην περιμενεις να στησεις παρτυ απο τα αποτελεσματα του.....ξεσκονισματος σου...ενημερωτικα!!!!

Τινκερ μαρεσει η ιδεα του να καταψυξεις ωαρια,,,ετσι γλιτωνεις φαρμακα και ωοληψιες...Χριστε μου ακομα μου σηκωνεται η τριχα κ μονο που γραφω τη λεξη...

Εμεις εδω...η μικρη σκατουλα ειναι σουπερ κοινωνικη...γελαει συνεχεια κ με ολους...την κραταω και κανει βηματα...ο μικρος σκατουλος ειναι πανεμορφος και γλυκας...πιο σοβαρος (ευτυχως) και περισσοτερο μαμακιας (γιουπι)!

Η μητερα μου συνεχιζει τον αγωνα που δεν ξερω αν εχει κ πολυ νοημα πλεον που τον κανει...και οι γυρω προσπαθουμε να στηριξουμε αυτην κ τους εαυτους μας...καποιοι απο εμας κινδυνεουν να αποχαιρετησουν τον τουτο ματαιο κοσμο νωριτερα απο την πασχουσα ετσι οπως παμε...

Εγω απο οτι μαλλον σας εχω ξαναπει γυρισα στη δουλεια...και μετα το χαος!

Ετοιμαζομαστε κ για τη βαφτιση σιγα σιγα, σας εστειλα το προσκλητηριο απο φατσοβιβλιο, οσες δεν το εχετε παρει πειτε μου...χαρα μου θα ειναι να σας δω!

Φιλια πολλα σε ολες...

Ευχαριστω Δεσκο!!!Για κανενα καφεδακι αυριο μπορεις?????

Καλησπερα!

Βλεπω η Ιονελιτα μπορει! Εμεις εχουμε να παμε να κοινωνησουμε αυριο να δω πως θα την καταφερουμε γιατι εδω καλα καλα σε εμενα δεν ανοιγει στομα...

για μαζευτειτε ποιες μπορειτε αυριο!

Βασικα εμεις κλεισαμε σπιτι στο Ν ψυχικο:D:D:D και σιγα σιγα θα μαζευτουμε αλλα αν κανονισουμε θα ερθω.αν δε προλαβουμε να εχουμε συμμετοχη λεμε για την αλλη κυριακη αναλογα σε τι φαση θα ειμαστε κι εμεις!Πειτε και οι αλλες ποτε βολευεστε!

Ανδε εχω μπει σημαινει οτι δεν εχω ιντερνετ στειλτε sms!

Φιλιααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...